Güzellik & Bakım Ruju allık ve far olarak da kullanır mısınız? Takmakirpik6 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben çoğu zaman rengini beğendiğim rujları hem allık hem far olarak kullanırım. Siz de yapıyor musunuz? Ruju allık ve far olarak da kullanır mısınız? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Kullanmam 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hayır hiçbir zaman kullanmadım ama güzel bir teknik 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hayır Yapmıyorum Boşuna mı Allık Ve far Yapmışlar Lütfen Abartmayalım 0 2 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl Aslında pratik oluyor Yorumla Zeynepandcookie +1 yıl Evet Haklısın Aslında Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Far olarak kullanmam allık olarak ta çok eskiden kullanıyordum 0 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kullandim, guzel yayarsaniz ve uygun miktarda surerseniz cok guzel oluyor. 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Kızlar şu makyajı abartmayın sadelik gerçekten daha güzel 0 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Allığın ne olduğunu bilmiyorum ama ilk defa duydum böyle bir şey şaşırtıcı. 0 1 Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Allık yanaklara allık vermek için kullanılan bir makyaj malzemesi fifjaijriaia Yorumla
Bihterizel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadece allık olarak kullanıyorum bazen. 0 1 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl Allık olarak ruj çok güzel oluyor bence Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Akıllı bir kadınsın ve yaratıcı 👍👏👏👏 0 0 Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Rujun yaptığı etkiyi far yapmıyor göze cidden ama 0 0 Yorumla
rumeysa_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Allık neyse de var... Yani göze zararı olabilir? 0 0 Yorumla
yuzenbalıq Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Evet bazen üşeniyorum tek bir ürünle yetiniyorum. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanmam
Hayır hiçbir zaman kullanmadım ama güzel bir teknik
Hayır Yapmıyorum Boşuna mı Allık Ve far Yapmışlar Lütfen Abartmayalım
Aslında pratik oluyor
Evet Haklısın Aslında
Far olarak kullanmam allık olarak ta çok eskiden kullanıyordum
Kullandim, guzel yayarsaniz ve uygun miktarda surerseniz cok guzel oluyor.
Kızlar şu makyajı abartmayın sadelik gerçekten daha güzel
Allığın ne olduğunu bilmiyorum ama ilk defa duydum böyle bir şey şaşırtıcı.
Allık yanaklara allık vermek için kullanılan bir makyaj malzemesi fifjaijriaia
Sadece allık olarak kullanıyorum bazen.
Allık olarak ruj çok güzel oluyor bence
Evet kullanırım
Far olarak kullandığım oldu 😅
Allık sevmiyorum o yüzden kullanmam
Akıllı bir kadınsın ve yaratıcı 👍👏👏👏
Rujun yaptığı etkiyi far yapmıyor göze cidden ama
Allık neyse de var... Yani göze zararı olabilir?
Allık olarak güzel
Hayır gereksiz
Evet bazen üşeniyorum tek bir ürünle yetiniyorum.
Evet kullanılabilir.
Evet yapıyorum
Evet
Hiç yapmadım ama patlak durmaz mı
Kullanmam
Allık olarak bazen