Modeli daha güzel şeyler seç renk açık olmasın koyuda olmasin tatlı renkler canlı olsun denize girdiginde cekiştirmeyesin orani burani açılır derdi olmasin
Gucci de olsa demisim manken ne alaka benim kurdugum cumleden gucci mankenlerini nasil cikariyorsun. Ben diyorum ki kadin gucci de giyse sonuc olarak vucudu vasat ise benim. icin bi etkisi onemi yoktur. Gucci mankenleri vasatmi. Okudugunu anlamadan kalkip muhalefet olmaya kalkiyorsun...
Esnek degil sende anlama sorunu var. Bi yerinden kelimeler cumleler uydurup. Sonra uydurdugun cumleler uzerinden bana satasiyorsun. Zavalli insanlar gibi. Benim gorusjmun altina gelip birde bana kaybol. yuru git diye soyleniyorsun. Sanirim zeka geriligin var. Senden ricam birdaha anlamadigin cumlelere maydanoz olma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Beyaz bence ama hiç fark etmez
Kırmızı 2 çok şık gerçekten. Benim tercihim direkt o olurdu. 😌👌🏻
Hiç biri güzel değiller daha zevkli bişeler yokmuydu modelleri berbat
Sn ne önerirsin peki
Modeli daha güzel şeyler seç renk açık olmasın koyuda olmasin tatlı renkler canlı olsun denize girdiginde cekiştirmeyesin orani burani açılır derdi olmasin
Ben kahve tonlu olanın aynısını aldım bronzlasinca çok güzel durdu
Bn beyaz oldgm içn bronzlasmiyorum kızarıyorum
Kırmızı daha iyi durur o zaman
Teşekkürler baby❤
hepsi güzel karar veremedim, giyecek kişinin üzerinde görmek lazım. ten renginin önemli olacağının düşünüyorum.
bunlar hep klasik ya değişik modellere bakılmalı bence
Kırmızı 1 güsel ama giymek cesaret ve fizik ister
kırmızı tercih et ama hangisi olsun karar veremedim :)
Beyazı sen al. Kırmızıyı ben sana hediye alim
Kırmızı 1 güzel bence beyaz tenliysen süper olur
Ilgi alanim degil. Beni altindaki ilgilendirir.
Şalvarda giyse olr senin içn o zaman
Icindeki iyiyse neden olmasin. Napim ben guccinin icindeki varoj vasat bir vucudu.
Ne demis atalarimiz? Essege altin semerde vursalar essek yine essektir.
Gucci'nin mankenlerine mi vasat dedin sorudaki mankenlere mi yoksa bambaşka vasat kadınlardan mı bahsettin, giderin kime? Anlaşılmamış hiç 😂
Guccinin mankenleri diye bi cumlem var mı ? Okudugunu anlama sıkintin var sanirim 😌
Gucci de olsa içindeki vasatsa yazmışsın kardeşim kör müsün? Ne yazdığını mı bilmiyorsun sen
Gucci de olsa demisim manken ne alaka benim kurdugum cumleden gucci mankenlerini nasil cikariyorsun. Ben diyorum ki kadin gucci de giyse sonuc olarak vucudu vasat ise benim. icin bi etkisi onemi yoktur. Gucci mankenleri vasatmi. Okudugunu anlamadan kalkip muhalefet olmaya kalkiyorsun...
Yazdığın şey 50 kapıya çıkıyordu canımın istediği kapıya tıktıkkkladım sana mı sormam lazımdı
https://voca.ro/1bzLBEQatYkm
Arac kullanıyorum ses kaydettim
Türkçe esnek bir dil diyeceğim de anlamayacaksın ya kaybol git şurdan
Esnek degil sende anlama sorunu var. Bi yerinden kelimeler cumleler uydurup. Sonra uydurdugun cumleler uzerinden bana satasiyorsun. Zavalli insanlar gibi. Benim gorusjmun altina gelip birde bana kaybol. yuru git diye soyleniyorsun. Sanirim zeka geriligin var. Senden ricam birdaha anlamadigin cumlelere maydanoz olma.
1 ve kırmızı 2 olan daha iyi
ikinci şık ama siyahı
Hangisini aldın?
Kırmızı güzel benim genelde tercihim öyle.
Hepsi güzel ama beyazı daha güzle
Kesinlikle ilk kırmızı bikini çook güzel bayıldım
Kırmızı 2 çok tatlıymış
İlk kırmızı bikini efsane
Kırmızı
İki iki
sonuncu guzel
Beyaz ve kırmızı 1..
Beyaz olan
Kırmızı 1 ya
Asimetrik kesim olması çok hoş
Aşağıdaki ruh hastası da susturmuş gibi görünmek pahasına engelledi manyak. Bana sırayla veriyorlar bunları yeminle
Bizon
birincisi
Birinci
Beyaz.
Kırmızı 1
Kesinlikle 2.
Tatile mi gidiyorsun
4. Ve 3. Güzel ama fav 4.
Alttaki kırmızı.
Kırmızılar
beyaz güzel
Kırmızı 1 elbette
Kırmızı 2
Kesimi daha iyi
Kırmızı 1
3. Kahve tonlu olan
Sondaki knk
beyaz güzel.
Beyaz ya
3 numara
hiçbirisi
İnşallah rabbim bana ileride evlenmek istediğim tesettürlü bir kız ile evlenmeyi bana nasip eder.
Kirmizi 2
Vizon
Kirmizi