Moda & Stil Bu elbise ne renk? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Beyaz dedikleri kısmı mavi görüyorum. Sarı dedileri çizgileri ise koyu kahverengi görüyorum Bu elbise ne renk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Turkuaz mor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben bu elbiseyi mavi siyahta görüyorum sarı beyazda. bilgisyaarda öyle olmuyor ama misal telefonda mavi siyahtan bi anda sarı beyaza dönüyor. 1 12 Yorumla Solitaire2 1 yıl Mavi Siyah gördünmü birdaha sarı beyaz göremezsin Yorumla sedomania2 1 yıl gördüm diyorum göremezsin diyorsun :) Yorumla Solitaire2 1 yıl Yok imkansız Yorumla sedomania2 1 yıl değil. telefonu hareket ettirdiğimde bi anda sarı beyaza dönüyor. sonradan tekrar mavi siyah oluyor. Yorumla Solitaire2 1 yıl Ozaman senin gözler kararsız ben niye senin gibi göremiyom sabit mavi siyah görüyom Yorumla Solitaire2 1 yıl Senin gözler kararsız acaba beyne sarı beyaz mı gondersem gorseli yoksa mavi siyah mi Yorumla Solitaire2 1 yıl Aslinda psikolojiyide belli ediyor bu görsel çok kararsız kişiler karar vermekte zorlanan kişiler 2 renk arasında gidip geliyor Yorumla Solitaire2 1 yıl Biraz kararlı bir adam ol neden bukadar kararsız bi adamsın? Yorumla sedomania2 1 yıl Kararsızlık neyse de adam ne ya ayıp oluyor. Adamlık meseleyse biz o masadan kalkarız dkdkdkdkdk Yorumla Solitaire2 1 yıl Velet mi diyim Yorumla sedomania2 1 yıl Espriyi anlamadın neyse Yorumla Solitaire2 1 yıl Kararsız adam saniii Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Yaa yıllar önce gündem olmuş bir elbiseydi. Şimdi yine mi gündem oldu 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bizi kandıramazsın. İnterneti kasıp kavuran bir tartışmaya konu olmuş bir elbise. rengi belli değil. 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bunu 2014’te falan bırakmamız gerekiyordu. Siyah lacivert 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl meşhur elbise jdms lacivert siyah 2 5 Yorumla Ahmet373737 1 yıl Cidden lacivert siyah mi görüyorsun yoksa dalga mi jsjdjdu Yorumla severobeni 1 yıl @Ahmet373737 öyle evet şdjsns sen hangi renk görüyorsun Yorumla Ahmet373737 1 yıl Sarı beyaz görüyorum hshshs Yorumla severobeni 1 yıl @Ahmet373737 bunun bi sebebi vardı ama hiç aklımda kalmamış Yorumla Ahmet373737 1 yıl Doğrudur diyorum beyazi nasıl siyah görüyor Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Ben mavi siyah olarak görüyorum 0 1 Yorumla Solitaire2 1 yıl Bende Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Nasıl görüyorsan. 0 2 Yorumla Solitaire2 1 yıl Mavi görüyorum çizgileride sarıya yakın kahverengi görüyorum Yorumla Potdemiel 1 yıl Ben de altın sarısı görüyorum.İkisi de doğru Yorumla
