Moda & Stil Erkekler, herhangi bir şekilde İskoç eteği giyer misiniz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Fena da olmamış sanki 😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💖 Erkekler, herhangi bir şekilde İskoç eteği giyer misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır giymem 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 972 cevap paylaştı. bu adama niye boyle yakismis bu etek, gozlerime bir seyler oluyor 2 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl İskoçlarda bişey var sanırım yaa. Cidden güzel görünüyor etek. Bizimkiler giydiğini tam tersi düşünemiyorum bile 😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl hic de tipim degil ama begendim yani aura katmis etek 😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. İskoçya ya gidersem giyerim. Türkiye'de para verirlerse giyerim 💆♂️ama topluma açık alanda değil sdsd 1 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Giymek isterdim karizma duruyor ama bende komik durur o yüzden yakışan giysin bence 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Yerinde giyerim İskoçya da. :D Etkinlik eğlence festival olursa anca o zaman. :D 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Merakla bekliyorum giyen oldu mu acaba 🤣😂😂 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Normal giyiniyoruz sikintidayiz etek giysek bizi harcar bu abazalar 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu bütün gün abazalik yapan kızlara laf atan erkek girunumlulere sana bı şans vercem bu şart ile de ne zaman nerde giyeyim demezse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Diyarbakır a geldiklerinde İskoçlar giymişti ksks bizimkilerde habire foto çekildi shs 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Giyeriz püfür püfür efil efil eser takım tsklavat soğur 0 1 Yorumla Richardgör 1 yıl Bu sıcakta ama mini giymeyelim görüntü kirliliği olur🤣
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aman giymesinler gülmekten ölürüz😂 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Giysinler bence yakışır 😂 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl giymem kesinlikle erkeğe etek giymek olmaz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Komik ya bu ne 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hicbir kultur’un hicbir giysisini giymem 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok, ben korkarım. 1 7 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Neyden korkarsın? 🙄 Yorumla BloodyGamer 1 yıl İskoç eteği giymekten.😏 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Güvenli olsa, giyince bişey olmayacak olsa giyer denersin yani? 😂 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Bilemem. Moda diye her haltı giydiriyorlar. Babet çorap giyen erkekler olduktan sonra bunu da giyerler.🤦 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Uyma sen modaya boş ver 😅 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Ben hayatta giymem zaten. Babet corap giyen kadın ve erkeğe de zaten ayar oluyorum. Ne itici abidesi bir çorap şeklidir o. Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Asla giymem teyze 0 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ne demek teyze? Engeli hakettin 😡 Yorumla TipsizZüğürt 1 yıl Keyfin bilir teyze Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı. Hiçbir şekilde giymem 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Yok be 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. İskoçya'da giyerim 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır giymem
bu adama niye boyle yakismis bu etek, gozlerime bir seyler oluyor
İskoçlarda bişey var sanırım yaa. Cidden güzel görünüyor etek. Bizimkiler giydiğini tam tersi düşünemiyorum bile 😂
hic de tipim degil ama begendim yani aura katmis etek 😂
İskoçya ya gidersem giyerim. Türkiye'de para verirlerse giyerim 💆♂️ama topluma açık alanda değil sdsd
Giymek isterdim karizma duruyor ama bende komik durur o yüzden yakışan giysin bence
Yerinde giyerim İskoçya da. :D Etkinlik eğlence festival olursa anca o zaman. :D
Merakla bekliyorum giyen oldu mu acaba 🤣😂😂
Normal giyiniyoruz sikintidayiz etek giysek bizi harcar bu abazalar
Şu bütün gün abazalik yapan kızlara laf atan erkek girunumlulere sana bı şans vercem bu şart ile de ne zaman nerde giyeyim demezse
Diyarbakır a geldiklerinde İskoçlar giymişti ksks bizimkilerde habire foto çekildi shs
Giyeriz püfür püfür efil efil eser takım tsklavat soğur
Bu sıcakta ama mini giymeyelim görüntü kirliliği olur🤣
Aman giymesinler gülmekten ölürüz😂
😂😂
al da giyelim yakışır mı yakışmaz mı bakalım
İskoç eteği giymem ama normal kadın eteği giyerim :)
Giysinler bence yakışır 😂
giymem kesinlikle erkeğe etek giymek olmaz
Komik ya bu ne
Bence giyilebilir
Hicbir kultur’un hicbir giysisini giymem
Yok, ben korkarım.
Neyden korkarsın? 🙄
İskoç eteği giymekten.😏
Güvenli olsa, giyince bişey olmayacak olsa giyer denersin yani? 😂
Bilemem. Moda diye her haltı giydiriyorlar. Babet çorap giyen erkekler olduktan sonra bunu da giyerler.🤦
😂😂
Uyma sen modaya boş ver 😅
Ben hayatta giymem zaten. Babet corap giyen kadın ve erkeğe de zaten ayar oluyorum. Ne itici abidesi bir çorap şeklidir o.
Asla giymem teyze
Ne demek teyze? Engeli hakettin 😡
Keyfin bilir teyze
Canım isterse istemezse giymem
Hiçbir şekilde giymem
Benim kültürüm değil hayır
Yakışmış🤔
😂😂
Püfür püfür serin ☺️
Bana göre değil.
Giymem
Aslaaa