Moda & Stil Yarın şantiyede böyle bir kombin yapsam ne olur? EkinAkgoz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yarın şantiyede işim var ve bu kombini yapmak istiyorum sizce nasıl? Yarın şantiyede böyle bir kombin yapsam ne olur? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. güzel olur 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Oraya uygun olur mu bu bilmiyorum hiç gitmedim :D 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adamların gözü bayram eder kalıpları yanlış bağlarlar işler ters gider 😂😂 1 1 Yorumla ByDreamm +1 yıl Birde giderken sarı kola alirsan daha nolsun 😀😂 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl güzel arzuna ulaşır ortaya alınıp vahşi sekilde sürü tarafından düzülürsün 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. İşçilerin gözü faltasi gibi açılır gözleri ile dikerler 1 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hava zaten sıcak adamları daha fazla kaynatma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk proje müdürü yürür peşinden şantiye şefi ilerler. Onlar beceremezse muhasebeden arkadalsr var. Son çare kamyon soferleri ekskavatör ya da dozer operatörleri yürür 😀😀😀😀 1 2 Yorumla EkinAkgoz +1 yıl ya hsgafhjgsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisine verirsin Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. Sana bişey yapamayan ameleler ve kalfaları, gece kaldıkları konteynerda birbirini zükmesinler sonra! Yapma bu eziyeti onlara bence :P 0 3 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Bir de, etek siyah ya da füme olsaymış daha iyi olabilirmiş bence! Bacaklarının beyazını daha da ortaya çıakrtırdı <3 Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Kamyoncu bas gaz askim bas gaza der 😂Kalipci iyi cakar😁 demircide iyi doşer 🤣😂 Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Kardesim yanlis yere yorumlamisim kusura bakma yeni fark ettim Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Yani çok yorumları ve lafları aldırış etmeyen biriysen bir şey olmaz :) 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Bu nerenin şantiyesi oluyor acaba 😂 Binlerce şantiyeye gittim daha denk gelmedik 😂 0 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani senin tercihin ama baret takmayı unutma 0 0 Yorumla
organickimyaci46788 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şantiyede bu giyilmez her ortamın giysisi farklıdır işcilerin azdırmak mi amacin 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir şey olmaz, kombini yapmış olursun. Ne olmasını bekliyorsun ki? 0 0 Yorumla
Maniaac Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 671 cevap paylaştı. Amacın farklı gibi geldi. Santiye içn cok iddialı ozel olur. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. O şantiyede senin gibi giyinen bir sürü kadın vardır pek de bişey olmaz 0 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Sanki gomlek olmamış gibi 1 2 Yorumla EkinAkgoz +1 yıl Ne gider üstüne başka? Yorumla Gülüşün +1 yıl Bluz gidebilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayakta bosalirlar 1 2 Yorumla EkinAkgoz +1 yıl Yok be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene ve gör Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnşaatın ıssız yerlerinde kıstıranlar olur 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ustalar ve işçiler erken bayram eder mühendisim 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. İns ustaları 3 ncü kolu çıkar 😄 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Sağ cikabilirsen güzel 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Gelen geçen popon bakar 1 1 Yorumla Muro8384 +1 yıl Bizde baksak olmaz mı Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Şantiyeye giyilebilecek bir kıyafet değil 1 0 Yorumla
Ömerbey3267 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ben mütahitlik yapıyorum şantiyeye çok iyi bilirim aman dikkat et😂 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Adresi alayım🤣 1 4 Yorumla EkinAkgoz +1 yıl Tekirdağ'da şantiye gel :D Yorumla Richardgör +1 yıl Tekirdağ mı))) monica bellıci inşaat müh olsa gelmem🤣 Yorumla EkinAkgoz +1 yıl hahahhah Yorumla Richardgör +1 yıl İstanbul'da bir şantiye al🤣 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. İnşaat şantiyesi mi bahsettiğin? 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Aynen tam şantiye kombini 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Güzelll 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Usta başı halay başı 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Dene bakalım sonucu haber verirsin 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 943 cevap paylaştı. Sacma 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
güzel olur
Oraya uygun olur mu bu bilmiyorum hiç gitmedim :D
Adamların gözü bayram eder kalıpları yanlış bağlarlar işler ters gider 😂😂
Birde giderken sarı kola alirsan daha nolsun 😀😂
güzel arzuna ulaşır ortaya alınıp vahşi sekilde sürü tarafından düzülürsün
İşçilerin gözü faltasi gibi açılır gözleri ile dikerler
Hava zaten sıcak adamları daha fazla kaynatma
İlk proje müdürü yürür peşinden şantiye şefi ilerler. Onlar beceremezse muhasebeden arkadalsr var. Son çare kamyon soferleri ekskavatör ya da dozer operatörleri yürür 😀😀😀😀
ya hsgafhjgsa
Hangisine verirsin
Sana bişey yapamayan ameleler ve kalfaları, gece kaldıkları konteynerda birbirini zükmesinler sonra! Yapma bu eziyeti onlara bence :P
Bir de, etek siyah ya da füme olsaymış daha iyi olabilirmiş bence! Bacaklarının beyazını daha da ortaya çıakrtırdı <3
Kamyoncu bas gaz askim bas gaza der 😂Kalipci iyi cakar😁 demircide iyi doşer 🤣😂
Kardesim yanlis yere yorumlamisim kusura bakma yeni fark ettim
Yani çok yorumları ve lafları aldırış etmeyen biriysen bir şey olmaz :)
Bu nerenin şantiyesi oluyor acaba 😂 Binlerce şantiyeye gittim daha denk gelmedik 😂
Yani senin tercihin ama baret takmayı unutma
şantiyede bu giyilmez her ortamın giysisi farklıdır işcilerin azdırmak mi amacin
Bir şey olmaz, kombini yapmış olursun. Ne olmasını bekliyorsun ki?
Amacın farklı gibi geldi. Santiye içn cok iddialı ozel olur.
O şantiyede senin gibi giyinen bir sürü kadın vardır pek de bişey olmaz
Sanki gomlek olmamış gibi
Ne gider üstüne başka?
Bluz gidebilir
Ayakta bosalirlar
Yok be
Dene ve gör
İnşaatın ıssız yerlerinde kıstıranlar olur
Ustalar ve işçiler erken bayram eder mühendisim
İns ustaları 3 ncü kolu çıkar 😄
Sağ cikabilirsen güzel
Gelen geçen popon bakar