AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
şu an ortaokula liseye gidenler giyiyor 40 numara çok takılma. Bir arkadaşım 42 giyiyordu
42 hiç denk gelmedim ama olabilir yani ne var bunda benim kız kardeşim de 13 yaş 39
Evet olabilir kimse yi ilgilendirmez
Normalleştiremeyiz maalesef. 39 a kadar kabul edilebilir belki. Ayağın yapısı güzel ve ince değilse 39 çok sırıtmıyor ama ideali 36-37'dir. Kadın ayağını estetik kılan zaten küçük olmasıdır. Diğer türlü mahmut abiden ne farkı var.
Doğru algına saygı sonsuz elbette ama GERÇEK olan şu ki algına bakarak söylüyorum 175-180 boyunu eminim 35 numara ayakla dengede tutarsın, çok orantılı olur.
Sana şöyle ifade edeyim benim boyum uzun ve benim için 36 giymek anormal bir durum olurdu sonuçta genetikle alakalı bir şey aynı şekilde kısa boylu bir erkeğin de ayağı küçük olabilir Türk toplumunun boyu genelde kısa genelleme yapabilirsin ama illaki bir sürü istisna vardır
36 ayak aslında sadece sözden ibaret, ayak numarası kaç olursa olsun eğer kadının ayağı bakımlıysa ve hoş duruyorsa ister 36 olsun ister 38,5 fark etmez.
Aynı ayak numarasını giyiyoruz kral nasıl normal olsun normali 36 dır ve 4 numara büyük senin ayak 😂😂
Boy kaçtı canım
1.80
mankenlerin ayakları 39dan başlar baktığınızda moda sektörünün içindeyim 39 numara ayaklı manken bile zor bulunur hatta boyları uzun olduğu için aslında normal bi durum ama insanlar rakam olarak duyduklarında bi garipsiyolar tabi ki saçma
40 numara kadın ayağı ile 40 numara erkek ayağı bir değil. Herhalde erkek ayağı gibi diye düşünüyorlar..
Benim ayaklarım da 39 numara ve kimsenin ne düşündüğü umrumda değil LOL.
Kanka 46.5 ayaklarım var erkek olarak hep dalga geçiyorlar ama takmayın abi bırakın onlar kıskanç uzun olmak daha iyi inanın bana
Benim de değil sadece insanlara açıklama yapmak sıkıcı
Uzun kadın isteyen adam büyük ayaklara da hoşgörülü bakmaz zorunda..
Ablam 36 buçuk sıralı parmaklı boyası değişeni olmayan pembe tabanlı 1.6 dizel motor ayakin yoksa olmazmis ayak faşistleri öyle diyor
Ayağının 40 numara olmasına ciddi bir şekilde takan yoktur bence. Bence esprisine senle uğraşmak için şaka yapıyorlardır.
Benim 35 numara ayaklarımdan daha normal olduğu kesin. Asıl ben napayım ha?
Senin de boyun kısadır canım
Benim ayağım 43 41 42 numara kadın ayağı mı olur üstelik 1.81 boyum var 😂
Boyuna göre normal değil mi gayet
Evet
Bu ayak ayak numarasina takmak fetistlik falan harbi pskolojik sıkıntili insan işi ya ne saçma seyler bunlar
1.55’lik kız 36 numara giyiyorsa 1.80 kızın 40 numara giymesi gayet normal bence hı bazı insanların tek numarası ayakkabı numarası ha ha çok takma
45 giyiyorum milletin ne düşündüğünü önemseme boy var ne yapayım
Amaan salla boyun uzunsa gayet normal
45 mi 😃
Evet ne var bunda
45 giyen kız duymadım hiç
Duydun işte
boyun kaç?
Bence garip değil aksine 40 numara ayaklar daha fuzel topuklu ayakkabı tasiyorllar, daha gösterişli oluyorlar bence
40 in kadınlar için yüksek görüldüğünden bile haberim yok benim. O kadar anlamsiz bir şey bana gore
Ayakları ve ağzı küçük olsun da tek sorun o olsa keşke. 42 numara bile giyebilir, sorun yok :D
Ayaklarının şekli güzel ise hele ki çok beğenirim şahsen. Küçük ayak da çekici, büyük de, yeter ki bakımlı düzgün olsun.
Benimki de 39 -40 numara, gayet normal zaten normalleştirmeye gerek duymuyorum.
Çok uzun boylu kızların ayağı genelde büyük oluyor ve gayet normal bence
Bence de normalleştirelim 175 boyla 36 giyemem herhalde
Uzun kadın isteyen büyük ayağı da sever herhalde
Boylarına göre gayet normal. Küçücük olsa tuhaf dururdu.
Ya sen ne takılıyorsun millete
Serenay sarikayanin ayaklarına baksana
Yüzücü paleti gbi
170 kusur boy kadında 36.5 ayak numarası olması imkansız ki olsa da çok saçma durmaz mi bu zaten normal de değil mi
Şu ayak muhabbeti sıkmadı mı ya? Hadi bebek seversin, ellerini ayaklarını öpersin anlarım da.. Ne bileyim bi garip ya bu nesil :D
Normaleşmesin yapacak bir sey yok minyon değilim 36 da giyemem🙄
Bencede normal uzun boyda mesela ben 158 boyundayım tabiki ayağım 36 numara olacak. Boya göre degisiyor.
Benim boyum 174 36 numara giysem garip dururdu aynı şekilde sen 40 giysen de öyle ayrıca çok tatlısın
Yaa teşekkürler. 🥹❤️❤️
Uzun boylu kadınların ayakları da büyük oluyor
Erkek tw 46 numara normalse. Kadında 40 numara normaldir 😂
Yani belki biraz büyük olabilir de ne var bunda abartılacak ki
40 numara ayak normal dir tabi 😅 ama 43 aşarsa biraz fazla büyük
Yok öyle bir şey aslında buna dikkat edip odaklandığın için sana öyle geliyor böyle çok var hiç takılma
Sadece çevredeki bazı insanlar lafını yapıyor işte o kadar yoksa takmıyorum
Erkekler genelde büyük ihtimal onlar sinir etmek için yapıyordur eminim kimse kimsenin ayağına bakıpta dikkat etmez yani normalde
uzun boylusunuz ayağınıza mı takılıyonuz daha ne olsun ya
Bir kusur yok neden hep bi kalıplara sokma çabası anlamsız
Valla isterse 60 giysin beni bağlamıyo. Mezarcılara yardım eder bebek mezarı kazılacağı zaman
boyun uzun olunca normal ben minyonum ayağım da küçük 36-37 oluyor
Boyum 174 ayağım 36 olsa anormal olurdu orantılı olması gerek
uzun birisin işte ben 160
Bence Gayet normal eğer 36 numara giyen kız istiyorlarsa 150-155 bakabilirler
Boyla orantı kurmak bu kadar zor olmamalı
36-37 giyerim boyum kısa ama manken gibi kadınlar 40 giysin bı zahmet🙌🏻🙌🏻
Her numara güzeldir canımm
Ben de 40 giyiyorum boyum 1,70 kime ne ki bundan
Ay tam olmak istedigim boy (1.55im)
İkinizin de boyu çok güzell
@ezcanrojan kilon oranlı olursa minyon kadınlar çok çekici mesela shakira
Zayifim ama uzun olmayi isterdim daha estetik duruyor ne giysen daha cok yakisiyor
@ezcanrojan evet uzun boya yakışıyor ama siz de en güzel topukluları giyebilirsiniz ben giysem leylek gibi oluyor
Arkadaşa katılıyorum bu konuda her boyun ayrı bir güzelliği var
Maalesef ayaklarim 36 ve ince oyle etli dolgun ayak degil o yuzden o koca platformlu eya stiletto ince topuklu giyemiyorum ayagim sigmiyor sadece kisa topuklullar giyiyorum onda da max 160 oluyorum
@ezcanrojan 35 36 numara da mı olmuyor
Olmuyor ayak kalibim ince ve kucuk
Niye ayak numarası soruyor erkolar biliyor musunuz? Bende yeni öğrendim. Ayak numarası küçük olan kızların pıttığıda küçük oluyormuş. O yüzden ayak numarası küçük olan kızları tercih ediyorlarmuş. Yuh daha neler ya. Bu erkolar varya bu erkolar. Sapık hepsi
Hiçbir önemi yok ayakkabı numarasının. Mühim olan; zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu olup olmadığıdır...
