Moda & Stil Yazın şapka takıyor musunuz? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Bi şapkanın ne kadar önemi olabilir sizce 😂😂Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Burcu’ya gerek yok Muhittin abi sen tam gaz devam.#kabasakal Yazın şapka takıyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır şapka sevmediğim için takmam hiç 2 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Köyde takıyordum koca bir hasır şapkayı turist geldi diyorlardıNormalde çok takmıyorum tatilde falan ancak 2 13 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl 😂😂hee öyle şapkalar çok hoş 🙃 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Evet güneşten de koruyor Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Ayrı bir havası var 🤦🏻♂️ sanki sizin orada güneş var 😂 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Var tabiiiğ ev içerde kalıyor dışarda güneş var jdnsjsmsk Evet seviyorum da çok kullanışlı değil benim için Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Haziran gibi bi defa gelmiştim yazlık kıyafetlerle üşümüştüm 🤦🏻♂️ bence güneş var ama yok gibi Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Gölgesi soğuk öğlen güneşi ısıtır aslında :)) bilemedim sağı solu belli olmaaz Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Sen daha iyi bilirsin tabi 🙃 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Tabii ne sandın 4 oldu artııık :)) Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl 4 derken 😂 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl 4 kereeeğ Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl 4 kereğğğğ ne 🤦🏻♂️😂 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl gittim işte 😂🤦🏼♀️ Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl öyle desene bende ne diyor bu diyorum 😳🤦🏻♂️ Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Arada bi spor kombin yaparsam o zaman evet takarım. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde sahilde takıyorum. Şapkalarla aram kışın daha iyi. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Türk erkeğini mi resmetmiş ressam 1 1 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Yok canım ne alakası var 😂
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hissiyatı öldürüyor sevmiyorum 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. takıyorum da o da bunaltıyo 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Hayır takmıyorum. Görseldeki güldüm. 😅😅 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo hic sevmem şapka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır şapka sevmediğim için takmam hiç
Köyde takıyordum koca bir hasır şapkayı turist geldi diyorlardı
Normalde çok takmıyorum tatilde falan ancak
😂😂hee öyle şapkalar çok hoş 🙃
Evet güneşten de koruyor
Ayrı bir havası var 🤦🏻♂️ sanki sizin orada güneş var 😂
Var tabiiiğ ev içerde kalıyor dışarda güneş var jdnsjsmsk
Evet seviyorum da çok kullanışlı değil benim için
Haziran gibi bi defa gelmiştim yazlık kıyafetlerle üşümüştüm 🤦🏻♂️ bence güneş var ama yok gibi
Gölgesi soğuk öğlen güneşi ısıtır aslında :)) bilemedim sağı solu belli olmaaz
Sen daha iyi bilirsin tabi 🙃
Tabii ne sandın 4 oldu artııık :))
4 derken 😂
4 kereeeğ
4 kereğğğğ ne 🤦🏻♂️😂
gittim işte 😂🤦🏼♀️
öyle desene bende ne diyor bu diyorum 😳🤦🏻♂️
Türkmen takkesi var olur mu
Arada bi spor kombin yaparsam o zaman evet takarım.
Genelde sahilde takıyorum. Şapkalarla aram kışın daha iyi.
Türk erkeğini mi resmetmiş ressam
Yok canım ne alakası var 😂
Kışın uyurken bere takıyorum
Hissiyatı öldürüyor sevmiyorum
Güneş geçmesin diye ara sıra takarım.
takıyorum da o da bunaltıyo
Genelde sahilde
Hayır takmıyorum. Görseldeki güldüm. 😅😅
Hayır, şapka almaya param yok
Hayır.
Evet
Nadiren