Bakmamak çözümdür mesela. Rahatsız oluyorsanız bakmazsınız bu kadar basit. Başkaları sizin rahatınıza göre yaşayacak hali yok. Herkes kendine odaklanmalı bırakın isteyen istediğini yapsın giysin.
Kafanı çevir. İrade ahlak meselesi bu sonuçta. Gıybette etmemek lazım. Bahane üretmek yerine çözüme gitmeliyiz. Burada insanları kandırabilir herkes ancak yaratanı kandıramaz. Rahatsız oluyorsan bakma bu kadar basit. Nasıl bakmayalım gibi saçma bir soru sormamak lazım.
Evet gerçekten garip ben onlara gözlerini diken erkekleri boğmak isterken rahatsız olurken onların umurunda değil Bir kızın arkasından bakan adama yanlışlıkla yapıyor gibi elimde ki çantayla çarpıp geçmiştim 😅😅
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kızlar git gide neden aciliyorsunuz? Geçen bayram komşu üç kuzen diz altı etek giyerken bu bayram diz üstü mini giymiş neden ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tercih meselesi. Herkes kendi hayatından sorumlu olmalı. İsteyen istediğini giysin o onu ilgilendirir.
Ben rahatsız oluyorum ama
Bakmamak çözümdür mesela. Rahatsız oluyorsanız bakmazsınız bu kadar basit. Başkaları sizin rahatınıza göre yaşayacak hali yok. Herkes kendine odaklanmalı bırakın isteyen istediğini yapsın giysin.
Mesela nasıl bakmayalim
Kafanı çevir. İrade ahlak meselesi bu sonuçta. Gıybette etmemek lazım. Bahane üretmek yerine çözüme gitmeliyiz. Burada insanları kandırabilir herkes ancak yaratanı kandıramaz. Rahatsız oluyorsan bakma bu kadar basit. Nasıl bakmayalım gibi saçma bir soru sormamak lazım.
Sanırım aykırı olmak istedikleri için ben özgürüm istediğimi istediğim yerde giyerim kafalarındalar
Dertleri sadece bu mu
Onu bilemem herkesin düşüncesi farklı sırf kendini öyle güzel bulup o şekilde de giyebilir erkeklerin ilgisi hoşuna gittiği için de giyinir
Çıplaklık iyice kısalıyor elbise boyları insan hoşuna kısaldikca gitmesi garip geliyor
Evet gerçekten garip ben onlara gözlerini diken erkekleri boğmak isterken rahatsız olurken onların umurunda değil
Bir kızın arkasından bakan adama yanlışlıkla yapıyor gibi elimde ki çantayla çarpıp geçmiştim 😅😅
Sonra sana da bakmasın çantayı yeyince 😂😂
O biraz sıkar 😂
Heybetli misin
Heybetli mi olmak lazım illa bakışlarım yeter benim çekinmeleri için
Bilmiyorum bakışını
Bilmek istemezsin emin ol 😂😂
Çirkinsin o zaman
Senin algılarını sevsinler neyse iyi akşamlar sana
boş ver elleşme açılsınlar m. alıı meydana sersinler
Külot giymeyenler çoğaldı reyis
Bu daha iyi işte daha kolay olur işleri
Güzel fikir aslında
göstermek için yer ariyorlar işte ortalik mali yarisi
Senin tarzın nasıl
Normal aşiri açik giyinmem çiplaklik yani normal giyinen biriyim
Normal derken nasıl giyiyorsun
yazlar şort ve uzun etek felan giyerim ama şort felan mini değil normal düzeyde.. üstüne de crop felan öyle
Seninde açık sayılır crop şort da belli ediyor her şeyi
Ama bazilarin ki çiplaklik ayrica şort normal düzeyde giyiyorum bazilarinin p*po yanaklari gözüküyor
Bugün gördüğüm öyleydi çamaşırın rengi ve yanakları belliydi
Sana özel yapıyorlar üçlü istiyorlar
Etkiliyorlar beni de zaten
Ver ayarı
Verdim birine yakinen tanışırız
Temas oldu mı
Olmaz mı hiç
Anlatsana az
Haha
Sana ne oluyor ki
Sen niye rahatsız oldun ki 😂
Çok rahatsız edici çünkü başkalarının giyimine karışmak felan hangi devirde yaşıyoruz
Karışan yok farkındaysan niye böyle oluyor gunjer geçtikçe soyunuyorsunuz diyorum 😂 karışan olsa giymeyin derim 😅
Ona getiriyorsun lafı iyide
Sen ne diyorsun bı yorum yap
Giyer normal
Sen de öyleymissin 😅
Azgınlasıyor herkes o yüzden
Yanıyor kızlar