AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Devamlı giymek ayağı deforme eder ve duruşundan dolayı ortopedik sorunlara sebebiyet verir.
İstisnai günler dışında giymeme taraftarıyım.
Bence bu kadın gibi fiziğiniz varsa giymemeniz hata😃
https://i.hizliresim.com/MPo819.jpg
Fiziğim var da boyum yok
Fotoğraftaki kızdada boy yok 1,60 1,65 felandır çok hoş olmuş:)
tamam ben giyiyom kanka iyicene deve olmak için :D
@sarışınnnnnnnnnnn kanka o boyla giyme :(
ahha neden ya:D
1,80 boyla bide topuklu giyiyorsun tamam güzel hoş oluyorda:) Bize bunu yapma ahahah:)
@sarışınnnnnnnnnnn kalp var kalp :):)
1,78 yuh ya uzattı:S
1,78 ne fark eder kanka giyde kendine dikkat et ahaha:):)
@sarışınnnnnnnnnnn
kanka ne olcakki?
@sarışınnnnnnnnnnn O boy fizikle giyersen dikkat çekersin çok ondan didim😊
olmaz bişy hep giyiyom trye gelirsem olabilirde burada olmaz :D
rahat giyinmek lazım nasıl istiyorsan giy ben rahat ayakabı taraftarıyım
Sağlıklı değil her zaman giyilmemeli bence sadece özél günlerde giyilmeli
Valla cicim bence o gunkü ruh halin nasıl ise onu giy. Yeri gelir converse yeri gelir louboutin giyerim.
Bence gerektigi yerde giyilmeli. Zarif ve kadinsi gosteriyor
topuklu ayakkabı kadını kadın yapan en önemli unsurdur. tabiki dikkat çekmek için giymeliyiz
Evet kadınsı duruyor, sık sık giyin, fakat kot altına değil..
yok bence pek gerek yok topuklu giymeye sadece düğüne nişana falan giderken giymek yeterli diye düşünüyorum
Görüntüyse sorun yeri ve zamaniysa evet giyilmeli ama saglik bakimindansa kesinlikle giyilmemeli.
Kim ne derse desin gayet iyi yürüyebiliyorum ve giyerim de :)
Tarza göre değişir
Feminen tarz giyinen bir kız topuklu ayakkabı giyer
Ben maskülen tarz giyen bir kızım mesela ben giymem
hayır tek kelimeyle ayağının kopmasını istemiyorsan giyme ne gerek var spor ayakkabı geçir çık beğenen öyle beğensin bakalım
Topuklu ayakkaci kadinin semboludur katlanabildigin kadar cikarma bile zaten coluk cocuk sahibi olup arkasindan kosarken hasret kalacaksin
Bence giyilmesi diğer ayakkabıları giymek kadar doğal. Çoğu zaman diğer ayakkabılardan daha güzel oluyor.
topuklu ayakkabı candır ya bir bayan için bende çok seviyorum ama giyince çok uzun oluyorum beni kimse yanında istemiyo şansın varsa giyyyy =)
Giyilir de yurumek onemli oyle tavuk gibi yuruyenler giymesin zaten bir de zarif olsun
Kesinlikle giymelisiniz.. Topuklu botlar ev ayakkabilar guzel duruyor..
Bana sorarsan özel günler dışında kendini yormaya değmez rahat rahat yürümek varken , ama iş yerin işin buna müsaittir o farklı ama diğer türl bence eziyetten başka bişey değil
Topuklu giymek kıyafetine gore mekana gore değişir oyle hergun giyilmemeli bn uzun olmama rağmen seviyorum çevremdekiler ne gerek var diyo ama bn boyum uzun olsun diye giymiyorum zevk meselesi
Spor ayakkabısının rahatlığı ile yarışamaz ama gerektiğinde giyilebilir.
Ben sevmiyorum, rahat edemiyorum.. Babet, spor ayakkabı daha güzel ve daha rahat bnce
topuklu ayakkabı bir kadının en güçlü silahlarından biridir bence.
Yeri geldiğinde tabi ki giysin ama sürekli giyerse biraz marjinal olur bence
Bazilarina cok yakisiyor hakkini veriyor bazilari yuruyemiyor bile
giyince böyle popo kalkıyor yakışıyor bayanlarada bel sırt sağlığı için tehlikeli
Cok begeniyorum topuklu ayakkabiyi varda ama pek vaktim olmuyor ve dogrusu pek iyi yuruyemiyorum.
topuklu giymeyen kadına haydar abi der sarılırım bıyıklarından öperim fdaskjfjas
bayanları daha çok zarif kibar gösteriyor daha bir hoş oluyorsunuz :)
düzgün yürüyebiliyorsanız kesinlikle evet aksi durumsa pek tavsiye etmem hoş bir görüntü olamayabiliyor
En sevmediğim ayakkabı türü 1 tane var onu da özel bir gün olmadan giyinmiyorum yani ne gerek var ki rahat spor ayakkabılar dururken
bence boyun kısaysa hep giy kadına topuklu ayakkabı çok yakışıyo bencee giymelisin ama herzamanda değil
Kendine objektif yaklaş. Yakışıyorsa, yakıştırıyorsan kendine, giy. He tabi bir de üzerinde yürüyebilme durumu var.
Giymeli ;) enn sevdiğim
https://hizliresim.com/ZAZbA0
yuruyebılen ve uzun olmayanlar gıyse cok hos gorunur :D
uun kımseler gıyınce olmuyor zaten uunsun. sırf zevk ıcın gıyenler var :D
100 erkeğe sorduk tek bir cevap aldık.''O topuklu ayakkabıyı icat edenin Allah bin belasını versin.''
Topuklu Ayakkabıları severim Seksi ve KADINLIK kokuyor..
Ama. ...
Sevgilim ve veya eşim Uzun boylu olup topuklu ayakkabı giyinc
Giyince boyumu geçecek olursa kesinlikle HAYIR diyorum. . :(
Abartısız kesinlikle giyin ama adamı baştan çıkarmak kendinize saldırtmak istemiyorsanız altı kauçuklu ses çıkarmayanlardan giyin
https://i.hizliresim.com/2Yn32E.jpg
böyleleri çok hoş.
Boyum 1.50 ama çok nadir giyerim. Kendimi kücük kadın gibi itici hissediyorm nedense.
Topuklu vazgeçilmezim.
Boyum da uzun ama kadın kadın gibi, erkek de erkek gibi olmalı diye düşünüyorum.
Bu yüzden kadınsı olan her şeyi kullanırım giyim ve tarzımda.
Kar kış kıyamette bile giydim düşeceksem onlarla düşeyim.
topuklu ayakkabı her zaman olmasa da tercihimdir, kesinlikle çok şık duruyor ve kıyafeti tamamlıyor.
Giymemeliyiz. Garip bir şekilde maskülen aakkabıları daha çok yakıştırıyorum.
Gundeli hayatta sagliksiz.. fakat özel gecelerde giymeyi tercih ediyorum.
Ben düğün ya da özel günlerde giyerim normalde konvers spor ayakabı bot giyerim
Boyun kısaysa giyebilirsin ama uzun boyluysan çokta iyi durduğunu söyleyemem :)
Giyin ama Final haftasında değil beyninizi patlatasım geliyo valla ama giyin normalde
Bence giyilmez ama ole pavyonvari tarzda olanları degil
Yürüyebiliyorsan giyebilirsin lakin yürüyemiyorsan yanindan bile gecmemelisin :)
Ben giyiyorum yaz kış demeden fizigi daha guzel gosteriyo cunku
Gereksiz bence zorunlu bir durum olmadıgı sürece giyme derim.. Ayak sağlığını düşün derim
Allahdan boyum kurtarıyor düğünüm olursa inşaAllah Converse giyinmeyi düşünüyorum normal :D
Boyun 165-170 Arasında ise kesinlikle giymelisin o tarz kızlarda hoş duruyor
170 boyum ben giydim diye herkes uzundun daha uzun oldun diye sinirlerimi bozdular
Platform topuk giydiysen tepki normaldir ama 5 cm bir topukluya kimse hayır demez
Seviorsan giy, sevmiyorsan giyme. Başkalarının fikirlerini neden umursuyorsun?
Yeri geldginde giyilmeli tabi ama kisayim topklu giymm sart gibi bir fikre kapilmak vok yanlis bence kiyafetine ortamina gore uygunsa giyilmeli
Giyilmeli bence ozel gunlerde surekli degilde. Yurumesini bilenler giyince daha guzel oluyo tabi topuklu ayakkabi vucudu daha estetik gosterir :))))
Ben spordan yanaym arkadaş özel günler dşnda giyilmemeli çizmede bile topuk kullanan sahsiyrtler vat yapmayn :(
Günlük hayatta pek tercihim değildir. Kalın tabanlı ayakkabılar giyerim genelde. Topuklu rahat değil. Gün boyu giyenlere hayret ediyorum doğrusu.
Dolgu topuklar bana iğrenç geliyo özel günlerde topuklu ayakkabı neysede bence düz tabanlar daha çok yakışıyo..
bayan dedigin her zaman bakımlı olmalı sadece özel günlerde giyilecek diye bir şey söylenemez. ne zaman istersen giy :)