Arkadaşlar ben minyon tipli biriyim ve bir ortamda ciddiye alınmıyorum. 30 yaşında olduğum halde biz seni lise öğrencisi sandık diyenler oluyor ve bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı artık. Benden küçükler maşallah avrat gibiler. Ben böyle 15 yaşında küçük kız gibiyim. Yaşımdan büyük gözüküp insanlardan saygı görmek istiyorum. Çocuksu görünmemek için neler giymeliyim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
iyi güldüm sadece giyimle olmaz ama canım istersen yardımcı olurum bende olgun biriyim sana ögreteyim o işleri
Nasıl olur peki genelde konuşmaları olgun biriyim ama kıyafetlere bence dikkat ediyor insanlar
hatrketlerin bakışların genel tavrında önemli
Önceden bende yaşımdan küçük görünürdüm olgun görünmeyi çok isterdim şimdi olgun görünüyorum keşke küçük görunseydim diyorum
Ciddiye alınmak giyiminle alakalı değil, duruşunla ve konuşmalarınla alakalıdır.
Gayet olgun biriyim öyle çocuksu hareketlerim yoktur, kendi kendimi övüyor gibi oldum biraz ama gerçekten öyleyim. Ama gel gör ki insanlar beni çocuk gibi görüyor buna ne yapabilirim ben de kıyafetlerimi değiştirmeye karar verdim çünkü genelde bi tişört bi kot pantolon bi spor ayakkabıyla çıkıyorum dışarı ve bu beni küçük gösteriyor bence. Topuklu ayakkabı giyip biraz da abiye tarzı bir kıyafetle bir düğüne gittiğimde insan yerine koyulmuştum ben de kendimce böyle bir şey düşündüm. Demek ki kıyafetlerin de insana etkisi var ciddiye alınma konusunda ama gündelik hayatta nasıl giyineceğimi bilmiyorum. Düğüne gittiğim kıyafetle gündüz arkadaşlarımla buluşmaya gidemem sonuçta:)
İlk görünüşte evet kıyafetin gerçekten önemi var fakat sohbet ilerledikçe ve tanıştıkça artık devreye bilgi, kültür, konuşma tarzı, vücut hareketleri devreye girer. Kıyafetini önemli birisiymiş gibi gösterip aslında boş çıkmaktansa, kıyafetini temiz tutup daha bilgili ve saygılı birey olmak olgun gösterir. Benim naçizane fikrim böyle.
Teşekkürler fikrinizi belirttiğiniz için🙏🏻
Rica
Beni de küçük görüyorlar ne yaparsan yap bence degişemezsin ben baya yaşlıyım beni küçük sanıyorlar
Bende öyleyim ya pufff iyi bir şey ama bu yönü kötü
nasil yani
Sende mi minyonsun
Evet 20 yasindayim 14 15 gibi duruyom
Seni en iyi ben anlarım😥 Peki sen nasıl giyiniyorsun genelde? Benim gözlemlediğim kadarıyla bizim fazla sportif giyinmememiz gerekiyor ama klasik olarak neler giyebilirim bulamadım bir türlü
neden sportif daha güzel olur bence
@Kaan3433 sportif çünkü daha çocuksu gösteriyor bence. Spor ayakkabı değil de hafif topuklu giymemiz lazım mesela
elbise 👗 ve topuklu olmali sanırım
boy kilo kaç
Ben kapaliyim ya normal giyiniyorum da giyimle alakasi yok ama boyum 1.55 kilom da 44 benim
boyun kisa zayıf misin?
@Kaan3433 boyuma göre kilom iyi
bence az görmedim ama spor yapmaya ne dersin
@Kaan3433 Evett yapicam ama kilo veriririm diye korkuyorum spor yaparken
hayir vermemelisin anlatıyım istersen gelirsen
@Kaan3433 bilmem bilgiliysen bu konularda olabilir yazabilirim
evet
Ne güzel işte 5 10 yıl sonra bu seni çok mutlu eder
Hiç etmiyor, bu yaşıma kadar da hiç etmedi
Bundan sonra eder canım, 😀
fiziğini bilmiyoruz neleri ön plana çıkarsan bu halin gider yorum zor görmeden.
Tavsiye fikir verebikirim
Yüksek topuklu ayakkabılar ile basla
Gormeden kiyafet onerisi yapamayiz ki
iyide bu duruma yapacak bisey yok
Ayrıca avrat gibi olman için avrat olman lazim
İşte fiziksel özelliklere ben müdahale edemem, ben de kıyafetlerle az da olsa dişiliğimi ortaya çıkarmak istiyorum
Tiple alakalı bu giyimle değil ki
Yaşımdan küçük gözüküyorum evet ama genelde gündelik hayatta sportif giyinen biriyim ve bu sanki bana olumsuz bir durum ekliyor. Ciddiye alınmıyorum, saygı görmüyorum. Bir düğüne gitmiştim mesela biraz abiye tarz bir kıyafet ve topuklu ayakkabı vardı üstümde. O gün insan yerinde koyup ciddiye aldılar beni, saygı gördüm. Ben de o gün anladım ki kıyafetin de insan üzerinde etkisi var ama gündelik hayatta neler giyeceğimi bulamıyorum daha klasik olarak
İnstada kombin sayfaları var onları takip et istersen
Önerebileceğiniz sayfa isimleri varsa burdan yazabilir misiniz lütfen
Boyun kaç
157
Minyon daha güzel boş ver genç görünürsün hep:)
Minyon musun
Evet
Boyun kilon kaç
Nasıl giyiniyorsun
Genelde bi tişört bi kot pantolon bi spor ayakkabı giyip çıkarım evden
Tarzını bilmiyorum klasik spor
Minyonsan ne giysen küçük durursun ki
Bikini giyme sakin
Neden
Çocuksu gorunmezsin