+1 yılGizliden olduğun halde sana bununla ilgili nasıl mesaj attılar, ben oradayım 😆
Yalnız geceye fena bir giriş yaptın. Dişlerim gıcırdadı 😬
093 Yorumla
Soran+1 yılYok takip attim sonra zaten adamin niyet başka diye engelledm
- +1 yıl
Yani yağni ahahsh, şansımı denesem en azından engel yemem. Herkes her konuda fazla heyecanlı. Sakin bi sakin 😅
Soran+1 yılYok engelledigm adam cok abartti zaten rahatsiz oldugumda belirtiyorm ben ama abartti baya yani seninde begendigin bikiniler varsa link birakabilirsm bu arada
- +1 yıl
Oo öyle değil, hahha. Şimdi girip bikini incelersem çıkamam ordan
Soran+1 yılLinkini birak begendiklerininde begenirsem alim ya hadi 😂
- +1 yıl
Başıma huni geçirip donu sıyırıp köyneği uzatasım var 😂
Soran+1 yılAnlamadimki 😂
- +1 yıl
Takip at anlatayım, vallahi bak 😄
Soran+1 yılburada anlat ya bide bikini bul iyilerinden mesajini yeni gordum 😂😂
- +1 yıl
Bak siteye girersem çıkamam, anlamıyorsun 😄
Of of
Soran+1 yılGir gir yeterki cikma bana bikini at 🤣🤣
- +1 yıl
Seni bulurum ben, dur hele.. Psikoloji bırakmadın gece gece 😆😛
Soran+1 yılEee noldu 😂😂
- +1 yıl
Seni bekliyorum, bakma öyle hiç 😒
Soran+1 yılBikini bakmadınmı 😔
- +1 yıl
Bakıyorum senin paylaştıklarına bakıyorum, üfff.. Alev alev
Soran+1 yılAhaha onlara bakma trendyoldan felan bak cesur ve guzel olanlarin begendiklerinin linkini at
- +1 yıl
Benim kafa moda takip edecek konumda sanki 🤣
Soran+1 yılGozune hoş gelenin cesur gelenin linkini at adam yemiyoz ya 😂😂
- +1 yıl
İşte sorun da orada, niye yiyen yok 🤣😅😅
- +1 yıl
Ben yatar. İyi geceler. Yoksa vahim halim ahahsh
Soran+1 yılBi bikini bulamadin be o kadar atip tutup 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Buldum. Üstünde görmedikten sonra ne önemi var ki 😔
Soran+1 yılAt bulduysan foto cekersem soz vermimde belki görürsn
- +1 yıl
Sen İzmirli prenses misin? Ahahshs mühendis hanım 😄
Karışmam valla foto isterim. Dur adını hatırlayacağım
Soran+1 yılFoto icin soz vermem dedim hemde begenmicem belki aticagin seyi ne malum
Soran+1 yılE bunu giysemde ayni giymesemde nereyi begencegimki bunda 🤣
- +1 yıl
Beğendin, hoşuna gitti. Söz vermedin fakat foto atacağını biliyorum 😆
Soran+1 yılYoo begenmedimki bunu daha gercekci biseyler bulsan olmazmi acik olsun ama bu kadar degil ya
- +1 yıl
Hiç anlamıyorsun beni hiç jsjs
Fenayım diyorum, fren patlayacak. Uyuyayım ben yarın konuşuruz 😆😅
Soran+1 yılTamam gercekci bi bikini bulursan atarsin 🤣
- +1 yıl
Selin Günaydın, tam sana göre bi bikini buldum 😉
Soran+1 yılYa yazdigin kisiler degilim ama bikiniyi atabilirsin bakalim nasilmis
- +1 yıl
Fotosunu indirmiştim. Söz rahatsız etmeden sadece onu atacağım. Buradan atamam doğal olarak
Soran+1 yılAt ya bi sıkıntı olmaz dm sevmedigim icin kimseye istet atmiyorum atarsan burdan iyi olur
- +1 yıl
Teknik olarak burdan atmam imkansız, yoksa atardım. Rahatsız etmeyi hiç istemem
Soran+1 yılBurdan niye atamiyosunki
- +1 yıl
İlk görüşü yazmamış olsaydım atardım. Site alt yapısı şu an atmama izin vermez
- +1 yıl
He ya dur, atabilirim bekle 😄
Soran+1 yılArka tarafı var mı
- +1 yıl
Görünce hemen indirdim, arkasına bakmadım. Çok açık olduğunu sanmam. Popoyu yarım kapatır bence
Soran+1 yılÇok açik degil ama açık olmasıni istiyorum ben zaten bi nevi tanga tarzi gibi 😂
Soran+1 yılAbartmak gibi olmasında onu bile fazla kapalı 😂
- +1 yıl
Önceki de fazla açık demiştin ahajja
Biz bunlardan tahrik oluyoruz biliyorsun demi 😃😅
Soran+1 yılÇünkü o çok açıktı biliyorum erkekler herseyden tahrik olabiliyo 😂 biraz kendini tut bikini sonucta bi giysi 🤣 daha guzel bikiniler bulabilrmsn acaba senin icin uygunsa
- +1 yıl
Baktıkça fena olduğumu bile bile yapıyorsun 😒
Zor durumda kalan ben olacağım.
Soran+1 yılBaktıktan sonra uyumadan once yaparsn bisiler hadi onemli bi konu ya yardimci ol
- +1 yıl
Öyle boş boş yapma olmuyor. Açık diyeyim, seni öyle görmüş olsam fazlasıyla yaparım.
Soran+1 yılSöz vermim bikiniyi aldiktan sonra belki binfoto atablrm
- +1 yıl
Söz vermediğine göre o foto gelir 😃😅
Tatil nereye, netleşti mi
Soran+1 yılSürprizmiş ama sıcak ve plaj oldugu kesinmiş bikinileri iyi seçicekmişim 😂
- +1 yıl
Sıcağı da yakıp kavurmaya gidiyorsunuz anlaşılan 😅🤣
Soran+1 yılEvett😂😂
- +1 yıl
Çapkınlık da yaparsınız artık 😆
Soran+1 yılE yani yapicaz bu kadar bikini giyp yapmamak olmaz e hadi begendign birisinin ustunde gorsen etkilenecegjn bikinileri at yine ya iyi seciyodunz 😂
- +1 yıl
Bu kez attığımı kabul edeceğini ve bana süpriz yapacağını bilerek seçeceğim. Oldukça özel pozlar vermek senin için hiç zor değil eminim 😅😉
Başlıyorum
Soran+1 yılTamam başla birbirine cok benzemesinler mumkunse 😂
Soran+1 yılGuzelmiş ama biraz fazla altta durmuyomu sencede
- +1 yıl
Tam orayı kapatmış, gerisi seveceğin şekilde
Soran+1 yılFazla sıkı kapamış iste 2nci fotodaki gibi bisey olsa daha iyi olurdu
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/f7lzq45
Bunu çok sevdim. Renkleri de hoş
Soran+1 yılBuda iyi gibi ama bende rengi sevmedim 😁😂
- +1 yıl
Tam hamuşuna göre bu. Hem bikini normlar hem rahat. Oldukça da davetkar
Soran+1 yılSen galiba string tarzi seviyosun ama tanga bikini bul ya bunlar cok sıkar rahatsiz eder 😂
- +1 yıl
Rahatsız etmesi için çok kabarık olması lazım 🤔😆
Soran+1 yılKabarik degil tam tersi ama yinede rahatsiz ediyobiste sıktıği icin
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/80v1dxt
Kesinlikle üzerinde görmek istediğim bu.. Düşüncesi bile şeyy
Soran+1 yılBu transparan her yerim gozukur😂 bacak aramida tahriş eder buyuk ihtimal
- +1 yıl
Bunu bir kere giyersin benim için, zor olmamalı
Soran+1 yılAhahah alamam ki bunu cok transparan acik olsun dedimde transparan olmasin ya giyilmez bu
- +1 yıl
Yabancı ülkede herkes doymuştur, fotoyu da bana atacağına göre 😅 sen yine bir düşün
Soran+1 yılDusunmeye gerek yok transparan sevmiyorm zaten 😂
- +1 yıl
Kaç tane indirdim, hata veriyor sana atamadım
Soran+1 yılSite ve bikini isimlerini söylersen bakabilirim internetten
- +1 yıl
Tüm bunlara umarım değer 😆
Hem tahrik oldum hem ereksiyon. Erkek olmadığın için bilmiyorsun zorluğu
Soran+1 yılAhahahah😂
- +1 yıl
Burada olsaydın o kahkaha boğazında hık diye kalırdı 🤣😅😅😅
Soran+1 yılFarkettim o kadarinida ya 😂😂
- +1 yıl
Zonklama ne demek bilir misin 😃😢😂
Soran+1 yılHayr😂
- +1 yıl
Kalp atması gibi düşün, hani senin de aşağıda hissettiğin durum.. Açılıp kapanması gibi 🤣😂😂
Soran+1 yılTamam anladm sus 🤣🤣
- +1 yıl
Hani tepe noktasının yani malum yerin sanki volkan gibi şişip şişip inmesi gibi.. Soluğunu kesen, terleten, doyumsuz hissettiren o vajinal refleks 😆😈😄
Soran+1 yılYa anladm tamam 🤣🤣 beni içinde gormek istedigin bikinileri at ya konuya devam edelm
- +1 yıl
Seni bir kere başka bir karede görmek isterim, bikini bulmam daha kolay olur 😄😂
Soran+1 yıl2. foto ile 4. foto arasi bisey dusun iste ondan hadi buk bikini istedigin bazi sorulara cevap vericem 1 bikini bi soru
- +1 yıl
Kabul et çok emek verdim 😆😋
- +1 yıl
Nerdesiiinnm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. siyah olan ve 2. kırmızı olan çok iyi duruyor gerçekten. Özellikle kırmızı olanın modeli çok hoş ve estetik duruyor. Bu arada bu tarz bikiniyi taşıyabilmek içinde iyi fizik lazım. Senin boy ve kilo kaç, spor falan yapıyor musun?
