+1 yılsaçın boya yuzunde estetik olduğunu duşunuyorum ve fiziğini korumak için fitness a gidiyorsun ama destekli sutyen takıyorsun. IO seviyen 100 den fazlaysa ben de neyim. bu ne ego ya guzelsin anladık da bu sitede daha bir suru guzel kız va. ayrıca zenginsin bu da universite kazanamayacağın gerçeğini kapatmaya yettiğini sanıyorsun. ama sen bana kezban diyerek susturmaya çalışacaksın ki benim kezban olmadığımı kanıtlamak için bir yerlerimi gostermeme gerek yok dusuncelerimden belli. EGONU TATMİN ETMEDİM CANIM PARDON
86 Yorumla- +1 yıl
90 60 90 bir kızım ve baya ilgi çekiyorum canım =) AMA SENİN GİBİ EGO TATMİNİ İÇİN FOTO KOYMUYORUM BURAYA. anladığını sanmıyorum malum zeka seviyen dusuk ama ne diyeyim tatlım dünyada senin gibiler de var :)
- +1 yıl
tabi vererek ebem de kole eder kendine herkesi. bazılarımız insan gibi ilişki kuruyor canım sadece vererek kole etmiyor kendine. onemli olan kukuyu gostermeden sevilebilmek
En İyi Cevaplar
Ne iticisin ya. Güzel miyim desen anlarımda "Bir çok kızdan güzel miyim?" demen sevimsizleştirdi seni.
181 Yorumla
Güzelsin, ama aynı zamanda acı bir şekilde gerizekalı ve vasıfsızsın. Eğer bu dediklerimi ciddiye almayıp ya bu adam beni çekemiyor kedi ulaşamadığı ciğere mundar der dersen bir 10 sene boyunca erkeklerin seni sadece sevişmek için kullanıp atmalarına şahit olacaksın. Belki senin kadar güzel kızlarla çıkmayı başaramayacak tipsizlikte erkeklerle çıkarsan onlar için kıymetli olup kendini sevdirmeyi başarbilirsin, başka türlü şuanki zeka ve vasıf düzeyinle sevilmen mümkün değil.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzelsin. ks kekoları genelde tipsiz olduğundan yediremez laf atarlar boşver.
1016 Yorumla- +1 yıl
kıza yavşicam diye millete laf atmış keko ağzının suyunu temizle
Cevap sahibi+1 yıl@fuocoturco guru gürültü yapma l*n abaza. 30 kızı takip ediyorsun bide utanmadan bana laf atıyorsun. ben ne yavşicam olum kız güzel salak salak yorumlar yapıyorsunuz. o kız size bakmaz ondan. ha kaşar aynı zamanda ayrı mesele
- +1 yıl
takip etmekle yavşamak ayrı kıza güzel diyebilrsin o ayrı ama burdakiler keko tipsiz dersen olmaz bana bakmasını isteseydim şehirde cok bulurdum merak etme kaşar peşinde değiliz kimin abaza oldugu belli
- +1 yıl
ayrıca burdaki kızlardan güzelim demiş güzel olabilir ama herkesten güzel değil kıcını acmakla güzellik olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@fuocoturco he baba he bulurdun kesin. o yüzden yılbaşında burdasın. tüm kızları takip ediyorsun amacın abazalık değil de arkadaşlıksa neden erkek takip etmiyorsun derler adama.
Cevap sahibi+1 yılburdaki kızların yüzde 95 inden daha güzel ve daha seksi.
- +1 yıl
arkadaş tamam amma yavşadın be bacağını gördün diye seksi yaptın ondan seksi bir kız varsa burada oda fuarlarda hosteslik yapan bir kız var o
Cevap sahibi+1 yıl@TunçEmir l*n abaza ergen git ötede oyna. güzel değilmişmiş. yolda görsen bayılırsın gelmiş burada laf yapıyorsun.
- +1 yıl
1. Sen bir gizlilikten çık.
2. Her sene ortalama 7 8 ülkeye gidiyorum. Senin gibilerin öldüğü Rus kızlarına elim bile değmedi. Niye imkan mı yok? Hayır. Benim annem ve kız kardeşime olan ve evleneceğim insana olan saygımdan uzak duruyorum. Siz her kıza gözlüklerinizi takıp hatta gözünüzle tecavüz edecek gibi baktığınız için ki sizİn gibiler eşeğe köpeğe de yoklukta aynı gözle baktığı için size güzel. Kişi nasılsa karşıdakini de öyle bilirmiş demek ki sen yolda her kıza bayılacak gibi baktığın için heni de öyle sanıyorsun. Unutma senin de annene bacına karına kızına bayılacak gibi bakıp tecavüz edercesine gözlerini dikecekler o zaman itiraz yok eee ilahi adalet.
Cevap sahibi+1 yılbenim anam bacım bunun gibi giyinirse millet bakar bakmaları da çok doğal olur. açmasınlar bir yerlerini bakılmasını istemiyorlarsa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
+1 yılg*t tavan ahahah yabrum netten bulmussun resmi yav bu kadar belli etme ayrica kiskanacagim en son tipsin
124 Yorumla- +1 yıl
Netten mi hahahah bulusalim tatlim gel istanbula beklerim herzaman netten miyim gorurusun ayrica ergenleri bu soruya dahil etmiyoruz zaten benimde guzel bile demeyecegim en son tip sensin zaten erkek olsam bakmam bile allahin ergeni seni :Dsen anca dudak buz hadi ikile buyude gel
- +1 yıl
Abla sorunmu varrr :) istersen bir kamyon molotof getirteyim :)
- +1 yıl
soran ben erkeğim sana bakarım evet ama actıgın yerlere anca suratına bakılmaz ger kıcını acan güzel olsaydı hayvanlar senden güzel olurdu
Güzel miyim değil de daha çok Seksi miyim sorusunun fotoğrafları olmuş bunlar. Güzellik göreceli bir kavram ama evet bu fotoğraflarda Seksi duruyorsun.
Güzellik konusuna gelince ortalama bir güzelliğin var. Ama inan bana erkekler sadece dış güzellikleri ilgilenmiyor. İç güzellik de aradığımız şartlardan. Ona da dikkat edin.(Bu genel bir uyarıdır)00 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel olsanda, içinde bir kanalizasyon yatıyor kendin gibileriyle vakit öldürürsün.
Sonuç olarak altından kanalizasyon geçen kocaman bir asfaltsın.55 Yorumla- +1 yıl
Kızım bir git 5 para etmez birisin ya, senin gibi bir arkadaşım vardı az bir şımardı cıvık cıvık hareketler yaptı bana patlattım bir tane yarık dudakla gezdi 2 hafta toton fazla tavan yapmasın kendin gibi erkekler seni bulur adamı bulmaz madamlarıyla takılırsın.
- +1 yıl
Herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşayamaz sende bunlardan bir tanesin, sizin gibileri çok gördük biz. Hadi egonu tatmin ede dur. Yakışıklı olsa ne yazar, kendin gibi birisini bulur yıllarca birbirinizi pompalar ölürsünüz. Aklı olmayan, **tünü kullanır ama para etmez.
- +1 yıl
He bu arada doğal değilsin, yapaysın. Seni ayaklar altında ezecek kızlar gördüm ben 0 makyaj...
+1 yılfake bu abazalar da inanıyor, güzel bir kız ben güzel miyim sizce de diye bir soru sormaz, o kadar güzelse kendiyle barışıktır zaten nereden topladıysa fotoları allahın fakesi şikayet edin kapansın hesabı
65 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
fake fake fotolar paylaşıyor salak başın yanacak salak :d
Güzel olan insan ben güzel miyim niye sormaz bu bir :))
ikincisi malum yerlerini açarak bizim mahalledeki karılar da güzel olur:)120 Yorumla
+1 yılGüzel olsan bacağına değil yüzüne vurgu yapardın ablası. Fotoğraflarinda bacak şov dışında bir espri yok. Bu halinle acınasısın sadece.
160 Yorumlabeyin olmadan güzellik pek işe yaramıyor canım malesef
180 YorumlaSen değilsin
https://www.ribony.com/ilkeegedik/detail103 Yorumla- +1 yıl
agent misin sen :))
+1 yılkusura bakma ama, sakallarımı kıllarımı kesip ben de açarsam beni de beğenirler (=
Güzellik kalbinde olmalı, öyle bacağını şeyini açarak değil...90 Yorumla
+1 yılBurdaki kizlar boyle ergence bir soru sormadigi surece hep onlar guzel 😄e sende haklisin tabi sari kafasi olunca bu kadar oluyo dkdbdkxnd
90 YorumlaGayet hoşsun bayan...
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
+1 yılya bir sakin ol kimsenin seni kıskandığı yok abartma istersen?
70 YorumlaGüzelsin diyemeyeceğim. Sempatiksin sanki daha uygun. Ama bana göre o kıyafetle Hiç güzel hiç sempatiksin.
51 Yorumla
+1 yılŞuamda sana güzel demeyen boş bulsa nefessiz götürür seni k bakma ama öyle lakin gelipte kendini burada ifşa etmenin anlamı ne ne kadar güzel olursa ol barzonun (ayının) teki parayı basıp alıcak seni ve ayrıca güzel olmandan bize ne ! Bize mi yar olucan
00 Yorumla
+1 yılCanim fotograftaki hatun guzel ama sen fake oldugunu belli etme istersen :)
80 YorumlaGüzel görmesek varya güzel falan değilsin oranı buranı açarak popi olma çabaları vol 139228323
Sitede konuştuğum tüm kızlarda senden güzeldi ayrıca kim poponu kaldırdıysa indir birazcık73 Yorumla
+1 yılYolda görsem şöyle bir bakarım duruşuna tipine fiziğine falan güzel kız ama Allah bir yerden vermiş bir yerden almış Ya Edebi yok ya da o edebi yansıtacak beyni yok derim...
50 YorumlaBen güzel miyim diye sorarsın da
Burada ki bir çok kızdan güzelim demen sence normal mi?
şu an gerçekten çok çirkinleştin... kendini başkalarıyla kıyaslıcak kadar düşmüşsün demk yazık sana...61 Yorumla- +1 yıl
bacakları acmakla güzellikde olmaz zaten hemde cılız iğrenç yavşayan birinide eig secmiş aklınca
Guzel kiz budur
www.google.com.tr/search00 YorumlaKendini dünya güzeli sanan başka bir Türk kızı örneğisin.
200 YorumlaDış güzelligin neye yarar iç güzelligin olmayınca...
70 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadarki gorduklerimin çoğu 1-2 tane hariç hep bacak göğüs açarak bu abazalara kendini beğendiriyordu doğal güzelllik yoktu. Ama sende doğal güzelllik var o yüzden dekolteye bile ihtiyacin yok haberin olsun :)
10 Yorumla
+1 yılGüzel olsan ne olucak, şu soruya güncellemelere bak.
İnternet üzerinden kendin kanıtlamaya çalışıcak kadar beyin fakirisin.70 YorumlaBelki güzel olabilirsin ama mal olduğunda bir gerçek
81 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😂
+1 yılAl işte başka bir kezban daha tipe bak maymuna benziyosun aynı heryeri yapay kezban güzelim demiş bide =D çok salak gördüm de bence güzelim diyenini ilk defa görüyorum aptal sarışın seni
50 YorumlaBende böyle konu açıyorum kıskanıp laf atıyorlar yediremiyorlar :ASFsad sitedeki en güzel kızlardan birisin bende en yakışıklılarından :D zaten Türkiye çapında yarışmalarla da tescilledim :D
00 YorumlaSizin dötünüz kalkmış hanımefendü. Önce onu bir düzeltün ^^)
60 Yorumla
+1 yılFiziğin güzel de huyun güzel değil be canim en sevmediğim şey kibirli kendini beğenmiş kişilerdir.
21 Yorumla
+1 yılTebrik ediyorum en azından kız açık açık ego tatmini beklediğini söylemiş 😂
30 YorumlaBirazdan egosu gotuyle birlikte tavana yapısacak iyi seyirler..
40 YorumlaAz kendin ol beee... diyecem ama kendin degilsin :) ahahahahhahahah gülmekten yarıldım l*n
40 Yorumla
+1 yılBir daha düşün istersen egonu tatmin etmeden önce ;)
67 Yorumla- +1 yıl
Benden de mi güzel? Sadece bir taraflarını açmış. E haklı tabi insanda beyin olmadıktan sonra ne yazar? Açsın da size faydası dokunsun. Biz diğer kızlarla zerafetimizle parlarız.
