Kapanmak derken başörtüsü değil ama geri kalan giyimde kapalılar gibi giyinmeliymisim.
Aile yapısı dindar olduğu için böyle isterlermis. Sizce napmalıyım
Kapanmak derken başörtüsü değil ama geri kalan giyimde kapalılar gibi giyinmeliymisim.
Aile yapısı dindar olduğu için böyle isterlermis. Sizce napmalıyım
aile yapısından dolayı değil de senin vücuduna başka erkeklerin kötü gözle bakmasını istemediği için senden bunu istiyor olmalı bence. niyet çok önemli ve bu ikisi bambaşka şeyler. birisi egodan geliyor diğeri sana değer verip korumak istediğin için böyle bir şey istiyor. ve şunu da eklemeliyim bence erkeğine saygı duyan bir kadının bu isteği doğal karşılaması gerekir ve evlenmeyi de düşünüyorlarsa bu gayet makul bir istek gibi geliyor bana açık giyinen kadınlara bütün erkekler dışarıdan o. spu gözüyle bakıyor ve ben de bunu 22 yaşımda anca anladım ve rahatsız edici bu sana da saygısızlık aslında seni değersizleştiren bir durum. daha kapalı giyinen kızlar çok daha kaliteli bence ✍🏻
Olay daha kapalı giyinmek değil aslında. Kapalılar gibi yazın bile uzun kollu vs. Giymek
o zaman bu bence abartı muhtemelen baskıcı bir erkek böyle bir erkekle evlenmeyi düşünür müsün gerçekten bence bunu sorgula çünkü uzaktan bakınca da bi şu an narsist olabilir diye düşünüyorum yav akgülün youtubeda narsistlerle ilgili videoları var ben de farkındalık amaçlı izlemeye başlamıştım ve sonra babamın narsist olduğunu fark ettim 5 senedir görmüyorum kendisi öyle biriyle bırak eş sevgili olmayı arkadaş bile olunmaz bence çok dikkat edilmesi gereken bir durum
yav akgül (klavye çevirmiş)
ay şaka mı ya yav AKGÜL
yazılmıyor niye böyle bilmiyorum da neyse akgül narsist yazsan da çıkar
Kendi ahlaki değerlerine göre giyinmeni istemesi gayet doğal bişey bence. Eğer sevgi, saygı varsa ve hiçbir sorununuz yoksa bu bir sorun olmamalı diye düşünüyorum isteyebilir yani. Ama tabi önemli olan sensin öyle giyinince mutlu olmayacaksan kimse için değişme. Sonuç olarak bugün kapalı giyin diyen yarın öbür gün başka birşeylerii değiştirmek için seni zorlayabilir kirabilir bu da bir ihtimal.
Cevap
7Cevap
Yaşadım bunu aynı senin dediğini dedi 1.5 yıllık iliskim... o zaman başarılar öyle birisini bulursun diyip orada sildim attım öyle istiyorsa öyle birisini bulsun.. annem babam beni başka adamın istediği gibi yasayim diye buyutmedi
Ayrıldıktan sonra yazıp barışmak istedi mi
istedi ama ben sal*k değilim yani bir kere bunu isteyen birisinin kafası öyle çalışır ve düzelmez zaten... ayrıca diyelim kendisi düzeldi imkansız bu ama varsayalım düzeldi ailesi öyleyse iş ciddiye binince ailesi sürekli bu konuda şikayet edecek sürekli bir huzursuzluk olacak yani... 2 3 defa mesaj attı sanırım hayır dedim
Dik durus gostermissin
Sevgili olduğum kimsenin değişmesini istemedim hep kırmızı çizgilerine saygı duydum inanır mısın bir kere gittiğin yeri bana vereceksin bile demedim hesap sormadım... beklentim de aynı olur yapamayanla olmam yani kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Ne kadar açık olduğuna bağlı ama evlenen insan biraz dikkat etmeli en kötü ihtimalle
Kapalılar gibi giyinmemi istiyor başörtüsü hariç
Boş konuşuyor madem öyle gitsin o şekilde birini bulsun neyi değiştirmeye çalışıyor
Bence aile yapisini geçsinde çok açık giyinen biriyle ztn olmaz normal düzeyde giyinsen ztn yeterli
Olmaz sakın deneme bile
Uzak dur
Olur tabi demek ki seni seviyor
olmaz
Kapanmam
Yazık ailene
bence olmaz o iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?