0103 Yorumla
Soran+1 yılboy ve kilomu tam bilmiyorum ama boy 1.76 felan kiloda 58 59 civarlarinda spor yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılWow boy kilo oranın çok iyiymiş gerçekten. Manken gibi fiziğin var. Çay bardağı gibisin ince belli. Gerçekten bikini çok yakışacaktır. Bu boy ve kilo gerçekten harika. Vücut ölçülerinde harikadır senin?
Soran+1 yılÖlçülerimi bilmiyorum ama fizigim cevrem ve kendim tarafinda oldukca begeniliyo kendimi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSpor yaptığın içinde harikadır, Manken gibisin gerçekten
Bu arada benimde boy 1.93 - kilo 116, spor olarak ağırlık kaldırıyorum, bodybuilding yapıyorum yani. Profil fotomdan bakabilirsin. Cüsse, omuz ve kollar nasıl sence? Kollar 56 cm
Soran+1 yılİyiymiş güzeller
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Ağırlık kaldırırken uzun bench press demirinin sağ ucuna 90 kilo, sol ucuna 90 kilo takıyorum. Toplam 180 kilo kaldırıyorum. Sen 58 kilosun, yani senden 3 tane kaldırıyorum
Soran+1 yılAa evet benimde bi arkadasimi spor salonunda dambıl gibi kaldırmıştı birisi duscem diye korkuyodu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha şöyle diyeyim, ben seni tek kolumla, poponla bacaklarının birleştiği yerden tutup havaya kaldırırım, ve dışarda böyle kolumun üstünde havada taşırım, seni asla yere indirmem :)
Soran+1 yılBi süre sonra indirirsin ama indirene kadar acı cekerim buyuk ihtima sıkıntılı bi bölge 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha acı çekmezsin, kolumun üstünde taşıcam seni, bazende tek kolumla havaya kaldırıp, omuzlarıma alırım seni, yürütmeye bile kıyamam :)
Bu arada listedekilere ek olarak, bende bikini modeli ve rengi sunabilir miyim, belki hoşuna gider :)
Soran+1 yılAaa evet hatta soruyu güncelleyelim ama lutfen link olarak cevaba birak olur mu ozelde sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDm'den ulaşma şansın var mı? linki dm'den atacaktım, merak etme bir şey olmaz, olgun bi adamım sonuçta, seni rahatsız etmem, rica etsem ulaşır mısın. Birde sana önemli bir şey sorucaktım
Soran+1 yılBurdan atarsan ve sorarsan iyi olur lutfen israr etme olur mu :)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli bir soru sorucaktım, ulaşma şansın var mı? merak etme farklı bir şey değil, bana güvenebilirsin, birde bikini, tanga modellerinden atıcam sana, burdan atmak istemiyorum, fikir alışverişinde bulunuruz hem
Soran+1 yılBurdan soyleyebilirsin lutfen daha fazla israr etme nolur :)
Soran+1 yılBikiniyle alakali ozel sorularda sorabilisiz ( buradan ) bunlari dikkate alarak soruyu cesur ve gizli sordum zaten
Cevap sahibi+1 yılBu kadar çekinecek ne var anlamıyorum, linkleri burdan göndermek istemiyorum. Birde başka bir şey sorucam sana, modellik ve spor ile ilgili, fikir alışverişinde bulunuruz. Rahatsız olacağın bi durum olursa engellersin zaten, zor bir şey değil :)
Soran+1 yılBak burdan herseyi sorabilirsin cevap vericem ama dm yoluyla konusmayi sevmiyorum lutfen anla :)
Cevap sahibi+1 yılBu kadar çekinecek ne var anlamıyorum, linkleri burdan göndermek istemiyorum. Birde başka bir şey sorucam sana, modellik ve spor ile ilgili, fikir alışverişinde bulunuruz. Rahatsız olacağın bi durum olursa engellersin zaten, zor bir şey değil. Konu sadece bikini linki değil. Modellik ve spor konuları +diyet beslenme, ulaşırsan çok iyi olur, rahatsız olursan direk engellersin sorun yok
Cevap sahibi+1 yılDm'den seninle sevgili olmaya falan çalışmayacam o konuda endişen olmasın. Yani rahatsız olacağın bir şey yapmayacağım, linkleri dm'den atıcam, birde diğer konularda sorum olacak, modellik, spor diyet vs. ulaşmanı rica ediyorum
Soran+1 yılCevap vermek istemiyorum cevaplarin için tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılBu kadar korkacak ne var anlamıyorum. Sanki Dm'de adam yiyoruz :D
Soran+1 yılKorkmakla cekinmekle alakasi yok sevmiyorum dm yolunu burdan sormak link atmak istersen olur ama dm olmaz
Cevap sahibi+1 yılZaten yurtdışında yaşıyorsun, yani bu kadar gizemli olman ilginç geldi, korkuyorsun sanırım, öyle geldi bana
Soran+1 yılYurtdisinda yasamiyorum yurtdisina tatil icin gidicez ama dm sevmiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılDm'yi sevdiricem sana, bi gelsen, merak etme sana yavşamayacağım :D
Soran+1 yılGerek yok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılBu sana çok yakışır, tam senin istediğin tarz bebiş :)
www.trendyol.com/.../q-kirmizi-esnek-kumas-ust-astarli-boyundan-baglamali-alt-tanga-tek-kat-bikini-takimi-1053-p-270061994
Soran+1 yılEvet bu modelde guzelmiş begendim bu tarz seyler iyi ya
Cevap sahibi+1 yılBebeğim ben senin ne tarz bikini sevdiğini anladım, sana öneriler sunabilirim, senin vücuduna uygun modelleri biliyorum
Soran+1 yılEvet bu tarzda atarsan iyi olur ve arkadaslarima da alicamiz icin modelleri benzer ama farkli olanlari atarsan sevinirm
Cevap sahibi+1 yılAtarım bebeğim, bu arada sen miniciksin ya, ben senin 4 katın iriyim :)
Soran+1 yılEvet biraz minyonum 😂
Cevap sahibi+1 yılSen manken gibisinde, ben goril gibiyim
Benim boy 1.93 - kilo 116
Ayak numaram 48 :D
Soran+1 yıl🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNeye güldün bebeğim, sen hakikaten minicik kalırsın yanımda, aklıma başka bir şey daha geldi ama yazarsam kızabilirsin :D
Soran+1 yılYaz sorun olmaz fazla abartmayalm ama lütfen
Cevap sahibi+1 yılYani bi an yatakta ikimizi hayal ettimde, sen minik ve narinsin, evire çevire olurdu :D
Soran+1 yılKomik olurdu evet 🤣 ama bikiniye donsek olur mu cunku arkadaslarim icinde bakicam cok acik felan diye umursama at sen ben soylerim senin icin uygunsa
Cevap sahibi+1 yılKomik olmazdı, harika olurdu bence, seninle 1 hafta yataktan çıkmayız o tatile bende gelsem :D
Soran+1 yılLütfen bikiniye donebilirmiyiz birazcik onemlide 😂
Cevap sahibi+1 yılDönücez bebeğimde, ben şu an tek elle yazıyorum, yani nasıl desem, çavuşu tokatlıyorum şu an :D
Soran+1 yılBikini aramam lazım hem arkadaslarim hem kendim için ve aradiklarimiz cesur modeller oldugu icin zorlanıyorum biraz yardım etmek istersen sende biseyler at ama terbiyesizlesmeyelim lutfen acik modeller atarsan sevinirim ona gore vucudumu daha iyi soyleyebilirim bikiniye olucakmi diye yardimci olmak istiyosan yani
Cevap sahibi+1 yılTamam atıcam biraz bekle ama, kendime yiyecek birşeyler hazırlıyorum, tost, kola şekli yapıcam
Soran+1 yılTamam tesekkurler
Soran+1 yılYemedinmi hâlâ 😂
Soran+1 yılSenden umudu kessekmi ne ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBugece atarim, birsey sorucam
Yorumlarda gördüm birisiyle Dm'den konuşmuşsun, sonra adamı engellemişsin, o kadar sana dm'den link atayım dedim, kabul etmedin. O adamın ayrıcalığı nedir
Birde sen İzmirliprenses misin birisi öyle yazmış senin hakkında
Cevap sahibi+1 yılSen İzmirliPrenses nicki kızsın yorumlarda birisi yazmış. Birde senin boy ve kilondan o olduğuna %100 eminim. Sitede baya popüler bi kızsın. O yüzden dm'ye gelmiyorsun :)
