ben bu konuda biraz pimpirikliyim hava çok sıcak olmasına rağmen acaba üşür mü diye düşünmeden edemiyorum, siz bebeğinizi yazın nasıl giydiriyorsunuz, bu konuda ne yapmalıyım?

ben bu konuda biraz pimpirikliyim hava çok sıcak olmasına rağmen acaba üşür mü diye düşünmeden edemiyorum, siz bebeğinizi yazın nasıl giydiriyorsunuz, bu konuda ne yapmalıyım?

Kendimiz nasıl giyiniyorsak bebegimizi de öyle giydirmeliyiz aslında. Yazın artık fanilalara veda etmeli, ince, pamuklu veya muslin, şile bezi gibi kumaslar tercih etmeliyiz.
Ben yine de dışarı çıkarken çocuğuma çok fazla kısa bacaklı şortlar giydirme taraftarı değilim, bacaklar çıplak düşünce yaralanmalar kötü sonuçlanabiliyor bu yüzden evdeyken şort giydirsemde dışarı çıkarken genelde uzun eşortmanlar ince uzun pantolonlar tercih ederim.
Başına mutlaka bir şapka takarım, uv korumalı güneş gözlükleri ve güneş kremini de aksatmam.
Ayakkabı tercihi olaraksa sandalet ve terlikler bana çok güvenli gelmediği için yine spor veya bezden ayakkabılar tercih ediyorum.
Bebeğinize hafif, nefes alabilen ve doğal kumaşlardan yapılmış giysiler tercih edin. Pamuklu kıyafetler, terlemeyi azaltır ve bebeğin cildini tahriş etmez. Tek parça bodyler veya hafif şortlar ve tişörtler gibi rahat giysiler tercih edilebilir. Bebeğinizin başını ve yüzünü güneşten korumak için geniş kenarlı bir şapka kullanabilirsiniz. Ayrıca, güneş ışınlarının gözlerine gelmesini engellemek için güneş gözlüğü kullanmayı düşünebilirsiniz. Bebeğinizin güneşe çıkarken gözlük takmaya alışması zaman alabilir, bu yüzden esnek ve rahat bir seçim yapmaya özen gösterin.
Cevap
0Cevap
Ben bu konularda çok relaxim açtım yaz sezonunu kısa kollu tulumlar taytlar elbiselere geçiş yaptık
Böyle askılı cicili elbiseler giydirirdim. Şort tulumlar falan giydirirdim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?