+1 yılHanımcılık ve ezikliği karıştıranların aklı güzel mi?😂Hanımcı erkek isterim. Hanımcı demek kadının köpeği oluyor anlamında değil. Kadının rahatını kolluyor ve onun mutluluğunu önde tutuyor demektir. Yoksa her dediğine he demekten bahsetmiyoruz. Kaldı ki her dediğimizi yapan erkek neden ezik olsun ya bize kedi dışarıda Aslan olabilir
313 Yorumla- +1 yıl
Zamanında bir balıkcı her gün denemekten usanmış ne yapsa eli boş dônüyormuş balığa sormuş Ben seni nasıl tutarım diye Balık demiş ki Sen böyle yemi BOOOL BOOL serp göle demiş Böyle en pahalısından en kalitelisinden Merak etme sudan çıkar ben kovaya kendim girerim demiş. Balıkcı tüm emeğini kaynaklarını kullanmış. Aynen dediğini yapmış Balık tüm yemi afiyetle yemiş Adam beklemiş beklemiş Derken akşam olmuş yok yarın olmuş Balık ortadan kaybolmuş. Arkadaşı gelmiş sen hatayı bu soruyu balığa sormakla yaptın demiş. Buda aynen buna benziyor Zerre kadar hanımcı diyenleri ciddiye almamak gerek zira İçten pazarlık başka bir şey değil. Hiçbir zaman bu erkekler kazanamayacak Balık her zaman En hünerli ve yetenekli avcı tarafından en sağlam oltayla bi çırpıda tutulacak Hanımcılarsa avucunun içini yalayacak ya da Asıl avcı tarafından avlanana kadar. Balığı besleyip duracak boş yere Mesele budur. Arzu ve Minnet farklı şeylerdir. Kadının Arzu duymasını sağlayan şeyler Erkeğin ona yatırımı değildir. Erkeğin sahip olduğu ôzelliklerdir değeridir. Yani Kendine yatırım yapıp çekici olan kazanacaktır. Hanımcıysa sadece kendini sömürtüp emeğini çabasını heba edecektir. Günün sonunda Efendi ödeyecek Alfa (Serseri) bedavadan Hakkından gelecektir. Hep bu şekilde olur Neyse sonuç itibariyle Balığa seni nasıl tutarım demek bi o kadar saçmaysa Kadınada bu tarz hanımcı mı maço mu Efendi mi serseri mi Hatta Kadınlar neden hoşlanır neyi sever demek Bi o kadar sačmadır. Kesinlikle bedavadan sömürüp sevmeyeceği Hanımcı Erkek tarifi yapacaktır.
- +1 yıl
@Karayeller28 Merhaba, uzun bir yorum yapmışsın :) Bilmiyorum bir şeyler mi yaşadın da bu şekilde düşünüyorsun ama bu her kadın için geçerli değil. Sevgilim hanımcı diyebileceğin bir tip. Her dediğimi yapar, nasıl rahat edeceksen o konforu sağlar, canım bir şey mi çekti tak kapımda, triplendim mi küs uyutmaz bir sürü şey ama ben de ona erkek gibi hissettiriyorum gayet. Ezmek değil yüceltiyorum onu. Yani her kadın aynı değil
- +1 yıl
bir şey yaşamama gerek yok ki Bin kere aynı şeyi görünce insan anlıyor haliyle çevremde orada burada tonla örneği var. Senin anlattığın şeyinse hiçbir kanıtı ispatıda yok Benim baya var bu arada O yüzden Boş yere kimseyi umitlendirmeyin Bir çok adam boş yere kendini heba ediyor yazık yani mesele bu
- +1 yıl
@Karayeller28 senin ne kanıtın varmış sen de burada anlatıyorsun ben de ötesi yok ki ben destana inanmayı o zaman😅
- +1 yıl
Ben de sana
- +1 yıl
@Karayeller28 ay ne alaka bu aynısının erkek versiyonu da var youtubede 😅Youtubeden video atıp tezini savunman biraz çocukça
- +1 yıl