Soran+1 yılAhahah yok o degilim ama dm yide sevmiyorum istemiyorum o dedign dmden mesaj atan kiside soruyu ilk sordugumda gizli yapmayı unutmustum o yuzden yanlislikla gelismisti 🤣
Cevap sahibi+1 yılO kişiyi kıskandım. Arada fırsat bulup aradan girmiş içeri. Çok şanslı
Soran+1 yılEngel yedi ama boş ver onuda arkadasim bugun senin yorumlari okudu soruyu gosterirken seni dambil gibi kaldiririm boy kilo yok yatakta bizi dusundum dedign yerleri felan bayya komikti dalga gectiler biraz ama iyydi yani bide buldugun bazi bikinileri begendiler
Cevap sahibi+1 yılArkadaşınında hoşuna gitti dimi, seni kuş gibi kaldırıp evire çevire yaparım diye :) aslinda onun canı çekmiştir. Grup efsane olur sizinle :D
Soran+1 yılAhah hoşuna gitme degilde biz daha cok işin dalgasindaydik evire cevire yazdgn yerlerin 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGercekten evire cevire yaparım. Sen 58 kilosun minik narin ve zarifsin. Benim yanımda minicik kalırsın. Yatakta seni ezerim. Sana tam hakimiyet kurarim. O seksi kalcalarina hukmetmek istiyorum :D
Soran+1 yılAhahah onu bende arkadasimda anladik ya neyse konudan cikmayalim hadi guzel bikini bulalim senin begendiklerin birisinin ustunde gorsen etkileneceklerin felan hatta her bikiniden sonrada böylebi konusma yaparz uyarmı 🤣
Cevap sahibi+1 yılBuluruz o kolay bebegim. İnsanın tatile sizinle gelip geceleri grup yapası geliyor. Arkadaşının boyu ve kilosu kac merak ettim. Fizigi nasil? :)
Soran+1 yılFizigi felan iyi boy kilo bilmiyorum ama artk bikini bulmamiz lazm çünkü hem kendime hem 2 arkadasima bikini bulucaz daha ve hepsi cesur tarz olucak o yuzden konuya donelm artk arada boyle sorularda sorabilirsn cunku yardimci oluyosun bikini bakalm artk 😃
Cevap sahibi+1 yılSeninle varya yatağa girsek 1 hafta cıkmayız. Seni asla dışarı salmam. Cam küveste beslerim. Her ihtiyacını karşılarım, herşeyi ayağına getiririm. Dışarı çıkmak istersen, dışarda gezerken omuzlarımda oturursun asla yürütmek. Bazende kolumun üstünde oturursun. Hatta sana cam küves yaptırırız içinde durursun dışardayken :D
Soran+1 yılAma bikiniye donelim dedikce iyce konudan uzaklasiyosun ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılArkası taşlı popon harika görünür. Birde o taşlar yürürken sana zevk verir poponun arasına kaçar. Çok cesur bi model sana yakışır sevgilim :)
www.hepsiburada.com/elif-bilgin-butik-kirmizi-renk-arkasi-tasli-tanga-sexy-bikini-takimi-pm-HBC00002OSJYK
Soran+1 yılBikiniye döndünmü yoksa dun aksamki gibi çıktınmı yine
Soran+1 yılCok guzel gozukuyo gercektn buda alinabilir 😄
Soran+1 yılManken uzerinde olsa daha guzel gozukurdu ama ya olsn guzel yinede
Cevap sahibi+1 yılBence bu tam senlik. Popo kısmı harika. Pürüzsüz kalçalarını herkese gösterirsin sevgilim :D
Soran+1 yılAhahah guzelmis ama gercekten butun bikinileri alip kendime yakistirdiklarimi secmem lazm arkadaslarimda once 🤣😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç bebeğim. Çıtır seksi lolitamsın sen benim. Minik seksi sevgilimsin. O seksi poponla suratımın üstüne oturmanı çok isterdim. Arkası taşlı kırmızı bikini popondayken, suratımın üstüne otur ve hiç kalkma :)
Soran+1 yıl21 😂 iste boyle bikini at sonra istedigin seyleri sor herseyede cevap vermem ama abartmadan sor anladin dimi mantigi 😂
Soran+1 yılAma bu aynisinin farkli modeli degisik olsun biraz 😂
Cevap sahibi+1 yılTek omuzdan askılı, bu çok orjinal bi model. Hiçbir kız bilmez bunu. Plajda giyersen Venüs gibi parlarsın. Aşırı beğendim tek omuzdan askı olayını :)
www.trendyol.com/.../renkli-leopar-desenli-tek-omuz-bikini-ustu-tbess23bu00052-p-315611929
Soran+1 yılBu sadece bikini ustu ve altini bulup alsam bile cok kapali bi alt
Cevap sahibi+1 yılSen tatilde malı mülkü sergileyip pompacı bulacaksın dimi kendine, malı yongayı titretirler sen böyle seksi giyinirsen bebeğim
Soran+1 yılYurtdisinda normal karsilaniyo ya bunlar biz arkadaslarimla daha cok begendigmz icin istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBenim icinde giy bu bikinilerden sevgilim :D
Cevap sahibi+1 yılSiyah dar tayt altına siyah dantelli tanga. Üstüne dar beyaz saten gömlek göbek kısmından bağla, göbek kısmın açık olsun. Taytın altına siyah stiletto topuklu ayakkabı. Saçlar at kuyruğu. Böyle giyin seninle günde 12 saat seks yaparım :)
Soran+1 yılYardim ettign icin cevap vericem senin ne kadar iliskin oldu bilmiyorum ama benim az oldu ve biraz dar oldugu icinde zor oldu anlicagn o kadar sure hayatta olmazdı yani hadi bidahaki bikiniden sonra baska bisey yazarsn cevaplarim 😂
Cevap sahibi+1 yılSeninki dar off harika. Benimkide büyük ve kalın. Gemiyle daracık yere girmek gibi olur bebeğim. Benimki çok kalın. Çok ilişkim oldu. Kızlar seninki çok büyük diyorlar genelde. Seninkinin dar oluşu çok hoşuma gitti. Uyurken bile içinde olurdum :D
Soran+1 yılBidahaki bikiniden sonra cevaplicam banane ahahah😍
Soran+1 yılYanls emoji bu olcaktı 🤣
Cevap sahibi+1 yılBüyük ve kalın olduğunu ögrenince hemen kalpler havada ucusmaya basladi bebegim :D
Soran+1 yılYa yanlislikla oldu🤣 ve bikiniden sonra sor boyle sorularını bir bikini bir soru
Cevap sahibi+1 yılBebegim burdan konusmak zor oluyor. Surekli sayfayi yenilemek gerekiyor. Birsuru bikini modeli buldum, hepsini sirayla aticam
Soran+1 yılBisey deme burdan devam edelm lutfen yavas yavas atar sorarsin bisey olmaz zaten acelemiz yok
Cevap sahibi+1 yılSürekli sayfayi yenilemek gerekiyor yeni yorumlari gorebilmek icin. Buda yoruyor insani. Dm'ye gecelim bebegim. Dm'de pencere açıkkende msjlar geliyor. Yenileme yapmak gerekmiyor. Hem dm'den cok hızlı ve seri sekilde konusabiliriz. Bikini modellerini cok hizli sekilde atabilirim. Havuzda birsuru bikini birikti, hepsini not ettim. Bikiniler senin pürüzsüz poponda sergilenmek için can atıyorlar :)
Soran+1 yılAma konustuk bunu lutfen israt etme boyle devam edelim yavas atsanda sıkıntı olmaz bekliyorum ben
Cevap sahibi+1 yılSayfa yenilemekle uğraşmak iştah kaçırıyor. şu an 100-150 tane bikini modeli buldum. İclerinden secelim. Bikini havuzumuz geniş :) dm'ye bekliyorum seni sevgilim
Soran+1 yılSimdilik boyle devam edelim ama dusunucem
Soran+1 yılAz onceki gibi bir bikini at sonra soylemek istedign bisey varsa soyle
Cevap sahibi+1 yılDm ye gecelim hem seri ve hizli sekilde konusuruz
Soran+1 yılDusunucem dedim ama simdilik burdan devam edelim kırma olur mu hadi bir soru bir bikini devam 😂
Cevap sahibi+1 yılBebegim surekli sayfa yenilemek istah kaciriyor. Dm ye gecsek harika olur. Bikini tankerini parkedicem. Evinin önüne bikini tankerini parkedicem. Minik seksi kedim gel bakalim dm ye :)
Soran+1 yılSen KS nin uygulamasinda yazmiyomusun niye surkli sayfa yeniliyon
Cevap sahibi+1 yılKS uygulamasini yuklemedim. Chorm den giriyorum. Dm ye gel bebegim bekliyorum
Soran+1 yılYenibi KS hesabi acsam ama tek bu aksamlik silerm yarina hesabi ordan dm atabiliyosn dimi
Cevap sahibi+1 yılO hesapta dursun bebegim. Bikini olayini ordan konusuruz hep. Tamam ac hesap olur bitanem
Cevap sahibi+1 yılYeni KS hesabi ac bebegim. Ama silme yeni hesapta dursun. Benimle konusacagin zaman o hesaba girersin olur mu?
Cevap sahibi+1 yılYeni hesabi ac bana istek yolla. Dm atabiliyorum levelim yuksek
Cevap sahibi+1 yılBebegim nerdesin? Bekliyorum istek yolla. Ben sana mesaj atarim. Actinmi yeni hesap?
Soran+1 yılGoruslerde var atarsn istek
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikiyorum istek yolla, tamam mi?
Soran+1 yılTmmm
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim seni. Bana istek yolla. Sana mesaj atilmiyor. mesaj almayi kapatmissin. mesaj alma kismini ac
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılBence bulmuşsun bile. 3 kişisiniz. Kişi başı 2 bikini alacaksınız madem. Burada 6 bikini var. Hepsini alıp dönüşümlü giyin. Hepsi de iyi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılBence hepsi çok güzel.. Sen hangisini giymek isterdin?
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 yi kesinlikle alicam ama kendim icin bitane daha bulmam lazim
- +1 yıl
Siyah her zaman kadında harika durur... 1 numaraya ne dersin?
Soran+1 yılEvet oda cok guzel ama kararsizim hala
- +1 yıl
Bu bikinleri giydikten sonra, geceye dair fb erkek arkadaşlarınız olacagına eminim günün sonunda ;)
Soran+1 yılAhahhah bilmiyorum o güne bağli
- +1 yıl
kaç kızsınız bu partide ;)
Soran+1 yılSoruya yazmistim ama soylim 3
- +1 yıl
O bikinilerdeki kızlara bakmaktan soruyu tam okuyamadım ki ;) keşke sesli olabilsek seninle bu gece.. öyle 4-5 dakika arayla yazışmak kesmiyo :P
Soran+1 yılGerek yok ben bikini seçmege calisjyorum
kırmızı olan, kırımızı bikini her zaman favorimdir.
00 Yorumla
+1 yıl2,5,6 hoş duruyor. Görseldeki kızlara yakınsa fiziğin de.
024 Yorumla
Soran+1 yıl2 yi begendim alicam 6 da guzel ama kararsiz kaldım cesur ve guzel olmasini istiyorum sende netten bikini modeli bulup atabilirmisin begendiklerini zamanın varsa tabiki memnun olurum 😁
- +1 yıl
Zamanım yok uykumu kaacırıyom uyumam lazımken, belki sonra
Cesur dıyosan tanga bikini ya da strıng olanlar olabilir, daha acık modeller var.
Soran+1 yılPeki zamanin oldugunda istersen bakarsin tanga tarzina bakiyorum zaten suande tesekkurler
- +1 yıl
Yarın olabilir, rica ederim 🙃🙂tanga modeller kalcayı da gösterir güzelse kalça tabi
Soran+1 yıl1.76 boy 59 kilo spor felan yapiyorum fizigimde iyi kalçadan yana sıkıntı olmaz yani 😅
- +1 yıl
Nıck imde belli olmuş oldu😒😌🙃
Soran+1 yılGizleyebilirsiz benden yana sıkıntı olmaz ya 😂
- +1 yıl
Öldüler iyi duruyor :)) sıkıntı olmazsa coğu uyar hoş durur
- +1 yıl
Ne sııkıntısı olcak ya. :)) sorduğum soru üzerinden bişey mi düşüncen de:))
Soran+1 yılÖlçulerim felan iyi ama fotodakilerden 2. sini alicam sadece ve extra bitane daha cesur bi bikini ariyorum o yuzden yardm istiyorum herkesden link olarak :))
- +1 yıl
Anlaşıldı :)) bnce kırmızı da renk olarak gidebilir sana.
Soran+1 yılEvet ama 2. cen baska bikini bulamadım sende begendigin bikinilerin linkini atabilirmisin rica etsem 😇
- +1 yıl
Sonra olabi🙃lir. Acele etme sakın ol
Soran+1 yılTamamm
- +1 yıl
neden uyumadın hala🙂
Soran+1 yılUykum yok
- +1 yıl
Bikini dert oldu sana :))
burada sorularla takılıyon🙂
Soran+1 yılEvet 😂😂
- +1 yıl
Dert etme bulursun istediğin bikiniyi 🙂gö☺😁😃zlerımızi bırakırsın üstünde
Soran+1 yılAhahah tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim🙃 dedıklerıne göre, isteklerine göre konuşuyorum.
Cesurluğun da ceker
Soran+1 yıl😇😇
- +1 yıl
Bakılmasını ve baktırmayı sevıyon sanırım
Soran+1 yılHem evet hemde yurtdisinda normal ve cesur olmayi seviyorum
Bir ve iki kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yi cok begendim bende onu alicaz ve daha fazla bikini modeli bakiyorum Şu an seninde begenign bikiniler varsa link atarmsn
1 2 ve 5 diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 numarayi begendik alcaz seninde begendigin bikini varsa link atarmsn
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan bikini değil giyecek kişi
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıminda benimde fizigimiz iyi sorun olmaz o bakımdan
+1 yılHepsi de çok seksi
00 Yorumla
+1 yılYesil bence ya da kırmızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLink niye atılmıyor
065 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılOn taraf var mı
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGuzelde bana gitmez 2. ci fotodaki gibi bisey olsa iyi olur
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAhah bunlar yururken omuzdan cikiyo baska olsun 🤣
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBacak arami tahriş eder bu ya degis 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılOmuzdan dusen cinsten buda deminde demistim
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sen daha iyi bilirsin sen fantezi bişey mi istiyorsun
Soran+1 yılYurtdisinda plajda gorebilecegin seksi cesur biseyler ama abartmadan yani
Cevap sahibi+1 yılTanga abartılı zaten
Soran+1 yılYok o yurtdisina gore normal 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki erkekler silip giymeli mi
Soran+1 yılBilmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok mu iddalı olur 😅
Cevap sahibi+1 yılAtim mi bikini
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYasli isi bunlar ya daha genclere yonelik olsa
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYa tanga tarzi olsun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılTanga tarzi olsun tanga buda zaten parliyo 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBu transparan ve alincak bjsey at fiyatli felan 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen bana at bi tane slip 😅
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSlipden anlamam ama son attign guzel
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBuda guzel
Cevap sahibi+1 yılArkası ip olsun istiyorsun dimi
Cevap sahibi+1 yılAraya girince rahatsız etmiyor mu
Soran+1 yılEvet ip olsun tanga gibi olsun iste araya girince bazilari rahatsizlik veriyo hepsi degil
Cevap sahibi+1 yılNesi rahatsız ediyor
Soran+1 yılCok gergin oluyo bazen
Cevap sahibi+1 yılKalça aranı tahriş mi ediyo yoksa anüse mi sürtünüyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz mahrem bi soru oldu ama anatomi de sayılır 😊
Soran+1 yılAnuse surtunuyo
Cevap sahibi+1 yılNe hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılDelik acıyor mu
Soran+1 yılBaşta iyide sonda surtunmeden tahriş oluyo fazla bisey hissettirmiuo
Soran+1 yılTahriş ediyo kisaca
Cevap sahibi+1 yılBaşta iyi derken deliğe sürtmesi keyif veriyor mu başta
Soran+1 yılYok baska bisey hissetmiyorum sonradan acitiyo bu kadar ya
Cevap sahibi+1 yılOraya bisey sürüyor musun
Soran+1 yılNe tarz nasi yani
Cevap sahibi+1 yılTahrişi önlesin diye ya da tahriş olduktan sonra krem filan
Soran+1 yılTahris olursa krem
Cevap sahibi+1 yıliçini de kremliyon mu
Soran+1 yılDısi tahris oluyo disini kremliyorm
Cevap sahibi+1 yılTahriş olunca oturabiliyon mu üstüne
Soran+1 yılEvet vucudum iyi birazcik havada kaliyo o kisim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani havada kalıyor
Soran+1 yılKalcam dik ve cikik bu spordan dolayi coknazck havada kaliyo
Soran+1 yılBikini yokmu baska 🤣
Cevap sahibi+1 yılDar mı delik
Soran+1 yılEvet fazlasiyla
Cevap sahibi+1 yılBikini repertuvarın bu kadar
Soran+1 yılAhahah peki
Cevap sahibi+1 yılAtarım belki yine buldukça bikini
Cevap sahibi+1 yılArkayı elinle ayırıyo musun
Cevap sahibi+1 yılÇalışmadığın yerden mi oldu bu
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 numarayı seçtim gözüm takıldı ona elim ona gitti
063 Yorumla
Soran+1 yılBelinde extra lastik var alt tarafi biraz sıkar begendign bikinilerin linkini birakirsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılTamam ben sana bırakacağım işlerim yoğun şu an
Soran+1 yılTamam tesekkurler sadece geceleri aktifim ona gore
Cevap sahibi+1 yıltest
Cevap sahibi+1 yılLink olmuyor beğendim bir tane
Soran+1 yılTamam sitesini ve bikininin tam adini yaz ben bakarm
Cevap sahibi+1 yılG-string 1040 modeli Trendyol
Soran+1 yılO sadece alt ama sen bikini takim bul ya 😂
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum
Cevap sahibi+1 yıl1053 modeli var al onu
Soran+1 yıl1053 un tam adi ne ya sayiyla cikmiyo
Cevap sahibi+1 yılKısa SMS At bana link olarak gider
Soran+1 yılSen trendyoldan bikini bakip ustteki tam adiyla numarasini kopyalayip atsana 😂
Cevap sahibi+1 yılUygulama kullanıyorum olmuyor düşündüm onuda
Cevap sahibi+1 yılHızlı erişim için sana yardımcı olmaya çalışıyorum
Soran+1 yılSen ismiyle numarasini at yeter ya ben bakarm sorun degil
Cevap sahibi+1 yılAstarlı boyundan bağlamalı yazıyor
Soran+1 yılYanında sayi felan var mı
Cevap sahibi+1 yılYok 1053 yazıyor
Soran+1 yılKırmızımi
Cevap sahibi+1 yılEvet evet
Soran+1 yılEvet güzelmis zevkin iyiymis
Cevap sahibi+1 yılDahada bulurdum sana işim çok sözünü unutma
Soran+1 yılE dahada bul ozaman 😂 daha alicam zaten
Cevap sahibi+1 yılBakarken bakarken bana bişey oluyor sabah sabah sonra bakarım 😅
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 tamam ama unutma bak tamammi
Cevap sahibi+1 yılTamamda fırsat bulursam
G-string giyer misin
Soran+1 yılBegendigm surece giyerim ya
Soran+1 yılBu fantezi geceligi bikini gstring felan degilki 🤣
Cevap sahibi+1 yılOlsun giy işte bunu
Soran+1 yılHadi giydim diyelim yari tül bu suya girsem bikere hersey ortada ve kotu gozukur
Cevap sahibi+1 yılÇok mu açık yani
Soran+1 yılAçik olsun istiyorum ama bu hem kucuk modelli hemde tüllu oldugu icin olmazki daha iyilrini bulabilirsin bence
Cevap sahibi+1 yılBulabilir ama sabah sabah bakarken bakarken dimdik oldu bakamam şu an beni anla azdırıcı şeyler bunlar
Soran+1 yıl🤣🤣 birazdaha dayan ya onlari giycem ben bide bul be biseyler hadi
Cevap sahibi+1 yılDayanacak halim kalmadı maalesef
Soran+1 yılPeki tamam
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel modeller var aslında atamadım uğraştırıyor
Soran+1 yılAtsan iyi olurdu ama seni uğraştırmak istemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılTangalı mangalı giyme bence,
Bu bize işkence normal bikini giy gitsin 👙
Soran+1 yılTurkiyede giyemiyoz yurtdisinda bari giyelim bu seferlik tangali cesur biseyler ariyorm ya
Cevap sahibi+1 yılG-string olabilir senin için cesurca bir seçim olur
Soran+1 yılBegendigin var mı senin
Cevap sahibi+1 yılEvet var tabiki
Soran+1 yılAtsana iyilerini bakalm
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBunu araya sıkıştırma yap yeterli olacaktır
Soran+1 yılYaa 🤣🤣🤣 bune ya
Cevap sahibi+1 yılCesur işi bu 😅
Soran+1 yılBende alincak guzel bisey bekliyodum ya 🤣 cesurlukla alakasiz bu zaten giyilmiyo bile belinle bacak arana takiyon 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen beğendiğin varsa gönder dedin
Soran+1 yılHadi aldim diyelim bacak arami tahriş eder bu ya 🤣 basa begendigni at 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla atamam yoksa benimkini atarım senin yüzünden ona bak buna bak dimdik oldu
Soran+1 yılHahahhah bikiniye bakmamissinki sen 🤣🤣🤣 neyse bakmada sakinles sen biraz 🤣
Cevap sahibi+1 yılGizleniyimde kimse görmesin beni 😅
Soran+1 yılPeki 🤣
Cevap sahibi+1 yılÇişimi yaptım az önce çektim şeyimi göstereyim mi sana 😅
Soran+1 yılHayir gerek yok
Cevap sahibi+1 yılTamam başkasına gösteririm kendine iyi bak..
Soran+1 yılSende yarin gece yine bikini bulursan bu soruda olurum atarsn
Cevap sahibi+1 yılTamam zaten ben sabaha kadar çalışıyorum 1 saat kaldı mesai bitmesine
Soran+1 yılBu gecede burdamisn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirinci dışındakiler aynı zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılModelleri felan farkli hepsinin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ve 4 nolu bikini sizleri tam özgür yapıcak
0167 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 cok guzel ya
Cevap sahibi+1 yılbende çok beğendim sizi rahatlatıp ferahlatır
Soran+1 yılEvet 4 ede baktım ama rahatsızlık verirmi diye dusunuyorum onun icin
Cevap sahibi+1 yılrahatsızlık vermemesi gerekir yurt dışında insanlar medeni sapıkça bakmazlar kadınkara
Soran+1 yılYok oyle degil belinde extra lastik oldugu icin alt bolgeyi biraz sıkar o bakımdan rahatsızlık demistim
Cevap sahibi+1 yılpardon evet lastik rahatsız eder siz lastiksiz olanı tercih edin
Cevap sahibi+1 yıllastik iz bile yapar
Soran+1 yılEvet o bakımdan biraz sıkıntılı o
Cevap sahibi+1 yılRenk ve model olarak güzeldi
Cevap sahibi+1 yılbunların dışında başka model bikinide bakabilirsin almakta acele etme önemli olan doğru bikiniyi almak
Soran+1 yılEvet o yuzden 2 tane istiyorum biri olmazsa biri 😂
Cevap sahibi+1 yılanladım haklısın bitanesi mutlaka en güzel şekilde üstünde olmalı 😊
Cevap sahibi+1 yılkarar senin bilsekki lastik seni çok rahatsız etmeyecek 2 yi almanda ısrarcı olurdum
Soran+1 yılSizde begendigniz bikinilerin linkleri atabilirsiniz benzer olursalar iyi olur
Cevap sahibi+1 yıltamam bakar atarım en güzel modellerden şarjım azalıyor link geçikirse lütfen bana kızma
Soran+1 yılPeki sorun yok
Cevap sahibi+1 yıllink gönderemiyorum xper seviyem yetmiyor
Soran+1 yılİsmini soyleyin ve sitesini ben bakarim
Cevap sahibi+1 yılAngelsin kırmızı bikini alt
N11 sitesi
Soran+1 yılBaktım ama daha cesur bisey olsun istiyorum sorudakilerin hepsi tanga-bikini yurtdisine hep cikmiyorum nasi olsa degerlendirelim :))
Cevap sahibi+1 yıltamam lastiksiz cesur model bakıcam 🙂
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılYeni Seksi Mini Bikini Kadın Mayo (507268946)
n11
Cevap sahibi+1 yılKadın Neon Push-Up Ipli Bikini Takımı (535538865)
n11
Cevap sahibi+1 yıltam resimlere iyice bak ben araştırıcam sen tamam buldum diyene kadar
Cevap sahibi+1 yılX-Lady Bayan String Dantelli 543
Soran+1 yıl1. ci mankenin ustunde olmadigi icin pek anlayamadim 2. cide cok yukarda duruyo ya
Cevap sahibi+1 yılsabaha kadar buluruz mutlaka beğeneceğin bişey
Soran+1 yılBakıcaz bulabilcezmi
Cevap sahibi+1 yılKadın Kelebek Baskılı Brazilian Bikini (535604929)
bu sana yakışabilir n11
Cevap sahibi+1 yılbuluruz rahat ol sen müsaitmisin uykun geldimi
Soran+1 yılBenim bedenim bundan daha ince 2. resimdeki gibi ona gore bulursan ve mankenin arkasi felan gozukse daha iyi olur ama guzelmis buda
Cevap sahibi+1 yılTerry Pau TP100950 Seksi Bikini Takım
çiçeksepeti bu tam senlik 😊
Cevap sahibi+1 yılboy ve kilon kaç
Soran+1 yılSon dediginden 2 tane cikiyo siyahimi grisimi boy 1.76 felan kilo 59 olmasi lazm
Cevap sahibi+1 yılrenk sana kalmış ölçülerin normal güzel
Cevap sahibi+1 yılLiona Kadın Kırmızı Bikini Tarzı Seksi Fantezi Gecelik İç Çamaşırı
trendyol
Cevap sahibi+1 yılsondan öncekinde renk gri benim bulduğum
Soran+1 yılKırmızı olan özel geceler icin tatil icin degil hatta özel bolgeside bayya açık 😂 gride çok inceydi gogusler ve alt taraf full ortadaydi ya 😂😂 onlar buyuk ihtima ozel anlar icin tanga bikini tarzi istemistim ben acik olabilirda fazla abartmadan 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılhaklısın özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılTerry Pau TP100960 Brazzilian Bikini Takımı
ciceksepeti
Cevap sahibi+1 yılTerry Pau TP100958 Brazzilian Bikini Takım
ciceksepeti
Cevap sahibi+1 yılbenim suçum yok bitanesi hariç diğerleri bikini yazıyodu
Soran+1 yılBak simdi demin cok acik atiyodun simdide bayya turkiye moduna dondün 😂😂 fotolarda 4ncuye benzer bi arka yapisi olsun fazla abartmadan ve 2nci gibi vucuda oturan bisey olsun anlatamadim tam ama sen anlamissindir ya
Cevap sahibi+1 yılanlamasına anladımda napim korkuyorum atmaya bana kızabilirsin diye 😊 neyse devamke
Soran+1 yılYok sen at yardım ediyosun niye kizim biyeri kotu olsa soyluyom zaten sen begendiklerini at
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılbikinistan Diana Bikini Takım
trendyol
Cevap sahibi+1 yılbunu atmışmıydım
Soran+1 yılGuzel ama tek krem rengi kalmis ve gögusleri kalin ve sade senide yoruyorum kusura bakma 😄
Cevap sahibi+1 yılyorulmadım yeterki senin işini halledelim sorun yok 🙂
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılHALKALI BÜYÜK BEDEN SEKSİ BİKİNİ
biarkadaşa. com
Soran+1 yılBuyuk beden onlar kucugu yok olsada buyuk beden oldugu icin ipler gerilmez o sekilde
Cevap sahibi+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılben bunları bulabildim sen vaktin olunca bakabilirsin hepsi burada ciceksepeti trendyol n11 den
Soran+1 yılTeşekkurler gidiyomusun yoksa 🤔
Cevap sahibi+1 yılseni mağazadan giydirmek gerek üstüne tam hatasız oturması için
Cevap sahibi+1 yılhayır sen git diyene kadar gitmem
Cevap sahibi+1 yıltatil yeri nereye gidiceksiniz
Soran+1 yılTesekkurler kaldign icin magazalar ic giyme izin vermiyo ve internetten siparisi seviyorum ben sorunsuz iade aliyolar ve genelde fizigimden dolayi oturuyo ustume
Cevap sahibi+1 yılrica ederim fiziğin güzel olması iyi bi avantaj senin için
Soran+1 yılSpordan kaynakli teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılsporu hiç aksatma yediklerinede dikkat et fit kal
Soran+1 yılTesekkurler bakiyosun dimi bikini 😂
Cevap sahibi+1 yılbaktım 😂
Cevap sahibi+1 yılsana uygun bulamıyorum
Soran+1 yılTemamm 😂
Cevap sahibi+1 yılsen kahve iç boş durma 😊
Soran+1 yılBende bakiyom ayridanda bulamiyom siz kadar 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 bikini bitti artık tanga buluyorum ama gönderemem
Soran+1 yılZaten fotodakiler tanga tarzi bikini gonder bisey olmaz adam yemiyoz burada 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılnenemin temiz giymemiş bikinisi olsa kargoyla gönderirdim ama sen beğenmezsin modası geçmiş dersin 😂
Soran+1 yılHahahah ben genc isi cesur bisey ariyom guzel şakaydi 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılama tangada her şey ortada gözükebilir sonra çok açık diyon 😊🙂
Cevap sahibi+1 yılteşekkür 😊
Soran+1 yılSen at soylerim ban acikmi 😂😂 zaten usttekilerde tanga tarzi
Cevap sahibi+1 yılgünah benden gitti atıyom 😂
Cevap sahibi+1 yılKendalita Coffe Bikini - Kahverengi
ciceksepeti
Soran+1 yılSen şimdi bunlari bulup bulup atmiyomuydun yaaa zaten bunlardan istiyom 2 saatir 🤣🤣 bu tarza odaklan burdan devam
Cevap sahibi+1 yılevet öyle yapıyodum 😂
Soran+1 yılZaten bunlari istiyodum ben 😂
Cevap sahibi+1 yıleminsin dimi son kararın 😂
Cevap sahibi+1 yıltamam bu siteden al anlaştıkmı 😃
Soran+1 yılYa ama en guzelini ariyom ben sen bitane guzel buldun al diyon yeni basladin guzellerini bulmaya ama yorulduysan birakabilirsin zaten cok yardimci oluyosun
Cevap sahibi+1 yılevet yoruldum kanka
Cevap sahibi+1 yılsen yoruldunmu iyimisin
Soran+1 yılPeki sen bilirsin ariym ozaman ben birazdaha ama bikini felan bulursan bisey sormak istersen yazarsin buraya teşekkürler
Soran+1 yılBen yorulmadim sayende sen atiyodun bakiyodum ama yoruldun işte 😂 ama olsun problem yok
Cevap sahibi+1 yılteşekkür yazarım sende yazabilirsin istediğin zaman her konuda
Cevap sahibi+1 yıltatlı bi yorgunluk diyelim 😊
Soran+1 yılFazla yorgun degilsen devam edelim 🤣🤣🤣 şaka saka yormim daha ayip oluyo sanada
Cevap sahibi+1 yılsayende bende bikinileri gördüm gözümün pası silindi sağol 😂
Soran+1 yılHahah onemli degil bende şu alicak bikiniyi bulabilseydim iyydi neyse tatile daha var bulurum artk
Cevap sahibi+1 yılseni zorla uyuturdum şimdi yanında. olsam 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 bikinileri bulim oyle
Cevap sahibi+1 yılsen evlensen kocanıda uyutmazsın şaka şaka 😂
Cevap sahibi+1 yılseni bikini canavarı 😂
Soran+1 yılKararsizlik cok kotu ya
Cevap sahibi+1 yılama haklısın okadar güzellerki karar vermek çok zor
Soran+1 yılEvet alip bide ustumde gormek istiyom artk
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim fiziğini üstünde bende görmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılsana hepsi yakışıcak sen renkte kararsızsın
Soran+1 yılFizigim iyi ya alirsam söz vermiymde belki atarim yuz kapali sekilde
Cevap sahibi+1 yıltamam söz verme ama atmak istersen yüzünü göstermezsin tesekkür
Soran+1 yılSon attığın gibi bişeylere bakmam lazm ya onlar iyi
Cevap sahibi+1 yılyurt dışı ülke planı yaptınızmı yer bellimi
Cevap sahibi+1 yılson attığım cicek sepeti iyice gözden geçir
Soran+1 yılBisey adalariydi unuttum arkadasim ayarlicak orayi son attigin guzel zaten konusurken simdi atsanya bikactane daha 😂
Cevap sahibi+1 yılsana feda olsun dünyadaki uzaydaki bikiniler 😂 el örgü severmisin beyaz
Soran+1 yılNenenemi ordurcen 🤣 sen çok acik diye felan onemseme at ben soylerim acik diye
Cevap sahibi+1 yılEl Örgüsü Bikini
ciceksepeti
Cevap sahibi+1 yılsenden utanıyorum acık atmaya 😊
Soran+1 yılSuya girilmez bunla saka yaptm ben 🤣
Soran+1 yılAt soylerim ben acik diye bisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılsuya girmeni bende istemem aklım sende kalır kumların üstünde yürü güneşlen
Cevap sahibi+1 yıltamam atıyom
Cevap sahibi+1 yılTerry Pau TP101074 Tanga & Büstiyer Takım
çiçeksepeti
Cevap sahibi+1 yılZi Siyah Mavi Payetli Üçgen Bikini Takımı
hepsiburada
Soran+1 yılGüzelmiş ama beldeki ipe guvenilmez onda kopar diye korkarim ben 😂
Cevap sahibi+1 yıl
korkma ben seni riske atmam 🙂
Soran+1 yılTesekkurler sen at böyle acik diye umursama
Cevap sahibi+1 yılokey
Cevap sahibi+1 yılShinee Yeni Bölünmüş Seksi Düz Renk Bikini
hepsiburada
Cevap sahibi+1 yılShinee Bölünmüş Düz Renk Seksi Bikini Mayo
hepsiburada
Soran+1 yılSade ve kumasi kotu ince yazmislar ama guzel gozukuyodu yorumlari kotu
Cevap sahibi+1 yılen kaliteli olanı alacaksın hatasız ve mükemmelini
Soran+1 yıl2. ci attiginda cok kucuk goguslulere gore galiba
Cevap sahibi+1 yılüstündeyken günes gibi parlayacak
Soran+1 yılEvet ya anlamissin beni 😇😇
Cevap sahibi+1 yılpardon senin göğüs orta bedenmi
Soran+1 yılEvt kucuk degil ama buyukde değil orta 😂
Cevap sahibi+1 yılanladım şüphen olmasın 😊
Cevap sahibi+1 yılorta olsun yeter 🙂 neyse konuyu dağıtmayalım devam edelim
Cevap sahibi+1 yılBikini Altı Kategorisinde En Çok Satılan 3. Ürün
trendyol
Soran+1 yılSon attigni bulamadim
Cevap sahibi+1 yılsiteye gir tekrar arama yerinde bunu yaz;
Bikini Altı Kategorisinde En Çok Satılan 3. Ürün
Soran+1 yılHangi renk
Soran+1 yılBikininin ustunde yazmiyomu marka isim felan
Cevap sahibi+1 yılyazmıyo
Soran+1 yılBaskalarina bakalim ya o çikmiyo bende
Cevap sahibi+1 yıltamam prenses
Soran+1 yıl🙂🙃
Cevap sahibi+1 yılbikinistan Paris Bikini Takım S/M Beden
trendyol
Soran+1 yılArka tarafi yok kadinin ya 😂
Cevap sahibi+1 yılkadın kimseden utanmıyo 😂
Cevap sahibi+1 yılboş ver kadının önü kocasına yeter 🙂
Soran+1 yıl🤣🤣 arkadan gorunusde onemli bikininin yarisi zaten arka taraf
Cevap sahibi+1 yılkuma yatar arkası kumdan gözükmez 😂
Soran+1 yılAyaga kalkmiyomu hic
Cevap sahibi+1 yılkalkar
Soran+1 yılHemde onude cok kapali 2. fotodaki gibi olsa daha iyiymis
Cevap sahibi+1 yıldoğru
Cevap sahibi+1 yılDoReMi Sandra Bikini
ciceksepeti
bu güzel
Soran+1 yılBuda çok kapali senin açık atmiyom dedign seylerden at ya tanga tarzi felan 😂
Cevap sahibi+1 yılemredersin küçük hanım 😂
Cevap sahibi+1 yılAngelsin Kırmızı Bikini Alt
çiçeksepeti
Soran+1 yılHem bedeni yok hemde hâlâ kapalıları yolluyosn 😂😂 tanga tarzi biseu olsun bak
Cevap sahibi+1 yılbuldum 😍
Cevap sahibi+1 yılKadın Tanga Bikini
n11
Cevap sahibi+1 yılbunu al çeyizinde koy kocana sürpriz yaparsın 😊
Soran+1 yılBisuru cikiyo hangisi
Cevap sahibi+1 yıl3 renk var
Cevap sahibi+1 yıluygulamada bi sorun çıktı zor yazıyorum
Dördüncü
23 Yorumla
Soran+1 yıl2 yi sectim bide 4 e benziyen bisey bulmaya calisiyorum yardimci olurmusun link atarak musaitsen
Soran+1 yılYok netten bikini linki bulabilirsen diye soylemistim ama tesekkurler yinede
+1 yılHiçbirisi
053 Yorumla
Soran+1 yılSenin beğendiğin bikini varsa linkini birakabilirmisin ozaman?
- +1 yıl
Link atamıyorum ama beğendiklerim var daha cesur olman gerek giyebilmen için
Soran+1 yılŞey baktigin bikinin tam ismini ve sitenin adini yazarsan bakabilirim ben internetten
- +1 yıl
Bursada. com gir
Soran+1 yılEvet adi ne bikinin onuda yaz
Soran+1 yılOylebi site yokmuski
- +1 yıl
Bulamadin mı ve sen markalı mı olsun diyorsun
Soran+1 yılEvet markali ve cesur bisey olsun istiyorum
- +1 yıl
Buna baksana benim dediklerimi herkes giyemez
Soran+1 yılE meyveler cikiyo bikini cikmiyoki trendyol linki felan atsan olmazmi
- +1 yıl
Meyvemi bekle
- +1 yıl
Mikro bikini seti seksi rugan renk Mini dize bağcıklı mayo kadın mayo bikiniler biquini swimm takım elbise monokini
Mikro bikini seti seksi rugan renk Mini dize bağcıklı mayo kadın mayo bikiniler biquini swimm takım elbise monokini
1/7 - +1 yıl
Sen link atsana bir
Soran+1 yılNe linki
- +1 yıl
Bikini ben gönderiyorum olmuyor gıcık oldum
Soran+1 yılTrendyoldan bikiniyi seçip ustten linki kopyalayip atsana 😂
- +1 yıl
Ne hallere düştüm dur Bir daha deneyim ama. ordada güzel bikini Yok sana yakıştıramadım başka. sitelererde güzel var
Soran+1 yılTamam n11 victoria felan bilindik sitelere bak digerleri calismiyo duzgun
- +1 yıl
Bu seferde olmazsan ben giyinip atacağım zaten uzun sacliyim siritmam 😀
Soran+1 yılAhahah o benim neremi kapatcak acik dedimde bu kadar değil bacak aramida acitr hem 🤣🤣
- +1 yıl
İşte bak beğendin cesaret ister 😀
- +1 yıl
Begenmedin
- +1 yıl
O kadar mücadele verdim bir teşekkür ederim der insan 😀
Soran+1 yılAma cok ince ve yok gibi cesaretle alakasiz giyerimde giymesemde ayni gozukuyo hani 🤣
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
Başka bakayım mi
Soran+1 yılOlur ama daha gercekcilere bak 🤣
- +1 yıl
Peki 😀😀😀 hazırda var mı bikinin
Soran+1 yılŞu an yok fotolardaki 2nciyi alicam ve siz bulabilirseniz biseyler onlari alcam 🤣
- +1 yıl
İlk defa. alir gibi. dedin hiç mi evde Yok 😀😀😀
Soran+1 yılAttigin guzelmis bu arada vardi bikinim yeni alicam diye attim ya
Soran+1 yılBikinin arkasi gozukuyomu sende demin attignin
- +1 yıl
Beğendinmi gerçekten birde nereden giriyorsunuz denize
Soran+1 yılBegendimde arkasi gozukuyomu sence
Soran+1 yılSende
- +1 yıl
Arasında sanırım
Soran+1 yılGozukuyomu sende eminsin dimi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBacak aramı acıtmazsa guzel bi bikini bulmuşsun kumaşına felan bakmak lazm cift katmi felan diye bazıları bacak arasini tahris ediyo diye duydum cunku
- +1 yıl
İlk gönderdiğimmi
Soran+1 yılYok benim begendigim
- +1 yıl
Hangisi atsana bana
Soran+1 yılSon attigin krem rengi olan
- +1 yıl
Arka taraf. gozukmeyen güzel. o senin üzerinde görmek isterim yakışır mı bilmiyorum fiziğini görmediğim niçin
Soran+1 yıl1.76 boy 59 kilo spor felanda var fizigim felan bayya iyi ya a
- +1 yıl
Nazar değmesin iyimis
Soran+1 yılSende guzellerini bulmaya başladım bu sekildeki bikinilerden bul ve bi tik daha acik olanlarini guzelmis bunlar
- +1 yıl
Timam ama 2 tık açık olabilir üzerinde güzel duracağına. eminim
- +1 yıl
file:///storage/emulated/0/Download/S0ccff6bade5d445b8c867ac434df39e8B. jpg_640x640Q90. jpg_. webp
Soran+1 yılSon attigin acilmiyo internet linki lazim telefona indirip link atmissin sen galiba
Bu soru mu?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl2. ciyi begendim onu alcam extra olarak kendim icin bitane ve arkadaslarimada bakiyorum sende begendigin bikinilerin linklerini atabilirmisin birazcik açık cesur bikiniler olsun
Soran+1 yılŞu an seciyorum bikinileri sen at linkleri ben soyliym nasil oldgunu olur mu
Soran+1 yılDm sevmiyorum linki burdan at konusalim diger yorum yapanlarada ayni seyi soyledm yardimci olursan sevinirim
Soran+1 yılLutfen digerlerinede ayni seyleri soyledm ısrar etme sorundan dolayi bikiniden anlicagni dusundum o yuzden yazdm cesur acik bikiniler atarsan sevinirim
+1 yıl4 herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 guzel gozukuyo ama beli lastikli oldugu icin alt tarafi birazcik sıkar
Üstteki
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi sayi yaziyo altlarinda
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ve 6
026 Yorumla
Soran+1 yıl4 alt tarafı sıkar birazda 6 iyi istersen begendign bikinileri link atip gosterebilirsin atarsan sevinirm
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Senin vücut yapının nasıl olduğunu bilmiyorum ama bunlar çok güzel
https://imgyukle.com/i/Qjdqfq
https://imgyukle.com/i/QjdK1P
https://imgyukle.com/i/Qjd1aN
https://imgyukle.com/i/QjdzPe
Soran+1 yılBunlari zaten ben attim ya 🤣🤣🤣 1.76 boy 59 kilo fizigim iyi spor yapiyorum bul be biseyler hadi ya 😂
- +1 yıl
Dur
Soran+1 yılAslinda acik bisiyler istiyodumdq sende cok aciklarini attin ya 🤣 onlar hem bacak arami acitir hemde yok gibiler daha iyilerini bulamazmsn 😂
- +1 yıl
Gizli olmazsan daha net dertlesirdik
Soran+1 yılFizigim 2. fotodaki gibi işte ona gore bi bikini bulablrsen iyi olur
- +1 yıl
Bakayim
Soran+1 yılYok artk 🤣 bikini bul bana bikiniii cesur biseyler olursa iyi olur tanga tarzi ama fazla abartmadan
Soran+1 yıl1 deki iyi 2 cocuk işi 3 de fazla kapali Cesur acik biseyler bul ama abartili olmasin tanga gibi mesela ya
- +1 yıl
a. w sende bişey beğenmiyorsun
Soran+1 yılYurtdisina hep cikmiyom yani biraz zor olcak iyi biseu bulmam 😂😂 cesur bisey ariyom ondan zor ya
- +1 yıl
Hmm nereye gidecen ki yurt dışı olarak
Soran+1 yılBişey adalari dedi ama arkadaş sıcakmıs bayya
- +1 yıl
Anladım o zaman bikiniyi iyi seç
Soran+1 yılİste o yuzden sizden yardim aliyomya bide cesur biseyler aradığım icin bulmakda zor
- +1 yıl
Çok var sen istemiyon
Soran+1 yılGuzel degillerki
- +1 yıl
Soran+1 yılGuzellerde bunlari nerden alcam linksiz bunlar ya
- +1 yıl
Yine beğenmedin mi
Soran+1 yılYok o tarzlar iyide sadece foto onlar satin alma linki yok ama zamanin varda yine link atabilirsn
+1 yıl1 ila 3
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzeller ama 2. fotodakini alicaz ve 1 tane daha bulmaya calisiyoruz istersen sende yardimci olabilirsin link atarak cevabin icin tesekkurler
- +1 yıl
Kafana göre.. rica..
Fizik var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşlarımında benimde fizigimiz iyi
Soran+1 yılDaha önce bu tarz bikini giyidik bi sorun olmaz
+1 yılTürkiye için mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yurttdışı yazmıştım soruya
Ben kırmızı ya da yesili tercih ederdim
00 YorumlaYeşil
43 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bi kız şükürler olsun fake degilsin dimi 😂😂 evet o guzelde manken berbat etmiş onu 2. yi begendim sende link atarak yardimci olurmusun
Soran+1 yılEvet guzel 4ude begendim ama yorumlarin yarisi erkek oldugu icin alt tarafimi biraz sıkar diye dusundum o yuzden vazgectim o tarz bisey ariyorum iste yurtdisina hep cikmiyorum nasil olsa cesur olsun biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ve 4
02 Yorumla
Soran+1 yıl1den vazgectik 4unde beli lastikli oldugu icin alt bolgemi sıkicagini dusundum sence nasil olur
- +1 yıl
tr de zor gıyılır
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki numara iyi
096 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede o çok guzel
Cevap sahibi+1 yıl4 te guzelmis😉😉
Soran+1 yıl4 de guzel ama rahatsızlık vermez umarım
Cevap sahibi+1 yılFizik oyle ise harika durur
Soran+1 yılNerdeyse oyle ama 4un belinde extra lastigi oldugu icin sıkıcak biraz kararsızım onda
Cevap sahibi+1 yılLastigine dikkat edemedim ki😊😊
Soran+1 yılHahahhah 🤣 her detayina bakip almaya çalışıyorum ben 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen tek yerine odaklandim😂😂
Soran+1 yılİşte türkiyede bu yuzden giyilmez 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYerler valla resmen🤣🤣😂😂😂
Soran+1 yılHem yerler hemde o. Damgasi vururlar hemen 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok onu yapmazlarda, tabii yuz vermezsen🤣🤣
Soran+1 yılDevamini anladim tesekkurler 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAhahaha rica ederim😂😂
Soran+1 yılSizde begendigniz bikinilerin linklerini atarsanız iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBurdan mi😊
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılSen takip atsan biii😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAhahahh bu hem cok abarti hemde ekstra rahatsiz edici lutfen daha iyilerini at atarken ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTirstin miii😂😂😂
Soran+1 yılHic giyinmesem daha guzel gorunurum sorudaki bikinilerden bulmaya calis o ne oyle bikini yoki zaten orada
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu nasik
Soran+1 yılAa bak bu guzelmis iste sonunda anladim ne tarz istedigmi :D
Cevap sahibi+1 yılDigeri benjm isime geldide ondan😂😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAma cesaret ister dimi😊😊
Soran+1 yılBen onu sevmedim ya ama diger attigin iyydi yine bulabilirsen iyi olur aslında:)
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBunu dene😊
Soran+1 yılBu çok kaba ya
Cevap sahibi+1 yılAyrintilari guzel ama😊😂😂
Soran+1 yılboş ver ayrintiyi ya sade ve guzel bisey yokmu
Sanki dukkana geldim bikini begeniyom bende ya 🤣
Cevap sahibi+1 yılDepoya alalim sizi orada cok var 😊😂😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣depode deniyim istersen bide
Cevap sahibi+1 yılGel gel cok cesit var depoda😂😂😂
Soran+1 yılDepo kalsın ya elindekilerin linklerini at depoya girersek daha cikamayiz 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGelsene bea alla alla orada cok cesidim var giy giy dene sen ve ben olucaz😂😂😂
Soran+1 yılBide senle ben olcaz tabi ya hemen giriyom tovbe ya 🤣🤣 sen iyi link buluyodun bulsana yine
Cevap sahibi+1 yılBaskasinidami cagiricaz birde hdi gel😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu nasil
Soran+1 yılBu güzelmis alt tarafi fazla sıkmazsa iyi ama sahilde o pozisyonda beklemiycem kesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYine bi tirsinti hissettim sanki😂😂😂
Soran+1 yılTirsinti ne ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKorku gibi bisii😂😂😂
Soran+1 yılSende orada olsan korkardimda oyle bisey mumkun olmicagi icin gerek yok korkmaya 😂 ama guzel buluyosun zevklisin aferin
Cevap sahibi+1 yılSen depoya bi inseeeen😂😂😂 neler giydirirdim
Soran+1 yılHahaha sen getir depodan linkleri adım atmam oraya ben 😂
Cevap sahibi+1 yılTakip at bak ne gostericem🤣🤣🤣
Soran+1 yılAaa yoksa bikinimi 🤣🤣 yok takip edemem ama şöyle cesur bikiniler at ya hadi 😃
Cevap sahibi+1 yılBende atamam efendimmm😂😂😂
Soran+1 yıl🤣 peki istiyosan at diym ozamn sen iyi buluyodn istemiyorum dersen atma 😂
Cevap sahibi+1 yılDanke😊😊
Soran+1 yılYa o ne demek 🤣
Cevap sahibi+1 yılGel ogren😂😂🤣🤣🤣
Soran+1 yılYa 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGelmiyon muu😂😂😂
Soran+1 yılHee geliyom bide soruyon ya 🤣🤣🤣 bikini bul bannaaaağ
Cevap sahibi+1 yılBenmi giydiricm😂😂😂🤣🤣🤣
Soran+1 yılAynen bul bikini sen giydircen ama artık bul yani 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen giydiricrksemm😂😂😂
Soran+1 yılWoaw guzelmiş bak olabilir bu ama en iysini secelim sende az degilmssn nerden buluon bunlari yine bul pls 😂
Cevap sahibi+1 yılBak soz verdin😂😂😂😂
Soran+1 yılNeye soz verdim ya 😂
Cevap sahibi+1 yılBen giydiricm🤣🤣😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılIste bu😂😂
Soran+1 yılGuzel gorunuyoda bu foto diye buyumuyo ya galiba siteden kaynakli
Cevap sahibi+1 yılSen bi gelirsin depoyaa😂😂😂
Soran+1 yılHehe gelirim🤣 ama daha guzel bikiler bulman lazm bide mumkunse baska site olsun orada fotolar buyumuyo
Cevap sahibi+1 yılAsagi inmen laxim😂😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBul ineriz aynen 🤣
Cevap sahibi+1 yılBuldum onu giy😂😂
Soran+1 yılYa çok ince onlar senin bikini zevkide dusuyo yavastan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDepo isi onlar😂😂🤣🤣🤣
Soran+1 yılEvett sen biraz deminki zevkine gire bul 🤣
Cevap sahibi+1 yılXamani gelmedi mi deponunn😂😂
Soran+1 yılBikini buluyodun ne guzel kafayi depoyla bozdun ya sen giydircen bile dedirttin 🤣 hadi zevkine guveniyom bul bisiler
Cevap sahibi+1 yılOzelden azciktaa😊😊😊
Soran+1 yılYok dm yle iletsm sevmiom bu soruda birisinede oyle dedim cok israr etti ama yok dedim sana burada soruda her seyi söyledik zaten giydir bile dedim 🤣 hadi cesur bisiler bul bee
Cevap sahibi+1 yılUok yeterli o halde tsk ederim😂😂
Soran+1 yılNoldu gidiyonmu ya
Cevap sahibi+1 yılOzldn dvm edelim
Soran+1 yılSen sor istedigni istersen gizliye al hesabini cevap veririm ben ama bikinide bul arada ya 😂
Cevap sahibi+1 yılHesap kapanir, neyse can sagligi olsub
Soran+1 yılUstu kapali sor anlarim ben ya
Cevap sahibi+1 yılGel nazlanma😊😊
Soran+1 yılHadi ya burdan ozel bisey sorcaksan ustu kapali sor bikinide at ama o kadar ugrastin diye soyluyorum bunlari yoksa ugrasmam bile hadi sendeyis
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi sohbetler o halde😊😊
Soran+1 yılPeki sen bilirsin guzel bikini bulursan ya da o ozel sorularini ustu kapali bi sekilde fazla abartmadan sorarsan burdayim tesekkurler
Soran+1 yılHâlâ guzel bikinilerin var mı çünkü hâla bulamadim 😂
Cevap sahibi+1 yılKalmadii😂
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 iyimis
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende çok sevdim onu
Soran+1 yılFizigimiz iyi hepsi olur diye dusunuyoruz
Soran+1 yılTeşekkürler cevabin icin
+1 yıliyi tatiller
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
2 ve 5
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 yi bende begendim alcam ama extra olarak bi bikini daha alicam ama bulamiyorum guzel biseyler
Soran+1 yılOnu pek begenmedim cesur ve guzel biseyler ariyorum istersen internetten begendigin bikinilerin isimlerini felan yazabilirsin belki bende begnir alirim
Soran+1 yılSite alman sitesi almanca isminin yaz oyle cikar
Soran+1 yılSite alman sitesi oldugu icin turkce yazinca cikmiyo
Soran+1 yılYok siteye giriyorum ama bikinin adi ne tam olarak
Bir ve dört
03 Yorumla
Soran+1 yılDörtde guzelde beli lastikli oldugu icin alt bolgeyi biraz sıkar diye dusunuyorum
Soran+1 yılDenemek icin siparis vermem ya 🤣 acitcagini dusunuyoru sadece
+1 yıl😇😇😇😇😇
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler