Bence yasaklanmalı abi bu tarz kişilerin cinsiyeti bile belli değil potansiyel suçlu olsa mesela kimse bu kişileri bulamaz

Özellikle görsellerini koyduğum 3 tarz kesinlikle ama kesinlikle yasaklanmalı bence
Bence yasaklanmalı abi bu tarz kişilerin cinsiyeti bile belli değil potansiyel suçlu olsa mesela kimse bu kişileri bulamaz

Özellikle görsellerini koyduğum 3 tarz kesinlikle ama kesinlikle yasaklanmalı bence
Medeniyet Açılınca mı? Medeniyet oluyor.
Üniversite mezunu olunca, Doçent olunca, Makam Mevki sahibi olunca İnsan mı? olunuyor. Bunların içinde Şerefsiz olanlarda var ama okumuş olunca Medeni mi oluyorlar. Sen Ortaçağda ki Batılı toplumların düşüncesinden daha ağır düşünüyorsun. Zenginlerle Fakirlerle, Kölelerle nasıl sınıf farkı koyulmuşsa sende kendini üstün görüp sınıflandırıyorsun.
Medeniyet dediğin Avrupa daha dün Otuz Yıl Savaşları yaptı. Milliyetçilik Akımı ile, Özgürlük Akımı ile Krallığa baş kaldıranların kanı döküldü.
Bugün Avrupa, Avrupa olabilmek için Milyonarca İnsanın Kanını akıttı. Bugün Avrupa, Avrupa olabilmek için daha halen Afrikayı sömürmeye devam ediyor. İnsanlarını kullanıyor. Madenlerini talan ediyor. Tarım topraklarını dâhi Sağlık pojelerini, deneylerini o insanlar üzerinden yapıyor.
Bugün Avrupa Çok Büyük bir Medeniyetmiş. Ama bizim milletim Avrupa için ağzının suyu akıyor. Bir Allah' ın kulu çıkıpta bunları söyleyemiyor.
Sen tutmuşsun kendi inancı için kapanan insanlara laf ediyorsun. Yazık sana be. Avrupadaki insanlara saygı duy ama başkalarına değil. Rahibelerine saygı duy ama başkalarına değil.
Ne zaman İnsan olacaksınız çok merak ediyorum.
Medeniyet ne alaka ben daha cinsiyetini bile bilmediğim suratı hiçççç gözükmeyen birisi ile aynı ortamda olmak zorundayım benim ailemin dükkanını soysa bu kişi kim bu kişiyi bulabilecek bana açıklar mısın şal giyse en azından yüzü kameralara yakalanabilir ya da yüzünden cinsiyeti hemen anlaşılabilir
Bugün insanları ne cinsiyette olduğu bile belli değil. Kıyafet mi tastamam edecek. Bugün hırsızlık yapan Milletin gözünün içine baka baka yaparken kimse karışmıyor.
Sevmiyorum dersin o insanları olur biter. Kimse bir olmak zorunda değil. insanlar kısa şortla gezerken, bikini tarzı açık kıyafetler giyinince göze hoş gelecek ama kapanınca sorun olacak. Bak güzel kardeşim yazdıkların başka, düşüncelerin başka senin.
Sevmeyebilirsin sorun yok. Herkes birbirine saygı göstermek zorunda. Kıyafette bir toplumun kültürüdür. Yarı çıplaklık bir Kültür olsa idi, medeni olsa idi Maymunda kültürlü olurdu, medeni olurdu.
Dayı kişinin yüzü gözüktüğü sürece tesettür ile hiçbir sorunum sonuç olarak o kıyafeti giyen kişi pedofili erkek bile olabilir bunu anlamanın imkanı yok ondan yasaklanmalı bütün tesettürler yasaklansın demiyorum Görselini koyduklarım yasaklansın diyorum
Cevap
3Cevap
İyi diyorsun da yabancı ülkeden gelmiş ve geleneği o şekilde olan birine sen bunu çıkar diyemezsin
Onlar bunun tam tersini yapıyor iken sen neden yapamayasın?
Evet tek fark bizim ülkede kapalısın diye kimse seni taciz etmiyor fakat Pakistan gibi ülkelerde açık olduğun zaman taciz ediliyorsun
abdulhamit zamaninda zaten yasaklanmisti cumhuriyetle yeniden kullanilmaya baslandi.. kaldirimasinda sakinca yok...
fransa da falan yasak herhalde bizde yasak olmasi degilde bazi alanlara girmek yasak olabilir. ornegin dukkanlara vs iste.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?