Transparan ve dışarıda toplumun bakış açısını mı soruyorsunuz? Evde gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz fakat yaşadığınız yerin toplumunun örf adetine göre değişir yani mesela İzmir antalya gibi o taraflarda diğer insanlar tarafından bir şey denilme ihtimali az fakat diğer yerlerde laf sataşması ve söz atılma ihtimali daha yüksek
Bu tarz ajurlu ve dokulu üstlerde sütyensiz çıkmak tamamen senin konforuna bağlı 💫 Eğer ucu gözükmüyor diyorsan ve içinde rahat hissediyorsan hiçbir sorun olmaz. Ama dış ortamda üşüme ya da belli olma ihtimali seni tedirgin edecekse ten rengi yapışkan ped ya da dikişsiz bralet kurtarıcı olur 🤍 Ben böyle parçalarda genelde ince silikon ped tercih ediyorum, hem özgür hem risksiz 😌 Önemli olan senin rahat ve özgüvenli olman, gerisi detay.
İyi o zaman neden bu kadar memelerini sergilemek ve karşındaki kişinin ağzına memelerini bu kadar dikkat çekecek şekilde serplemek istiyorsun kiminle buluşacaksın bununla
Memeleri nasıl bu kadar güzel olabiliyor Yani hem ideal büyüklükte ne aşırı büyük ne aşırı küçük Hem de dimdik sütyen takmadığın halde yani hiç mi sevişmedir hiç mi bir erkek memelerinde uğraşıp sarkıtmalı nasıl bu kadar dimdik olabiliyor ya 18 yaşında kız memesi gibisin ki yaşın Bayağı büyük
Benim de cesur şeyler giyme iddiam yok. Ortada sadece bir soru var. Baskalarinin hayatina ne kadar meraklisin🤣🤣
Cevap sahibi
2 ay
şaka mısın sen dostum? hayatına dair yorum istemiyorsan, "sutyensiz şekilde dantelli bi bluz giyip dışarı çıkayım mı" diye niye soruyosn ucubik? sen kendi tutarsızlığını örtmek için bana neden bok atıyorsun :D
Cunku sordugum soru seni ilgilendirmese sen de cevap vermezdin gizli uye seni...🤣🤣
Cevap sahibi
2 ay
doğru dedin. tutarlı bi insan olduğum için tutarsızlık görünce ilgi dilenciliği yaptığını ifşalama ihtiyacı doğuyor. benim gizliliğme kafayı taktın ama söylediğime verebileceğin bir cevabın yok belli ki ucubik.
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Ucunu göremedim ama yanında olsam fark ederdim dışarısı için uygun olmaz risk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Abi çok iyi yaa. Bunun altına sütyenini ben hediye almak isterim 😅