Moda & Stil Herhangi bir etkinliğe giderken hiç aksesuar olarak kanat kullandınız mı ya da kullanır mısınız? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Podyumda defile dışında takan kimseyi görmedim şahsen. Düğünüm olacağı zaman kanatlı bir gelinlikle mi gitsem acaba? 🙄 Herhangi bir etkinliğe giderken hiç aksesuar olarak kanat kullandınız mı ya da kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet ben zaten bir meleğim haha 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 🥰🌸💖 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Yok kullanmam ben. 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kanat olmadan asla bir etkinliğe bir davete vs bir yere gitmem hatta haftaya seminer var kanat takıp gitmeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Memo35352 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Lucifer dizisindeki lucifer in kanatları gibi olsa güzel olurdu havalı duruyor. 1 0 Yorumla
Nana124 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bara veya cadılar bayramında ya da fantezi olar0ak giyilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ben zaten bir meleğim haha
🥰🌸💖
Yok kullanmam ben.
Kanat olmadan asla bir etkinliğe bir davete vs bir yere gitmem hatta haftaya seminer var kanat takıp gitmeyi düşünüyorum
Lucifer dizisindeki lucifer in kanatları gibi olsa güzel olurdu havalı duruyor.
Bara veya cadılar bayramında ya da fantezi olar0ak giyilir
Kullanmadım kullanmam
Kullanmadım ama güzel
Yok Çok fazla kullanmam
Aksesuar ile işim olmaz..
Yok artık
Kullanmam
Kullanmadım asko