Gotik olarak daha level 1 bile değilim ama böyle şeyleri seviyorum ve ailem bunun gençlik olduğunu ve geçici olduğunu söylüyor. Ve ben katılmıyorum, bir kaç günlük bir heves değil.
Gençlik bir kaç günlük değil zaten kimisi kendine yakışıyor diye düşünüyor ise yaşı kaç olursa olsun takar ancak genel bir gençlik kavramı yapacak olursak 28 yaşına kadar sürebilmektedir
Başka biriside yakışmış ve seksi durmuş demişti :) ikinizinde düşüncesi şahsen skmde değil. İster yakışmış de ister yakışmamış de. Bu senin düşüncen ve beni bağlamıyor
Tamam kanka bu bir tarz meselesidir ve senin tarzın değilse takmazsın böyle şeyleri ayrıca gereksiz değil sadece farklı bir tarz. Ve ben seviyorum beni anladın mı? Sanki sana tak demişim gibi ne havlıyorsun bana şimdi
Benim üslubumdan şikayetçi olana bak lan. Hem benim tarzıma gereksiz dedin az önce hemde benim taktığım takıya köpek tasması dedin yani bana köpek dedin. Kötü laf sahibine aittir hoşt
Ucuz durduğunu bende biliyorum ayrıca da tarzın değil diye kötü diyemezsin. Kötü demen kesin bir yargı olacağı için bu banada saygısızlık olur. "Bence kötü" demelisin bunun yerine.