Hayir öyle bir şey istemez ama şöyle yapiyoruz denizde felan kimsenin olmadiği yerde sabah erkenden gidiyoruz orada felan şortla bazen de bikiniyle felan girip çikiyorum hemen ama dediğim gibi kimse olmuyor
@Arsenikkkk evet yaptik ben istedim ztn hep istekliydim o da şaşirmişti sonra yaptik ztn ondan önce de herhangi bi şey yaşamamiştim hep de diyordum istekli biri olsun felan evleneceğim kişi ona göre de çikti
Hehe harikasın ya anal yapıyor musun7z :) soyle yapalim m8 özele gelme ama benim soruma gel gizli yaz yin3m burada sika6et ediyorlar. Oradan devam edelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dişarda değil ama evde se*s yaprken felan azdirici giyiniyorum ( kapaliyim ) snkdl
Peki tatilde acilmazmisin kocan istese?
Hayir öyle bir şey istemez ama şöyle yapiyoruz denizde felan kimsenin olmadiği yerde sabah erkenden gidiyoruz orada felan şortla bazen de bikiniyle felan girip çikiyorum hemen ama dediğim gibi kimse olmuyor
Peki kimse yokken biseyler yapiyormusunuz ya da sana ustsüz güneslen dedimi hic
Hayir ben ztn beyazim ya öyle güneşlensem kipkirmizi olurum smdmdm e ztn onun için kimse yokken gidiyoruz bende çikariyorum ve yapiyoz
Esin çok şanslı hem kapalı hemde zevk sahibi bir eşi var. Denizde yaptınız mi hiç.
Kimsenin olmadığı anı yakalamak zor malum
@Arsenikkkk evet yaptik ben istedim ztn hep istekliydim o da şaşirmişti sonra yaptik ztn ondan önce de herhangi bi şey yaşamamiştim hep de diyordum istekli biri olsun felan evleneceğim kişi ona göre de çikti
@Arsenikkkk kapalilarin çoğu böyle istekli ztn bnce
Vay ne şanslı çift siniz
Yaşlar ne.
Fantexi dünyan baya iyi desene
Yok ya hepsi değil. Kapalı olup istekli olanlara bayılıyorum.. böylesi erkeğini deli eder.
Evde. neler giyersin.
Dışarıda. nasil yaptınız iyi cesaret
@Arsenikkkk dişarda ben istedim başta çok şaşirmişti da evlilikten önce de konusuyorduk aslinda bunlari cinsellik felan
@Arsenikkkk yakinda da ormana gideriz kabul ederse ösdmsldlf
@Arsenikkkk bu sitedeki erkekler öyle diyor kapalilar fena felan diye ne bilim
Vay süpersin ya. Yaş kaç. Bu arada fizik olarak nasılsın.
Esin çok şaşırmıştır. Dışarıda böyleyken evde düşünemiyorum seni:)
Kapalı olup senin gibisini daha çok görmedim
@Arsenikkkk ben burada çok duydum ya bilmiyorum
@Arsenikkkk 24 yas fiziğim iyidir minyon tipli beyaz tenli biriyim boy 1.57 kilom da 48
İllaki vardır. Özelden konuşalım mı sana sormak istediğim şeyler var
@Arsenikkkk hayir gerek yok
Fiziğin tam. minyonmus harika fiziğin var. Minyon yatakta. iyi ol7r derler :)
Sekt3 yapmam. dedigin şeyler var mi
@Arsenikkkk hayir yok hepsini denemek istiom södmls
Hehe harikasın ya anal yapıyor musun7z :) soyle yapalim m8 özele gelme ama benim soruma gel gizli yaz yin3m burada sika6et ediyorlar. Oradan devam edelim.
Evde neler giyersin
Hangi yas araliginda kadinlar daha cekici? ↗
Bu başlığa yazal8m ds ceza yemeyelim :)
Fizigin esime cok benziyor ama o öyle degil maalesef bana kalsa disarda herseyi yaparim esimle
Tatilde hic discoya gittinizmi
Disco mu hayir öyle şeyler yapmayiz
Neden öyle değil ki sevmiyor mu evde nasilsiniz peki
Ciktin zannettim :)
Evdede acik gezmez cocuk var cunkü ama yanliz kaldimizdada yapmaz genekde :( inanirmisin bana kalsa tatilde ciplak dolasmasina bile isterim
En atesli an neydi
Şanlı esin var
Fantezi kiyafetlerimin içinde beni evde duvardan duvara yapmişti çok güzeldi akşama kadar si*iştik fena azmişti ztn😅😅😅
Çok fenasın 6a kaç posta yaptınız.
Nasıl fsntezi kıyafet idi
Peki yasamak istedigin baska bir sey var mı
@Arsenikkkk kırmızılı bir şey fenaydi sonra onu çikartip mini dar etek giymiştim bi de onla yaptik daha anlatirim da yeter bu kadar södkdldl
çok var ya tüm her şeyi yaşamak istiyorum o da reddetmez ztn seviyor bu hallerimi
Varya fena ettin :) süpermiş kirmizi fantex8 kostum ile görünce zaten fena llur.
Fantexi kostüm neler giydin
Baska biriyle paylasmak istese seni evet dermiydin
Öyle biri değil yani olmasinda ztn çok kiskançç 🥲🥰🥰🥰
Ama fantezi olarak hayal dünyam da bazen düşünüyorum🤣
Neler düşünüyorsun :) sekste en uç. ne yaşamak isterdin
Peki istiyosan bikere grup yapalim dese istermiydin
Eşini benim gibi bir erkek buna alıştırsa istermiydin? Yani açık giyinmeye alıştırılsa
Nasil olcak o
fantezi sadece reelde olması tehlikeli olur senin için
fantezi degil mesela karin karimla konussa olur
Bu senin karınsa bakmak bizim isimiz
Bakan bakiyo zaten
Kıyafete karismazsin yani
Ben karismiyorum zaten hatta acilmasini istiyorum tatilde ama maalesef yapmiyor :(
O da onun tercihi
Neden ama
Kendisinin tercihi bu
Ama beni üzüyor
Açık veye kapalı olmak kadının bileceği is
Hoşuma gider bakışları Üstüne çekse
Evlimisin
Bekarım
Giyebilir giyiyorda
Helal size ben neden öyle sansli degilim
Kısmet dostum
Ben nasil ikna edecegim bilmiyorum hic