Evet öncelikle 40 numara giyen bir kadınım ama herkes bunu duyduğunda sanki çok garip bir şeymiş gibi karşılıyor, aslında gayet olabilecek bir şey sonuçta boyumuz uzun. 36 giyecek halimiz yok sinir bozucu.

Evet öncelikle 40 numara giyen bir kadınım ama herkes bunu duyduğunda sanki çok garip bir şeymiş gibi karşılıyor, aslında gayet olabilecek bir şey sonuçta boyumuz uzun. 36 giyecek halimiz yok sinir bozucu.

Her şey normalleştirilmez. Her şeyi normalleştirmek zorunda da değiliz. Tabi ki bu tür fiziki şeyler insanın elinde olan bir şey değil ve alay etmek eleştirmek asla kabul edilebilir bir şey değil. Ama normalleştirmek ayrı bir durum. Kadınların her zaman erkeklerden daha küçük ayaklara, ellere, vücuda sahip olduğu bir gerçek. Bu hep böyledir yani 2x2 4.
Dediklerine kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum her zaman demeyelim de genellikle diyelim sonuç olarak toplumun geneline baktığımız zaman kadınlar erkeklerden yaratılış olarak daha küçük varlıklar ama bu tamamen genetikle alakalı bir durum mesela benim annem babam uzun ben de normal olarak uzunum ve buna bağlı olarak da ayaklarım büyük çünkü beni 36 numara taşımazdı 36 giymek benim için anormal bir durum olurdu o yüzden istisnai durumlar olabilir
Evet tabi ki senin boyuna bedenine göre normal bir şey bu. Ama kadında 40 numara ayak genel olarak normal değil yani bunu kötülemek için asla söylemiyorum. Genel bilinen duruma göre diyorum yani. Hem normal olmayan ama güzel olan şeyler de olabilir. Anormal olsa da yakışabilir, güzel durabilir. Beni yanlış anlama o yüzden lütfen 🙏🏻
Anladım seni canım doğru diyorsun nüfusun genelinde kadınların ayakları daha küçüktür 37 falan özellikle bizim ülkemizde
Kadın ne yapsa güzeldir. Kadının sevgisine bakacaksın ayağına değil, evini çekip ceviriyor mu, çocuğuna bakıyor mu, seninle sohbeti güzel mi, gerisi tras şeyler.
Bir gençlik masalıdır güzellik. Adriana Lima bile aldatıldı yani.
Fotoda iki tane hoş hanımefendi görüyorum. Birisi dizilerden tanıdığımız mine tugay hanımefendi, diğer acun beyin eski eşi Şeyma Subaşı hanımefendi. Fakat akşam eve geldiğimde iki çift sohbet edemediğim kadını ne yapabilirim? Nuktelerin havada ucusmadiği bir ev ortamında insan huzuru ne denli tadabilir?
Çok güzel yazmışsın..
O kadar haklısın ki söylediklerinde böyle şeyler boş
Sağlam saçmalamışsın
@spiritoitaliano tercihlere saygım vardır ama güzel olanı bile sohbeti olandan sececeksin.
Ayak numarasından ziyade estetik ve güzel olması önemli bana göre. Yoksa bir kadına 40 numara da yakışabilir. Örneklerini gördüm. Normal bir durum bana göre
Selam,
Boyum 167, 40numara ayakkabı giyiyorum.. Diğer insanların anormal gibi görmesi zerre umrumda değil.. Ben memnun muyum evet, bı 36 olsaydı denge sorunu yaşardım heralde..