Mümkünse hep stiletto kalem etek giy
Sadece özel günlerde değil 😀
bu konuyu bazen bizim ayak fetişistleri de sulandırıyor. 36,5lar en iyi numaradır falan diye. bence büyük ayak eğer güzelse daha etkileyicidir.
Uzun boyluysa olabilir ama 165 in altındaki kızlarda 40 numara sırıtır
174üm
Normal o zaman benim boyum 181 41 numara giyiyorum
Normal senin de ama yaklaşmışım sana 😂😂
ayakçı değilim ama 38den büyük olmasın mümkünse hatunun her yeri minnoş güzel iri meme bile sevmiyorum ben kalça iri olmalı ama
Normalleştirilmez ama gerçekten çok doğal bir durum
Boy uzunsa neden normalleştirilmesin ki kısa olsa bile olabilir sonuçta kendi elimizde olan bir şey değil
Doğal olan zaten normaldir. Ne demek normalleştirilemez.
Normal, ideal, güzel. Eşimin ayağı 40 numara. Kurban olurum ona.
Maşallah abi Allah nazarlardan sakınsın sizi
Ayak bakımlı ve güzelse parmaklar nizamiyse kemikli değilse 40 gayet kabul edilebilir makul bir numara ayakta ama 42 asla kabul edilemez
Bu sorunun gereksizliğini yaşınıza veriyorum. Zaman geçtikce beni anlıyacaksınız.:)
23 yaşındayım neyin ne olduğunu anlayabilecek yaştayım bence ben de biliyorum tabi ki umrumda da değil ama bazı insanlara laf anlatmak çok zor
Neden anlatasınız ki. Boşverin.
Asla bunu kimse yapmasın çok çirkin oluyor bu numara ayak kadinda, kadının zarafetinev uymaz zaten, erkek numarası bu ama Allah yaratmış ise yapacak şey yok
Ne yapalım ayağımızı mi kestirelim şimdi
Hayır 😂
Kadına uzun boyuda yakıştırmıyorum 1,70 den sonrası gerçekten fazlalık tüm estetik algısını yıkıyor
Temiz ve düzgün yapıya sahipse ayakların boyu önemli değil. Herkes aynı şeyi düşünmeyebilir. Benim fetişim var 🙈
gayet normal tabiki saçmalamasınlar garip hiçbişi yok hatta 40 numara ayak bakımlı ve ojeliyse bi yükseltir beni 😍
Hem boyu kısa hem 40 ı da normalestirin ya
Olabilir ki her insan birbirinden farklıdır
Boyun uzunsa normal ztn ayak boyun sölssöd
174 boyum bence gayet yeterli skskdmms
Bence evet bir kadın illa 38 ya da 39 giyecek diye bir şey yok, bir insanın ayağı küçük olur 38 giyer birinin de olmaz 40 giyer. Bence bu konuyu anormalleştirmemiz zaten anormal
38 küçük 40 büyük iyiymiş :)
Boyu normal olup ayağı büyükse bununla güzel daşşiah geçilir
Bu hep ebevenylerin suçu. Çocukken yarım numara, bir numara büyük alalım büyüyüncede giyer diyerek aldıkları büyük ayakkabılardan dolayı ayak büyüyor
Aynen yani 35-36 giyiyorum ben
Boyun kısaysa bundan daha normal bir şey yok herkesin durumu farklı
Evet bence 49 da normal
40
Bide yani allah vergisi ne yapalım değiştiremeyiz
Evet kendi elimizde olan bir şey değil