Moda & Stil Helloo bebişler bakkal kombinime kaç puan verirsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 619 Yapay Zekaya Sor 😂 içecek aldım parkta köpeğimle biraz gezdim eve geri geldim Güncellemeler1 yıl Teşekkür ederimmm💖 herkese Helloo bebişler bakkal kombinime kaç puan verirsin? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bakkal kombini buysa :D 9 verdim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂💖🤗 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D 🤗 💐
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok güzelsinnnn aşkommmm , kombininde çok güzellll 😻💅💖 10/10 🫶😻💞💞💕🤍💖 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol bebişim muahhh💖🤗😻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl herkeste olan bir fizik ve herkeste olan bi kombin oldugu icin farklı gelmedi puanlayamıcam 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşko burası ego boostlama yeri toxic olma kız kıza herkesi destekleyip ilgi veriyoruz sende bize katıl 😻💖 Yorumla
Cemre38x Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Bu güzelliğe 10/10 vermek bile ayıp oluurr. Fiziğin çok güzellll 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Maaahhh🥹😦💖 çok teşekkür ederim prenses Yorumla Cemre38x 1 yıl Rica ederimmm aşkk 💖💖 çok fazla fotoğraf atma buraya kıskandıracaksin beni Yorumla Soran 1 yıl 😦 bu güzellikle beni kıskanmak mıı kendine haksızlık etme 😂💖 ikk gördüğümde ne kadar güzwl bir kız diye içimdwn geçirdim Yorumla Cemre38x 1 yıl Yaa teşekkür ederimmm 💖💖 Yorumla Soran 1 yıl Muahhh💖😘 Yorumla Cemre38x 1 yıl Muuahhh Yorumla Cemre38x 1 yıl 💖💖 Yorumla
kkuuccuukkomrfrk0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bence kombinden ziyade vücudun hakkında yorum almak istiyorsun, ama neyse... 😂 0 8 Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Ayrıca bakkala ne diye çantayla gidiyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Sana ne olm Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Düşüncemi belirten bir yorum yaptım. Yorum yapmak yasak mı? Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Ayrıca ben senin oğlun falan değilim, senden 2 yaş büyüğüm ve abin sayılırım. Bana " Oğlum " değil, " Abi " demen gerekiyor. Saygılı ol. Yorumla Soran 1 yıl Tm Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl tamam dedim? Yorumla kkuuccuukkomrfrk0642 1 yıl Neye " Tamam " dedin? Yorumla
İzmirlimuhendis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% 1 yıl Kalça basen kısmının ayri hoş bi güzelliği var tarif edilemez. Bilmiyorum bi farklı geldi gözüme nedense 😅 0 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Şort bir tık daha bol olabilirdi ama kısalığı çok iyi olmuş bacaklar da gücel ve fit bir vücut çıtıpıtı be güzel ben beğendim olur senden 0 0 Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bu havada bakkala mı gidilir popon terliyor öyle bi sıcak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşko mecbur köpeği gezdireyim dedim birde evden çıkmış oldum 😂 Yorumla
Metehn01 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl Bakkal kombini hımm bundan bakkalın haberi var mı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence vardır 😂 Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% 1 yıl Sen bu kombinle bakkaldan ne alacağın bilemedim korunmak için mi 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Böyle aklı başında haraketler yapınca seni çok beğeniyorum 🌹🌹🌹🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu sıcakta gayet normal 9 puan veriyorum 1 puan nazarlık olarak kırdım 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kötü. Bakkala giderken benekli pembe eşofman ve bol tişört giyilir. 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bakkal kombininden fazlası desene☺️ fiziğin güzel ve yakışmış he şort hem t-shirt 0 0 Yorumla
Abazanyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Düşünün bu kız ileride anne (!) olacak. Bence olamayacak ama neyse. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Bu kombin bakkal değil date kombini eğer sevdiğin bakkal isletmiyorsa :) 0 0 Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl İnsan biraz özenir kalkmış bakkala gitmişsin bu kadar varoş gidemezsin 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sporlar ayyakabıda farklı model olsa sanki daha iyi olur. Hoşsunuz 0 0 Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bakkala çantayla gitmeyen de ne bileyim djdjdjdj 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aşko cüzdanım için dpwçteütör (kombin) Yorumla wperimiş 1 yıl Sen takma balım beni gayet güzel olmuş Yorumla Soran 1 yıl Muahh😻💖 Yorumla wperimiş 1 yıl 💕💕 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olmuş bebişkom 10/10 💖💞💅🏻🌸🥰 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimmm😻💖💞 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Günlük işler için ideal. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 💖 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yorumdaki abazan erkekler hayatlarında hic kız gormemıs gibi ve sanki arabistanda yaşıyor gibi reziller utandım gerçekten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bakkal bugün dükkanını suladı o zaman desene😂güzelsin güzel 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 teşekkürlerr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica😄 Yorumla
