+1 yılcrop giyenler derneği başkanı olarak söylüyorum ki hayır. ilk zamanlar bende öyle düşünüyordum milletin giydiğinden sana ne işe icraate bak diye ancak üniversite okuduğum yıllarda hocamız bu konuya değinmişti ve düşüncelerimi değiştirmişti. mesela düğüne giderken eşofman giyilir mi sence? ya da markete giderken abiye? bu da öyle bir şey. erkekler içinde geçerli kalkıpta çeşme’ye tatile gider gibi palmiyeli dallı güllü güzel kardeşim gömleği ile geleni işten kovarlar. sokakta istediğini giyersin ama bir yere gidiyorsan ona göre giyinmelisinki ciddiye alınasın. :)
31 Yorumla- +1 yıl
ay güzel kardeşim ne ya g*v*t demiştim ahahahah
En İyi Cevaplar
+1 yılBen çorapsız asla duramam ne işte ne evde günlük hayatımda ama her insan çorap giyinmeyi sevmez ama bunun iş yeriyle alakası yoktur sadece rahatsız olursun bence çıplak ayak yara olur nasır olur iyi bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKadınlar iş yerlerine neden alınıyor sence? Neden hep bankalar aradığında kadın çalışan erkek müşteriyi arar. Erkek çalışan kadın müşteriyi arar?
Dünya bir et parçası çevresinde dönen bir bk çukurudur da o yüzden. Hepimiz bu sistemin birer et parçalarıyız kadın da erkekte her cm karesine kadar et parçası.
https://www.youtube.com/embed/KPx8VLDCR-k00 Yorumla
O zamn erkeklerde şortla işe gitsin aynı şey sizin özgürlügünüz varda bizim yok mu herkes iş yerinin kanunlarına uymalı arkadaş sen insansında biz değil miyiz dışarda ne giyersen giy ama iş yerinde öyle bi arkadaşım olsun öbür gün şortla gitmessem işe gel yüzüme tükür
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Ağzına sağlık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet giyilir
00 Yorumla Üzerine blazer ceket ve yüksek bel sigaret bir pantolonla giyilir ama crop çok dekolteli olmamalı bence.
20 Yorumla
+1 yılBen okulda stajyerim hoca sürekli uyariyor bende surekli giyiyorum cunku diger hocalar nerdeyse popon acip gelecek yani o derece bu kurallar bi bizemi işliyor arkadaş
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir yer orası çıplak grlseler daha iyiyims
kalite kontrol olmazsa cazibe kadınların silahı bence giy. hatat moda örgülü regüler süper olur; göğüsler fora senin yerine ben çalışırım sen öyle dur biblo gibi. habri enerjin yeter.
00 Yorumla
+1 yılGiyilmemeli bence. Dışarıda giyebilirsin ama iş yerinde disiplini bozar bence. Gerçi hangi işi yaptığına da bağlı. Dövmecide çalışıyorsan olabilir. Ya da barda vs.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNerede olduğuna bağlı. Resmî yerlerde de giyilebilir aslında. Etek göbek üstüdür, kısa olan üst taraf göbeği kapatabilir. Böylece crop gömlek giyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİşe göre değişir bazı yerlerde mesela mücevherci kuyumcu vs crop gibi aşırı açık şeylerle çalışan kızları görüyorum belliki özellikle giyiyorlar müşteri çekebilmek için
00 Yorumla
+1 yılTatil yerinde ya da normalde bile giyince içimize düşecek gibi bakıyorlar iş için pek doğru secim olmaz😀
10 Yorumlayani ortam nasıl bilmiyorum. ama ben kız olsam giymezdim. iş yerinin ciddiyetini bozar cünkü. bence o kadar ülke hazır değil.
10 Yorumla
+1 yılBizim patron direkt laf sokuyor anlamaları 1 saati buluyor🤣
25 Yorumla- +1 yıl
O kadar noksan beyinli tipler giyiyor bu göbeği açık şeyleri diyorsun yani 🤪😀
- +1 yıl
Aynen öyle iticiler yani 🙃 geleceğin anneleri demeye utanıyorm
- +1 yıl
Benim gibi düşünen birisini görmek Sevindirici Ben de bir kadına bakarken ilk sorun bu kadından anne olur mu sorusunu sormak oluyor giyimi ile tavırlarıyla zihniyeti ile fikirleriyle ve birikimi ile bu kadından anne olur mu diye soruyorum evvela
- +1 yıl
Kınamıyorum ama inşallah öyle biri olmam🙃
- +1 yıl
İnşallah poncik
İçeriden yazmıştım ama görmedin sanırım
+1 yılŞu açık göbekten tiksinen tek kişi ben değilimdir umarım
30 Yorumla
+1 yılResmi bir kurum da giyilmez tabi ki ama nornal işyerin de giyile bilir hatta daha acık rahat şeyler giyen de var yanii
00 Yorumla
+1 yılvücudun üzerinden satışları arttırmak istiyorsan yani maalesef burada kendini objeleştirmiş gibi de olduğunu düşünüyorum, işe yarayabilir.
00 Yorumla
+1 yılÜzerine blazer ceket giyersen hoş durabilir. Tabii crop çok dikkat çekiyorsa bilemem. Hani sade bir şeyse güzel durabilir.
00 YorumlaFantezilerine basrol olmak istiyorsan buyur😂 7 saniyede 1 yaa el insaf acıyın onlar da insan
10 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. İş yerin spor salonu veya gece kulübü tarzında bir yerse giyersin niye giymeyesin.
10 YorumlaEvet gidilir. Hatta bikiniyle bile gidebilirsin. Hiçbir problem olmaz.
11 YorumlaBen inşaat mühendisiyim şantiye şefiyim giysem siz düşünün 😊🙈
10 YorumlaYani seksi bir kıyafet bence giyilmeli iş etiğine uymaz
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılEğer memelerin dolgun ve iyi bi dekolte verirse tabiki güzel olur
00 Yorumla
+1 yılCrop genel olarak giyilmez. Giyen kadınlara acıyorum.
00 Yorumla
+1 yılçok açık olmadıkça sorun olmaz brnim çalıştığım yerde şef istemiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bi yerde çalışıyorsunuz. Ateş vs bulundu mu orsa
- +1 yıl
anlamadım
+1 yılGiyilir ve gerçekten yakışmışsa motivasyona katacağı enerji ile o gün performanslar katlanır 😌
00 Yorumla
+1 yılGiyenler oluyor örneğin mavi jeans de falan görüyorum
00 Yorumla
+1 yılHem sağlığınıza hem kendinize yazık dikkat çekecez diye ne yapacağınızı şaşırdınız
00 Yorumlaİşyerine göre değişir devlet kurumuysa sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence giyilebilmeli zira çok abartılmadığı sürece kıyafet serbestliğinden yanayım
04 Yorumla- +1 yıl
Beyninle düşün, uçkurunla değil.
- +1 yıl
Orası iş yeri. Belli kuralları var. İnsanların aklına cinselliği getirir ve disiplini bozar bence abartılı açık ve dekolteli giyinmek.
- +1 yıl
@Strong_Warrior Dostum uçkurumla düşünmüyorum ama sadece bir crop giyen kızı görünce fena oluyorsan o senin problemin...
- +1 yıl
@Strong_Warrior Mini etek abartı olur mesela ama cropta bence bir problem yok
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim iş yerinde giyilmez bazılarında olabilir de bizim fiziki ortama uygun değil
00 Yorumla
+1 yılhangi iş olduğuna bağlı. mesela kasiyerse giyilmez.
00 YorumlaErkekler için sorun olacağını sanmıyorum patron da onayliyorsa sorun olmaz jsjsjs
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yılBen giyiyordum da patronum katil etme beni düzgün giyin dedi hayvan herif
04 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı 😃
- +1 yıl
yoksa yatırıp skecekkkk seni belli eli cebinde geziyor demekki adam @minikkladyy
Giyilmeli croplu cıbır cıbır hanımefendiler görmek istiyoruz jsjsjsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılGiyiliyor. Zaten normal kıyafet arasan bulamıyorsun ki :)
00 Yorumlakim hangi hadle karışabilirki tabiki giyilir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence giyilmez iş yerinde daha formel olmak gerekir.
00 YorumlaNasıl bir iş yeri olduğuna göre değişiklik gösterir.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
Amac vucudunu sergilemekse bence cok aleni olur crop.
00 Yorumlaİş yeri kılık kıyafet yönetmeliği sorun etmiyorsa giyebilirsin, neden olmasın. 👍
00 Yorumla
+1 yılÖzgürce giyinip dışarı çıkamıyorsam bir kadın olarak bu ülkede yaşamanında bir anlamı yok!
013 Yorumla- +1 yıl
Ulkeyle alakasi yok. Resmi kurumlarda bu tarz kiyafetler abes kacar. Japonyaya git bakalim giyebiliyor musun 🤷♀️
- +1 yıl
Sözün bittiği yerdeyim.
- +1 yıl
@Kırlariçindebikız İllede duyar kasacaklar aaqqq Japon Nhk World izliyorum sunucu boğazına kadar kapalı üstünede ceket giyiyor, Türk Trt izliyorum sunucu dekolteli askılı ile , Arap Elcezire izliyorum sunucu dekolteli askılı ile sonrada halen asılsız duyarlar kasıyorlar.
- +1 yıl
Medeniyeti bi yerlerini gostermek saniyorlar. Resmi kurumlardan sirketlerden haberi yok.
- +1 yıl
Medeniyetle alakası yok. Bu bir yaşam tarzı
- +1 yıl
Yasam tarzini disarda dibine kadar yasa. Ofiste gobegini acmak zorunda degilsin. Yerine gore giyinmeyi bilmen lazim.
- +1 yıl
Ofiste göbek açmanın sakıncası ne acaba bilemedim 🤷♀️
- +1 yıl
Meraktan soruyorum göbeğini açıp gezince ne oluyor ne elde etmiş oluyorsun
- +1 yıl
Bir kadın olarak Özgürlüğümü kazanmış oluyorum.
- +1 yıl
Hmmm çıplaklık özgürlüğü peki senin çıplak gezmen başkasını rahatsız etmiyor mudur mesela bir adam gömleği adana usulu göbeğine kadar açsa demediğin kalmaz
- +1 yıl
Size artık cevap verme gereği dahi duymuyorum. Böylesi bir cehalete ve zihniyete söyleyecek sözüm yok. Seviyeniz yerlerde konuştukça batıyorsunuz susunda molla desinler. İyi geceler 💤
- +1 yıl
Eeee bu işler karşılıklı umarım o adanalı ile o bağrı açık sen gobeği açık özgürce aynı işyerinde çalışırsınız. Çokta Tızzzzzzzzz
- +1 yıl
Ahahaha
bizim iç mimar giyiyor aman Allahım yok böyle bir şey 😂😂
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılNerde olursa olsun Kezbancıl geliyor bana crop giyenler.
10 Yorumla
+1 yılBen yaz kış demeden crop giymeyi çok seven biriyim şu an üniversitedeyim ama iş hayatında crop giymeyi düşünmüyorum o yüzden yeni kıyafetler almayı düşünüyorum cropları günlük hayatımda giyerim. Yani bence ciddiyetsiz olur iş yerinde
01 Yorumla- +1 yıl
Ama altına daha resmi bir yüksek bel pantolonla giyilebilir gibi
Sekreterlik yapıyordum crop ve tayt giymiştim patron eve yolladı git uzerini değiştir benim başımı belaya sokma diye ödhehdhejdhdjjf
10 YorumlaŞimdi göbeği açık bile çalışıyorlar ben ilk okula giderken sınıf öğretmeni çok kısa etek giydi diye veliler meydan dayagı atmıştı
03 Yorumla
+1 yılCalistigin yere bagli eger devlet daire veya kurumu ise bence giyilmez ama beach club gibi yerlerde giyinir bence
00 YorumlaAnnem bazen giyiniyor ama okulda yasaktır zaten giyinmesi
10 Yorumla
+1 yılÇalıştığın yere bağlı olarak değişir
20 Yorumla
+1 yılNerede çalışıyorsun veya iş yerinde bu tarz şeyler giyen var mı?
00 Yorumla
+1 yılEvet giyilir ama kombin yaparak tek başına basit durur
00 YorumlaYaptığınız iş ve müşterilerin kim olduğuna göre değişir
00 YorumlaGiyilmez bence. Çok yarım değilse yani göğüsün biraz aşağında değilse giyilebilir
00 YorumlaNasıl bir işyeri olduguna baglı resmi bi kurumsa giyilmez
00 Yorumla
+1 yılNiyet ettim yorumları okumaya 🤣🤣
32 Yorumla- +1 yıl
Bende 😂
- +1 yıl
Hadi hayırlı olsun 🤞
Çalıştığın yere bağlı
313 Yorumla- +1 yıl
crop fazla olmaz mı?
- +1 yıl
hm peki. ne iş yapıyodun bu arada?
- +1 yıl
anladım. istemiyor musun? yoksa güzel bir iş mi denk gelmedi?
- +1 yıl
ne mezunusun?
- +1 yıl
zor ya muhasebe çok var yapan maalesef. ve iş de öğretmiyorlarmış rakip çıkmasın diye.
- +1 yıl
ne iş yapmak istiyosun?
Giyersen patronunun odasına girme
20 Yorumla
+1 yılÇorapta giyilir cropta
10 Yorumla
+1 yılBence giyilmez
İş dışında giyilebilir10 Yorumla
+1 yılDress code yoksa giyilir
10 Yorumla
+1 yılGiy de sksnler a.. q afrika burasi
10 YorumlaGözler bayram eder, güzel olur, hoş olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat