Moda & Stil Erkekler de dantelli kıyafet giyebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Giyer misiniz beyler Güncellemeler+1 yıl Super soru 🦋 Erkekler de dantelli kıyafet giyebilir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. hayır giyemem ben 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Giysinler tabi dünya ahiret bacılarımız kimlermiş görelim 1 0 Yorumla
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Agxzina kepceyle vurur, kasikla doverim valla oyle bisiy yapmayin ya... Bu moda da bi ayri dandik bisiy zaten.. pff. Yapmayin gencler yapmayin...🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl helal yav ben bu yorumun daha ağır laflısını yazacaktım seni görünce durdum... Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yok daha neler neler bugün dantelli giydiren yarın leopar desenli giydirir öbür gün g-string falan 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her erkek müsvedesinin taşıyabileceği bir şey değil zaten. Kendine güvenen giyinsin ayrı mesele. 0 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Giymesinler mümkünse,, kadınlara özentilik giderek artıyor zaten saçma bir şekilde,, feminenlik çağrıştıran her detaydan uzak dursalar erkekler keşke 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dantelli kıyafet ne la bunu da giymesinler iyice kadınlaştırdılar erkekleri oldu olacak dantelli boxer de giysinler 😃 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok. kadınsı ya ama sağdaki beyaz gömelk fena durmamış erkeğin taşımasına bağlı. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim sevgilim giymesin , kim giyerse giysin❤️ 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl biz kızlara kamyoncu atleti giyin diyormuyuz 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Topuklu ayakkabıyla kombin yapılırsa olur sadece aksi kurtarmaz 😅 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Giymesinler. Kadınlara benzeme çabaları var zaten birçoğunun, erkek gibi olsunlar yeter. 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eskiden tüplü televizyonların üzerine serilen örtü gibi ya 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. giyerim diyenlerin eşgal 😂😂 0 1 Yorumla zambak00 +1 yıl Kerimcan 🤣🤣 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. dantelli küllod koleksionm var kankssgiymeden duramam. ipli mipli 🤣 0 0 Yorumla
Jackdaniels26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Giyer tabi de tercihim olmaz asla 😂* lucifere çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Hannndee14 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Oldu olcak babydoll da giysinler tam olsun 3 0 Yorumla
LosT_Xx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkekler fazla bokunu çıkarmasın bence. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ya bu Koreliler neden bana nonoş vibe ı veriyor 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Erkeğe kadınsılık yakışmaz 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl her rengi boyadık bi fıstıki yeşil kaldı... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. almayalım o size yakışıyo:) 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 960 cevap paylaştı. Bu erkeklerin hepsini i... ne yapında rahatlayin 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Giydirine bağlı 🤭🤭 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek kalmadı piyasada. Bana neyse 😀 1 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şu an üzerimde.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Link at bakim Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Üzerimde diyorum link diyorsun. Foto atabilirim. Yorumla Soran +1 yıl Ondan bajsettm zaten fotonun linkini yani Yorumla Soran +1 yıl Diğer taraf Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Fotoyu çektim. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Yakışmıyor 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giymesinler 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 405 cevap paylaştı. Hos durmaz 0 0 Yorumla
THEINCREDIBLE Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Böyle kıyafetler giymek zorunda kalmak istemiyorum 0 0 Yorumla
delidoluzevkler1 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl yok daha neler oldu olacak domalsınlar!!! 0 0 Yorumla
Sarabandee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla Oskibey +1 yıl Profildeki senden eğer çok güzelsin 🌺 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ay hayır lütfen ahsh 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. iğrenç duruyor 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Giymesinler be 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saçmalik 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Giymesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
hayır giyemem ben
Giysinler tabi dünya ahiret bacılarımız kimlermiş görelim
Agxzina kepceyle vurur, kasikla doverim valla oyle bisiy yapmayin ya... Bu moda da bi ayri dandik bisiy zaten.. pff. Yapmayin gencler yapmayin...🤔
😄😄😄
helal yav ben bu yorumun daha ağır laflısını yazacaktım seni görünce durdum...
Yok daha neler neler bugün dantelli giydiren yarın leopar desenli giydirir öbür gün g-string falan 😂😂
😄😄
Her erkek müsvedesinin taşıyabileceği bir şey değil zaten. Kendine güvenen giyinsin ayrı mesele.
Giymesinler mümkünse,, kadınlara özentilik giderek artıyor zaten saçma bir şekilde,, feminenlik çağrıştıran her detaydan uzak dursalar erkekler keşke
Dantelli kıyafet ne la bunu da giymesinler iyice kadınlaştırdılar erkekleri oldu olacak dantelli boxer de giysinler 😃
Çok. kadınsı ya ama sağdaki beyaz gömelk fena durmamış erkeğin taşımasına bağlı.
Benim sevgilim giymesin , kim giyerse giysin❤️
biz kızlara kamyoncu atleti giyin diyormuyuz
Topuklu ayakkabıyla kombin yapılırsa olur sadece aksi kurtarmaz 😅
Giymesinler. Kadınlara benzeme çabaları var zaten birçoğunun, erkek gibi olsunlar yeter.
Eskiden tüplü televizyonların üzerine serilen örtü gibi ya
giyerim diyenlerin eşgal 😂😂
Kerimcan 🤣🤣
dantelli küllod koleksionm var kankss
giymeden duramam. ipli mipli 🤣
Giyer tabi de tercihim olmaz asla 😂
* lucifere çok yakışıyor
Oldu olcak babydoll da giysinler tam olsun
Evet ne var bunda
tabikide hayır o ne öyle
Erkekler fazla bokunu çıkarmasın bence.
Giymesinler o kadar da değil yani
Ya bu Koreliler neden bana nonoş vibe ı veriyor
Gömleğin üstüne belki giyerim 🖤
"Erkek" giymez sjd
Erkeğe kadınsılık yakışmaz
Yırtık pırtık giyiyorlar zaten 😂
Lütfen danteli yalnızca kadınlar giysin
her rengi boyadık bi fıstıki yeşil kaldı...
almayalım o size yakışıyo:)
Bu erkeklerin hepsini i... ne yapında rahatlayin
Gay ise evet giyebilir
Giydirine bağlı 🤭🤭
Erkek kalmadı piyasada. Bana neyse 😀
Giyerlerse çükleri düşer
sen al her türlüsünü giyerim
giyeni zi. kiyorum. o yüzden giymiyorum
Şu an üzerimde..
Link at bakim
Üzerimde diyorum link diyorsun. Foto atabilirim.
Ondan bajsettm zaten fotonun linkini yani
Diğer taraf
Fotoyu çektim.
Cok iyi denemez ama cok kotu de degil
hayır giymem
Yakışmıyor
Erkek s*kmek gibi düşüncen mi var ya
Giymesinler
Hayır, asla, mümkün değil, olamaz.
Giyilmez
Hos durmaz
Vurduran giysin
Hayır.
Giymem
Evet
Bence giymeyin
Böyle kıyafetler giymek zorunda kalmak istemiyorum
yok daha neler oldu olacak domalsınlar!!!
hayır
Profildeki senden eğer çok güzelsin 🌺
Ay hayır lütfen ahsh
iğrenç duruyor
Giymesinler be
Saçmalik
Giymesin
Giymesin
Hayır