Bunun gibi bir sürü örnek var. Hepsi gerçekten alıntı Romantik dizilerden değil 🤣 kendi gôrdüklerimi anlatmıyorum bile
- +1 yıl
Dışarıda aslan olanın ömrü kısa olur sert bi kaya'ya toslar haberin olsun bırakın bu işleri
- +1 yıl
@singleelliot Aslanlığı da serserilik diye anladınız sanırım. Ben saygı duyulan kişi anlamında söyledim. Bana çocuk gibidir ama dışarıda bir duruşu vardır. Sevgilim öyle mesela mesleği gereği zaten dışarıda bir tık daha değişik teğmen çünkü
- +1 yıl
Sana çocuk gibi olanıda sevmessin buda fantezi Seninde o adama arzu duyabilmen için Saygı duyman şart Kadın saygı duymadığı adamı sevemez. Dışarda kaya gibi evde,, ay ışkıım cınım cicim, bitenem nonoş gibi olcak sende sevcen bırak bu hikayeyi kaldı ki Böyle bir kişilik bölünmeside mevcut değil Bir adam sertse hertürlü serttir Bi öyle bi böyle olmaz. Hanımevladı nonoşun tekiyse dışardada nonoştur evdede nonoştur
Not : (Bravo Engel atmışsın ne bir hakaret ne bir küfür ne bir sataşma Sadece ve sadece Neden bu doğru değil açıklaması yaptım başka hiçbir şey yok Engel atan kişi tartışmada haksız çıkacağı için karşı tarafın galip gelemeyeceği tezleri susturmak maksadıyla yapar. Buda Hükmen Engellenen kişiyi Galip kılar Teşekkür ederim. Şimdi diğerleri gibi buna engel at buna cevap yaz bende cevap verememiş görüneyim kendini tatmin et 👍) - +1 yıl
@Skyquaker nasıl hırs yaptıysan artık ve nasıl dert olduysa ilişkim sana😂Kudur tatlım sevgilim beni ben de onu çok seviyoruz sen şimdi kendi önüne bak
- +1 yıl
Saygınlığı olan saygı duyulan biri demek varken aslan olsun diyince serseri kavgacı olarak anlaşılıyor ama
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam💟
Hanımcı diyeceğim efendim ama şimdi siz soru sorup cevabıda kabul etmezsiniz , ne yazık ki bu bir ruh hastalığı olabiliyor sizin için bir doktora görünmenizi öneririm.
Bana şimdi yazmayın diye ben aşağıdaki soruları tekrar ediyorum demişsin saygı duymadığınız adamı sevmezsiniz diye?
Ben hiç bir türlü saygı duymuyorum zaten , yine söylemek istediğim bir diğer konu ise karakteri maço ise bu beni ilgilendirmez sadece yakınlaşmadan uzak durması iyi olur
Şimdi siz tekrar edersiniz saygısız mısınız diye saygısız erkeğe saygısızım efendim , adam olan ona saygısızlık yapacağımı düşünmesin
Yine açıklamak zorunda kalıyorum sizler sadece kendi kafası ile konuşan birer beyinsizin çünkü beyaz bir kâğıt gibisiniz🗒️
Bir makine gibiyim , yorumlarda Türk kızları hakkında (seçimlerinden bahsediyorum)
Sürekli siz konuşmuşsunuz bırakında biz kızlar konuşalım ki eğer benimde seçimim hakkında yalancı bilgi verirseniz size söylemek isterim hem Türk değilim hemde makine gibiyim güven hissetmediğim zaman kaçma hissi yaşıyorum
Bence Türk erkekleri Türk veya yabancı kızlar için gerçektende uygun değilmiş öyle görünüyor çünkü sizler öyle gösteriyorsunuz.
Eklemek isterim ben maskülen biriyim kısaca tomboy demek daha doğru olur liderlik seçimimdir her zaman yönettiğim adamı tercih ettiğimi hatırlıyorum.
Benim bütün düşüncelerim burada yer alıyor sizin toplum ve kişisel primitifleriniz benim hiç bir görüşümü değiştirmeye yetecek bir kanıt değildir kızlar için ruhunu satan birisiniz bu neden ile maço olmak istedin , umarım bir gün kendiniz olmayı eğer şu an maço isenizde bir gün adam-insan olmanızı dilerim KS Halkı iyi günler dilerim💋20 Yorumla
Medeni erkek anacım. Maço hanımcı bunlar ikiside eziktir, çünkü biri acizdir kadin karşısında çıt ses edemez, kadin gider aldatır boynuzlar, kalite yerlerde, maço da, değer görmeyen sözünü sadece kadına geçirmeye çalışıp üstünlük kurmaya çalışan aslında bir halta yaramayan arıza tiptir, dengeli medeniyeti erkek baş tacı😇
22 Yorumla- +1 yıl
Kadının aldatmasını normal görüyorsun yazık muhtemelen seni aldatan olmuştur
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Hanımcı tabi ki. Maço istemiyorum. Yanımda kaba saba kısıtlayıcı bir erkek değil efendi saygılı kibar biri olmalı. Öyle olunca ilişki zaten devam ediyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Çok hanımcı da olunca kötü bence 😂
- +1 yıl
https://youtu.be/8Ze1wCnRtio?si=4kAdk73D5KUvCezj
Anlat bakalım hanımcı nasıl kazanıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİşte yazamamışsın çünkü maço erkeklerin de hanımcı tarafı vardır.
19 Yorumla- +1 yıl
Kedi edersin sen zaten 😂
- +1 yıl
Ön yargı :D
- +1 yıl
Sanki çok uysal bir kızsın 😂
- +1 yıl
Çok değil ama az :D
- +1 yıl
Az uysal mı acaba 😂
- +1 yıl
Evet az uysal dhjs
- +1 yıl
Sende ne cevherler var varya 😂
- +1 yıl
Nazar değmesin diye belli etmiyomm 😬
- +1 yıl
Maşallah kızımıza maşallah 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hanımcı erkek her daim ezik görünür. Maço ise hep baş üstünde tutulur. Maço erkek on adım önde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen hanımcıyım sonuna kadar. sevdiğim kadın rahat etsin yeter. ama bu zaman da kötüler kazanıyor genelde
20 Yorumla Kadınların soyledikleri ile istedikleri çoğu zaman çelişir, hanimci isterler ama öyle olursan da sana olan saygılarını yitirirler yapmayın böyle hatalar:))
613 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Roraas ÜFFFF ne kadar gerček ne kadar doğru baksana Kadın aşkından resmen geberip ölüp bitmiş adama
https://youtu.be/8Ze1wCnRtio?si=4kAdk73D5KUvCezj - +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Beni kırmasın üzmesin fikirlerime değer versin , güvenimi boşa götürmesin , küçük detaylari düşünsün, eğer bunlar hanimcilik sayılıyorsa hanımcı olsun ama bence gerçek sevgidir bu.🤷🏼♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Bence zaten olması gereken bu haklısın 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı erkeğin kafası rahattır ya🤷♀️ maço birini istemem
22 Yorumla- +1 yıl
Mutlu eş mutlu hayat 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hanımcı diyorum ben. Hanımcı olmak ayrıcalıktır😂
24 Yorumla- +1 yıl
Sen de mi 😂
- +1 yıl
Kim istemez dimi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hanımcı her zaman mutlu olur ama kendini ezdirmesin
11 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar 😂
+1 yılerkeğin birinci görevi eşini mutlu etmektir
hanımcı erkek kadının mutlu olması için şarttırmaço bir erkek mutlu edemez çiçek alamaz şiir okuyamaz
kadının yüzünü okşayıp gözünün içine tatlı tatlı bakamaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Medeni duruşu olan adam iyidir ya. Yerinde uyumlu olsun , yerinde hayır da diyebilmeli. Kılıbık adam da şahsiyet olmuyo. Ailenin gazına gelmemeli, eśin de dolduruşuna. Yerinde naif kibar ilgili. Bu dengeyi kuran erkek olgundur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNezaket illa bişeyci olmak demek değildir. Nezaketli, saygılı ve anlayışlı olmak herkesin görevi bence net. Erkek erkek olarak kendine yakışanı yapsın, kadın kadın olarak kendine yakışanı. Cinsiyet değil insan olmak önemli olan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDenge severim. İkimizin de dediği olur... Benden güçsüzünü sevmem ayrıca. Maço yerine hanımcı olan okey ama dozu var. Ne anladığına göre değişir ikisi için de.
20 Yorumla
+1 yılNe maçoyum, nede hanımcıyım. Ben eşim olacak insana vereceğim değeri bilirim. Eşime asla zarar gelmesine müsade etmem ama eşimin de bana geçimsiz şekilde davranmasına da asla müsade etmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlarının hele buradakilerin özellikle düşündükleri söyledikleri yaptıkları hiç bir sekilde birbirleriyle aynı olmaz kendileri bile ne yaptigini bilmez asla
10 Yorumla
+1 yılHanımcı kaybeder net Bazıları kafasını duvara vura vura anlayacak bazıları ise beton kafasına bir türlü girmeyecek Çok azı mantığını kullanarak anlayabilecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre temsili ben maço erkek. Kadınına sonuna kadar sahip çıkan adam talep edilir. Sadece sevgilisinin yanında romantik olan kişi sevilir.
10 Yorumla Maço erkek. Kadınına sonuna kadar sahip çıkan adam talep edilir. Sadece sevgilisinin yanında romantik olan kişi sevilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHanıma hizmet vatana hizmettir, hanımcı erkeklerin daha mutlu oldukları da birçok şekilde ispatlandı. Babam hanımcıydı sevgilim de hanımcı, mis gibi
111 Yorumla- +1 yıl
Hanımcılık pasif olmak değil zaten. Dominant erkekten korktuğu için ayrılamıyor kadınlar. Daha iyi dememişim bak daha mutlu demişim. Hanımcı erkekler daha mutlu bir ilişki yaşıyorlar, bahsettiğim bu.
- +1 yıl
Kadınlar her ne kadar aksini söylesede İç güdüsel olarak Dominant Baskın erkeğe çekilirler. Bu yüzden ki Efendi sünepe hanımcı Erkekler sürekli terk aldatılma sömürülme tatmin edememe gibi sorunlarla boğuşur. Sebep bellidir sürekli kadının suyuna giden yalakalık yapan erkek ister istemez Kadının içinde ona karşı aciz olduğu duygusunu hissiyatını yaşatmış olur. Güçsüz muhtaç aciz kadının onayına bağımlı olan erkeğe kadının saygısıyla beraber sevgisi arzusuda biter. Artık ilişki Erkeğe benzeyen Bİr kız arkadaşla yürütmekten farksız olacaktır. Tüm istatiklerde anketlerde sosyolojik çalışmalarda Baskın tarafın erkek olduğu evlilik ve ilişkiler hep daha mutlu ve uzun sürmüştür Tarih boyunca korunan sahip çıkılan taraf kadın olduğundan Güçlü erkeği arayan kadın tabiki de baskın erkeğe arzu duyar. Fakat yine son zamanlarda MEdyanın beyin yıkaması veya içten pazarlıklı kadınlar Kendine köle aradığı için erkeklere hanımcı erkek sevilir palavrasını bolca sıkarlar. Ama nafile sürekli sürekli durmadan örneklerini duyarken görürken okurken (burada bile) bu argüman sürekli zayıflayacaktır.
- +1 yıl
Uzun uzun yazmışsın ama alakası yok
- +1 yıl
Okudum ve evet alakası yok
- +1 yıl
Bal gibide var ama sen ısrarın sonuç vereceğini zannediyorsun Resmen kadınların ağzından bile itiraf aldım bizzat Biz doğamız gereği manupilatif canlılarız o yüzden Manupile edemediğimiz diş geçiremediğimiz Adam direk güçlü geliyor gözümüze ve onu arzuluyoruz Dedi kadın Efendi erkek Serseri pi. ç Erkek ikilemi niye var. Niye hep sorun yaşıyan efendi sünepe hanımcı hanım evlatları o zaman Ya gerçekten bi git işine ya Hayır yani anlamıyorum cidden anlamıyorum Bak Ulan arzu duymacaksın sevemeyeceksin Tamamen hissis bir ilişki içinde olacaksın Hatta kocandan utanacaksın Niye bu ısrar niye Sırf güvence ve Sağlayıcılık veriyorlar mı diye Ne korksınız hemde ne
- +1 yıl
Neden manipülatif, baskıcı adamla hayatımı heba edeyim. Sonra ağlıyorsunuz "kadınlar saçma sapan tipleri seviyor" diye. Kaç kere hayatında kadın oldun da birkaç kadına bakarak karar veriyorsun. Yazdığımı anlamamakta ısrarcısın çünkü kafanda öyle belirlemişsin körüne inanıyoesun. onu geçtim hadi kadınlar öyle erkek seviyor diyelim, ben ne demişim "hanımcı erkekle daha mutlu oluyorlar" eşinin her dediğini yapmaya çalışan erkek pısırık demek değil, sen aradaki dengeyi sağlayamıyorsan da senin sorunun. Örneğin sevgilim beni mutlu etmek için uğraşır ama söz konusu beni korumaksa pısırık olmaz vs. Babam hanımcıdır ama dışarıda bir tanı bakalım selam verebiliyor musun korkuyor musun. Söz geçiremediği erkekle hayat geçirmek isteyen kadının babasıyla ilgili travmaları vardır, kendini geliştirmiş ve kendine saygı duyan her kadın el üstünde tutulmayı sever. Kadınların gözü açılıyor sizin gibilerin piyasası kalmıyor diye üzülüyorsun muhtemelen eh paşam ona da yapacak bir şey yok çünkü karşısındaki insana git işine diyen insanla kibar insan aynı kefeye bile koyulamaz.
- +1 yıl
Manupülatif ne alaka Maskülen bir erkek manüpilatif mi oluyormuş Kaldı ki doğüası gereği manupulatif olan kadındır o ayrı mesele Kaç gördüm bıkana usanana kadar desem yeridir. Geri kalanda senin kafanda oluşturduğun fantaziden ibaret Klaik dünyaya aslan bana kedi bende diyorum ki bir İnsanın tabiyatı bellidir Ya yumuşaktır ya da sert Sen diyorsun ki Hem öyle olsun hem böyle olsun Hem şöyle olurken bide böyle olsun Resmen kişilik bölünmesi KOmedi resmen Boşuna böyle fanteziler aramayın kaldı ki Kadın kendisi için bile pısırık olan erkeği yine sevmez. İsterse DÜnyaya atom bombası atsın Canım cicim light erkek oldumu Kadın ondan soğur. Ki dediğim gibi böyle bir şey yoktur Tamamen palavra En net örneğini Haberlerde görüyoruz Cinayetleri görüyoruz Bakalım dünyaya aslan bana kedi zırvası ne kadar doğruymuş 🤣 Ayrıca benim baskın erkek tarifim Tehditler savuran aldatadan baskı yapan kavgacı Hele ki manupülatif piskopat manyak bir tip değil. Ha keza onlara bayılanlarda var O ayrı bir şey Benim kastettiğim Eril erkeksi karizmatik ayağı yere sağlam basan özgüvenli """dominant ve Baskın"""(Emir komuta olarak demiyorum ROL ÖNCÜLÜĞÜ ÜSTLENEN ANLAMINDA)"İŞ bitiren ustalık sergileyen Erkekden bahsediyorum. AMa sen inatla hanımcı diyelimde erkekleri bu yönde manupile edelim derdindesin Hani duymasam tamam hepsi Erkeği nasıl köpek ederiz kafasında Böyle bir adam köpek felan olmaz Komik olmayın Eğer bir erkek kadının kölesi olursada Kadın o erkeğe saygı ile beraber arzuda duymaz. İçten pazarlığı bırakın ŞU köpekleme cümlelerini erkekler kursa ortalığı ayağa kaldırırsınız gurur yapıp oda ayrı bir garabet O yüzden ısrar etme Sünepe seven yok Ama sömürmek için enayi arayan çok farkındayız.
- +1 yıl
Uzatma başkan güzel sohbetti ama yeter🙏
Maço kıro sevmem ama hanımcıda olmasın, adam gibi karakteri düzgün sözünü dinletebilen biri 👍🏻
21 YorumlaBana hanımcı, insanlara maço sert olsun 😅
43 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bana dayanamasın diyorsun yani 😂
- +1 yıl
Balkızım diyorsun 😂
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. hanımcı 👍🏼 ama aşırı abartı da değil her şeyin fazlası zarar
10 Yorumla
+1 yılZeki erkekler hanımcılığı tercih eder, mutluluğa kestirmeden götüren o yoldur.
10 Yorumlaİkisi de sıkar bir süre sonra bence. Yerine göre olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı olsa daha iyi dağ ayısı görmek istemiyorum artık
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNe hanım ne de maço erkek. Nerede nasıl davranmasını bilen salon erkeği.
10 Yorumla Bana saygısını ve verdiği değeri göstersin önemli olan o.
10 YorumlaHanımcı erkek 🥰
Kocasını seven kadın diyorum 🥰10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sert mızacım olduğu için hanımcılık bana uygun değil
10 YorumlaHer dediğime de he demesin ya tabi ki sevsin saysın ama bana karşı bile olsa bir duruşu olsun.
10 Yorumla
+1 yılHanımcı ama eril enerjisi yüksek olsun
27 Yorumla- +1 yıl
Maço yani 😇
- +1 yıl
Ay yok maço da olmasın
- +1 yıl
Karar ver 😂
- +1 yıl
Veremeemmm
- +1 yıl
Napcaz senle 😂
- +1 yıl
Böyle kabullencez beni 😀
- +1 yıl
Kabullendik aldık 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet millet bakalım ne kazanıyormuş
https://www.youtube.com/embed/8Ze1wCnRtio20 YorumlaOrtası yok mu bunun😀
26 Yorumla- +1 yıl
Senin için bulcaz artık bir orta yol 😂 bence de haklısın ama ideali orta😇
- +1 yıl
Kargoda o zaman 😂
- +1 yıl
Gün içinde kapıda ödemeli 😂
Maçoluktan kasıt nedir?
12 Yorumla- +1 yıl
Dediğim dedik 😂
+1 yılBana gore sekil alan erkek 🥰😃
13 Yorumla- +1 yıl
Sıvı adam yani 😂😂
- +1 yıl
Evet ben zaten ruh hali surekli dalgalanan biri oldugum icin o net olmali ve beni idare edebilmeli. Yani boyle biri de bana gore sekil almis oluyo. O yuzden sivi aynen 😅
- +1 yıl
Bak en son bana hak verdin 😇
+1 yılİkisinin ortası en güzeli ben bu konuda şanslıyım eşim yeri gelir bana ev işlerinde de yardım eder canımın içi ❤️
10 Yorumla
+1 yılBana hanımcı, dışarıda efendi , yatakta maço :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah her yerde ayrı güzel 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri. Erkeklerden nefret ediyorum. 😏😏
13 Yorumla- +1 yıl
Hepimizden mi 😱
- +1 yıl
Bazı erkekler sinirimi bozuyor!
+1 yılBunlar ney bitane erkek vardir o da düzgün efendi baylardır bunlar neya kendinize gelin
10 Yorumla
+1 yılmaço erkek çünkü kızlar maço erkek daha çok sever mesela karabük olayı
10 YorumlaGörseldeki gibi bir hanimcılıksa biraz isterim🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılEşim iyi ne hanimci ne maço ikisinin karışımı prensim
10 Yorumla
+1 yılHanımcılık ilk tercihim değildir ama maço olmasın da ne oluyorsa olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Yerine göre davranan erkek
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaba saba sevmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Sen ince ruhlusun kaba olmaz bence de 😇
Cevap sahibi+1 yıldimii, kırmasın benii 😂
- +1 yıl
Kırmasınlar tabiki seni kıranı bizde kırarız 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHanımcı erkek kazanır..
12 Yorumla- +1 yıl
Her zaman mı 😂
Cevap sahibi+1 yılHer zaman
+1 yılHanımcıhanımcıhanımcı
20 Yorumla
+1 yılYerine göre davranan erkek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı olsun maço sevmem
20 Yorumla
+1 yılHanımcı ya keko ile ugrasamam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı erkek.
10 Yorumla Yerine göre herşeyim. İşine gelirse
10 Yorumla
+1 yılhanımcı olacak lafımı iki etmeyecek
10 YorumlaDeğer veren erkek
10 Yorumla
+1 yılHem hanımcı hemde maço.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin adam olanını seçtim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşine yardımcı olan erkek
10 Yorumla İkisinin ortası olsun işte
10 Yorumla
+1 yılYerine göre davranan, olgunlaşmış erkek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hanımcılık her zaman kazandırır.
10 YorumlaHanımcı
Diğerleri uzak dursun10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar