Yok öyle bir dünya :) şahsen yanından geçmem bile. Balık etli kadınlardan hoşlanan biri söylüyor bunu bide. Çok fazla ve yanlış şekilde Squat yapmışa benziyor özellikle Quadriceps kasları çok fazla gelişmiş ciddi bir orantısızlık var. Düzeltmesi de çok zor hatta imkansız gibi bir şey epey kas dokusu var orda onları yakmak yağ yakmaktan da zordur.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa doymuş, bazı şeylere.
Burası Türkiye, ve cinseliğin tabu olduğu bir ülkede bu fizikte birini beğenecek çok az erkek vardir emin ol onlarda artik elleri nasır tuttuğu için dönüp bakar.
Bazi şeylere doymakla alakalı bence twerk yapan hatun tarzı fizikteki kızları beğenmek.
Bana şahsen itici geldi.02 Yorumla- +1 yıl
Allahla fikrimizi söyledik uzanamıcaği et met kedi medi,
Ordan bakıldığında ben a. m. saalak biri gibi mi görünüyorum sence?
+1 yılYa kalçayı falan bende cok severim hattabendede var ama bu bitaz abartılı büyüklükte ve bacakları çok kalın roberto carlos gibi. Ben kadında kıvrımlı hatlara bayılırım ama bu çok abartı kadın dediğintmam kıvrımlı olcak ama birazda zarif, narin görünecek
00 Yorumla
+1 yıll*n herkes kötü yorum yapmış gerçekte görseler gözlerini ayırmıcaklar kızdan kızda göbek yok yanları yok bir kalçası var oda şekilsiz değil kalkık yuvarlak ve büyük bence ideal keşke benimde böyle olsa fiziğim
36 Yorumla- +1 yıl
@Bladiebla sen lez misin. hoşlanıyorsun galiba böyle kadinlardan ;)
- +1 yıl
@roundsman yoo ne alaka
- +1 yıl
@roundsman bu tamamen görüş açısıyla ilgili bişey böyle yorum yapacak kadar salak olmalısın bu kızın fiziğini sevdim ama kaslı erkek görsem onunda fiziğini beğenirim bir kızın fiziğini beğenmekle lez olunmuyo.
- +1 yıl
@Bladiebla salaklikla ne alakasi var. lez olabilir sin. eger benim yaptığım yorum salakliksa senin böyle bir konu acman kulliyen salaklik. ama ben sana salak demiyorum. Olabilir bence bir bayan bir bayan dan hoslanabilir iliskiyede girebilir.. bir sakinca yok
- +1 yıl
sen önce kime konuştuğunu öğrende gel :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılYa hayatlarında sahip olamayacakları vücudu eleştiriyorlar ne kadar da komik.. Bu kız kim bilir nasıl antrenman yaparak bu hale geldi? Kilolu, yağlı falan değil beyler saçmalamayın lütfen. Gayet sıkı görünüyor bence çok güzel
23 Yorumla- +1 yıl
Hadi eleştiren kişi Michelle Lewin falan olsa hak vereceğim ama spor yapmayan insan bile eleştirmeye kalkıyor bence. Çok komik 😊
+1 yılfc07.deviantart.net/.../...l_by_deette-d32rzy7.jpg
www.liquidskyn.com/centaur_warrior_women_lg.jpg
La bu bildiğin dişi Sentor da, bunun gerisi nerde?51 YorumlaTırt..
Bildiğin şişko bu, mini şort giymiş şişko..133 Yorumla
+1 yılSen neden bu kadar savundun bu kızı anlamadım :) ona mı benziyorsun yoksaa ;) sorunu sorarsın beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu kadar basit. O kadar güzel fizikler var ki bu tipleri beğenenler de genelleme yapamazsın çünkü kesinlikle herkesin beğendiği hayal ettiği bir fizik değil bnce. İnsan bir bu ne diye bakar sadece heralde o kadar. :D
00 Yorumla
+1 yılyaşı geçmiş ama işi bitmemiş bir amca evini kiraya verdiği kızlar için bir tanımlama yapıyordu. g*t baş fıçı limonlar füze diyerek. insanların da genel olarak yatak fantazileri için ele avuca gelmeli diye tabir ettikleri tanıma giriyor olsa gerek. ama...
04 Yorumla- +1 yıl
şöyle profil resminle birleştirmeyi deneyince sana aitmiş gibime geliyor resim. sen ne dersin?