Güzellik algısı yapılmayan bı ayak bile kalmamış yani😅 Herkes o kadar mükemmel ki birilerinde hep bı kusur bulma çabasındalar.. Hayat gerçekten acımasız 🙂
Cevap
130Cevap
Yok 36 buçuk saffetciler seni lanetler
Ahahhahahahaha allam ya çayı püskürttüm
Haha
ahhahahaha
Normal zaten. ayak işte
"Kadında 40 numara ayağı normalleştirmek mümkün mü diye sorarsan, bence bu tamamen algıyla ilgili bir şey. Toplumda genelde kadınların ayaklarının daha küçük olması gerektiği gibi bir önyargı var ama aslında ayak numarası tamamen genetik ve kişisel bir özellik. 40 numara ayak gayet normal ve sağlıklı. Asıl önemli olan, kendini nasıl hissettiğin ve ayaklarının rahat olup olmadığı. Eğer ayakların rahat ve sağlıklıysa, numarası hiç önemli değil. Kısacası, kendinle barışık ol ve başkalarının ne düşündüğüne çok takılma."
Çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim
Rica ediyorum ne demek
Normal niye olmasın ki. Hatta ben size şunu diyeyim; kadınlar topuklu ayakkabı giydikleri için ve topuklu ayakkabılar da ayak sağlığı açısından zararlı olduğu için acaba kadınların ayakları küçülüyor, ve ayaklarının, parmaklarının şekli bozuluyor olabilir mi?
Olabilir topuklu ayakkabı zaten ayak sağlığı açısından pek iyi değil ve rahatsız edici ben de özel günler hariç giymiyorum
Hay yorumlardakilerin beynine zortlayım yaw abla istersen 45 giy kime ne olm kimsenin derdi yok senin ve büyük numara giyen kadınların ayağını mı eleştirecekler ayak bu awinıxwkoim 1.62 boyum var 37 giyiyorum 40 da giyseydim s*kimde olmazdı bu velet boyumla, ayaktan daha önemli şeyler var 😔
Gündelik hayatta öyle olmuyor emin olabilirsin ben de senin gibi düşünüyorum herhangi bir numara olsa da umurumda olmazdı ama erkolar bir yandan 36 diye takıntı yapıyor çevremdeki kızlar garipsiyor erkek ayağı diyor bir sey çıkıyor yani
Konuşsunlar demek ki başka eleştirecek bir şeyini bulamıyorlar ayaktan vuruyorlar adjahdjahdj
Bende 1,96 boyundayım ve 48,5 numara giyiyorum. Bana da biri duyunca aa bebek mezarı, aa sandal gibi ayak haha falan filan diyorlar. Bana gülenlerde genelde 1.60 boyunda 50 kg adamlar. Birkaç sene önce kafaya takardım ama şimdi umursamıyorum. 40 numara da gayet normal ayrıca. Muhtemelen boyun uzundur yani
Maşallah dağ gibi adamsın 40 numara olacak hali yok ya gayet normal aynı tepkiyi ben de alıyorum senin yanında baya kısa kalsam da boyum 1.74 uzun sayılırım bence
Teşekkür ederim 😊
Boyun gayet iyi. Ben misal 4 gündür bu sitede üyeyim. Genel olarak soru ve yorumlarda dikkat ediyorum kızlar hep 1,54-1,60 civarlarında. Dışarıda veya yakın çevremde de nadiren uzun boylu kızlar görüyorum. Eğer kötü yorum yapan hemcinsinse muhtemelen kıskançlıktan kudurdukları içindir.
Bana da yukarıda dediğim gibi laf edenler hep kısa boylu insanlar. İnsanların dedikleri önemli değil, hiç problem değil de tek problem her yerde ayakkabı bulamamak 😂🤦🏽♂️ geçen ayakkabı almak için 4 AVM gezmek zorunda kaldım
@Seray01 Yaptığın yorumun komik bir yanı yok. Arkadaş soru sordu bende cevap verdim. İki yorum yaptım veya kendisi yaptı diye evlenecek miyiz. Hem sanane yanı seni burada ilgilendiren bir şey yok ne diye atlıyosun ki. Komik olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten.
@Seray01 Bir yere yorum yapıyoruz. Soruyu soran cevap vermeden sizler gelip hemen atlıyorsunuz. Konunun evlilikle ne ilgisi var. Soruyu soran arkadaş evlilikten mi bahsetmiş. Ben evlenebileceğim birini mi ariyorum demiş. ya da ben evlenecek uzun kız mı arıyorum dedim. Daha fazla uzatma lütfen. Yanıt vermezsen sevinirim.
Yahu arkadaşım atar yapma bana bak. Senin boyle uzun kız bulma ihtimalin dusuk onunda böyle senin boylarda erkek bulma ihtimali düşük o yüzden öyle söyledim alay etmedim boylarinizla filan bana böyle atar yapma tanışın diye dedim neyse ben bişey yazmıyorum sende yazma çok meraklı değilim size
Tamam arkadaşlar daha fazla polemiğe girmeye gerek yok konuyu uzatmayalım arkadaş şaka yapmaya çalışmıştır diye düşünüyorum yoksa neden ciddi olsun biz burada sadece konuşuyoruz görüş bildiriyoruz o kadar
@Seray01
Erkekler de senden uzak durmalı. Allah'ın delisi ortalığı 2 dakikada 56 ettin manyak kadın 😄
En son yaptığın yoruma cevap vereyim bari öncelikle teşekkür ederim zaten ülkemizin boy ortalaması malum pek uzun olmadığı için çevrende görememen gayet normal benim de arkadaşlarımın neredeyse hepsi benden kısa kıskançlıktan kudurdukları için değil de şaşırdıkları için öyle bir tepki verdiklerini düşünüyorum. Evet senin için ayakkabı bulmak biraz zor ben genelde sporda 40.5 giyiyorum ama unisex olduğu için bulabiliyorum diğer ayakkabılarda bazen 40ı olmayabiliyor ama çok bir sorun yaşamıyorum
@Seray01 Sen çöpçatanlık yapmaya çalıştın ama işler pek istediğin gibi gitmemiş anlaşılan hahah
1.65 boya 40 numara ayak normal mi ühüü bende boyle de.
Normal olduğunu idrak edememiş insanlarla ne ugrasiyosun ya aynı zikkimla ben evliyim annesi bacısı 39 38 giyiyo ben de 40 giyiyorum oooo diyo ne ooo ayakkabı bulabiliyo musun sen nasıl buluyosan ben de buluyorum ya neymiş kızıma bı numara küçük ayakkabı giydirmem lazimmis ayaklari buyumesin diye omurgadan rahatsız çocuk için diyorlar bunu e büyük olsa noluyo dedim ben sevmiyorum diyolar yani o kadar boş o kadar gereksiz bir olayı dert ediyolar ki inanın insan hayret ediyor
Aman abla ayakları büyürse büyüsün nolacak ne fark eder yani sağlıksız mi olsun senin işin de zormuş
Benim boyum 172. Ayak numaram 39. Kısa ve dardı. Dengede duramadığım için ne yaptım ne ettim ayaklarımı 40 numaraya çıkardım. Keşke daha büyük yapabilsem. Sürekli büyük ayakkabılar giyiyorum dengede durmak için. Bez ayakkabılar ile biraz da olsa geniş yaptım ama uzatmayı beceremedim.
hiç böyle bir denge çalışması görmedim :)
Ayaklar insanı dengede tutar. Sadece yürümek için değil. Ayakların büyük olması çok önemli. Hatta lisede sınıf arkadaşlarım ayaklarım küçük diye dalga geçerdi. Ama şimdi uğraştım kısmen büyütmeyi başardım.
o nasıl oldu
Bez ayakkabı giydim sürekli yaz kış
Ayaklar rahat alıştı. Şimdi 40 giyiyorum. Biraz büyük geliyor ama yine de daha rahat denge kuruyorum.
Ayağım genişledi
denge kurmak sadece ayakla alakalı değildir ki. 39 40 çok farketmez
Çok farkediyor. Denge ayak ile olur.
bugune kadar hiç ayağından dolayı denge kuramayan duymadım
Demek ki ayakları benim gibi olması gerekenden küçük biri denk gelmedi sana. Zar zor 39 yaptım. Şimdi 40 yapmaya uğraşıyorum. 40numara ayakkabı giyiyorum. Büyük geliyorlar ama daha kolay denge sağlıyorum.
42 yap da benimkileri veriyim :))
Yeter ki sağlık olsun 42 de giyerim. Boyum uzun zaten 42 bile kötü durmaz bende
Aşkım benim boyum da sana yakın 39 ile de sağlarsın dengeyi bence o kadar fazla farkettireceğini sanmıyorum ayak sağlığın için büyük giyme bence
cidden ilk kez duydum bende boy 174 38 numara giyiyorum gayet dengeliyim
@meliissimsek07 O boyda belki 35 36 denge problemi yaratır 38 ve üzeri gayet normal ben de şaşırdım
abartmış 172 boya 40 numara büyük bile hatta 38-39 ideal
@meliissimsek07 bunun ideali yok bence. 1-2 numaranın lafı olmaz
@meliissimsek07 benim boyum 180. ayak numaram 43-44. bot gibi kaba yapılı ayakkabılar giymediğim sürece ayak numaramdan memnunum. bot ve çizmelerde sadece ayak numaram 1 numara küçük olsaymış diyorum
38 numara bana ufak zorla 39 yaptım ama bana yeterli değil. Normal yürümek için tabiki yeterli. Ben hareketli biriyim. Tek ayak üstünde deneyin bakayım ne kadar durabiliyorsunuz. Dans ederken hoplayıp ziplarken benim için büyük ayak lazım. Yoksa topuklu ayakkabı ile zamanında okul harçlığımı, mankenlik yaparak defilede yürüyerek çıkardım. Hepinizden iyi yürüyorum eminim. Ama ben dans ederken benim için yeterli derecede büyük değil ayaklarım. Ayrıca hayatınızın hiçbir döneminde ayakları küçük diye kimsenin size takıldığını düşünmüyorum. Lisede arkadaşlarım küçük ayaklarım yüzünden takılırdı bana. Ayrıca 40 numara ayakkabı büyük geliyor doğru. Ama ben bu şekilde ayaklarımı biraz da olsa geniş yaptım. Boyum var nasıl olsa 45 ya da 50 numara da olsa güzel durur.
Demek ki fiziğime yüzüme zaten güveniyorum. Hareketli olduğum için büyütmeye çalışıyorum. Sağlıksız olmadığı sürece sorun yok.
tamam canım yeti gibi yap sen ayağını yakışır diye ilerde anlarsın
👌🏻
1.65-1.70 arası boyum var 40 normal mi? Bence ayak zarif olduktan sonra numarası önemli olmuyor çünkü boy zaten uzun olunca ne bekliyorlar, diğer türlü orantılı durmaz.
Orası öyle zaten canım numara çok da önemli değil önemli olan şekli diyebiliriz ayrıca boyun kısa da sayılmaz
Ayağı 40 numara olan kadınlara baktığımda temizse, bakımlıysa ve zarifse çok güzel duruyor bence kuğu gibi. Palet diyenler neyin kafasında? Özellikle bacak boyu uzun olan kadından ne bekliyorlar yani. Tabii gövde bacaktan uzun olsa bile kötü durmuyor bence, tamamen ayağın duruşuna bağlı. Erkek ayağı gibi kaba saba kalmıyor yani bence. Özellikl 1.74 manken boyundaki bir kadın için. O zaman mankenlere de ağzının suyunu akıta akıta bakmasınlar bu 40 numaraya laf atan embesiller.
Evet manken gibi kız istiyorlar ama ayağı büyük olunca laf ediyorlar
Ben böyle çelişki ve kompleks görmedim 😂
Tabii ki yani, gayet de normal, uzun boylu hanımlar için 40 numara ayak normal, benim kardeşimin ayakları 39,5 ve gayet de güzel görünüyor, ayağın güzel görüntüsünü büyüklüğü ya da küçüklüğü oluşturmuyor ki
Benim kardeşimin ayakları da aynı😂
genelde boyu uzun olanın ayakkabı numarasıda büyük yani orantılı olur. ayak fetişleri sevmiyor diye kimse ayak numarasından utanmasın
Asla utanmıyorum umrumda bile değiller sonuçta benim elimde olan bir şey değil ve boyum da uzun
174 boyum
Sevgilim yok öncekiler de problem etmemişti
Çoğu öyle erkekler de oluyor illaki
Normalleştirebileceğimiz tek şey, insanların daima doğrularının değişecek olmasını kabul edebilmek. Buna yemin ederim ki, olduğun gibi güzelsindir. O sebeple s1kt1r et.
O kadar güzel yazmışsın ki hayatım
Normalleştirmek ne demek ya? İnsan fizyolojisinde herkeste görülebilecek bir şey zaten normaldir. p*rno sitelerinde yaşayan 200 kiloluk twitter manyağı erkeklerin diline dolanan bu saçma sapan şey hakkında yorum yapmak bile gereksiz.
Evet sonuçta kendi elimizde olan bir şey değil tamamen genetik boyum uzunsa 36 giyecek halim yok ya her şey orantılı düz mantık
boyum 162 ayak numaram 36 buçuk bu boya göre normal ama 170 noyunda olan birinin ayağı 36 olursa bence ciddi dengesizlik yaşar psikomotor hareketlerinde yani boya göre 45/50 de olur gayet normal
Zehra güneş 197 onun da ayağı büyüktür mesela o da kadın şimdi 36 giy diyebilir misin benim de boyum 174 36 giysem anormal olurdu senin de gayet normal boyuna göre
Herseyin küçüğü güzeldir. 36 ayak elbette zarif görünür. Ama bu ayak için geçerli. Bacaklarla beraber baktığımızda da 36 giyen genelde kısa bacak boyuna sahip olduğu için bu kez de bacakları uzun olan güzel görünür. Başkası bel çevresine daha dikkat ediyor olabilir. Bütün olarak bakmak lazım.
En az boy kadar kilo da etkenmiş ayak numarasında onu anlamış oldum ben de. Bu kadar kilolu değilken 43-44 giyiyordum şu an 46 numara zarzor oluyor, mevsim müsaitse sandalet ya da terlik giyiyorum rahatlık açısından. Boyum 181
Kilo da bir etken tabi benim kilom 60 boyuma oranla normal diyebilirim ama ayaklarım uzun
175im evet
Ben genelde buluyorum unisex olduğu için 40.5 numara spor kolay bulunuyor
Kolay gelsin sana
Hayır da ayak numaramız biz seçemiyoruz ki yani ne kadar saçmalık yargılamak falan neyse ben de 39 numara giyiyorum mesela ayağım 38 duruyor boyum da uzun 170 im
Aşkım boyuna göre ayağın çok normal 36 olsa asıl o daha garip olurdu kendimiz seçemediğimiz bir şey için laf yememiz çok saçma dünyanın en normal şeyi
Kesinlikle memnunum da yani 🤭 Allah yaratmış ondan daha iyi mi bilicez
Erkekler de boyunu seçmiyor ama bütün kızlar yargılayıp aşağılıyor?
Eğer boy uzunsa gayet normal bir şey bu arada benim boyum mesela 1.74 cm 39 giyiyorum bazen büyük oluyor 38,5 giyiyorum ama boy uzun olan insanda 36,5ayak beklemek saçma yani
Tam olarak aynı boydayız ben 40 giyiyorum :(
Aynı boydayız, benimki 37 numara ve pek sık görmediğim için genel olarak başkalarının ayaklarını garipsiyorum. Ayrıca benim estetik zevkim farklı bir boyuttadır. Yani hayır.
Senin çok iyiymiş boyuna göre
İnce kemikliyim ve olması gerekenden zayıfım, dediğin gibi genetik çoğunlukla. Çok takılma derim. Ben de sadece kendime göre ayakkabı bulamamaktan dertliyim.
