Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalıştığın yere göre değişir. Plaza tarzı bir yerde giyersen kimse fark etmez bile. Sanayi gibi bir yerde giyersen insanlar iş yapamazlar sana bakmaktan. Ortamına göre değişir yani. Benim iş yerimde giyinenlerin sayısı çok fazla ama kimse kötü gözle bakmıyor. Hâyâ meselesi diyelim.
Giymeyin haram , Allahu teala. bu şekilde giyinmeyi haram kıldı neden erkek tahrik olmasın zinaya meyletmesin diye , erkegede bakmayı haram kıldı Şi bile bile Allah'a karşı geliyorsunuz , cehennem ateşi insanin ayagina degdiginde beyni kaynayacak buna cesaretin varsa devam.
şu an gözlerim doldu ilk kez erkeklerin ciddiyetle ve sarkıntılık yapmadan bir soruyu cevapladığını gördüm tüm #erkeklere teşekkür ediyorum 🥳🥳
Cevap
40Cevap
Evet isteyen giyebilir tabi ki de
namuslu kız bulmak evlenmekten daha zor anasını satayım hem crop giyer hem niye bakarsın der o zaman sende ölçülü giyin bizde şortla gidelim ise ya da atlet ama yok biz sapıklık ediyoruz
Bi kadin acik giyindiginde erkekler baksin onlari tahrik edeyim diye dusunmez. Boyle yapanlar da vardir ama genelleme yapman sacma. Ben mesela etek giydigimde korka korka yuruyorum sen ve senin gibi dusunenler yuzunden. Siz ilkel maymunlar gibi nerede kaldirip kaldiramayacaginizi ogrenmediginizden biz nasil giyecegimizi size gore ayarliypruz. Olaylara distan bakarsan kulagi tersten tuttugumuzu fark edersin. Bak mesele sapiklik etmen vs degil mesele dusuncede bitiyor. Bi kadindan etkilenip etkilenmemek senin elinde. Bakmazsin olur biter. Siz cok guclu errrkekler buna da guclerini yetiremeyeceklerse ne diyim yani.
@yuruyendepresif anketde cogu erkek giy dedi neden acaba hepsi ciplk kiz görmek istiyo bu durum hosuna gitti mi
@Dertliymxm ben oraya ne yazdim kör müsün avaba sen? Ben de o zihniyetin yanlis oldigundan bahsediyorum. Etek giydigimde cekiniyorum yanlis anlasilmaktan diyorum. Eger sen de boyle dusunuyorsan ayni zihniyettensin demek ki. Bi kadin tecavuz edilse demek ki umrunda olmayacak o da ciplak gezmeseydi diyeceksin demek ki. Yazik
@yuruyendepresif bla bla bla
@yuruyendepresif yaziyi okumadim bile mal
Pek doğru tercih olmazdı, ben iş yerimde böyle kıyafete asla izin vermezdim, tatil yeri değil işyerindeyiz
İş yerine bağlı garsonluk yapıyorum önlüğümü giyince zaten önden be giydiğim pek gözükmüyor crop da giyiyorum güzel oluyor bu sıcakta
Özelde normal ama kamuda uyarı alabilirsin.. Hele sütyensiz giyme furyası da başladı ki, devlet kadrosunda giymen imkansıza yakın :)
Hayır uygun olmaz hatta uyarı alabilirsin iş yerinde böyle bir politika varsa
Kendi işim
O zaman ne diye soruyosun ablacığım, istersen çıplak git.
Giyilir. Giymeyen kız yok. Giyilmez diyen bağnazlara bakmayınız. Bunlar kediden köpekten bile tahrik olabilirler
Çalıştığın iş yerine bağlı bence. Eğer çalıştığın yer resmi bir alan gibiyse giyemezsin.
Çalıştığın yere göre değişir bu. Giyilebilir bence aşırı abartılmadığı sürece.
Giyilir hatta daha farklı şeylerde giyilebilir iş yerinde
Kendini iyi hissediyor ve şık oluyorsan tabi ki giyersin
İş yerinin ne tür bir yer olduğuna, genel giyim tarzına ve popüler modaya göre değişir.
memur falansan laf ederler hatta uyarı alırsın. Daha resmi şeyler giyinmelisin kafeye gitmiyorsun sonuçta.
İş ortamı ciddiyet ister ama bazıları iş hayatından uzak davranıyor ciddiyet yok profesyonellik hiç yok iş kadını gibi giyinenler kazanır.
insanların zihinsel sağlığı için hayır diyorum :)
Bence giyilmez , biraz ciddi olmasi lazim işyeri yaa hani
Erkekler ciplk kiz görmek istiyo ondan evet diyo s a lk olmayn
Türkiye kadar crop diyen duymadim ne sonradan görmesiniz baska ülkede yasadigim halde burada giyen olmuyor
Crop bence bir kiyafet değil yani. İş yerinde giyilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum
Giyilir niye giyilmesin ama ben genel olarak crop sevmiyorum
neden giyilmesin ki bence çok da güzel olur ben iş yerindeki arkadaşlarıma bakmayı severim estetik olur güzel durur.
Giyilmemeli kesjnlikle. İs yeri orasi tatil yoresi degil.
Resmi bir yerse zor.
Artık sütyensiz örgü croplu kızlar görmeye başladım. Kamuda tazminatsız kovarlar insanı o halde ;)
Bizde giyiyorlar.
Evet giyebilir aşkitom
Çorapsız asla çıkmam kendimi çıplak hisederim
Sen çıplak git yavrum
Hayır iş ciddiyetini bozar
Hayır canım ne münasebet
İşe bağlı olaraktan giyilebilir 😈
İş yeri Victoria's Secret olanlar giysin tabi
Niye
Erkekler inşaatta neden eldiven baret takıyorsa o yüzden, güvenlik 😊
Kendine kalmis borsey
Şirketin kılık kıyafet yönetmeliğine bağlı.
Giyilir giyiliyor niye giyilmesin ki
Hayır giyilmez
Bence gitilmaz
Hangi iş olduğuna göre değişir.
Uygun olacağını düşünmüyorum..
Nerede ve nasıl olduğuna bağlı
Yok canım sudyenle gidin..
giymeyen kaldımı
giyilebilir. iş yerine bağlı.
Nasıl bir iş yeri olduğuna bağlı
İşyerine göre değişir izin vermeyen yerler var
giyilir tabi