- +1 yıl
artık kesinlikle sensin.
+1 yılbu kızla yan yana gezmek için çok rahat bir erkek olmam gerekiyor o kadar dikkat çekici ki adam iğrensem mi hallensen mi diye düşünürken gözlerini yanında gezen kızdan alamaz dönüp dönüp bakar cinayet sebebi bunu eve kapatıcan hatta odaya kapatıcan : ))
00 Yorumlabüyük ihtimal sporcu ya da spor yapan taş hatunlardan
11 Yorumla
+1 yıl10 karıyı soysan, 2 karıdan böyle bir fizik çıkar ancak.. Standartın üstünde, ben evet diyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
doğru konuş nedir ya adam küfür mü etmiş :)
Çirkin. Dinazor bacağı gibi. Çok zayıf ben de sevmem ama bu az daha zorlasa top olacak. Spor yapıyor olabilir bu güzel olacağı anlamına gelmez
50 YorumlaPopo iyide bacaklar biraz daa ince olsa Daha iyi olurmuş sanki
40 Yorumlaguzel degil fizik böyle olmali https://instagram.com/pamela_rf/
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Bencede yukardaki orantısız kötü iğrenç;)
soruya gırmemek ıcın cok dırendım ama sureklı karsıma cıktı gırdım. bu fotografı fotodakı kadının kendısıne gostersek o utanır su halınden dıcem de utanma var mıdır onda oda ayrı bı konu.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgüncellemelerine sokayim senin sen kimsinde genele laf ediyosun.. yok tahta kızlar yok Türk erkekleri. sanalda bu tarz kendini bir s... sanan insanlara ayar oluyorum.
fotoya gelince bildiğin Tosun.04 Yorumla- +1 yıl
fotodaki senmisin? değilsen baskasinin gotuyle bizemi hava atiyosun çözemedim :)
- +1 yıl
Türk erkeklerini ve kızlardan sanane :) diye uzar gider... by
+1 yılKalçalar seksi duruyor ama ilerde çok sarkma olur bacakları kötü sadece
20 Yorumla
+1 yılBicimsiz. Allah yaratmistir aslinda yorum yapmak dusmez de..
21 Yorumla- +1 yıl
Canim avrupadakiler dedigin genelde arap zenci falandir yani bunlari begenen :) Turk erkekleri kalcali bayan severler hafif kalkik popolu olan. Bu resimdenk fit degil ki :)
bu ne böyle tek kelimeyle iğrenç kıvrım olmalı da bu resmen menderes olmuş :)
114 Yorumla
+1 yılBen kıvrım göremedim? popo harici ortalama bir vücudu var. Kıvrım görmek istiyorsan candice swanepoel fotoğraflarına bak.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok yağlı hanii sağlığını tehlikeye atabilir bu görüntü
04 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısın sen ya yağlı buna denir
www.google.nl/search - +1 yıl
bu linktede aşırı yağlanma var fakat
şu görüntüyü övme bana
bu yağlanma karaciğere yansıyacaktır bir müddet sonra sonra vücüt error verince neyin ne oldıuğunu anlayacak - +1 yıl
yok bee basenler falan bayağı yağlı görünüyor ama
otobüste tek kişilik koltuğa sığamaz. Sıkıntılı olur yan yana seyahat ama onun dışında sorunu yok gibi :)
00 YorumlaSelülit mi var yoksa benim gözler mi gitti. Gece gece bu resimleri görünce uyanıyor bazı şeyler. Düşündüğüm tek şey at şaplağı.
04 YorumlaModa & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Bu kıvrım değilki belden aşağısı ankarada belden yukarısı erzurumda
112 Yorumla- +1 yıl
Demkki terzi ve sökügü böyle bisey
Ağacın köklüsü kadının g. tlüsü... Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbul Demiş Atalarımız :D bu form güzel yani büyük olup çirkin duranlarda var
10 Yorumlakadın olmanın vücutla bir alakası yok, ayrıca kezbanlığında görünüşle bir alakası yok sende bir kezbansın mesela... isterse dünya güzeli seksi si olsun suratsızın burnu havada olan birinin tekiyse ya da fingirdek biriyse 5 para etmez gözümde
10 YorumlaÇok kilolu ve aşırı biçimsiz ya kalça bağımsızlığını ilan etmiş. Göze hitabet sıfır ya basenler almış başını gitmiş.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasil ust bacak onlar oyle.. hormon pompalanip buyumus gibi.. garip geldi.. cok genis..