- +1 yıl
g*tüm nerde? Görebiliyor musun fotoğrafta? Başımın fotoğraf için gözükmesi gerek zaten. Konuşma şimdi sus.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/891oPr.jpg
baya kapalısın canım belli - +1 yıl
Arkadaşım sen benle dalga mı geçiyon :DDD
- 42 Yorumla
hı hı bak bende burdayım zaten bkz:
www.kadiniklimi.com/.../abe008be86da9bfddc33.png00 YorumlaNe diyon sen ya güldürdün akşam akşam "güzelim demiiii daha güzelim demiii" jakjaja 😂
20 Yorumlaİlk fotoğrafında güzelsin de ikincisinde çok da değil ama bu egoya gerek olacak kadar güzel değilsin
10 YorumlaSadece dekolte güzelsin göstermelik bazı yerlerini açtığını zaman kendini güzel sanıyorsun o kadar boşuna havaya girmë
40 YorumlaIstersen dünyanin en guzeli ol burada ego kasmaninbizim icin hicbir onemi yok. Kibirli insanlardan nefret ederim
30 YorumlaOuuvv. Bu sözler kavgada düşmana bile söylenmez. Kimden ötürü, senden ötürü..
02 YorumlaBurdu bunu sorup ego tatmini yapmana gerek yok bence güzelliğinin farkındasın -,-
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılUcuz malın alıcısı çok olurmuş çoook
170 Yorumla
+1 yılDış güzelligi onemseyen erkekler icin tapılacak duzeyde denebilirsin ama gel gelelim icin boşsa dış kılıfin pekte bir önemi yok ;)
20 Yorumla
+1 yılGüzelsin de burdakilerin nolduğunu bilmeden neden kendini beğenmişlik yapıyosun ayrıca güzelliğin orta derecede. Bakımla bu kadar olmuşsun idare eder.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmadem biliyorsun niye sorarsınki bu soruyu?
110 Yorumla Kiminde ego var kiminde güven yok bir ortayı bulun..
12 YorumlaModa & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. çok guzel bır goruntun var her sey yerıne uygun kısaca degme kişilere on basarsın, you are wery beautıful
01 YorumlaModa & Stil konusunda 579 cevap paylaştı. Bunun sadece fiziği biraz iyi yüzünde bakılacak bişeyi yok
60 YorumlaModa & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Azcik daha uzun olsan anandan babandannistemeye gelirdik o derece ndjsns
00 YorumlaModa & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Fake fotoğraf, ayrıca fotoğrafta ki güzel de değil..
30 YorumlaGüzelsin deyince ne olacak? kendini beğenmişlik yapmasan keşke ozaman daha güzel olurdun...
20 Yorumla
+1 yılGüzelsin eyvallah ama fazla egoistsin bu tipe göre.
40 YorumlaDuruş : √
Bakış : √
Estetik:√
Zarafet:√
Letafet:√
Uyum :√
Herbişi:√
Test Edildi, Onaylandı... Kusursuz! :D00 Yorumla
+1 yılBaskalarini bilmem ama guzel ve fit gorunuyorsun. ince ve narin bir havan var...
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim canim...
- +1 yıl
İkinci resimde gelmis. ne guzel gelmiş...
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelmisin evet. Bakarmıyım evet. Ciddi düşünür müyüm hayır. Takılırız orda kalır ;)
20 Yorumla
+1 yılKütür kütürsün bebegim kese kagıdına tepki olarak dogmuşsun
@Ezra_ ♥♡♥♡♥♡♥10 Yorumlayani şimdi digerlerine haksızlık yapıyosun :) direk birinci oluyosun bence elenmelisin :) digerleride birinciligin tadına baksın
00 Yorumlakarabuklu bir bayan. ad soyad yazmama gerek yok galıba :)
02 Yorumla
+1 yılgüzelsin ama sadece yüzünü atsan bu kadar tepki toplamadan güzel olduğunu söylerdi millet :)
00 Yorumla
+1 yılGüzelsin canm :) ama merak etme herkesin kendi görüşü sadece Saygı duyulmak gerekir ;)
10 YorumlaGüzelsin ama karakterin için aynı şeyi pek düşünemiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat