Moda & Stil Erkeklerde açık giyinsinler istiyorum böyle bisey mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeter artik hep kadinlar olacak degil ya biraz onlar kenarda dursun ben erkeklerin açık saçık giyinmelerini istiyorum Güncellemeler1 yıl Ben erkek memesi görmek istiyorumm Erkeklerde açık giyinsinler istiyorum böyle bisey mümkün mü? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi bu da bir düşünce ama hani erkek memesinde özel bir şey yok hani be abla 😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Canli görmek istiyorum Yorumla Alastor39 1 yıl Karşılıklı bu işler öyle beleşe meme yok 😁 Yorumla Soran 1 yıl 😂hayir atamam ben Yorumla Alastor39 1 yıl Kesin küçük memelisin belli oldu 😁 muhtemelen benimkiler seninkilerden büyüktür o yüzden ikimizde boşverelim 😅 Yorumla Soran 1 yıl memem büyük kücük fark etmez ben kadinim atamam ama sen erkeksin atabilirsin Yorumla Alastor39 1 yıl Nasıl fark etmez çok fark eder mükemmel meme tam bir avuç içi kadar olmalı uçları pembe ve sarkmamış olmalı ve dağima 36.5 derecede kalmalı ki yatarken ellerimi ısıtmak için kullanabileyim kışları Yorumla Soran 1 yıl Buyuk memeli kiz bul da seni yesin Yorumla Alastor39 1 yıl Bütün gün sırt ağrısı çeker onlar ya onların da işleri zor valla Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Erkeğin neresi açık oluck bı şort giyip bacak açık olur o kadar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Memeler Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Ne... Nasıl ya Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzel soru ve serzeniş, plajlarda slip külot giyen erkekler de var onlar gözünü neşelendirir mi 0 0 Yorumla
Postacıoğlann Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Kadınlar açık giyince benim malafat kalkıyor Ben açık giyinince senin neren kalkacak Kadın etkilemek erkek etkilenmek üzere yaratılmıştır 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ben etkileniyorum erkeklerden Yorumla Postacıoğlann 1 yıl Hmm kalkmış makafat görsen peki Yorumla Soran 1 yıl Etkilenirim Yorumla Postacıoğlann 1 yıl Hmmm yorumlamak ister miydin şu an benimkini Yorumla Soran 1 yıl Kac cm Yorumla Postacıoğlann 1 yıl Gel kendin gör 🙂 Yorumla Postacıoğlann 1 yıl Gizlisin yaz bana Yorumla
Clasrite Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Abla ne yapıcan erkek memesini töbe töbe 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çitir oğlan seninkiler nasil Yorumla Clasrite 1 yıl Töbe töbe abla ne diyorsun Yorumla Soran 1 yıl Çitirlik yerim seni Yorumla Clasrite 1 yıl Abla sus gece gece korkutma beni Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. Tatilde giyiyiyoruz canım 😂 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Meme görmek istiyorsan aç kendine bak 😃 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Ben sende görmek istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Aç bakaçam memene Yorumla Soran 1 yıl Birde baçaklarını görmek istiyorum Yorumla GörkemKural 1 yıl Bacaklarımı napacan organ mafyasımısın 😃 Yorumla Soran 1 yıl sen yakisiklisin kesin bacaklarin güzeldir? Kıllı mı baçakların Yorumla GörkemKural 1 yıl Kıllımı seviyorsun sen? 😃 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Seksi geliyor bana Yorumla Soran 1 yıl Kac numara giyorsun? Yorumla GörkemKural 1 yıl 44 45 duruma göre değişiyor Yorumla Soran 1 yıl Boyun kaç yakisikli Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin bekarmisin Yorumla GörkemKural 1 yıl 1.83 bekarım Yorumla Soran 1 yıl Seni alabilirim yani benim olacaksin Yorumla GörkemKural 1 yıl Al beni Al 😃😃 Yorumla Soran 1 yıl Seni istemeye gelecem uygun görürseniz tabi? Yorumla GörkemKural 1 yıl İlk önce görmem lazım bakalım beğenecekmiyim 😃 Yorumla Soran 1 yıl esmerim 1.68 boy 60 kiloyum iyiyim bence Yorumla Soran 1 yıl ben sana bayildim kocam ol Yorumla Soran 1 yıl herifim ol ❤️ Yorumla GörkemKural 1 yıl Bide görseydik iyiydi 😃 Yorumla Soran 1 yıl gerdek gecesinde görürsün beni artik😅😅 Beğenmesende benim olursun artik vazgecemesindeee Yorumla GörkemKural 1 yıl Harun abi çıkma da uğraşmayalım senle sonra 😃 Yorumla Soran 1 yıl Kizim ya ne harunu Yorumla Soran 1 yıl Neden evlenmedin ya da neden hayatinda kimse yok ki Yorumla GörkemKural 1 yıl Buralar da anlatamıyacağımız derin mevzular bunlar Yorumla Soran 1 yıl Sana öylesine takiliyordum eglendirmek icin ama Allah var yakisikli gibi duruyon Allah sahibine bağışlasın çıtır oğlan😋 Yorumla GörkemKural 1 yıl Bende sana takılıyorum zaten. Eyvallah gizemli kız 😃 Yorumla Soran 1 yıl ❤️ iyi geceler sana Yorumla GörkemKural 1 yıl Nereye ya daha karpuz kesecektik 😃 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Püfür püfür değsin rüzgar tenimize 0 0 Yorumla
Jupiter757 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl AciklikdanKastin ne ne giyelimMesala 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bacak görmek istiyorum Meme görmek istiyorum Yorumla Jupiter757 1 yıl Kim kisa sort giyelim 😂😂 ? Bacaklar tuylu tuylu olmazki 😄 Yorumla Soran 1 yıl ben görmek istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Nasil senin bacaklar kıllı mı Yorumla Jupiter757 1 yıl Halilue tabi killi sen azmissin 😂 Yorumla Soran 1 yıl yok azmadimm ama erkeklerin bedenide hoş bence Yorumla Jupiter757 1 yıl Anladim erkeklerin bedenini sevdiyine mutlu oldum😄 Yorumla Soran 1 yıl tabiki 😊😊 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ne kadar açık 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Memeler açık ve şort Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hee memeler açık kıro seviyorsun Yorumla Soran 1 yıl Kırolar öyle degil ki ne sacmaliyon Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Biz bu tiplere kıro diyoruz gömlek giyip alttan üç düğme Yorumla Soran 1 yıl Alakasi yok kirolarnan ben normal misal senin memeni görmek istiyorum bide baçaklarini Yorumla seçimkurbanı 1 yıl İşte bu nasıl olacak onu söyle bana ne giyecek bunun için Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Ben şortla geziyorum ama üst nasıl olacak Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne giyelim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Hos durmaz bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Biri şunu silksin🤣 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Memeni aç Yorumla Soran 1 yıl Bakaçam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🖕🖕🖕🖕🖕 Yorumla Soran 1 yıl Sen kadin memesine bakiyon ama simdi sira bende aç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereye açayım Yorumla Soran 1 yıl at bakacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Google yaz binlerce var görürsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben beleş vermem göstermem elletmem 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yedik sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşine geliyorsa ben hep para verdim meme için 😂 beleş vermem göstermem Yorumla Soran 1 yıl lan benden sen para mi istiyorsun bi ufak memeni atman icin 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet işine Geliyorsa🤣🤣 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giyiyoruz zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin memeler nasıl? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tabi bu da bir düşünce ama hani erkek memesinde özel bir şey yok hani be abla 😂
Canli görmek istiyorum
Karşılıklı bu işler öyle beleşe meme yok 😁
😂hayir atamam ben
Kesin küçük memelisin belli oldu 😁 muhtemelen benimkiler seninkilerden büyüktür o yüzden ikimizde boşverelim 😅
memem büyük kücük fark etmez ben kadinim atamam ama sen erkeksin atabilirsin
Nasıl fark etmez çok fark eder mükemmel meme tam bir avuç içi kadar olmalı uçları pembe ve sarkmamış olmalı ve dağima 36.5 derecede kalmalı ki yatarken ellerimi ısıtmak için kullanabileyim kışları
Buyuk memeli kiz bul da seni yesin
Bütün gün sırt ağrısı çeker onlar ya onların da işleri zor valla
Erkeğin neresi açık oluck bı şort giyip bacak açık olur o kadar
Memeler
Ne... Nasıl ya
Güzel soru ve serzeniş, plajlarda slip külot giyen erkekler de var onlar gözünü neşelendirir mi
Kadınlar açık giyince benim malafat kalkıyor
Ben açık giyinince senin neren kalkacak
Kadın etkilemek erkek etkilenmek üzere yaratılmıştır
Ben etkileniyorum erkeklerden
Hmm kalkmış makafat görsen peki
Etkilenirim
Hmmm yorumlamak ister miydin şu an benimkini
Kac cm
Gel kendin gör 🙂
Gizlisin yaz bana
Abla ne yapıcan erkek memesini töbe töbe
Çitir oğlan seninkiler nasil
Töbe töbe abla ne diyorsun
Çitirlik yerim seni
Abla sus gece gece korkutma beni
Ee gör o zaman fkgkdkckd
deniz kenarı tavsiye edilir
Sen yanıyorsun sfgs
Tatilde giyiyiyoruz canım 😂
Donla yatiyorum Şu an
Meme görmek istiyorsan aç kendine bak 😃
Ben sende görmek istiyorum
Aç bakaçam memene
Birde baçaklarını görmek istiyorum
Bacaklarımı napacan organ mafyasımısın 😃
sen yakisiklisin kesin bacaklarin güzeldir?
Kıllı mı baçakların
Kıllımı seviyorsun sen? 😃
Evet
Seksi geliyor bana
Kac numara giyorsun?
44 45 duruma göre değişiyor
Boyun kaç yakisikli
Evlimisin bekarmisin
1.83 bekarım
Seni alabilirim yani benim olacaksin
Al beni Al 😃😃
Seni istemeye gelecem uygun görürseniz tabi?
İlk önce görmem lazım bakalım beğenecekmiyim 😃
esmerim 1.68 boy 60 kiloyum iyiyim bence
ben sana bayildim kocam ol
herifim ol ❤️
Bide görseydik iyiydi 😃
gerdek gecesinde görürsün beni artik😅😅
Beğenmesende benim olursun artik
vazgecemesindeee
Harun abi çıkma da uğraşmayalım senle sonra 😃
Kizim ya ne harunu
Neden evlenmedin ya da neden hayatinda kimse yok ki
Buralar da anlatamıyacağımız derin mevzular bunlar
Sana öylesine takiliyordum eglendirmek icin ama Allah var yakisikli gibi duruyon Allah sahibine bağışlasın çıtır oğlan😋
Bende sana takılıyorum zaten. Eyvallah gizemli kız 😃
❤️ iyi geceler sana
Nereye ya daha karpuz kesecektik 😃
Püfür püfür değsin rüzgar tenimize
Aciklikdan
Kastin ne ne giyelim
Mesala
Bacak görmek istiyorum
Meme görmek istiyorum
Kim kisa sort giyelim 😂😂 ? Bacaklar tuylu tuylu olmazki 😄
ben görmek istiyorum
Nasil senin bacaklar kıllı mı
Halilue tabi killi sen azmissin 😂
yok azmadimm ama erkeklerin bedenide hoş bence
Anladim erkeklerin bedenini sevdiyine mutlu oldum😄
tabiki 😊😊
Ne kadar açık
Memeler açık ve şort
Hee memeler açık kıro seviyorsun
Kırolar öyle degil ki ne sacmaliyon
Biz bu tiplere kıro diyoruz gömlek giyip alttan üç düğme
Alakasi yok kirolarnan ben normal misal senin memeni görmek istiyorum bide baçaklarini
İşte bu nasıl olacak onu söyle bana ne giyecek bunun için
Ben şortla geziyorum ama üst nasıl olacak
Ne giyelim 😂
Ne giyelim
Hos durmaz bence
O da ilginç😂😂
s@lako
Biri şunu silksin🤣
Memeni aç
Bakaçam
🖕🖕🖕🖕🖕
Sen kadin memesine bakiyon ama simdi sira bende aç