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sensin ve bizi kıskandırmak için elinden gheleni yapıyosun ve EGO tatmini hat safhada ;) başardın demi? ;)
Hadi Şimdi GÜLE GÜLE :))04 Yorumla- +1 yıl
Çamur atmadım bilakis tebrik ettim ;) başarılarının devamını da diledim ve hadi şimdi kaybol dedim kibarca ;) :))
- +1 yıl
Kibarcaz demiştim ben ve kıskanmadım hiçbir kötü yorum yapmadım neden k. çından anlıyosun ki herşeyi en kötü lafım kaybol oldu :O
+1 yılKalcalar cok fazla iri. haliyle bacaklarida kalinlastirmis. bazi arkadaslar bacaklar ince olsa falan demiste o zaman o kalcaya yakismaz. ama kalca 2 - 3 beden kucuk olsa gercekten basarili bir calisma olurmus...
00 YorumlaBende hatları belirgin olan kadınları beğenirim ama bu kadının vücudunu beğenmedim
20 Yorumla
+1 yıltaşşşş gıbii valla benceee yatakdaa ınsanıı doyururrr bıtırır duzz gıbıı kadından hayır gelmez
02 Yorumla- +1 yıl
ıyıdeee bu sekılde nereye gıtsın
+1 yılGünümüzdeki güzellik algısına çok uzak, skinny daha güzel bunun Türkiye ile alakası yok latin ülkeleri dışında çoğu yerde böyle.
00 Yorumla
+1 yılGöz var izan var, oran var orantı var bilmem anlatabildim mi :)
00 Yorumla
+1 yılUlan... gizliyide kapatmışsın. Şimdi ben buraya bu parçaya AĞLATA ZIRLATA HOPLATA ZIPLATA KANIRTA KANIRTA... ne yapacağımı yazacam şikayet üstüne şikayet uyarı üstüne uyarı. Vicdanlara sesleniyorum. Kabahat bende mi bu kızda mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Ya brak beeee kızın götü değil götün kızı var ve Nerdeyse " heyyyyyyyy bana bakın benim kıçım taş gibi " diye önünde tabela eksik ve kabahat bende öylemi. Yalan söylemek ayıbdır ALLAH taş yapar. Gerçi buda taş be. Bağımsız Cumhuriyyet özgür bir birey gibi resmen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Telef ederlermiş brak ya. Bu kız 1. Köprüden geçmek istese ağır vasıtalar 2. Köprüden diye 2ye yönlendirirler. Bu kız ayakda durarken bile sırf kıçının üstünde büyük bira fıçılarının 2sini Birden daşır be :-D
Kalçanın Kızdan Daha Çok Fiziği Var Gibi , Hoş Değil.
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin , bence cok guzel. Hele poposu super :-P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben büyük kalça çok severim ama bu cok fazla itici durmus hele bacaklar berbat cok kalin dahada kisa gostemis herseyin fazlasi zarar
30 YorumlaBana şahsen çok itici geldi.
*iç ses* Zevkler ve renkler tartışılmaz.10 YorumlaO ne l*n öyle. Söyleyin buna eğilmesin bu. Ölebilirim.
01 Yorumlabu nasıl g*t la tas gibi. bacaklar o biçim olmamış bu. :))
01 Yorumla
+1 yılÜstü şişhane, altı tophane :D Terlikler hepten cereyan kaçırmış :D
20 Yorumla
+1 yılGiyinikken güzel ama o bacaklarda kalçada selülit olmasını engellemek imkansız tensel temasta hoş olmuyoo maalesef :(((
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ya ben kim kardashian ana bayılıyorum bir tek ona yakıştırıyorum devasa kalçayı :D
kız bir 10cm daha uzun olsa ve alt bacağı biraz daha ince olsa efsaneymiş poposu iyi çünkü
00 Yorumla
+1 yılBolca anal bırlıktelık yaşan bir dişi orta karar ıyı bir fiziği var
01 YorumlaYanımdaki Kadının Baldırı Benim Baldırımdan Büyükse Olmaz , Cıks :(
02 YorumlaKivrimli ama kilolu biraz bacaklari gibi guzel yinede
014 YorumlaOh anam oh. Bacaklar Carlos gibi. Şuna bak. Benle aynı beden pantolon giyer l*n bu.
113 Yorumlao nasıl bacak be iğrenç bence kalça sonradan monte gibi
20 Yorumla
+1 yılBoyle bir fizik iyi olsaydi millet manken fizigi gibi zayiflamaya sporyapmaya degildot buyutmek isin ugrasirlardi bence gorsel olrakcok kotu
00 YorumlaKıtaların KAyması Teorisi Kanıtlandı artık :D Tez başlığıma bu resmi atsam hoca Aykta alkışlar beni :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bune ya göz zevkimi bozdu:) Kadın dediğin fit zayıf olmalıdır...
07 Yorumla- +1 yıl
Ahah nasıl bir bakış açısı gözlük takmanızı tavsiye ederim bildiğin kilolu :)
- +1 yıl
www.google.nl/search buna kilolu denir fotoda ki fit ve dolgun fiziğe sahio
- +1 yıl
He he anlıyorum bir bacağı benim vücut kadar sadece sen mi anlıyorsun o kadar kişi beğenmemiş..
- +1 yıl
Doğrudur Abaza çok sitede nefes alsa yeter onlar için:)
- +1 yıl
Yok beğenmedim diyenlerde mesaj atmiş fotoda ki gerçekten sen misin, kusura bakma ağır konuştum fala diye çoğu bide sırf ilgimi çekebilmek için negatif yorum yapıyor
Veya xperi yüksek bir hesapla beğenmedim diyip fake bir hesapla üüff çok güzel diye mesaj atıyorlar
Bilmem anlata bildim mi 😀
Iyi günler
Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. Kadından anlıyormuşsun ne diyim. Kadının vücudu tam aradığım gibi. Gayet hoş bir görünümü var.
01 Yorumla
+1 yılSen bunu begendigine gore sende buna yakinsin ama bu biraz abarti
02 Yorumla- +1 yıl
Evet iyi kotu demedim cunku kalclar benim icin olmazsa olmazlardan karsi cinste ama biraz abarti sanki...
Bu kasi yapa yapa anca kalcalara mi yapmis maasallah :)
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıliyide abartılı deilmi tamam güzel gözüküyo fotodan ama canlısı baya ürkütücü olur :D
02 Yorumla- +1 yıl
niyeki merak etmiyorum zaten :D
+1 yılBence çok güzel fizik kalça dolgun arkadan sarldn mı tat verck cinsden
04 Yorumla- +1 yıl
Bence harika nerden bakarsın bak güzel çoğu bayanda bu kadar sıkı ve güzel değil
- +1 yıl
Haklsn bende pek rastlamdm bide İstanbul gibi biryerdeym kadınları gstern fiziği fotodaki gibi bir hatun bence taş desek yeridir
+1 yılKadın Aslında çok güzel sadece spor yaparken biraz asiriya kaçmış
01 YorumlaGot degıl balon sanki, az daha küçük olsa tadından yenmez ama yinede talibim hanfendi ye
02 Yorumla
+1 yılBasen ve kalçalar özerklik istiyor ama abla vermemekte direniyor
06 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin fazlası zarar ;) çok yorar bu adamı kalp yetmez çok aşırı olmasın ;))
- +1 yıl
Kötü demedim başa çıkamam da demedim sadece bu kadar aşırıya kaçılması mantıksız bence hadi kalça neyse ama basenler çok itici duruyor
- +1 yıl
Sürekli önden mi bakalım o zaman :D basenlere 0 kalanına 9 puan ;) iyi geceler ;)
Bunun her yediği baska yerde kilo yapmıs :) Bence bu akdar buyuk ıyı degl orantısız her yerı baksana Arkadan çekişli dedıklerı bu...
00 Yorumla
+1 yılbenimle evlenir misin aşık oldum l*n sana :D
19 Yorumla- +1 yıl
biraz kaba cevap yazdım özür dilerim bu arada ne zaman evlenebiliriz
- +1 yıl
bakarsan sevinirim ne zaman uygunsan söyle bana istemeye gelicez çikolatam la :)
- +1 yıl
Beş yıldızlı otel yetmez ben arabistandaki 7 yıldızlı otelde yaparım tamam mı şartım var
- +1 yıl
bu kadar kısa giydirmem kıskanırım ben onu söylüyeyimde sıkıntı olmasın :)
+1 yılKalça olur anlarız da bu kadarı da çok fazla. Bildiğin abartmışsın.
00 YorumlaGotu iyide azdaha kilolu olsaydi 90 filan guzel olurdu sismanlardan hoslanann insan :)
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat