Aşk İlişkileri Sakat biri ile sevgili olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sakat biri ile sevgili olur musunuz Güncellemeler+1 yıl Sevdiğim kişinin sağ tarafı vücudunun hissiz ve zor hareket ediyor maalesef beyin felcinden dolayı Sakat biri ile sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Olurdum 0 0 Yorumla
bejkadın Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bence bunu baştan konuşmak saçma iki kolumuz ve ayaklarımız gözlerimiz emanet belki evlendikten sonra kaybeder birini 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Seviyorsam neden olmasın ki... Eli ayağı tutup ihanet edeceğine, varsın engelli olsun ama sadık olsun 0 0 Yorumla
defnee__1 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evet olurum bu benim için engel değil eğer aramızdaki güven ve sevgi engelleri ortadan kaldırabilecej sebiyedeyse başka ne isterim ki 0 0 Yorumla
caba80ca Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ben becerikli biri değilim onun ihtiyaçlarını karşılayamayabilirim kendime güvensem fark etmez 0 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sakat kelimesi çok çirkin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Konu bu değil bende bir ara sakat kaldım Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl Konu hakkında yorum yapmadım, kullandığın tabire takıldım. Biraz nezaket düşünce ya Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakat denilmez ona. Engelli denir 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kafadan sakat değilse olurum 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmuştum 0 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Olunabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olurdum
Bence bunu baştan konuşmak saçma iki kolumuz ve ayaklarımız gözlerimiz emanet belki evlendikten sonra kaybeder birini
Seviyorsam neden olmasın ki... Eli ayağı tutup ihanet edeceğine, varsın engelli olsun ama sadık olsun
Evet olurum bu benim için engel değil eğer aramızdaki güven ve sevgi engelleri ortadan kaldırabilecej sebiyedeyse başka ne isterim ki
Karakteri sakat olmasın, kâfi..
ben becerikli biri değilim onun ihtiyaçlarını karşılayamayabilirim kendime güvensem fark etmez
Sakat kelimesi çok çirkin.
Konu bu değil bende bir ara sakat kaldım
Konu hakkında yorum yapmadım, kullandığın tabire takıldım. Biraz nezaket düşünce ya
Sakat denilmez ona. Engelli denir
Kafadan sakat değilse olurum
hayır asla kızlar hıc olmaz zaten
Maalesef
Olmuştum
Nasıl bir sakatlık söz konusu
Olunabilir
Ne derece?
Hayır