+1 yılTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Dil önemli..
"Git çıkar şunu ne bu ırıspı gibi giyinmişsin" demek var'
Ballim, çok hoş görünüyorsun ama seni sadece ben çok hoş görmek isterim. Dikkat çekici olmayan bir kıyafet giyersen çok memnun olurum. Demek var.61 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEril enerjisi ve testosteronu yüksek her erkek, sevgilisinin aykırı giyimine müdahale eder. Aksini iddia eden erkeğin Kerimcan Durmazsdan farkı yoktur.
Beni böyle tanıdı böyle kabul etti böyle sevecek diye bir kaide yok. İnsanlar karşısındakini olduğu gibi değil olması gereken formatta idealize edip sever.
Sen bir erkeği yakışıklı zeki bulup sevdin diyelim ama işi gücü yok ya da çalışma hayatında düzen yok veya düşük gelirli. Sen o erkeği ömür boyu o haliyle sevemezsin. Kendini maddi açıdan geliştirip ilerletmek zorunda. Aksini iddia ediyorsan bu ya bir yalan ya da yanılsamadır.
Kıyafet meselesine dönelim. Bir kadının sevgilisi olduğu halde açık giyinmesinin, erkeğin onu aldatmasından bir farkı yoktur. Çünkü aldatan ya da aldatma eğilimi olan bir erkek başka kadınlara yürür ama aldatan ya da aldatma potansiyeli olan bir kadın başka erkeklere yürümez. Kendisini diğer erkeklerin radarına girecek yerde ve vaziyette konumlandırır.
İlişki sorumluluk gerektirir Eda. İlişkisi olan insan özgür insan değildir yarı kısıtlı insandır. İlişkide erkeğin ve kadının içselleştirmesi gereken zorunlu cinsiyet rolleri vardır.
Sonuç olarak; ilişkide senin elbisene karışan erkek, mağara adamı değildir, adamın dibidir.
44 Yorumla- +1 yıl
Konuş bee, hiç beni yormazsın aslında sen. Benim yazmama gerek olmayan şeyleri sen söylüyorsun zaten 😂👏🏻
- +1 yıl
Çok teşekkürler matmazel. Beni çok onure ediyorsun, şımartıyorsun. Hafiften şımarabilir miyim arada sırada?🙂😏😅
- +1 yıl
Yok şımarma sen yine de 🤣
- +1 yıl
Peki.😅
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir zahmet dışarı çıkarken kendi üstü başına dikkat etsin bunu illa benim dememe gerek yok, şimdi bazı kızlar der ki çok tutucu birisin alakası yok o zaman senin erkek arkadaşın karın kaslarını veya göbeğini göstererek çıksın dışarı tüm kızlar ona baksın hoşlansın var mı böyle bir şey 🤷♂️😂
30 Yorumla
+1 yılKarışması olumlu bir uyarıysa mağara adamı değil bence. Bazısı gerçekten ortamına göre giyinemiyor hak verdiğim durumlar oluyor kimisinde. Ama bana mesela karışamaz ben çünkü yerine göre giyinebilen biriyim.
22 Yorumla- +1 yıl
👏🏻😄😌🥰
- +1 yıl
🌺🌺💝❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Insanlar ne giyecekleri konusunda ozgurdur, baska insanlarin ne giydigine karisan, karisilmasini destekleyen kesinlikle cahil, afghanistan standartlarinda insanlardir moderinlikle zerre alakalari yoktur
223 Yorumla- +1 yıl
Afganistanda kadınlar sokağa çıkamıyor şunun dediğine bak
- +1 yıl
@lVuRKaNl Zaten çıplak geziyor
- +1 yıl
@Aristokratımsı hahaha xD foto gerçekmi ki?
- +1 yıl
@lVuRKaNl Gerçekse hesabımı silerim, kesin yamuk bişe artistlik yapıyor. Afganistan diyor, ulan sen Afganistan’a baktın mı neyle kıyaslıyorsun dimi..
- +1 yıl
@Aristokratımsı tek bildiğim onun "bişiy bilmediği" xD 18 veya 18 altı yaşı vardır. afganistanın nasıl bir yer olduğunu araştırması, okuması lazım.
- +1 yıl
@lVuRKaNl Afganistandan mülteciler geliyor ya oturup sohbet etmesi lazım
- +1 yıl
@_seamoth_ suç olmasa çok fazla kişi insan öldürür. olm biraz gözlem yap, insanlar suç olduğu halde cezayı göze alıp öldürüyor, birde suç olmasa neler yaparlar. bence sende kesin çıplak gezersin , senin derdin giyinik gezmek değilde istemediğin erkekler senden uzak olsun felandır.
- +1 yıl
@Aristokratımsı afghanistandaki erkekler yuzundeki sakallari kesebiliyor mu? Istediklerini giyebiliyor mu? Hayir, kadinlari sokaga bile cikamiyor neden? Cunku ortak bir gorusun herkesin hayatina dayatilmasindan oturu, insanlarin istedigi gibi yasamasina engel olmaktir kiyafete karismak, insan haklarina da aykiridir, fotograflar da bana ait, hesabini sil git burdan kanka.
- +1 yıl
@lVuRKaNl Kisisel gelisim onemli iste, herkesin esit derecede hakki var, herkes istedigini giyebilir, herkes istedigi hobiyi yapabilir, istedigi inanca sahip olabilir. Bunlara karisilmamasi gerekiyor. Ben suc olmasa da insanlari oldurmem, herkesin yasam hakki ve cevresi var.
- +1 yıl
@_seamoth_ Soruyu nerenle okuyorsun? Eşinin ya da sevgilinin ne giydiğine karışan erkek diyor. Toplum içerisinde kimse kimsenin ne giydiğine karışamayacağını biz de biliyoruz fakat direkt Afganistan örneği vermen saçma. Bugün Afganistan Taliban kontrolünde yönetilirken sen Cumhuriyet altında özgürce yaşıyorsun. Kurduğun yuvada ya da ilişkide eşinin ne giydiğine karışamıyorsan bunun adı kısıtlama değil gebeşliktir.
- +1 yıl
knk öğrenmen gereken çok şey var, sana basit olarak anlatayım herhangi bir afganlıyı abd ye götür (tabi bebek yaşta) tıpkı abd li biri gibi yaşayacaktır (burdan anlaman gereken çok şey var) afghanistandaki sorun "kişilerin kıyafet özgürlüğü" değil. ordaki sorun "rezil bir hayat yaşamaları" mesela foto seninse sen bu tarz hakkarinin köyünde gezemezsin, İstanbul , İzmir yazlık mekanlar vs. yani afganlı insanlara kızmak yerine onları "anlaman" gerekmekte konu hiçbir zaman özgürlük , kıyafet olamaz. sorun yaşam standartlarıdır. hiç kimse "ferrari" hediye ettiğinde "hayır" demeyecektir istersen iddia ya girelim xD
- +1 yıl
@Aristokratımsı Ben anlatamiyorum galiba, Avrupa Birligi konseyi insan haklari ve temel ozgurluklerin korunmasi/ Birlesmis Milletler insan haklari evrensel bildirisine gore her insan bir bireydir ve suc islemedigi surece istedigi herseyi ozgurce yapma hakkina sahiptir. bir insanin kendi ozgur iradesiyle yaptigi herhangi bir duruma karismak tamamen insan haklarina aykiri suc bu suc, gayet guzel okumusum soruyu iste soruda kiyafetini elestiren sevgili denmemis ki, karisan demis.
- +1 yıl
neyin "suç" olduğunu temelde insan zihni belirler. ve insan zihni asla "mutlak" doğruya ulaşamaz. zira insan tanrı değildir. dolayısıyle her topluma göre ve dinlere göre "suç" kavramı değişebilir. yeryüzünde ortak bir "suç" tanımlaması olsa bile bu gerçekten her topluma göre değişen bir şey. mesila islam dininde zina net olarak suçtur. ve geçmişte bu cezalandırılmış (hala öyel ülkeler vardır) tersi "suç" olmaması da insan zihinin kararıdır. atıyorum "ensest, pedofili" herhangi bir toplumda normal görülebilir ama se bunun suç olduğunu düşünebilirsin. (ya da senin ait olduğun toplum o ülkedeki hukuk-ceza sistemi sana bunu düşündürür) yani bu kadar belirsiz bir yaşamda neyin suç olduğu veya olmadığı da tamamen muammadır. senin fotondaki ultra mini kıyafet bana göre "suç" mesela tersini söyleninde kendi görüşüdür hı hukuk , yasalar dersen o da insan zihnidir. ve ben hiç bir ülkenin yasalarını kabul etmek zorunda da değilim. zira başka zihinlerin vardığı bir noktadır.. peki bu kadar belirsizlik içinde insan ne yapmalı? senin için söylemek gerekirse cinselliğin tamamen özgür yaşandığı , bu doğrultuda kimsenin cinselliğe ihtiyaç duymadığı ortamlarda olmalısın. tersi erkeklerin ilgisini çeker ve tecavüz bile yersin (şaşırma) insan doğası böyle çalışır.
- +1 yıl
@lVuRKaNl Ulke yasalarindan degil, evrensel insan haklarindan bahsettim, bu hepimizin haklarini koruyor, Ve kanunlar topluma gore degistiginde bizi korumak icin varlar, mesela Şu an afghanistan vatandaslari dunya uzerindeki her ulkeye iltica hakkina sahipler, ayni sekilde iranda kadinlarin yasadigi baskilama gene bir iltica sebebi, kuzey kore de ayni sekilde dunyadaki her ulkeye iltica haklari var neden? Cunku kendi hayatlarini ozgurce yasayamiyorlar. Benim profil fotografim sakarya’da cekildi New York veya Hollanda degil ve inan bana insanlar senin dusundugunden cok daha modernler, o gun elbise giymek istedim ve giydim bu benim kararim, isteseydim esofman da giyerdim. Simdi demissin ya erkeklerin ilgisini ceker ve tecavuze ugrarsan sasirma, yani sen birsey yaptin karsiliginda bunu elde edersin seklindeki dusuncenin isidden bir farki yok. Isid binlerce insani sirf ateist veya hristiyan olduklari icin vahsice katletti, halbu ki inanc kisiseldir ve her insan istedigi inanca sahip olabilir. Ama ne oldu? Insanlarin yasam ve inanc ozgurlugu hakki cignendi. Bir insani seveceksen oldugu gibi sev, insanlari kendi isteklerimiz dogrultusunda degistirmeye calismak saygisizca.
cevap veriyorum.. bu kişiden kişiye değişir insan zihninin mutlak doğrusu yoktur. mesela biri sana cahil der aslında okuyan birisisindir, sen ona cahil dersin aslında o da okuyan birisidir. herkes işine geldiği gibi yani daha anlamadıysan en bilgili insan bile doğruyu bilemez insan zihni fakedir "sahtedir"
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarışacak şekilde giyiniyorsa zaten hiç hayatına almayacak. Öyle başta kabul edip de sonra değiştirmek isteyen insanı sevmem. Herkes sınırını baştan belli edecek ve kendine hitap etmeyen insanla beraber olmayacak. Birini değiştirmeye çalışmak çok saçma.
10 Yorumla
+1 yılAslında buna gerek olmayacak şekilde iki taraf da ilişkide olduğunun bilincinde hareket edip giyinirse, çevresine ona göre dikkat ederse çok sağlıklı olur ama işte. Zoraki toksik tipler var. Ben şöyleyim karışamaz kimse falan diyen. Kimse karışmayacaksa "s. ktir git yalnız yaşa" diyesi geliyor insanın...
10 Yorumla
+1 yılUygun gormeyebilir veya üstünde görmek istedigi kıyafeti giymesini isteyebilir kıyafete karışmak çok abartılacak bişey değil aile içinde bile aile fertleri zaman zaman karışıyor söyleniyor şu daha iyi su olmadı falan normal şeyler bunlar
112 Yorumla- +1 yıl
Şerbo derken
- +1 yıl
O ne
- +1 yıl
🥴🥴
- +1 yıl
Bilmiyorum attim oylesine
- +1 yıl
En sevdiğin ne onu atim
- +1 yıl
💅💅al
- +1 yıl
Afiyet olsun
+1 yılAdamdır ama abartmamak kaydıyla. Frikik, dekolte, iddialı kıyafetler giyip milletin sapkın fantezilerine eşimi/sevgilimi ortak edemem. Az ciddi olun ya.
13 Yorumla- +1 yıl
Edaaa adamı hasta etme elin görünüyor dikkat et
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadın kıyafetine karışılacak kadar gittiği yere uymayan bir şey giymeli ne de erk*k kişisi karışmalı. Sevgililerinde eşlerinde neye karışırlarsa dışarda onu giyen kadınlara bakmaktan ağızlarının suyunu tutamıyorlar. O yüzden erkeklere karışma hakkını pek tanımam. Ancak ben kıyafetimi seçme konusunda kararsız kalırsam yardımcı olabilir.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim kullandığım tabirin soru da olması beni sevindirdi. Kendine güveni olmayan, özgüvensiz, mağara adamın tekidir. Herkesi kendi gibi sanar. Asıl korkusu kadının kuş gibi uçup gitmesidir. Ne de olsa rakibi çok.
210 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar hiçbir zaman özgüvensiz ve kadınlar tarafından arzulanmayan bir erkekle sevgili olmaz. Bir ilişki içindeysen onun rakipleri varsa senin rakiplerin de vardır.
Bu özgüvensizlik değildir. Tam aksine güçlü sağlam karizmatik erkeklerin kendine olan özsaygınlığıdır. Değerli erkeğin kırmızı çizgileri olur. Bu özgüven değil karşısındakine olan ya da olması gereken güvenle ilgili.
Bir kadının sevgilisi olduğu halde açık giyinmesinin, erkeğin onu aldatmasından bir farkı yoktur. Çünkü aldatan ya da aldatma eğilimi olan bir erkek başka kadınlara yürür ama aldatan ya da aldatma potansiyeli olan bir kadın başka erkeklere yürümez. Kendisini diğer erkeklerin radarına girecek yerde ve vaziyette konumlandırır. - +1 yıl
"kadının kuş gubu uçup gitmesi" korku değil değer vermek, kaybetmek istememek olarak düşünülmeli.. hiçbir kadın bir başka erkekle asla olmaz! diyemez. bu insanın doğasına aykırı bir şey, o derece açık giyiniyorsan istedğin kadar kendine güvenli ol , mutlaka seni etkileyen erkek olacaktır. ve aslında o derece açık giyinmek arkadaşın dedği gibi erkeklerin ilgisini çekmek için yapılır (insan bilinç dışı bir canlıdır aslında) önemil olan bunun farkına varmak.
- +1 yıl
@lVuRKaNl 👍👍👍👏👏👏🙏🙏🙏
- +1 yıl
@lVuRKaNl Bu hakikatleri söylediğimiz zaman zorba feminiter toplumsal düzenin angajmanlarında olan arkadaşlar tarafından bakir (incel) diye aşağılanıyoruz.
Hiç önemli değil ne derlerse desin. Bir insanın tercihli ya da zaruri medeni durumu hiç kimseyi alakadar etmemeli. Herkes kendinden sorumlu. Erkeğin çürüğü insel oluyorsa kadının çürüğü de k.. aşe olur bu kadar basit.
Feminazilerin Red Pill fanlarına yapılan "incel"" hakareti içeren saldırıların amacı bellidir. Zorba feminen toplumsal düzen için tehdit oluşturan Red Pill tezlerini teorik yollarla çürütemeyeceklerini bildikleri için Red Pill fanlarını zorunlu bakir (incel) diye aşağılayarak psikolojik manipülasyon yoluyla Red Pillin ülke ve dünya çapında yayılmasının önüne geçmek istiyor bu sözüm ona feminaziler -femceller-. - +1 yıl
Öyle sürekli dışarıya çıkan birisi değilim. Dışarı da nasıl giyiniyorsam evde de aynı giyiniyorum. Açık giyinirim. Bu erkeklerin ilgisini çekmek istediğim anlamına gelmez. Hoşuma gittiği şekilde giyindiğim anlamına gelir.
Özgüvenli bir erkek kadını kısıtlamak ve o kadının başka erkeklerin ilgisini çekmek için açık giyindiğini belirtmek yerine, kadının kendisi için giyindiğini ve erkeğine güzel görünmek istediğini bilir.
Aldatmanın açık kapalı giyinmekle de ilgisi yok.
İncel sadece bakir erkeklere denmez, kadın düşmanı erkeklere de denilir. Bana göre Red Pill diye tutturan erkekler oldukça özgüvensiz, sürekli aynı lafları ezberleyip ortaya koyan tipler. Red Pill'e uyacaksan kadına da karışmaman lazım mesela ama tam tersini yapıyorsun. O da ilginç. - +1 yıl
@DedektifMinnie
1. Red Pill kadının giyimine karışma. İstediği gibi giyinsin demiyor. Açık giyinen, dövme yaptıran, piercing yaptıran kadınlar red flagdir. Onlara kendi kırmızı çizgilerini hatırlat. Eğer gerçekten sana arzu duyuyorsa senin istediğin tarz bir kadın olur kendini düzeltir diyor. Eğer sana itiraz ediyorsa, ben özgür bir kadınım diyorsa o kadın sana arzu duymuyordur. Derhal o kadını bırak diyor onu değiştirmeye çalışma diyor. Onunla ilişki yaşama diyor. Yoksa özgüvenli erkek kadının giyimine karışmaz. Yanında kadını obje gibi gezdirir demiyor.
2. İncel demek zorunlu bakir demektir. Hayatında istese bile cinsellik yaşayamamış erkektir. Kadın düşmanlığı ayrı bir kategori. Her incel bir kadın düşmanı değildir. Her kadın düşmanı da bir incel değildir. Örneğin Lucifer Michael bir kadın düşmanı değil aksine playboy. Ama kadın düşmanlığı olarak yorumlanacak düşünceleri var. İkisi birbirinden bağımsız şeyler.
3. Kadınların aldatmasıyla ile giyimleri arasında asla inkar edilemez bir korelasyon var. Bir kadının çıplaklık derecesinde açık giyinen kadınlarda bilinç dışı düzeyde bile aldatma eğilimi vardır ama böyle olmadıklarını iddia ederler çünkü bunun farkında değiller. Hoşuna gittiği için öyle giyindiğini iddia ederler.
Onun için Rollo Tomassi der ki: KADINLARIN NE SÖYLEDİĞİNE DEĞİL NE YAPTIĞINA VE KİMLERİ TERCİH ETTİĞİNE BAKIN.
- +1 yıl
@DedektifMinnie Lucifer Michael bir kadın incel değil aksine playboy. Ama kadın düşmanlığı olarak yorumlanacak düşünceleri var. İkisi birbirinden bağımsız şeyler yani.
- +1 yıl
Benim gördüğüm red pillci erkekler kadına karışmayan cinslerdendi. Sen farklı kişilerin yorumlarına baktıysan bilemem. Genel olarak aynı düşünmüyoruz. Ben şahsen benim kıyafetime karışan bir adamla yapamazdım. Bu benim psikolojimi bozar.
- +1 yıl
@DedektifMinnie
🤣😅 Yok yok senin o gördüğün Red Pillciler görsel maddi sosyal karizması yüksek olup her gün başka bir kadınla günübirlik takılan hardcore alfalardır. Onların amacı o kadınla evlenmek ya da uzun süreli ilişki yaşamak değil. Onlar, 20'lerinde red flag kızlarla partileyip 30'larina gelip para ve statüye ulaşınca dindar muhafazakar bakire ve güzel bir aile kızıyla evlenen makyavelist tipler. O dediğin kişiler bir red flag kızla asla evlenmiyor ya da uzun süreli ilişki kurmuyor.😏 - +1 yıl
Açık giyiniyorum diye bir erkek beni kırmızı bayrak olarak işaretleyecekse gidebilir zaten.
Sınırlamaya bağlı, şimdiye kadar iki defa karıştım mesela, biri içince dötünü toplayamayıp çamaşırı gözüküyor diye elbise giydirmemiştim, diğerinde de gece istiklal e şort ile gidilmesiydi, sebepli karışan adamdır
10 Yorumla
+1 yılHer kıza da karışılmaz ama öyle bi durum var, ben kız olsam karışmayan ve kıskanmayan adamdan şüphelenirdim benimle tek derdi yatak ilişkisi mi diye
20 Yorumla
+1 yılelbiseye karışmayan gav*t değildir gözümde aksine aydın ve moderndir kısıtlamak kıskanmak sevmek demek değildir
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz, neden karışalım? Evde istediği gibi giyinebilir.. 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyduk.. 😂
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç hoşlanmam öyle şeylerden beni nasıl tanıdıysa öyle kabul edecek.
30 Yorumla Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Ne derecede nasıl bir tepkide bulunduğuna göre değişir.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafetime değil kıyafetime karışanlara laf etsin mümkünse
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Kadınına güveniyorsa giyebilir tabi ki de. Hiç bir sorun görüyorum bunda.
20 Yorumla
+1 yılKimse karışamaz abi giydiğime. Ne diye karışırlar bu erkekler onuda anlamıyorum.
20 Yorumla
+1 yılKarıştığı kıyafetin nasıl bir şey olduğuna göre degisir
10 Yorumla
+1 yılnerde nasıl giyinmesini bilen bir kadınsa erkeğin müdahale etmesine gerek kalmaz zaten 😉
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarışsın hoşuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi adamdır asıl karışmayan adamım diye dolaşmasın ortalıkta
10 YorumlaAdamdır. Kıskanmayan, karışmayan adamdan kork ablam ❤️
10 Yorumla
1 yılAyıdır öyle erkeğe erkek denmez insanlık dışı bir şey bu. Herkes ne giyeceğini bilir. Senin gibi kadınları görünce feministlikten vazgeçesim geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki bu tür platformlara fotoğraf atmanı istemese sevgilin/kocan. Yine adam der miydin?
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olduğu kadına saygısı yoktur.
20 YorumlaMağara adamıdır g-vt deniliyorsa onu seviyorum
20 Yorumla
+1 yılBen karisirim agaa nokta..
10 Yorumla
+1 yılAdamdir kıskanır sahiplenir sever
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adamdır
Özüdür menbağıdır toprağıdır10 Yorumlaİllaki karıştığım yerler olur
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmasın
Karışırım10 Yorumla
+1 yılÇok fazla açık ise karışırım tabii ki.
10 YorumlaNe düzeyde karıştığı da önemli şimdi
10 Yorumla
+1 yılAbartırsa elbette karisirim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle adamdır boynuz sevmem
10 Yorumla
+1 yılAdamdır karışmayan gavvvtarı
10 Yorumla
+1 yılmağara adamıdır
10 YorumlaBoku cikmadigi surece sorun yok
10 Yorumla
+1 yıladamdır gibime geliyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nerde ne giyilir bilmiyorsa karışılır
00 YorumlaYanı seven erkek sahiplenir
00 YorumlaGeri kafalı
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMağaramdan selamlar
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıladamdır
10 Yorumla
+1 yılAdamdır fkgj
10 YorumlaModa & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. mağara adamı
10 YorumlaAdam denir.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adamdir
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAdam adammmm
10 Yorumla Aralarında ki ilişkiye bağlı.
10 Yorumla
+1 yılMağaradan çıkmışdır
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılkıyafete göre
10 Yorumla Adamdır.
10 Yorumla
+1 yıl- magara cahildir hemde
10 Yorumla
+1 yılHangi kafa bunlar
00 Yorumla
+1 yılMağara erkeğidir
00 YorumlaAdam denir
10 YorumlaVar tabi
10 Yorumla
+1 yılAdamdırr