Kisiden kisiye degisiyor genelde de. Ama kapalılar genelde yapmayabiliyor cunku gerek duymuyor neden acı ceksinler açık kıyafette giymiyorlar esleride tiksinmezse ful rahatlar. Açıklar yapası yoksa bile yapar cunku kıyafet giymek zorunda
Evet nerden biliyorum genel cevremde gordüm otobus terminallerinde vs genç evlilerde bile kadin elini yikayacak kolunu katliyor hic almamis bacaklarda ayni. Esi tiksinmezse bence sonradan kendilerini saliyorlar toplum baskisi onlara işlemiyor o konuda cunku
Yani şunu diyim iki tarafta istegine bagli acik ve kapali kadinlarin ama acik kadinlarin %95 i toplum icine cikacagi icinde almak zorunda kaliyor yani istemeyende aliyor. Digerinde istemeyen almiyor daha rahat yasayabiliyor toplum bilmiyor etmiyor sonucta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tüm vücuduna lazer yaptıran kapalı tesettürlü kadınlar tanıyorum bende yaptıracağım tesettürlüyüm
Evli tesettürlüler yapıyor diye biliyorum ama
Evli misiniz
Evliyim eşim sorun etmiyor ama ben rahatsızım
Bence her erkek sorun eder etmeli , sence erkek almalı mı?
Kaç yıllık evlisiniz
Eşim lazer istemiyor bende zaten maymunlar gibi değilim ince tüy yapım ama gitmek istiyorum
İnce tüyde sorun oluyor diye biliyorum. Esin paradan dolayı mı istemiyor?
Kıskandığı için
Alacak olan erkek mi sanki
Seven kıskanır seviyor o zaman seni
orada misnz
Eşiniz şanslı.. neyi kıskanıyor k8
Kisiden kisiye degisiyor genelde de. Ama kapalılar genelde yapmayabiliyor cunku gerek duymuyor neden acı ceksinler açık kıyafette giymiyorlar esleride tiksinmezse ful rahatlar. Açıklar yapası yoksa bile yapar cunku kıyafet giymek zorunda
Siz aciksiniz sanirim
Evet nerden biliyorum genel cevremde gordüm otobus terminallerinde vs genç evlilerde bile kadin elini yikayacak kolunu katliyor hic almamis bacaklarda ayni. Esi tiksinmezse bence sonradan kendilerini saliyorlar toplum baskisi onlara işlemiyor o konuda cunku
Kesinlikle bende çok denk geldim ama doğru mu?
orada msnz
Yani şunu diyim iki tarafta istegine bagli acik ve kapali kadinlarin ama acik kadinlarin %95 i toplum icine cikacagi icinde almak zorunda kaliyor yani istemeyende aliyor. Digerinde istemeyen almiyor daha rahat yasayabiliyor toplum bilmiyor etmiyor sonucta
Ama çok dikkat eden kadınlarda varmış mesela iki kişi yorumda bulundu
Ben kapalılar yapmiyor demedim?
Açiklarda %95 yapıyorken kapalılarda %70 yapiyor
Haklısın kapak bakımlı da gerçekten bakımlı oluyor
Gizliden nasıl çıkıliyor biliyor musnuz? isminin gorunmeisni istiyorum
Kendine güvenen. Saygısı olan alıyor.. hiç güzel değil diğer türlu
Ne icin sordunuz
Seni takip etmek istiyor :)
Nie sorulari burdan yanitladim yeterince
Takip etmek isteseydim gizliden çok derdim
Ben bilmem ona sormalı :)
Yani ben kapaliyim lazere gidiyorum mesela aldriiyorum arkadaşlarimda öyle
Öyle diğer iki kapalı arkadaş faha yorum yaptılar oyleymis
Bekar misinz
Eveett bekarim yani neden almayalim ki ben kendimi kötü hissederim öyle bir de ilerde eşim sonuçta görecek o yüzden almak iyidir
Kesinlikle her kadın bakımlı olmalıdır komple vücut mu
Evet
Kaç yaşındasın
Müsait misiniz
2”
20 , değilim
Nihayet geldin
:) musait olsaydim keske
Siz evli misiniz
uyğum var ya nolmuştu ki😹😃
Evliyim ben evet ikinci kez evlendim
Bu saate uyuma😁
Kapalı kadın tüylü mü duruyor
Yapıyorum kapalıyım
Evlisiniz sanırım
Evliyim tesettürlüyüm lazere gidiyorum
Keşke herkes senin gibi olsa eşim yapmazdı
Neden kapalımıydı
Evet çok dindar biriydi kendince yanlıs haram görüyordu
orada misiniz
Buradayım
Kaç yıllık evlisiniz lazer neden düşünmediniz?
Lazer gidiyorum
Tüm vücut mu
Evet
Eşin izin vermiş iyi , sonuçta kadında olsa mahrem bolge
Lazere kadının oldugu yere gidiyorum
En güzeli , ama çok iyi ediyorsunuz bence kökten çözüm. Ve gerçekten bakımlı olmalı kadın
Keşke sizi top edebilsem ikimizde gizliyiz bişey sormam gerekiyordu kesinlikle köyü biseu gelmesin lütfen
Uzun sürüyor mu. Ne kadardır evlisin
Yaparlar açık ya da kapalı farketmez
yaparlar tabiki
Niye yapmasınlar mesela onlar da insan değil mi
Tüm kadınlar yapar