Şıklığı zerafeti bozuyor abartılı olduğunda?
siz ne düşünüyorsunuz?
Şıklığı zerafeti bozuyor abartılı olduğunda?
siz ne düşünüyorsunuz?
türk kadının ozel sozleri vardır nedir bunlar;
-namus iki bacak arasında degildir-
rahatca herseyi yapıp kimse karısmasın diye normallestirmeye calısması
-kimse bana karısamaz babam karısmıyor-
yani sen haddini bil karın olabilirim ama baskalarıda beni mutlu etmeli
-biz ozguruz burasi laik bir ulke-
cıplaklıgı ozgurluk ve medeniyet sanan halbuki sabah aksam kopek boku temizleyen nesil
simdi boyle kadınları gorunce degil bakmak yuzlerine tukurmek lazım bende acık bir kadınım ama cıplak degilim cıplaklıgu normallestirende zaten turkiyeli degil ya ingiliz dölleridir ya da rum kırması bence
Harika yorumladınız
Abartı maalesef bazıları medeniyet diyor buna Çok kritik zamandayız geliyor gelmekte olan zaman çok hızlı geçiyor insallar sanki olmicek mis gibi yaşıyorlar maalesef kıyamet yaklaşıyor bunların hepsini ahir zaman durumlari çoğu âlim bu vakitlere değinmiş mesalla erkeklerde erkek gibi değil
Cevap
3Cevap
Sorma ya ilerde evlenince eşimle nasıl dışarı çıkıcam ben ona yanıyorum
Neden çıkamayasınız?
Kızların popişleri bile açık nerdeyse kocam onların totolarını mı görsün
Açık olan etkilemiyor o yüzden rahat ol hatta benim için bu kadar açıklık yükselmemi engelliyor
Pek inandırıcı değil erkekler görsel varlıklar ben bile bakıyorum bazen
Sırf bu yüzden evlenirsem Malatya’da falan yaşarım köyde yaşamaya tercih ederim
Bu sizin fikiriniz
Ben fikrimi soyledim
Elbette
Size tavsiyem eşinizi kısıtlamayın baktın ettin gördün bu dahada iter
Nasıl etti
Ya onlara bakması düşüncesi bile beni çıldırtıyor
Kocam sadece bana o gözle bakmalı ben öyle yapmaya çalışırım ondan da bunu beklerim
Mesela eşiniz sizin yanınızda birini gördü baktı böyle ne hissedersin
Bakmak ve görmek arasındaki fark cıplak birini görmüşse o çıplak olanın sorunu ama iç geçirerek bakılması farklı
Her neyse ben kapalı biriyim bu yüzden beni daha da çıldırtıyor böyle şeyler illa içimden geçiriyorum Ben de böyle giyinsem herkese baktırırım güzel olurum falan diye ne yalan söyliyim
Bir kadının bu kadar kıskanç olması ve bu düşünceleri şaşırtıyosun beni valla helal olsun
İyi bir şey bu arada beni yanlış anlama lütfen
Kinaye mi yapıyorsun erkekler sevmez pek kıskanç kadın
Siz daha farklı bir kıyaslama yapıyorsunuz , elbette anlamaya calısıyorum ama evde eşine boyle olabilirsin heleki fiziken elverişli ise daha cazibeli hale getirebilirsin
Yoo kıskanmayan kadından hayır gelmez ben seviyorum bu arada
İnşallah hayalim o ama gene de beni deli ediyor ya öyle kızlara bakacak olması ona çaktırmam ama içten üzülürüm
Umarım öyle bir eşiniz olur
Kıskanclık abartılırsa ilişkiye zarar verir
Kim kime yazıyor şimdi 😄
Bilemiyorum nasıl biri olacağımı hiç ilişkim olmadı bakalım yaşayıp görücez evlenince
Anlamadım ne yazması
Hanımefendi
Zarar falan vermez kıskanılmayan herkesin kafasına göre yaşadığı bir ilişkiden bir cacık olmaz zaten günümüzdeki ilişkilerin durumuna bakarmısın hepsi kıskanmadıkları için bu halde millet
Efendim beyefendi
Sorumu beğenirmisin
Ben izninizi istiyorum beyefendiler
Aldatlanlar başka adama kaçanlar parası dikkat cekmek için ciplak dolasn evli barkli kadinlae hep sınırlandırılmadıkları için böyle
Siizinle sohbetim hos ve devam edebilirdi diye düşünüyorum dilerseniz şayet
Hanfendiyle aynı kafadayız o biraz şaşırttı
İnsanlar aynı düşüncede olabilir
Yok ama bu konu farklı sende biliyorsun
Görüşler düşünceler aynı olabilir
Bu düşünceyi hiç bir kadın kabullenmez
Herkesin kendi fikri hangi düşünceyi kabul etmez sokaktaki ortam bu o zaman çıkmamalı insanlar
Bana kalsa kocam hep yanımda olsun 😅😅
Tamam tamam her neyse hepinize hayırlı sabahlar
Yok ben iyi günler dilerim
Yazımına ve kelimelirine saygı cercevesinde secmen hayırlı olur hakkında olumlu olumsuz bir sey soylemek hoş değilama tahrik edici unsur ve sozlerden UZAK DURM senin kapasitenin seviyesini ölçtürmek istersen tıp ilerledi
Hanımefendi sohbetiniz için teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim umarım gönlünüze göre bir eş bulur mutlu olursunuz sağlıcakla
Teşekkür ederim
Umarım siz gönlünüzdekinden daha iyisini güzelini hayırlısını bulur ömür boyu iki cihanda cenneti yaşarsınız
Rica ederim çok kıskanma sakına göze çöp batar. 😉
Samimi olarak uzun süredir böyle güzel dua dilek almamıstım çok teşekkür ederim güzel kalbiniz iyi temenniniz için 🙏
Ayy öyle deme napıcam bilmiyorum ben evlendiğim zaman erkekleri abi kardeş olarak görmek niyetindeyim ondan da bunu beklerim doğal olarak bu normal bişey ya
Elbette evlendiğinde öyle gör şimdide boyle gör , yaş kaç sizin
Sen insanlara samimi dua ettikçe sana da çok eden oluyor ben hep dua ederim insanlara çabalıyorum bunun için samimi olmaya çok faydasını gördüm tavsiye ederim başkasına bol bol dua et
24 yaşındayım
@ISLAKKURT10 arkadaşım sohbet etmek isterse hanımefendi size yazsın daha uygun olur diye düşünüyorum burada hatlar karısıyor sanki bir tık
Boşa konuşuyorum gibi hissediliyor zaten gerek yok
Mezuniyet nedir hanımefendi
En iyisi Ben kaçayım bu sohbetten
İkinizi de üzmek istemiyorum
Herbiriniz çok mutlu olursunuz inşallah, yorumu siler misiniz
Sizin sohbetiniz düşünceleriniz iyi kalbiniz için kısada olsa tanıdıgım kadar memnun oldum her şey gönlünüzce olmasını dilerim sohbetimizin devam etmesini yolumuzun kesişmasini temenni ederim
Haklisin bence de
Bir toplumda ahlakı çökertirsen her şey biter, kızların çoğu daha orta okulda bakireliği kaybediyor, anaya babaya saygı tok, köpek gibi bağırıyorlar, tv ler dekileri görüp onlardan beter soyunuyorlar
Katılıyorum
Namus yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?