Vücut hatlarını belli ediyor. Bunu giyersen ayriliriz dedi.

Vücut hatlarını belli ediyor. Bunu giyersen ayriliriz dedi.

Vücuda göre değişir. Fotodaki manken küçük kıvrımlara sahip. Kıvrımı çok olan bir kadın, bu kıyafeti giyerse karşı cinsi çok tahrik edebilir. O zaman uygunsuz olabilir belki. Bir de giyildiği yer önemli. Sokakta bunu giymemeli, spor salonunda belki olabilir.
Denizde diyorum sokakta değil
Denizde giyilir ya. Hatta erkek arkadaşın gibi düşünen biri için dekolteli bikiniden kat kat iyidir. Ben gezmelik veya sporda giymek zannettim.
şortlu elbise giy o zaman
şahsen ben böyle bir şey giymem rahatsız olurum vucuduma yapisicak oran buram gozukcek
göğüs sıkıntı değil benim için ama alt tarafları kafaya çok takıyorum çünkü millet baktıkça kendimden iğreniyorum
Cevap
11Cevap
Uygunsuz değildir.. ayrıl sen ondan
Okumus adam tabi, a. ının dudakları belli oluyor dememiş, vucut hatların belli oluyor demiş kanks.
Denizde giymek için bu arada
Deniz de mi? Vallahi sahil kasabasında falan yürümek için gibi algıladım. Deniz için mayodan da bikiniden de iyidir. Kaldı ki bak buna böyle tepki verdim. Denizde bikini giyse de karışmam kız arkadaşıma karıma. Deniz orası zaten herkes aynı şekil...
Böyle şeyler giyen birisiysem sevmeseydi seni. canım erkekler açık kız seviyor sonra onu kapatmaya uğraşıyorlar hep. Arabamın kızı mini etek giyoyordu her gün, sevdiği adam onu çarşafa soktu. Olduğu gibi kabul etmiyorlar
Ooha nasil ikna etmiş kizi sösmö
Bende anlamadım. Büyü mü yaptı diye düşünmüyor değilim
Lütfen git daha açığını giy ayrılsın ve kurtul
@Cotdin ben istediğim gibi giyinirim onun yapacağı tek şey beni rahatsız eden biri olduğunda beni kollamak
@Cotdin öyle değil taciz boyutundaysa ben de tabikide kendi hakkımı savunurum laf söylerim o da destek çıkıp beni savunabilir
Abla bırak ayrılsın bu kapalı mayo zaten yaaa mayo adı üstünde bırak köyden kız alsın o.
Yani vücudunu belli edecek etraf kötü başka şeylere de bakabilirsin senin iyiliğini düşündüğü için öyle diyor o
bunda ne var ya gayet normal, bikini falan giysen olay cikar herhalde
Ben giymistim geçen yaz deniz de ve normal de ama normal yerde belime hırka bagladim
Yallah demediysen hata sende
Yüzmek icin se daha cesur olmalisin
Düşünde yapınız uyuşmuyor açık ve net
Haşema giysen de böyle olur fark yok
Haşemamı giymeni istiyor
Bırak ayrılsın
Evet
İyi demiş
Disardami giycen
Denizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?