Bence yasaklanmalı, fuhuş, hırsızlık gibi suçlarda bu şekilde giyinerek tanınmıyorlar. Daha büyük bir suç da işlenebilir ve fail asla bulunamaz.
Konunun dinle alakası yok ~zaten kuranda da çarşaf yok.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence yasaklanmalı, fuhuş, hırsızlık gibi suçlarda bu şekilde giyinerek tanınmıyorlar. Daha büyük bir suç da işlenebilir ve fail asla bulunamaz.
Konunun dinle alakası yok ~zaten kuranda da çarşaf yok.
Yani Türkiye gibi bir ülkede bence olmaması gereken şeyler , milletin kişisel haklarına elbette saygı saygı duyulması gerekiyor fakat Kur’an-ı Kerim de kapan diyor ama kara çarşafla kapan demiyor. ‼️
Bakın bunlar radikal hareketler kadınların hayatını kısıtlayan radikal hareketler ve bilmiyorum yani bunun Allah katında yeri nedir bunu da bilmiyorum şahsen ,
🔥➡️Bir de şöyle bir şey var çarşaf Arabistandan gelme bir şeydir oradaki insanlar da genel olarak erkeği ve kadını güneşin sıcaklığından etkilenmemek için giyerler bu da dipnot ‼️‼️
Ama bizim ülkemizdeki cahil cühela insanlar bunu bilmiyorlar ve Arabistan’daki gibi giyiniyorlar 😅😅😅
Zaten biraz bilgileri olsa olsa böyle yapmazlardı
Bakış açınız doğru. Bu amaçla kullanılmamalı
Şimdi öncelikle çarşaf nereden geliyor buna bakmak lazım?
Çarşaf Orta Doğu’da insanların erkek ve kadın olmak üzere güneşten korunmak için kullandıkları bir yöntemdir .
Fakat bizim ülkemizde böyle Orta Doğu güneşi sıcaklığı diye bir şey yok , ama bizim ülkemizdeki cahil insanlar bunu dinin bir parçası olarak düşünüyor Orta Doğu’daki insanlar böyle kullanıyorsa bizim de böyle kullanmamız gerek gibi saçma bir düşünceye giriyorlar.
Din zaten çarşaflı örtün demiyor din örtün diyor
@Denizlidenbiri Bunu güvenlik açısından sakıncalı bulmak doğal.
Cevap
11Cevap
Hayır neden yasaklansın. insanlar özgürdür istediğini giyer
Sana katılıyorum.. Toplum emniyeti için çarşaf ve peçe yasaklanmalı
Bir nevi kendilerini kamufle ediyorlar bende fikrinize katılıyorum
yasaklanmalı elbette. Türklere ait bir şey değil ve güvenlik sorunu teşkil ediyor.
kuranda cilbab ayeti var o çarşaf demektir soytarılar bile bilir bunu sen nasıl bilmiyorsun?
Hangi ayet
Yasaklanmalı. Bi de bu sıcakta mayhoş mayhoş ter kokuyolar.
Nar ekşisi gibi öğk
kara çarşaf dinde yok zaten
Bencede yasaklanmalı çok korkutucu görünüyorlar şeytan gibi bir şey küçük çocuklarda korkar onlardan yasaklanması en doğru karar olur
Pavyon kadını gibi giyinmek de yasaklanmalı
Giyim tarzı değil söylemek istediğim.. Yüzü görünmeli diye düşünüyorum, geri kalan yerlerine ister çarşaf taksın ister yaprak
Yaprak da aşırı çarşaf da. Ortası olmalı
😂Ortası benim. Herkes benim gibi giyinsin o zmn
Görmem lazım bebeğim inanmam :D
Şş gevezelik yapma bebeğim ne lan
Garı taş taş :D
Çıplak giyinmek yasaklanmalı asıl.
En azından kimlik belli😊Giyim tarzı değil söylemek istediğim. Bu giyim tarzının kötüye kullanılabileceği
Çıplka giyinip de kötü şeyler yapanlar çok. Bence giyime göre yargılanmamalı. Çok fazla çarşaflı güzel kalpli insanlar da var.
Var giyimle insanın nasıl bir insan olduğunu anlayamayız
İşte ben de bunu diyorum. Aynı şeyleri diyoruz
hırsızlığı anladıkta, diğerini nerden biliyosun?
Biraz okuyun siz de bilirsiniz. İnsan derisinin nasıl yüzüldüğünü de biliyorum. ~İnsan derisi yüzmüyorum tabi ki
kullanıcı adına bakacak olursak senden her şey beklenir
Boş ver sen böyle şeyleri kafana takma şeytan sever böyle şeyleri, memleketin askeri var polisi var onlar ilgilensin
Onlar ilgileniyor zaten
sen şeytanlık düşün. adaleti batman sağlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar