Çok özür dileyerek soruyorum bu soruyu çünkü fikir alabileceğim başka biri yok, şeker hastasıyım ve maalesef kiloluyum artık, halbuki geçen sene ne kadar zayıftım sizce geçen seneki bu mayom kötü mü duruyor

Çok özür dileyerek soruyorum bu soruyu çünkü fikir alabileceğim başka biri yok, şeker hastasıyım ve maalesef kiloluyum artık, halbuki geçen sene ne kadar zayıftım sizce geçen seneki bu mayom kötü mü duruyor
Türkiye’de herkes eleştirip yargı dağıtmaya o kadar meyilli ki özgüvensiz kadınlar oluyoruz günden güne. Herkes 90 60 90 vücut ölçülerine sahip olmak zorunda, herkes dal gibi olmak zorunda, herkes podyuma çıkacak fiziğe sahip olmazsa bikini giyemez gibi saçma sapan düşünceye sahip. Herkes kendi bedeni ile mutlu olduğu gibi rahat ettiği gibi giyinsin. Yabancı uyruklu 80 yaşında her yeri pörtlemiş nineler bile bizim 20 lik kızlardan daha özgüvenli bikini giyip özgürce tatilini yapıyor. Onlar genç yaşlı farketmeksizin bütün kusurlarını seviyor ve kapatmak ya da saklamak gereği duymuyor. Denizde bikini ve mayo giymek sadece zayıfların hakkıymış gibi yorumlar yapanların cehaletleri beni sinir hastası ediyor..
🫶🏻👏🏻
Hayır kötü durmuyor. Balık etli kadınlar için en uygun seçim elbette ki mayo olacaktır. Ha bikini deseydin işler değişirdi. Onun için gerçekten zayıf olmak gerekiyor.
Çok teşekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım çok yüksek değildir şekeriniz.. Fizik ve mayo oldukça hoş ve birbiriyle uyumlu.. Korkusuzca giyip denizin tadını çıkarın..
Maalesef biraz yüksek ama kontrol altına alacağım inşallah çok teşekkür ederim
Bende yaklaşık 4 yıldır sabah akşam glifor 1000mg kullanıyorum. Şimdilik insülin yok şükür :)
:)
Cevap
38Cevap
giyebilirsiniz evet
Kötü değil. Seker hastalığı cok zor Allah yardımcın olsun kullandığın insulinker haplar ciddi kilo yapio sana bi tavsiyem yağlı yemeklerden kaçın çünkü şeker kolesterolüde inanilmaz yükseltiyor gizliden gizliye
kilo ve yaş almışsın memelerde bile çatlaklar oluşmuş lakin sıkıntı yapmana gerek yok hala giderin var canısı...
Fake olmadığını düşünüp yinede bravo gizliyken bile böyle resim 😃😁balıketli kıvamında bu kız
Bende ideal fiziğin fazla zayıflık hoş görünmüyor en çekicisi budur
Çok teşekkür ederim
öncelikle çok geçmiş olsun. üzerinde fena durmamış gibi.
Gayet iyi duruyor canım kötü yorumlara bakma. Kıvrımların düzgün.👍🏻
Evet ya geçmiş olsun memelerde çatlamış
Çok kilolu sayılmazsın
Göğüsler nene göğüsü gibi olmuş onları küçült
Tamam
Aferin
Bence cok iyisin. Hafif baliketli ve dolgun kivrimlarin da var.
Çok teşekkür ederim
Mayo giydiğin için kapatıyor zaten kimseyi umursama aşko boş ver
Yaa gerçekten Mi
Gerçekten öyle kendini güzel görmen en önemlisi
Kötü durmuyor alacağın her mayo böyle olur utanmana gerek yok
Sivilce değil giyip çıkartırken kızardım ve kaşıdıpım için öyle cildim çok beyaz da
Buradan sorabilirsiniz
Maalesef
Üst bölgenin daha şık duracağı mayolar düsünebilirsin
Harika görünüyorsun güzel fiziğin var be mayo çok yakışmış 😍
Aşırı kilolu değilsin bu arada
Thx
Kötü durmuyo sıkıntı yapma
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun yok durmuyor
Teşekkür ederim
Memelerin berbat abla sarkik
Dolgunluğu harika ama