Yelek veya hırka olmasa, mont ve kazaktan sonra tişörte birdenbire nasıl alışırdım 😂 Siz yazlık kıyafetlere nasıl geçiş yapıyorsunuz?

Yelek veya hırka olmasa, mont ve kazaktan sonra tişörte birdenbire nasıl alışırdım 😂 Siz yazlık kıyafetlere nasıl geçiş yapıyorsunuz?
Ben hemen geçiş yapamıyorum. Önce ince hırkalarla ve tek çorapla alıştırma yapıyorum. Vücut yazın geldiğini anladığında çorapsız dolaşıp tişört moduna geçiyorum 😄
İşte bu 😄😄
Kışliklari Mayıs ayında kaldırmıştım zaten gülüm 😊 Ya şu an İstanbul'da öyle bir sıcak varki kıştan yaza geçmek hiç zor olmadı zaten resmen cehennem sıcağı yaşıyoruz desem yeridir
Amin canım inşallah 🙏
40 derece hava varsa zor olmuyor, genel anlamda sevdiğim tarz spor şık zaten 🙂
Teşekkürler 🙂
Ben kışlıkları kaldırdım şimdi sıra yazımı kışa çevirenlerde😂😂😂😂😂
Cevap
8Cevap
Ben genellikle spor giysiler giyerim hava serince üstüme hırka alırım. alta da kot pantolon bu kadar. bazen de deri ceket.
Yapamıyoruz, anlamadık ki ne giysek :d en iyisi gömlek. Ama şimdi Bi anda yaz geldi, tşört falan giyebilir
Yani mevsimlik hırkalar ya da ceketler olurdu bu geçiş dönemlerinde şimdi direk yaz moduna geçtik kot pantolon tişört.
Kışlık kıyafete çıkartıp yazlık kıyafeti giyerek😅
Kıyafet geçişini yaparken, mevsimin sıcaklık ve hava durumuna uygun olarak daha hafif ve nefes alabilir kıyafetler tercih edilir. Örneğin, kalın kazakları ince tişörtler veya gömleklerle değiştirmek ve pantolon yerine şort giymek gibi.
Kışlığı çıkarıp kenara atıyorum kanka yazlığı giyiyom 🤣 bi bakıyom kışlık yok piyasada 🤣
Fermuarsız svetşörtle geziyordum sadece , şimdide kısa kollu tişörtdeyim. Böyle😄
Benim için zor olmuyo kışın da yazlık kıyafetler tercih ederim Semii 😂
Çok güzel Semiii 😂
Mannaaak😂
😂😂🌸
Direkt geçiş yapıldı İstanbul da kaynıyor resmen hava
Ben birden geçiveriyorum hiç alışma sürecim olmuyor.
Malesf Avusturya'da sabah mont akşam tişört takiliyoruz
Kıs bitti şimdi yazı yaşıyorum.
Aynen 😂😂
Bir kere giyince alışıyşın abiş 🐣🌸🦄
Kalından bi anda inceye düşerek 🤣
Vazla mı net oldu 😂
Evet biz artık açıklama gereği duymuyoruz 🤣😂
😂😂😂
Dikey geçiş yapılır sndj
Yazligi cikarir kisliklari kaldirirsin , Zor birsey degil
Sıcaklar arttı zaten geçmek gerekir
Zor olmuyor bir tüşört le heme gçiş yaparim.
Sıcaklardan ötürü seve seve geçiyorsun
Sıcaktan piş bak nsıl hızlı geçiş yapıyon
Yapamıyorum 🙄
Trençkotla
Yeni şeyler alarak
Havalar sıcaksa
Hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?