Merhaba ben haftaya pentiye işe başlıyorum etek giyerim bu arada sorun yok ama sizcede saçma değil mi isteyen pantalon giysin yani bı zorunluluk kadınları objeleştirme saçma geldi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet her seferinde öyle olduklarını görüyorum gadası
Şirketin vizyonu bu kendi ürettikleri çorapları çalışanlara giydiriyor bedava yaratıcı reklam yani zaten ücret almıyolar sizden
Evet mantıklı
😂
Saçma degil. Bu da pazarlama politikasidir. Mağaza formatina uygundur. Sizi işe alim surecinde bilgilendirmişlerdir. Uygun gormuyorsanız kabul etmeyin işi.
Uygun görüyorum seviyorummm mevzu o değil ki giymek istemeyen de olabilir
Olamaz efenim. Giymek istemeyen işi birakır. Bu kurallari sirket koyuyor ve işe girerken kabul ediyorsunuz.
Hayır yani kabul etse bile zorla giyen de olabilir diye dedim yoksa kabul ettikten sonrq giyme mecburiyeti değil konu gene erkek milleti her boku yanlış anlıyor
Giymesin efenim başka iş bulsun silah zoruyla mi caliştiriyorlar. Sorunuzu ilginç buldum şahsen.
İşyerinin personel kılık kıyafeti konusunda kural koyması gayet normal.
Saçma geldiyse gitme işe. hem firmanın şartlarını kabul edip hem de eleştirmen garip
Eleştirmedim ki hatta benim hoşuma gitti mevzu o değil belki giymek istemeyen ama pnetide şartlarından dolayı çalışmak isteyen biri vardır önermek benim arkadaşım
Giymek istemiyorsa, penti de çalışmak istemesi de kendisiyle çeliştiğini gösterir
Anlamadınız ama neyse boş ver
Penti de insanlar primi için çalışmak isteyebilir ama etek giymek istemeyeni de olabilir olay bu
Prim için çalışmak istiyorsan o eteği giyeceksin. Yok öyle hem yüksek prim almak isteyip hem de ben etek giymek istemiyorum demek. O yüksek primi neden veriyor firma size? Kendi şartlarını yerine getirdiğin için.
Etek giymek istemeyebilir diyorsun da firma zaten daha ilk girişte şartını sunmuş, ikinci bir seçenek bile yok.
Anladım ben giymek istemeyen de olabilir dedim ben firmaya bişey demiyorum kendim giymek istiyorum havalı buluyorum zaten buradakiler yanlış anladı ama neyse
Bende diyorum ki madame, giymek istemeyen kişinin ne işi var orada 😅😅
Giymek istemiyorsa çalışmayacak sirket kuralı
Ama zaten çorapla giyiyorsunuz arkadaşının ki de gözükmez ki
Bazen giriyorum gözümü alamıyorum
Eşinizle falan gidiyonuz herhalde
Neden ki
E kadın ürünleri var ya gitmeniz biraz saçma ama eşinize de alıyor olabilirsiniz oda var
Değilimi yani alabiliriz bebiş
Boyle kistas olmasi sacmalik ve gereksiz bence
Ben giyerim bana göre hoş ama kesinlikle zorunluluk gereksiz
Ben zorunluluk icin soyleidm kisi kendi istedigini giymeli zorlamak sadece o iste huzursuzluk ve musterilere somurtmayi getirir
Zaten hep kadınlar gidiyor
Evet ama olsun nen açık biriyim giyerim hoşuma da gitti ama benim arkadaşım da pentiye başlatacak öbür mağazaya bacağında leke var mesela kendine özgüvensiz yani istemiyor giymek
İşi orada buldu diye mecbur giyecek de zorunluluk saçma yani
O zaman başka iş bakabilir
Ben giymek istiyorum ama zorunlu tutulmasına da gerek yok
Fondöten ile kapatır lekeyi öyle giyer
öyle bir şey yok oldu olacak çıplak dolaşsınlar
Ne yaptın çalışıyormusun pentide hala?
benide işe alırlar mı?
Hangi şubesinde başlayacaksın?
Söyleyim de gel demi
Çiçek alırdım 🤗
Ha bir de file çorap alıp sana hediye ederdim, işlem hacmin de artardı 🥰
Hangi ildesin