mementomori3 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben altın sarısı ve beyaz görüyorum 😂😂 0 4 Yorumla Solitaire2 1 yıl Hâla bu elbeseyi beyaz sarı gören var mı ya mavi elbesi kahverenki çizgiler var Yorumla mementomori3 1 yıl Nasıl mavi görüyorsunuz anlamıyorum 😂😂😂😂 Yorumla Solitaire2 1 yıl Sorun bizde değilki sizde siz mavi olan yeri beyaz görüyonuz.. Yorumla mementomori3 1 yıl Sorunlu olan kimse yok altı üstü bir resim 😃 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı. Rengarenk 😀 iç karartıcı bu be 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Yeter me ka gene mi aynı komu 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Moda & Stil konusunda 758 cevap paylaştı. Cay koy sebastian baştan başlıyoruz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. altın rengi ve beyaz 0 2 Yorumla Solitaire2 1 yıl Hayır yeşil kız. Mavi Sıyah Yorumla Asya_2275 1 yıl şimdi kahverengi görüyorum Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 542 cevap paylaştı. Sarı beyaz 0 7 Yorumla Solitaire2 1 yıl Değil dali Yorumla charmsture 1 yıl Hayır öyle Yorumla charmsture 1 yıl Şimdi lacivert gözüküyor Yorumla Solitaire2 1 yıl Aramiza hoş geldin artık sonsuza kadar mavi siyah görcen Yorumla Solitaire2 1 yıl Doğrusuda zaten o Yorumla charmsture 1 yıl Bunun nedeni neydi Yorumla Solitaire2 1 yıl Işık oyunu Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Pembe 0 1 Yorumla Solitaire2 1 yıl Pembe mi? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. pembe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Turkuaz mor
ben bu elbiseyi mavi siyahta görüyorum sarı beyazda. bilgisyaarda öyle olmuyor ama misal telefonda mavi siyahtan bi anda sarı beyaza dönüyor.
Mavi Siyah gördünmü birdaha sarı beyaz göremezsin
gördüm diyorum göremezsin diyorsun :)
Yok imkansız
değil. telefonu hareket ettirdiğimde bi anda sarı beyaza dönüyor. sonradan tekrar mavi siyah oluyor.
Ozaman senin gözler kararsız ben niye senin gibi göremiyom sabit mavi siyah görüyom
Senin gözler kararsız acaba beyne sarı beyaz mı gondersem gorseli yoksa mavi siyah mi
Aslinda psikolojiyide belli ediyor bu görsel çok kararsız kişiler karar vermekte zorlanan kişiler 2 renk arasında gidip geliyor
Biraz kararlı bir adam ol neden bukadar kararsız bi adamsın?
Kararsızlık neyse de adam ne ya ayıp oluyor. Adamlık meseleyse biz o masadan kalkarız dkdkdkdkdk
Velet mi diyim
Espriyi anlamadın neyse
Kararsız adam saniii
Yaa yıllar önce gündem olmuş bir elbiseydi. Şimdi yine mi gündem oldu
Bizi kandıramazsın. İnterneti kasıp kavuran bir tartışmaya konu olmuş bir elbise. rengi belli değil.
Bunu 2014’te falan bırakmamız gerekiyordu. Siyah lacivert
meşhur elbise jdms lacivert siyah
Cidden lacivert siyah mi görüyorsun yoksa dalga mi jsjdjdu
@Ahmet373737 öyle evet şdjsns sen hangi renk görüyorsun
Sarı beyaz görüyorum hshshs
@Ahmet373737 bunun bi sebebi vardı ama hiç aklımda kalmamış
Doğrudur diyorum beyazi nasıl siyah görüyor
Ben mavi siyah olarak görüyorum
Bende
Nasıl görüyorsan.
Mavi görüyorum çizgileride sarıya yakın kahverengi görüyorum
Ben de altın sarısı görüyorum.
İkisi de doğru
Ben altın sarısı ve beyaz görüyorum 😂😂
Hâla bu elbeseyi beyaz sarı gören var mı ya mavi elbesi kahverenki çizgiler var
Nasıl mavi görüyorsunuz anlamıyorum 😂😂😂😂
Sorun bizde değilki sizde siz mavi olan yeri beyaz görüyonuz..
Sorunlu olan kimse yok altı üstü bir resim 😃
Rengarenk 😀 iç karartıcı bu be
Yeter me ka gene mi aynı komu
Cay koy sebastian baştan başlıyoruz
Sitenin meşhur sorusu..
Mavi siyah
altın rengi ve beyaz
Hayır yeşil kız. Mavi Sıyah
şimdi kahverengi görüyorum
Sarı beyaz
Değil dali
Hayır öyle