+1 yılTopuklu ayakkabi kullaniyorum kadini hos ve zarif gosterdigine inaniyorum tabiki 170ten yukari bir bayanda pek hos durmuyor 155ten kisa bir bayanda da hersey kararinca oldugu surece cok iyi oluyor kadina en cok yakistirdigim ayakkabi ise stiletto cok hos durduguna inaniyorum bol paca uzun pantolonlarin altina goze batmayan platformli ayakkabilarda hos duruyor yani yerine gore giyilince cok zarif duran hos bir parca topuklu ayakkabi her daimde giyerim kisa kadin topuklu giyer diyede bir kaide yok :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılwww.makyajgunlugu.com/.../...akkabi-modelleri5.jpg
1.bp.blogspot.com/.../...Ea1qaivdeo1_500_large.jpg
3.bp.blogspot.com/.../...rxtO5V91r4hyg6o1_400.jpeg
4.bp.blogspot.com/.../...ig1qg4wb2o1_400_large.png
:)14 Yorumla- +1 yıl
Yeşil olan ve ilk baştaki aşık oldum
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
O siyahlar harikaa
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres
bir ayak fetişisti olarak konuyla çok ilgiliyim :D stiletto hem çok moda hem spor hemde abiyeye uygun ve görüntüsü gerçekten etkileyici00 Yorumla
Yerine göre çok iyi oluyor (resmi, yarı resmi davetlerde, özel davetlerde, arkadaşlarınla şık bir yere gittiğinde vb. Yerler) ama alakasız bir yerde (çok samimi arkadaş ortamında, okulda, sokakta) giyersen çık sırıtır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
+1 yılBazı kişilere yakısıyor ben mesela rahat edemem gıymem saglık acısından cok ıyı olmadıgı soylenıyor ayagın rahat olması lazım ama bazı kısılerde tam tersıne topuklu ayakkabıyl rahat ettıgını soyluyor tartısılır bence platformlar hos duruyor
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
mesela bunlar cok seker hosuma gıttı www.modatasarımı.com/.../...akkab%C4%B1-modeli.jpg bunuda cok begendım :)02 Yorumla- +1 yıl
evet cok şık
fazla abartmamalıyız bence :) yerine göre, mesela özel günlerde felan olabilir.
www.hanimeli.tc/.../...ekte-topuklu-bot-modeli.jpg
www.kadinlar.tc/.../...C4%B1k-bayan-bot-modeli.jpg00 Yorumla
+1 yılevet bak bu hoşuma gitti www.google.com.tr/search
00 Yorumla
+1 yılwww.google.com.tr/imgres bak bu tarzlar hos
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılTopuklu ayakkabı olsun başka bir şey olsun, kızlar giymeli mi giyememeli mi diye düşünmüyorum. Ben giymek istiyor muyum, rahat ediyor muyum, kendime yakıştırıyor muyum diye düşünüyorum, ben istersem giyiyorum. Düğündü, organizasyondu, sahneydi vb özel durumlar haricinde de günlük hayatımda topuklu ayakkabı kullanmıyorum. Ayağım rahat, kafam rahat. Sana da tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılYa çok gerekmedikçe giyme bence, ben de topuklu ayakkabılara bayılırım evde de bir sürü topuklu ayakkabım var ama dışarı çıktığımda hep dspor ayakkabı tercih ederim, topuklu ayakkabı hem ayağımı ve bacağımı çok ağrıtıyor, ayrıca kemik yapısını ve dolaşım sistemini uzun vadede bozabilir.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılGiyin tabi, giyin de..
Fakat bazılarınıza bu öyle bir duruyor ki, çok fazla havalı falan oluyorsunuz..
Sanki, bu ülkede yaşamayan, bizden olmayan biri gibi hani..
Çok ''fazla'' oluyorsunuz hani..
Sonra ''amaaan bu bize bakmaz'' diye dümeni başka yere kırıyoruz..13 Yorumla- +1 yıl
"Amaaan bu bize bakmaz" İşte bunu yapmayın. Bakar bakar..
- +1 yıl
@_LadyIsabella_ Ya tabi ki bakar da..
Ne bileyim, çok ''fazla'' görünmeniz yüzünden itici oluyorsunuz bazen. - +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Ama kadın olarak bu tarz şeylere eğilimimiz var maalesef. Siz erkekler de "o bana bakmaz" düşüncesiyle bakmıyorsunuz ki o kadının size çoktaaaan baktığını göresiniz. Sonra o kadın da "beni beğenmedi" düşüncesiyle kabuğuna çekiliyor haliyle.