Tabi ki genetikle alakalı bir durum ve kişiden kişiye değişebilir bunu biz seçemiyoruz bence çok önemli bir konu da değil isteyen istediğini söylesin
Katılıyorum 👍🏻
Uzun boylu bir insanın ayak numarası da büyük olur zaten gayet normal bişey. Boy kısaldıkça ayak numarası da küçülür hem 1.75 boy hem 36,5 ayak olmaz insanlar bazen saçmalıyor.
Orantılı olmaz zaten anormal olur belki denge problemi yaşarsın
Dost başa düşman ayağa bakarmış. İnsanların bu kadar her şeye özenip aynı şeyleri istemesi çok saçma ülkede herkes fetişist olmuş neyse 170 lerde filansan normal ayağın büyük olması
evet 174üm
Gayet normal. Boyuna göre ayak büyüklüğü olur. Bende 39 veya 40 giyiyorum.
Senin de boyun uzun sanırım
Canım benim boyun uzunsa tabi normal bunu kim anormal karşılıyor ya çok saçma
Canım boyum 174 Türkiye standartlarına göre gayet uzun sayılabilecek bir boy ve dengelemek için de ayağımın büyük olması lazım ama şu kadar bile mantık kuramayan insanlar var sanki herkes 37 giymek zorunda
Arkadaş ortamında oluyor genelde küçük giyen hemcinslerim sen nasıl o kadar büyük giyiyorsun ya diyip şaşırıyor ya da erkekler genelde 36 falan giyen kızları övüyor
Normal zaten. Benimde boyum uzun 39.40 arası gidip geliyorum. Sorun eden etsin umursama böyle şeyleri keyfine bak.
Teşekkürlerr aynı kaderi paylaşıyoruz
Benimde 40 boy uzun olunca normal. Yaratılış bu şekilde. Herşeyin bir dengesi var
Uzun boylu bir insanın 36 numara giyeceğini sanıyorlar sonuçta orantılı bir şey ve kimsenin elinde olan bir şey değil senin boyun kaçtı
Tabi ki de boyumuzu seçme şansımız yok ama ben de şansım olsa yine uzun olmayı seçerdim gayet memnunum benim kardeşim de senle aynı boyda 13 yaşında bakalım
Ablam 1.73 boyun da ayak numarası 36 buçuk bunun boyla alakası yok genle alakası var benim anne tarafı ful minik ayaklı 😕 benimde 35 buçuk ama bunun bir avantajını görmedim takılcak bir konu bile değil bence
Evet kişiden kişiye göre değişebilir tabiki
Bence bu durum birazda yapıyla alakalı. Ben 36 numara giyiyorum minyon biriyim zaten. Ama benimle aynı boya sahip bir yakınım 38 numara giyiyor.
Tamamen genetik bence benim de 160 boyunda 38 giyen arkadaşlarım var veya 170 olup 38 giyen yani kişiden kişiye göre değişebilir her numara normaldir
Uzun boylu kadınların, ayaklarının büyük olması normal. Kör cahil insanların, bunu anormal görmesi normalleştirmemek olarak düşünülmemeli bence.
Katılıyorum ama iste erkekler takmış illa 36 buçuk olayına saçma sapan bir şey napalım kestirelim mi kızlar da öyle kadın ayağı mı olur erkek gibi diyor ama napabiliriz yani asıl küçük giymek daha anormal
Hahahaha, ayak fetişi olanların takıntısı olan bir durum maalesef
41-42 giyen uzun boylu kadınlarımız da var 40 ideal kapsamındadır ve 41-42 de gayet normal boylu poslu kadınlar 37 giyecek değil ya
Boyu uzunsa giyebilir tabi bunun bir sınırı olmamalı
Mühim olan bu numarada istediğiniz kendinize yakıştırdığınız modeli rengi bulabiliyor musunuz. Yoksa gerisi faso fiso
Genellikle bulabiliyorum bir sorunum yok
Sizin adınıza sevindim
Seven insan 50 numara giysen bile seviyor bende 40 numara giyiyorum millette bana one öyle kadın ayağı gibi diyor 😅
İşte erkek olsan kadın ayağı gibi kadın olsan erkek ayağı işin içinden çıkılamıyor 40 o kadar ara bir numara ki😂
Özellikle erkeklerin ayakları fazla büyük oluyor ayakkabıyı nerden buluyorlar veya özel mi yaptırıyorlar düşünüyorum sürekli
Galiba bazı spor ayakkabılarda büyük numaralar oluyor internette falan
Çok saçma geliyor uzunların nasıl 35-36 giymesini bekliyorlar anlamıyorum. Asıl uzun biri bana 35-36 giyiyorum dese şok olurum ve normal bulmam.
Genelde erkekler bunu dusunemiyor
Ya en saçma şey 🙄🙄 manken gibi kızların ayağı 36 olacak değil ya UZUN SONUÇTA
Evet 36 olsa anormal olurdu orantılı olması lazım ya hani
Boyu Uzunsa 40 Normal, 180 Boyunda Olupta 36.5 Numara Giyen Erkek Olmadığı Gibi.
Evet 174üm ben de
Ondan Bahsediyorum Ya, Bunlar Her Şeyi 4/4 lük Istiyor.
Uzun Kız Her Zaman İyidir 🐴 Gibi mdmsms
boyu uzun bir kadının 40 numara giymesi kadar daha normal ne olabilir
Evet 174üm ben de
normal işte
Normalleştirmek ne demek ayak numarasını kendimiz mi belirliyoruz
İşte ben de ondan bahsediyorum ama bazıları illa öyle giyen kadın olmaz falan filan diye saçmalıyor
173 boy 40 numara ayağım var laf eden olursa ayağımı malum yerlerine sokarım.
:D :D
Haklı mıyım haklı mıyım 😂
haha haklısın da esas sorun o değil
Sorun ne
yorumunun etkileyici olması :D
😂😂
takip atabilir miyim
Ben o kadar hak verdim ki sana😂😂
Benim de 40 gayet normal fazla büyük değil ki ideali zaten 38 falan
170 boyum
Benim de 174 yakınız gayet normal kuzum kardeşim de senle aynı boyda 39
Çok normal. 155 cüceler gibi 37 olamayız hahejejsjdj
Çok haklı bir isyan boyu uzun olanın minik ayakları olması anormal olur ( 39 giyiyorum)
Boyun kaçç
170.
Herkesin ayağı büyük artık eskisi gibi değil, kadınlarda 38 39 numara standart haline geldi. Ben de 40 giyiyorum, bunda garipsenecek bir şey yok.
Evet en çok biten numaralar zaten 38 falan oluyor yeni neslin de büyük sanırsam benim kız kardeşim de 13 yaşında 39 giyiyor
Nesil uzuyor, hâliyle ayak numaraları da büyüyor o yüzden günümüz için çok normal, 38 39 numara kadınlarda. 43 numara giyen kızın biri vardı, o da ne yapsın ayağını küçültecek hâli yok 😛
Olabilir tabi bu boya ve genetiğe bağlı bir şey kardeşim de 170 beni geçecek heralde bu gidişle
Sanmam, 13 yaşında dedin regl olduysa boy uzaması durur. Ancak aktif sporla uğraşıyorsa birkaç cm daha uzayabilir. Geçse ne olacak ki
bir şey olacağından değil makarasına ya
Peki 😂
Ha 39 ha 40 çok da kafaya takma hem en seçkin ayakkabıları sen bulursun 37-38ler çabuk tükenir.
Onun avantajı da var tabi ki bazen de 40 az üretildiği için kalmıyor
Kadınlar Genel Olarak Nazik Ve Küçük Olmalı Ama Bazen Uzuk Direkler de Var
Mesa Benima Amca Kız Kuzenim Babalarımıza Çekmiş her şey Uzun Ve 40 Giyiyor Bazen Ayakkabıları
Bana Ağır Bile Geliyor
Ama Bunu Kötülemiyorum Gayet Normal
Allah kimi nasıl yaratırsa
Öyle Güzel dir❤️
Ayaklarım 36 numara 40 numara epey büyük ama anormal de değil.
Herkesin boyuyla orantılı canım benim boyum 174 36 giysem anormal olabilirdi belki
Katılıyorum balım
Valla bunun icin kadinlarin boyunun uzamasi lazim😂
Benim 174 kurtarır gibi😂😂
Olur gibi 😂 165 boyunda kardesim 38 39 giyiyorsa sen 40 giyersin
Boyla orantılı olur zaten.. 1.80 boyda 36 no mantıklı mı? Bazıları beyniyle düşünmüyor galiba 😁
Evet bazılarına ısrarla bunu anlatmaya çalışıyorum ama kendi kafalarındaki tabuları bir türlü kıramıyorlar ben 174üm 36 mı giyseydim ama yok o erkek numarası diyorlar
O ne ya mezar gibi ayak diyenler oluyordur :D
Maalesef ben de bazen bunlara maruz kaldığım için söyledim😃
Katılıyorum öyle olsa daha anormal bir durum olurdu
Eğer uzun boylu isen sıkıntı yok Zehra Güneş'in ayakkabı numarası da 43'müş.
Kızda 2 metre boy var küçük bile
Siz erkekte normallestirin bizde normallestirelim öyle olmaz
Ben normalleştiriyorum zaten erkekler de giyebilir
Ayak olarak değil
Normal zaten takilma, vucut parcasi bu seni ayakta tutuyor :)
Evet bu boyla 35 36 olsa daha anormal olurdu denge sorunu yaşardım belki
Yasardin zaten
Uzun bir insanın 36 giyeceğini düşünen beyin yapısına pü
İnan ki çok fazla düşünen var kendilerini buna koşullamışlar
Kendileri giysinler
Bende 40/41 giyiorum hiç skinti etmedim eden düşünsün ✌️👑
Benim de aynı boyun kaç merak ettimm
Güzelmiş 41
Boyu uzun olanın ayağı da ona göre büyür normal bir durum abartmayın
Bu kadar mantık kuramayan insanlar var
170 kızdan 36.5 isteyenler var ne mantığı 😂
Umarım bulurlar ne diyeyim 😂
Uzayda bulurlar herhalde😂
Bu tip şeylerin insanlara garip gelmesinide anlamıyorum. O an onlara aa sende de mi beyin var diyesim geliyor. Neymiş kaç numara kırk aaaaaa ögggh 40 ayakmı olur. İşte sende ne yazık ki insansın diycen:)
Şeyma Parabaşı tam bir nafakacı feminist kezo
Ben de pek sevmem😂😂
Uzun boylu biri de 35 36 giymesin yani ayak dengeleyip vücudu taşıyamaz ki.. 🤷🏻♀️
Evet 35 giysem daha garip olurdu bence
40 numaraysa boyu uzun kadındır. Boyu uzun kadını severim 🤤
174.
Misss 🫠
Ben de 39 kime ne olum ayak benim ayağım istersem palet olarak kullanırım istersem fırın küreği kdkd
Di mi aynı kaderi paylaşıyoruz sskjsksks
I şey benim boyumda kısa djnd
Yaa olsun kuzum nolacak kısa boy çok tatlı hem boyun kaçtı
Ben Cafer boyum 110 ajsjd
46.5 lazım mı abey sjsjdjsjjsjdjd benle de çok dalga geçildi…
Biz farklıyız., Türkiye standartları üstündeyiz
@TikliCasusss Sen erkeksin normal karşılanabilir skdjkdkx
Reis kendine güveninden ayaklarını Pp yapmış sksk
40 numara olabilir de taraklı olmasın bari 😀
Yok öyle değil ksjdkskd
Yorumlara baktimda bende mi sorun var acaba? Herkes boya takilmista 165 boyum var. 39-40 giyiyorum...
Olabilir canim her insan birbirinden farklıdır o kadar da önemli bir şey degil ayrıca kısa boylu değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?