Ya benim içim açık dışım ne yazık ki kapalı size en uygun bu sekilde anlatabilirim neyse gördüğünüz tulumu giymek istiyorum ama göğüs kısmını nasıl kapatıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Giyemez açıl dicem ama büyük baskı var şöyle yapabilirğsn tulum giycem diyorsun zaten üstüne yani tayt bacak kısmını zaten kapalı olacak dimi üstüne de gömlek ya da bluz giy kapat bağrını başını da kapt tamam bir sorun yok:)) linç etmenin anlamı nedir? Ama giymesen daha iyi tabi de senin kararın evde giyebilirğsn mesela. Onun dışında açıl istersen bilemiyorum bişey de diyemiyorum sana şimdi
Gögüs kısmınız kapatsanız da olmaz ki.. Kapanmanın amacı fizik hattınızı saklamak değil mi teşhir etmemek.. Bu sizin tercihleriniz arasında olamaz... Bence açılın siz
Emin ol çıkarabilsem çıkarıcam zaten bende memnun değilim kafamda bir bez parçası taşımaktan ama aile faktörü buna engel oluyor yapabiliceğim bir şeyde kalmıyor maaalesef
Off dışarda hanım hanımcık, içinde at. şli bir ejderha 🤤 Tam arayıpta bulamadığım kadın tipi.. Muhafazakar ailelerde baskılanarak yetişip bastırılmış duygularını içinde büyütenlere selam olsun... Gizli olmasaydın ne olurdu be
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Giyer ancak Üzerine kapalı elbise giyiyorlar. Eve geldiklerinde açılıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabikiiii hayır. Giymek istiyorsan aç başını niye kapatıyorsun ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok seksi olur bu arada, senle konuşmak isterdim içinde neler vardır senin neler...
Zorla kapalıyım ve bu durumda canım ne giymek isterse elimden geldiğince normale çevirerek veya kumufule ederek giyiniyorum elimden gelen tek şey bu çünkü 💆🏼♀️
Gel ailemi ikna et o zaman knka çok konuşma bende isterim bu tulumu saçlarımı savura savura özgür bir şekilde giymeyi bir mecburiyetimiz varda böyle giyinmek zorundayız herhalde
bu tarz askılı şeylerin içine beyaz gömlek vs giyildiğini görmemen vizyonsuzluğu... valla çingenelik senin yaptığın 😃 açık kıyafeti, kapalı haline uydurmaya çalış dur bakim
Tamam abla bunun icine beyaz gomlek giyip vizyonlu olmayi beklicem bir sure kdjdkd ya bir defol surdan yarim akliyla gelmis merdiven altı moda tuyolari vermeye calisiyor kezo
allahım deliricemm. aşırı seviyesizsin ve ikidir mahalle karısı gibi laf söylüyorsun. acıdım haline yazık, ailen vurmuş bir de biz vurmayalım 😚 bu kıyafetin üstüne de solmuş siyah penye şalın iyi gider vizyon abidesi ezik
Ya sen tayt tulumun içine beyaz gömlek giyilir diyen birisin senin vizyondan kaliteden bahsetmeye hakkın var mı varoş gülü ha bu arada bazen böyle s*aklara bu dilde cevap vermek en doğrusu oluyor abla çok alındıysan özür dilerim :d
ne anlatıyorsun? iyi ki birkaç hakaret öğrenmişsin ailenden. beyaz gömlek sen dedin ezik, nasıl bir rezille tartışıyorum ahahsh senin adına ben utandım. şimdi dön mahallene, o ucube penye şalınla çekirdek kola yap ablam
Ben mi dedim KKODVESDEKODW daha ne yazdığından haberi olmayan bir beyinsizle tartışıyorum kendimden utandım yemin ederim cringe damarlarim ortadan ikiye ayrılıcak simdi dkdke