+1 yılBence giyilecek zaman ve kombin var giyilmeyecek zaman var sadece doğru zamanda giy mesela pantolan giydiğinde altına topuklu pek yakışmaz yani kısacası zamanlama ve doğru yer...
Hem kim demiş topuklular güzel değil? Dediğim gibi doğru zaman yer ve kombin...00 Yorumla
+1 yılbunlara bayılıyorum ama ne yazık kı bunları gıyebılecek boya sahıp degılım :(
www.magazinon.com/.../...-modelleri-12-600x839.jpg00 Yorumlaabı yakısmayan, yuruyemeyen gıymesın lutfen kızlar olmuyrsa zorlamayın rıca edıyrm cnnku bız bıle kahkahalarla guluyrz oyle topklyla acı ceker gbı yuruyen kadınlara.
ben 17 yasından berı gyyrm ve ılk gydygm gunden berı sukur cok rahatım. ama topuklu secerken mutlaka rahat olmasına bakıyrm. cunku hayatımn yuzde 70ınde kullanyrm. gunluk olarak dolgu topugu tercıh edyrm. onlarla ck zaman kostugum bıle oldu.00 YorumlaArada bir giymeli bence bayanlar. Ama hergün giymek cok abartılı. Yemeğe gezmelere giderken giyilmeli. Alışverişe giderken giyenlere anlam veremiyorum cok abes duruyor.
Favori stilettolarim sunlar:
3.bp.blogspot.com/.../...in-nude-Pigalle-pump1.jpg01 YorumlaBir yerde çok güzel oluyor onun dışında tendomları kötü etkiler istemem.
i.dailymail.co.uk/.../...6000005DC-574_233x322.jpg
Sadece seks sırasında güzel görüyorum ben.10 YorumlaGiymeliyiz tabiki sunlarin guzelliklerine bak
www.google.com/search11 YorumlaBir böyle rezil eden var,
https://hizliresim.com/12LQgN
Birde böyle vezir eden,
https://hizliresim.com/mr3Y24
Yani siz siz olun kaba platformlar giymeyin. Zarif ve kibar ayakkabilar yuruyemeyende bile kendilerini gösterir.10 YorumlaO kadar sagliksizki... ayrica bir cok kadinada yakismiyor.. cogu devrik kamyon gibi... hr sey herkese yakisacak diye bir kaide yok.. olmuyorsa israr niye..
54 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
Hadi normal topuğu anlarim bende kısayimda ince topuk ne yaa Bakın size bişey anlatıcam çok eskiden ybncı bir ülkede tuvalet denen birsey daha bulunmamiş herkez yaptığını balkondan aşağı fırlatıyormuş şemsiye galiba bu yüzden bulunmuş. topuklu ayakkabiyi ise pis yerlerden geçerken ayagimiz batmasin diye bulmuşlar diye biliyorum.
02 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaBence her daim giyilmesi iyi olmaz ama. Giyin ya giyin çıkın takur tukur.
Mesela bu. Sade ve siyah..
https://i.hizliresim.com/2Yr8Rd.jpg30 YorumlaTopuklu ayakkabilar hosuma gidiyir ama giymeyi sevmiyirum. Hic topuklu ayakkabim yok. Cift, cift ayakkabi almaya karsiyim, bosuna para. Her kiyafete uygun 3-4 cift ayakkabim var, yetiyor. Ama galiba bir tane ozel gunler icin topuklu ayakkabi almaliyim. :))
00 Yorumla
+1 yılyürümeyi becerebiliyosa giymeli. ne kadınlar gördüm giyiyo bir karış topuğu çarpık çurpuk adım atıyor çok itici bir görüntü. çok yüksek topuk da çirkin görünüyor mesela. dolgu ya da orta bir topuk her zaman idealdir. dik durmanı sağlıyor ayrıca...
10 Yorumlatam alışmadan sokağa çıkılmamalı. aksi taktirde kendisi için işkence, etraftaki kişilere eğlence malzemesi pozisyonuna gelmek var. Bazılarına çok yakışsa da sağlık açısından pek tasvip edilen bir ayakkabı değildir.
10 Yorumla
+1 yılBen çok nadiren topuklu ayakkabı giyiyorum ama aslında sürekli giymek istiyorum. Uzun süredir takip ettiğim bir instagram sayfası vardı. Şimdi bir de site açmışlar, kapıda felan ödeme yapabiliyorsun. Benim beğendiğim birkaç model oldu ama aralarından kırmızı olan bir taneyi beğendim ama o da bitmiş. :( Buradan bakabilirsin;
00 YorumlaBoyunun kısa olmasını komlex haline getiren kadınların kullandığı demode bir ayakkabı tarzıdır.
152 Yorumla- +1 yıl
1.80 likler de giyiyor ama :) orta boylu da giyiyor
Ben ayak sağlığı ile uğraşıyorum. Bu konu üzerine de çok yazılar yazdım. Şık olmak önemli ama sağlıklı olmak daha önemli diye düşünüyorum. Çok uzun saatler giyilmemeli topuklu ayakkabılar.. Fakat hanımlara bir konuda hak veriyorum kesinlikle şık görünüyor ve kadının kendisine olan güvenini artırıyor..
20 YorumlaOyle bir soru soedun ki cogumuzu can evinden vurmussundur emin ol. Topuklu giyen kizlar ben gibi bir ayak fetisini kalbinden vurabilir :) benim kalbimr giden yol midemden degil ayaklarinizdan gecer diyim :) bak su topukluya googleda pigalle yaz gorsellerde super bir topuklu cikacak :) adami kendine oylebir baglarsinki... :) inan bana asiri etkili
00 YorumlaTopuklu ayakkabi daha dik durmayi duzgun yurumeyi sagliyo ve nedense ozguven veriyo bence yururken tabi bunu kiyafete uydurmak lazim vede yuruyebilmek eger yuruyemiyorsaniz giymeyin biraz pratik yapin yoksa gulunc durumlara dusersiniz
00 Yorumlagiyilir canım her tür topuk vardır elbiseyle giyilen ayrıdır kotla giyilen ayrı tarzına uygun seç giy çok yakışıyor sen nasıl rahatsan öyle giy. ince topuklular günlük olmazda kalın topuk dolgu topuk günlük kotla filan süper duruyor
00 Yorumla- https://m.youtube.com/watch?v=iDDBLlhdkjg
Çok yakışıyor giyeceksen yürüyeceksen işte böyle114 Yorumla- +1 yıl
Düşme ihtimali değil bunun ki devrilme ihtimali. Bu adamın üzerine devrilir anca :) @NevraEmet
- +1 yıl
allahım :D koptum gülmekten adamda sapık gib takip etmiş :D:D
- +1 yıl
Kiyamam ya topugu kırılmış bu zavallinin kirik topukla bu kadar yürümesi bile mucize😂😂😂
- +1 yıl
Ama dikkat ettiysen hep sağ ayaginda problem yasiyo. Ve ustune tam olarak basamiyor topugun
Tamamen gitmesin diye 😂 - +1 yıl
Cok para vermis demekki kiyamiyor rezil olmayi tercij ediyor :))
+1 yılBazı kızlarda cidden çok komik duruyor. Özel günler olmadan giymeyin derim.
90 Yorumla
+1 yılya bunlar böyle giymeyin doğal olun falan diyolar da.. o iş öyle olmuyor.. walla kızlar siz bilirsiniz.. rekabet ortamı kızlar arasında çok daha çetin... giyip giymemekte özgürsünüz :)
10 YorumlaBen 165boydayım topukluda 170oluyorum kilom 53ama kilo adeta 50ye iniyor sanki gorsel olarak cok fark yapiyor ama yerinde giyinin sporuda babetide topukluyuda hertur ayakkabiyi giyerim
00 YorumlaKadına en çok yakışan topuklu ayakkabılar bence, tabi 16 yaşında bir genç kızda garip duruyor. Ayrıca yürümesini bilmeyen giymemeli görüntü kirliliği resmen!
00 Yorumla
+1 yıltatlım topuklu ıle yurumeye alıskın degılsen gıyme cok komık duruyor ama ılla gıyecem ama alıskında degılım dıyırsan kısa veya dolgu topuklularla basla ince bır bayansan yakısırkı fızıgı guzel her hatuna yakıstırmısımdır
00 Yorumla
+1 yılben seviyorum.. fakat sürekli giymemek hem saglık acısından hem de göz aşinalıgı yaratmamak için iyidir... topuklu-becerebilirsen tabi-bayanı durus olarak alımlı gösteriyoo... her zaman giyip de bir gün giymemek kompleks yaratabilir..
00 YorumlaTopuk dısılıktır sexylıktır kadınsallıgını ortaya cıkarmak ıstyrsan kesınlıkle gıymelısın erkekler buna bayılıuor o topugun cıkarttıgı sese bıle oluylr dusun artk:)
00 YorumlaGecenin bir yarısı tak tak seslerle boş sokaklarda yürümüyorsan giyebilirsin, ama ayak sağlığını olumsuz etkiliyor. Özel günler hariç giymemelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılbayanlara çok yakışıyor ve özel günlerde giyilmesi gereken ayakkabılardır, bayanı bayan yapan şeylerden biridir topuklu ayakkabı..
10 YorumlaYazın giymiyorum bide önü acık giymem. kışın topuklu Bot giyerim. ve bence gerektiği yerde bir kadın giymeli. ve kendini rahat hissediyorsa. kadınsı ve şık gösteriyo bence
00 YorumlaHer zaman giyen kadınlar anormal. Kimse topuklu coook rahat demesin, rahat deyil, sadece kenardan hoş gözükmek icin giyeriz. Düyünde davetde kadınların cogu masanın altında cıkarırlar topuklularini
00 Yorumla
+1 yılelbetteki kiyafetlerde yakisani giymek gibi ayakkabi da da yakisani bulmak gerek. 153 boyundaki kadinin veya 180 boyundaki kadinin 15 cm topuklu giymemesl gerek mesela
00 YorumlaCidden topuklunun kısa boylular için olduğunu mu düşünüyor insanlar? Topuklu ayakkabı giymek çok güzel bir histir. :D Güzel olduğu için giyiyorum çoğu kadın gibi. Ama bence her gün de topukluyla dışarı çıkılmamalı, arada giyilmeli.
00 Yorumla
+1 yılYürüyebiliyorsan giyeceksin, aksi takdirde amaçsız. Kötü görüntü sergileyeceksen giymenin mantığı olmaz.
00 YorumlaSeviyorum ben topuklu giymeyi. Hatta topuklu ice cok daha duzgun yuruyorum spor ayakkabi iye yururken dikkat etmeyip dustugum zamanlar bile oldu
00 Yorumlamodern bir erkeğe göre gayet çekicidir ama aşırı platformlu olanlar işin b*kunu çıkarmak olur
yani vur deyipte öldürmek olmaz :))00 YorumlaBabama sorarsak çok sağlıksız ( babam ayakkabı satıcısı) ama fazla yüksek olmadığı sürece günlük hayatta giyerim mesela... Ayrı bir hava katıyor :)
00 YorumlaIsteyen giyer veya giymez, kadinlar topuklu giymeli diye kural yok, bence yüksek topuk hic rahat degil ve sagliksiz.
00 Yorumlayürüyüşünde bir bozukluk yaratmıyorsa yani rahat yürüyorsan görsel bozukluk olmuyorsa her bayana yakışıyor bence :)
00 YorumlaHayatım boyunca özel günler dışında topuklu ayakkabı asla giymem. Bunaltıyor beni ve yakıştırmıyorum kendime. Spor ayakkabı vazgeçilmezim.
00 Yorumla
+1 yılTaşıyabiliyorsan güzel ve zarif duruyor. ama topuklu ayakkabıyı taşıyabilecek zariflikte kadın da nadir olduğu için bence çok özel ve resmi günler dışında giymemelisin,
00 YorumlaYerine ve kıyafete göre giyilmelidir ayrıca her zaman şık durmaz. Bir de fazlasıyla sağlıksız bir durum türlü bedensel ağrılar ve ayakta şekil bozukluğu da cabası yapmayın bunu kendinize derim ben.
10 YorumlaMeslek sahibi bir insanın bence vazgeçilmezi. Özellikle şirket gibi yerlerde çalışanlarda. Ayrıca özel günlerde de giyilmeli. Ben topuklu ayakkabının zarif durduğuna inananlardanım.
00 Yorumla
+1 yılKısa boylukarda hoş durmuyor uzun boylukarda süper benim 1 metre bacağım ama hastalık giyorum hep uzun bacakta güzel duruyor
01 Yorumla
+1 yıltopuklu ayakkabı femınen kadının sımgesıdır. giymek gerekır demıyorum ama kendıne yakıstıran gıysın ayrıca onsuz asla dısarı cıkmam. kısa boylu uzun boylu dıye kulp takamam sonucta bunu onlar secmıyor :)))
00 Yorumla
+1 yılGiy tabi ki de kadını gösteren tak tak ses çıkartan topuklu ayakkabıdır. :) ;)
10 Yorumla
+1 yılYürümesini bilmiyorsanız giymeyin.
O tak tak seslerini duyunca ayakkabıyı alıp kafanıza vurasım geliyor...00 YorumlaKüçükken nasıl hissettiriyor diye denemek istedim topuklarını yanlışlıkla kırdığım için annem fena fırça attı :D
00 YorumlaKadın için şık ve hoş duruyor.
Yerine göre giyilmeli.10 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. sağlık açısından her zaman giyilmesine karşıyım ama özel günlerde şart :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 770 cevap paylaştı. ben çok yakıştırıyorum kadına topuklu ayakkabıyı (istisnalar hariç) kadını daha dişi ve çekici zarif gösteriyor üzerindede düzgün bir kombiin olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (273)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat