Moda & Stil Güneş gözlüğünü ne kadar sık takarsınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güneş gözlüğünü ne kadar sık takarsınız 🤔#Diğer Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳🥳 Güneş gözlüğünü ne kadar sık takarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% 1 yıl İnsanlarla göz teması kurmak istemedigimde takiyorum. Yani her zaman sjzjjs 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Güneş olmadığı vakit takan insanlar güldürüyor ama neyse iyi geceler 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Güneş gözlüğü sadece yazın kullanıyorum. Bide araba kullanırken filan sevdiğim bi aksesuardır. 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Dereceli gözlük kullandığım için çok takmam. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kırıldıı yaptırınca sık takıyorum gözüm yaşarıyor güneşten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güneşe alerjim var gözde şiddetli enfeksiyon yapıyor şemsiyesiz gözlüksüz cıkamıyorum maalesef 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evde bile takarm haha 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Araba kullanırken tercih ediyorum... 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. gün içerisinde kullanıyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok sık. 1 0 Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Sadece güneşli havalarda. Olması gerektiği gibi 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% 1 yıl araç kullanırken onun dışıdna nadiren kullanırım 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 945 cevap paylaştı. Bu aralar güneş gözlüğü takarım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Güneş olduğu zaman 1 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Arada kfkkf unutuyom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsanlarla göz teması kurmak istemedigimde takiyorum. Yani her zaman sjzjjs
Güneş olmadığı vakit takan insanlar güldürüyor ama neyse iyi geceler
Güneş gözlüğü sadece yazın kullanıyorum. Bide araba kullanırken filan sevdiğim bi aksesuardır.
Dereceli gözlük kullandığım için çok takmam.
Kırıldıı yaptırınca sık takıyorum gözüm yaşarıyor güneşten
Güneşe alerjim var gözde şiddetli enfeksiyon yapıyor şemsiyesiz gözlüksüz cıkamıyorum maalesef
Evde bile takarm haha
güneşli zamanlarda
Araba kullanırken tercih ediyorum...
Çok sık takarım...
gün içerisinde kullanıyorum
Çok sık.
Günün yarısında gözümdedir
Sadece güneşli havalarda. Olması gerektiği gibi
araç kullanırken onun dışıdna nadiren kullanırım
Bu aralar güneş gözlüğü takarım
Güneş olduğu zaman
Güneşe cikinca