Moda & Stil Bu elbise hangi renk? SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor @eekremabiii mizle 2 saattir bunu tartışıyoruz bu elbise ne renk bence beyaz jeıdjfodskdk çok merak ediyorum hangi renk diyerek almış abimiz jckfkdk Güncellemeler+1 yıl Şey ben galiba telefon parlaklığını baya kısmışım tamam jwısjfoskdkdkdp Bu elbise hangi renk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sen bunu beyaz olarak görmeyi nasıl başardın 2 1 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Hahahahahaaawjjfjxokwsockcdlpxpd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne beyazı ne lilası ya!Bu resmen fıstık yeşili. 😒 0 2 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Aslında hafiften lacivert gibide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortaya karışık Yorumla
AyrılığınAnatomisi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hangi elbise? Elbisenin devami yok mu? Bu defolu yarim yapmislar 0 0 Yorumla
eekremabiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Abi bi doktora falan mı görünsek 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Haykırıyorum ıeıdjfoekdkdkd abi günde 37 saat pc başındayız olsun o kadar jckckxk Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Lila eflatun açığı bir ton 1 3 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Alttaki dolap beyaz koy yanana aynı mi 😂😂 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Şey ben galiba telefon parlaklığını baya kısmışımda jcıdjdkd Yorumla яüүαмsı +1 yıl Jsjsjsj hahahhah Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl göz rengim bozuldu beyaza benziyor. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. illa illaa illaa illaa illaa sevdiğim 0 0 Yorumla
---Vavvveylâ--- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Lira rengi 0 1 Yorumla ---Vavvveylâ--- +1 yıl Lila😀😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen bunu beyaz olarak görmeyi nasıl başardın
Hahahahahaaawjjfjxokwsockcdlpxpd
Ne beyazı ne lilası ya!
Bu resmen fıstık yeşili. 😒
Aslında hafiften lacivert gibide
Ortaya karışık
Hangi elbise? Elbisenin devami yok mu? Bu defolu yarim yapmislar
Abi bi doktora falan mı görünsek 🤦🏻♀️
Haykırıyorum ıeıdjfoekdkdkd abi günde 37 saat pc başındayız olsun o kadar jckckxk
Lila eflatun açığı bir ton
Alttaki dolap beyaz koy yanana aynı mi 😂😂
Şey ben galiba telefon parlaklığını baya kısmışımda jcıdjdkd
Jsjsjsj hahahhah
ben de lila olarak görünüyor
açık lila gibi duruyor
göz rengim bozuldu beyaza benziyor.
Bence de beyaz kör olmak lazım.
İsiktanmidir bilmem ama lila rengi
illa illaa illaa illaa illaa sevdiğim
Eflatun.
mor veya lila tabiki