Kalsiyumkarbonat Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Dizlerin kararnış bi yerde. diz kapağı ve kol dirseği rengiyle kukuleta renginin aynı olduğunu okumuştum. Bi kaç kişidede ferçek olduğunu gördüm 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. 10 numara vücudunda harika 1 3 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederimm😻💖 Yorumla kanarya001907 1 yıl Ne demek rica ederim güzellik Yorumla kanarya001907 1 yıl 🥰💋💝❤️🔥❤ Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 yıl seksısın :D 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler bebiş😘 gonullyarasıı 1 yıl tkp ettıgın kısler fke haberın olsun Soran 1 yıl 😟
Byakrep07 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 1 yıl Antalya da olsan sana bir bakarım döner bidaha bakarım 🥰😍 0 0 Yorumla
SAVARONALI Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Kombinini çok beğendim özellikle seçtiğin renkler güzel ve uyum sağlamış yani perfect😊 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aaa ve. l. etBu ne biçim kıyafet 1 12 Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl İlerde ki kızım Sende böyle giyme emi Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Sus gülme şımarık Yorumla Soran 1 yıl Abii 😻 Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Abi deme lazım olur Yorumla Soran 1 yıl Sen olmazsın akamkaakslödwşs Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Olur olur velet Yorumla Soran 1 yıl Cüküm büyükse belki Yorumla Soran 1 yıl Cükün* Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Yeterli büyüklükte Ama zenci değil tabiki Yorumla Soran 1 yıl Düşünmem lazım aşko Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
yetimhanekundakcisii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl 0 bakkal kombini bu degildir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aşko ayıp olsun yakışıklı erkekler var pijama hatasını tekrarlayamamz😂😂😂 Yorumla yetimhanekundakcisii 1 yıl Ayy sus kız sus pembe donumla markette flörtü görmüştüm bende tekrarlayamam😭😂 Yorumla Soran 1 yıl Omg😟 bu daha beter epeörör Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Köpeğin tasmasini iyi tutun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Tasmasız geziyor benim oğluşum akıllı Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Umarım birine saldirmaz Yorumla Soran 1 yıl 2 kilo köpek zaten😂😂😂 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Süs köpeği yani Yorumla Soran 1 yıl Bir nevi ahaha Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bakkalci görünce ne yapacak acaba 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aşko çok tatlı bi yaşlı kadın 👵 Yorumla Karagümrügg 1 yıl Himmm öyle ise sorun olmaz ama o bile bakmış olabilir 🤣🤣🤭🤭 Yorumla Karagümrügg 1 yıl bir şey sorcam sana yazarmisin bi Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Bence güzel olmuş:) iyi alışverişler:) 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 7/10Bakkal kaç verir o önemli 😉 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 842 cevap paylaştı. Tüm bu hazırlık bakkal için mi 😂 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu kadar hazırlığı Erdal bakkala mi yapıyorsun 🤣 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok harika vucut 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hangi bakkal bu kadıköydeki almina büfe mi 😁 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı. Konser festival kombini bu 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Bakkal olsam dükkanı vermiştim sana 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakkal mı kaldı bu zamanda :) 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% 1 yıl Moda & Stil konusunda 537 cevap paylaştı. 7/10 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Bakkal kombini buysa :D 9 verdim
😂💖🤗
:D 🤗 💐
Çok güzelsinnnn aşkommmm , kombininde çok güzellll 😻💅💖 10/10 🫶😻💞💞💕🤍💖
Sağol bebişim muahhh💖🤗😻
herkeste olan bir fizik ve herkeste olan bi kombin oldugu icin farklı gelmedi puanlayamıcam
Aşko burası ego boostlama yeri toxic olma kız kıza herkesi destekleyip ilgi veriyoruz sende bize katıl 😻💖
Bu güzelliğe 10/10 vermek bile ayıp oluurr. Fiziğin çok güzellll
Maaahhh🥹😦💖 çok teşekkür ederim prenses
Rica ederimmm aşkk 💖💖 çok fazla fotoğraf atma buraya kıskandıracaksin beni
😦 bu güzellikle beni kıskanmak mıı kendine haksızlık etme 😂💖 ikk gördüğümde ne kadar güzwl bir kız diye içimdwn geçirdim
Yaa teşekkür ederimmm 💖💖
Muahhh💖😘
Muuahhh
💖💖
Bence kombinden ziyade vücudun hakkında yorum almak istiyorsun, ama neyse... 😂
Ayrıca bakkala ne diye çantayla gidiyorsun?
Sana ne olm
Düşüncemi belirten bir yorum yaptım. Yorum yapmak yasak mı?
Ayrıca ben senin oğlun falan değilim, senden 2 yaş büyüğüm ve abin sayılırım. Bana " Oğlum " değil, " Abi " demen gerekiyor. Saygılı ol.
Tm
?
tamam dedim?
Neye " Tamam " dedin?
Kalça basen kısmının ayri hoş bi güzelliği var tarif edilemez. Bilmiyorum bi farklı geldi gözüme nedense 😅
Şort bir tık daha bol olabilirdi ama kısalığı çok iyi olmuş bacaklar da gücel ve fit bir vücut çıtıpıtı be güzel ben beğendim olur senden
Bu havada bakkala mı gidilir popon terliyor öyle bi sıcak
Aşko mecbur köpeği gezdireyim dedim birde evden çıkmış oldum 😂
Bakkal kombini hımm bundan bakkalın haberi var mı
Bence vardır 😂
Sen bu kombinle bakkaldan ne alacağın bilemedim korunmak için mi
Böyle aklı başında haraketler yapınca seni çok beğeniyorum 🌹🌹🌹🤭🤭🤭
Bu sıcakta gayet normal 9 puan veriyorum 1 puan nazarlık olarak kırdım
Kötü. Bakkala giderken benekli pembe eşofman ve bol tişört giyilir.
Bakkal kombininden fazlası desene☺️ fiziğin güzel ve yakışmış he şort hem t-shirt
Düşünün bu kız ileride anne (!) olacak. Bence olamayacak ama neyse.
Bu kombin bakkal değil date kombini eğer sevdiğin bakkal isletmiyorsa :)
İnsan biraz özenir kalkmış bakkala gitmişsin bu kadar varoş gidemezsin
Sporlar ayyakabıda farklı model olsa sanki daha iyi olur. Hoşsunuz
Bakkala çantayla gitmeyen de ne bileyim djdjdjdj
Aşko cüzdanım için dpwçteütör (kombin)
Sen takma balım beni gayet güzel olmuş
Muahh😻💖
💕💕
Çok güzel olmuş bebişkom 10/10 💖💞💅🏻🌸🥰
Teşekkür ederimmm😻💖💞
Günlük işler için ideal.
💖
Yorumdaki abazan erkekler hayatlarında hic kız gormemıs gibi ve sanki arabistanda yaşıyor gibi reziller utandım gerçekten
Bakkal bugün dükkanını suladı o zaman desene😂güzelsin güzel
😂 teşekkürlerr
Rica😄
Dizlerin kararnış bi yerde. diz kapağı ve kol dirseği rengiyle kukuleta renginin aynı olduğunu okumuştum. Bi kaç kişidede ferçek olduğunu gördüm
10 numara vücudunda harika
teşekkür ederimm😻💖
Ne demek rica ederim güzellik
🥰💋💝❤️🔥❤
seksısın :D
Teşekkürler bebiş😘
tkp ettıgın kısler fke haberın olsun
😟
10 puan veyiyoyum güzel 🦄🦄
10 veriyorum güzelsin❤️🦋
Antalya da olsan sana bir bakarım döner bidaha bakarım 🥰😍
bakkal seni tezgahın arkasını almasın sonra :D
Kombinini çok beğendim özellikle seçtiğin renkler güzel ve uyum sağlamış yani perfect😊
Aaa ve. l. et
Bu ne biçim kıyafet
İlerde ki kızım
Sende böyle giyme emi
😂
Sus gülme şımarık
Abii 😻
Abi deme lazım olur
Sen olmazsın akamkaakslödwşs
Olur olur velet
Cüküm büyükse belki
Cükün*