Hepsi güzel. Bu arada tost makinesiyle çekmemek için ışık kameranın arkasında olmalı. Yani kamera camın önünde sen de cama dönük olmalısın. O zaman tost makinesi olmaz. Ters ışık böyle kötü olur
1
15 Yorumla
Soran
1 yıl
Odanın şeklini değiştiremem ki böyle idare edicem mecburen 😒
Senin şu kiyafet sorununu çözelim sırasıyla en sondaki taytlı kombin 1, en baştaki siyah elbise 2 pembe olanı idare eder yeşil-mavimsi ne renkse onu hiç düşünmeden birine hediye et güven bana çok kötü. Başka dersen yolla gelsin.
Aynen öyle fizik aynı fizik ama elbise diğerlerinde oyuncak gibi durmuş mavi harika olmuş buda senin duruşunla alakalı en alttaki tayt galiba onu ekleme o olmamış mesela 😬
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
97
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evet zayifsin ama cok zarifsin. Boyle zayif olupta bu kadar estetik bi vücut off diyorum. Bacaklarin cok guz3l kalcan bicimli. Tenin tertemiz. Birde yasinda az degil 20 falan degilsin dogruysa. Cok sanslisin ne diyim
Standart... Sıkıntı dış görünüşlerinizde değil ki artık. Copy paste karakterler. Birbirinizin ayak izinden gitmekten bıkmadınız. Tek tip insan çoğaldı. Tanımıyorum bu arada genel üzerine konuştum.
Neyin sizinle tam olarak ilgisi olan. Sizin görüntünüz için standart diyip, sizin yorumunuzu bitirdikten sonra sizi değil, geneli ilgilendiren bir tespit yapmış bulundum.
Olabilir onu göremedim ama yuvarlak dik kalçanızı ve gögüslerinizi çok çekici göstermiş.. Paça kısmı bıraz sıkıntı.. Gün içinde giyecekseniz kırmızı kısa olanın güzel hafif bir topukluyla ve ona uygun bilek takısıyla size 4 kez dönüp bakmama sebep olur :)))
2 ve 4, 2 öncelik diyebilirim. KS burası kimisi sırf dalga geçmek sinirlendirmek için ağzına geleni söyler, her söyleneni yük etmeyin bence iyi görünüyorsunuz çok
4 teki tarzda bir 0stle veya direk onla kombinleyebileceğiniz etek pantolon ihtimali yok mu? Bu arada elbiselerle de çok hoşsunuz sadece bahsettiğim durumdan ötürü 100-1 den 99 puan gibi
Hangisini giyseniz çok güzel, ben detaylara bir süredir sorularınızı gördüğüm için girdim aslında yorumluk seçmelik bir durumda yok gerçekten çok hoşsunuz hangisini giyseniz olur, sizin içinize en çok hangisi siniyor mesela?
O halde artık bunları söylemek zorundayım 😊 kendinize haksızlık ediyosunuz evvela bunu not edin, kimseye kendinizi beğendirmek gibi bir gayeniz de olmasın, beğenen her halinizle beğenebilsin, buradakilerin çoğu çekememeye kalsa yine kötü konuşur çok dikkate almayın.
İsminiz nedir? Öyle hitap edeyim. Ne giyseniz olur size, kezban yakıştırması yapan eğri büğrüler gibi değilsiniz, pantolon da deneyin ama bence aynada kendi gördüğünüzden karar verin buraya atarak sonuç alabilmeniz çok zor hem üzülürsünüz burada cevapları ciddiye alıyorsunuz çünkü
O halde yapmayın diyorum bu kadar odaklanmayın üzerine düşmeyin yani konunun. Muhabbet varsa olan olmuştur görmüş daha önce sizi içinde birşeyler varsa çıkar zamanla ortaya, kumaş üzerü bluz iyidir