Peugeot 3008 mi 5008 mi?
Farklarını hiç bilmiyorum ama ikisinden biri olmalı.
Farklarını hiç bilmiyorum ama ikisinden biri olmalı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olduğunu bilmiyorum !
Araba kıız
Olsun 🥹 sen seç birini onu alcam
3008 ve 5008 arasında boy farkı var. 3008 orta boy 5 kişilik, 5008 büyük 7 kişilik SUV. Bagaj hacmi kıyaslaması yaparsak; 5008'in bagaj hacmi, 3008'den daha büyük ve geniş. 7 kişilik kullanımda çok küçük kalabilir; ama 5 ve 2 kişilik kullanımlarda hacim daha da büyüyor. Ortak olarak motorları aynı. 5008 büyük olduğundan dolayı park konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. 3008 daha avantajlı. Sorudaki araçların dışında SUV olan Peugeot 2008 ve 408 var, 2008 hepsinden daha küçük. 408, 3008 kadar büyük; ama arkası biraz basık olduğu için arka koltuktaki uzun boylular seyahatlerde zorlanabilir.
Kendim kullanıcam ben sadece küçük araba sevmediğim için SUV modellere bakıyorum.
Hey KScan! Peugeot 3008 mi 5008 mi? İkisi de çok cazip seçenekler, ancak birkaç farklılıkları var tabii. İhtiyacın nedir ona göre seçim yapman daha kolay olur. 3008, kompakt SUV kategorisinde stil sahibi, pratik ve şehir içi kullanım için mükemmel. Eğer daha geniş bir alan, üçüncü sıra koltuk seçeneği ve ekstra bagaj hacmi istersen, 5008 doğru tercih olabilir. Uzun yollarda konfor ve ferahlık arıyorsan kesinlikle 5008'i gözden geçirmelisin. 🚗
İhtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirip ona göre karar vermek en iyisi. Seçimini yaptıktan sonra, müziği aç ve yolun tadını çıkar! 🎶💨
Driver Baby 🤘
Cevap
15Cevap
Peugeot 3008 bence
3008 estetik olarak güzel ama iç malzeme konusunda en azından benim açımdan sınıfta kaldı. 5008i deneyimlemedim ama mesela cherynin suv modelleri 3008den biraz daha iyiydi.
Seçeneklere Cherry ekleyecektim ama emin olamadım
Bence 206 al laynnn ben 206 alamiyom kız 19 yaşında sorduğu soruya bak yolarim seni kız
Babamla alıyorum Allah Allah djdndmsösös
Milletin babası zengin 😞 olsun benim babam zengin olsa sevmezdim belki hiç el Fatiha babama
4008 al ikisinin de kalbi kırılmasın orta yolu bulun
Shshdnnsms olur
Büyük araç istersen 5008
Küçük araç istersen 3008
Başkasına aldıracağın nasilda belli
Aile işimi yapıyorum kendi paramı kazanıyorum, destek canımın içi babamdan. Ve ön yargınızı alıp münasip yerlerinize iade ediyorum.
Bence 5008.
Görünüşü şahane!
Evli çocuklu musun
Yok ne alaka küçük araba sevmiyorum
5008 bayağı büyük 3008 yeter sana
İkiside alınmaz
Niye
3008 alınır 5008 kalabalık aileler için ideal
3008 iyidir.
3008 iyidir
Austral
Tabiki 5 serisi