Güzellik & Bakım Kaşlarımı aldım sizce çok mu ince oldu:/? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selam, yarın için kaşlarımı aldım da çok mu ince durdu? Güncellemeler+1 yıl Kuaför değilim elimden bu kadar geldi arkadaşlar😒🙄 Kaşlarımı aldım sizce çok mu ince oldu:/? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Simetri takıntım var sol tarafı biraz fazla almışsın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa öyle mi elimden bu kadar geldi Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyi bence gayet ben daha ince alıyorum hayatta yüzüme o gidiyor çünkü 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yüzün ince mi zayıf mı? Yorumla Soran +1 yıl Pardon ince mi yoksa dolgulu mu😅 Yorumla Zemheri27 +1 yıl İnce galiba adile naşit kaşı olmuyor canım öyle ip gibi falan kalın kaş hoş durmuyor bende denedim kaç kez 😄 Yorumla Soran +1 yıl Benimki de ince ondan dedim ince yüze hafif ince kaş yakışır bence Yorumla Zemheri27 +1 yıl Bence de kalın hoş olmuyor Yorumla
HacıAmaGerçekk Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Yüzün ile olan uyumuna bağlı, bu şekilde kim ne dese doğru olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/sPzP8Mbbcf8😁😁😁 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha cok güldüm ya😅🤣 Abartma o kadar da ince değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzünde ufak da olsa tebessüm oluşturdu isem ne mutlu giz yapın çok güzel maşallah 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol ağam😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağam derken 😶😂 Yorumla Soran +1 yıl Fesat düşünme işte aganın ağam versiyonu😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağanın uzme o zaman sana aşık oldu hadi evlenelim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hadi evlenek🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama gizlisin güzel gözlü 😣 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa öylemiymiş😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga geçme gerçekten beğendim :/ Yorumla Soran +1 yıl Ayol neremi gördün ve beğendin😅🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözler önemli gözlerini gördüm 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Ben bile bu resimde gözlerimden korkuyorum😅🤣 nasıl etkilendin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga geçtiğini için be de gizlendim :/ Yorumla Soran +1 yıl Knk ciddiyim çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence çok güzel ama bende ciddiyim.. Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm:/ Yorumla
Dpjam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Tam yüz fotosu at belli değil yüzüne yakışmadığını anlayamıyorum 0 0 Yorumla
Rollingthunder Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Modelinden kaynaklı garip duruyor. Kalınlığı ortalama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyide uç kısımları da kalın olmuş inceltseydin az 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uç kısmı derken başını mı kastettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bitiş kısmı Yorumla Soran +1 yıl Aslında ince ama telefonda biraz garip gözüküyor sanki Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl güzelmiş kapanmayı düşünüyomusun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun😅 Yorumla Romantik_Biri +1 yıl sana yakısır bence peçe felan Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Romantik_Biri +1 yıl sizi tanıyabilirmiyim Yorumla
Asiritatii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kaşların arası ve bitiş noktası olmamış. Çok ince değil bu arada. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa:( elimden bu kadar geldi Yorumla
__RASKOLN__ Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl İyi bence.. sakın daha fazla alma 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen😅 Yorumla __RASKOLN__ +1 yıl İncecik oldumu bana çook itici geliyor... Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
KARANLIK1ADAM Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Hayır ama biraz daha titiz al 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Beceremiyorum ya Yorumla KARANLIK1ADAM +1 yıl Zamanla zaten güzelsin maşallah sana🤗 Yorumla
son_ütücü_09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kötü olmuş 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Deme be Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Valla bak Yorumla Soran +1 yıl Nasıl almalıyım peki Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Bu kadar ince yüzüne yakışmamış öncelikle Yorumla Soran +1 yıl Yüz şeklimi bilmiyorsun ki Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Fotoğraftan anlaşılıyor:) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yüz şekli tarif et bakalım Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Uzun , çene sivri bir yüz tipi Yorumla Soran +1 yıl Evet, oval, uzun karışık😅 Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Benim tipime benziyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet benzerlik var. Ee peki nasıl almalıyım ya da hangi şekil gider? Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Sana kalın yakışır daha çok beyaz tenli olman büyük avantaj Yorumla Soran +1 yıl Anladım normalde kalın zaten bu sefer inceltim Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Gerekte yokmuş inceltmene ama burda senin kendini hangi şekliyle begeniyorsan o önemli tabi Yorumla Soran +1 yıl Hangisi yakışıyorsa onu beğenirim😂 Yorumla son_ütücü_09 +1 yıl Kalın iyidir 😀 Yorumla
eyllbthn_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Gayet güzel olmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmamis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnce mi olmuş Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. sol kaş bağımsızlıgını ilan etmis 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Güzel gorunuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Simetri takıntım var sol tarafı biraz fazla almışsın.
Yaa öyle mi elimden bu kadar geldi
İyi bence gayet ben daha ince alıyorum hayatta yüzüme o gidiyor çünkü
Yüzün ince mi zayıf mı?
Pardon ince mi yoksa dolgulu mu😅
İnce galiba adile naşit kaşı olmuyor canım öyle ip gibi falan kalın kaş hoş durmuyor bende denedim kaç kez 😄
Benimki de ince ondan dedim ince yüze hafif ince kaş yakışır bence
Bence de kalın hoş olmuyor
Yüzün ile olan uyumuna bağlı, bu şekilde kim ne dese doğru olmaz
Haklısın
😁😁😁
Ahaha cok güldüm ya😅🤣
Abartma o kadar da ince değil
Yüzünde ufak da olsa tebessüm oluşturdu isem ne mutlu giz yapın çok güzel maşallah 😊
Sağ ol ağam😅
Ağam derken 😶😂
Fesat düşünme işte aganın ağam versiyonu😃
Ağanın uzme o zaman sana aşık oldu hadi evlenelim 😁
Hadi evlenek🤣🤣
Ama gizlisin güzel gözlü 😣
Yaaa öylemiymiş😅
Dalga geçme gerçekten beğendim :/
Ayol neremi gördün ve beğendin😅🤣🤣
Gözler önemli gözlerini gördüm 🙈
Ben bile bu resimde gözlerimden korkuyorum😅🤣 nasıl etkilendin ya
Dalga geçtiğini için be de gizlendim :/
Knk ciddiyim çünkü
Bence çok güzel ama bende ciddiyim..
Üzgünüm:/
Tam yüz fotosu at belli değil yüzüne yakışmadığını anlayamıyorum
Modelinden kaynaklı garip duruyor. Kalınlığı ortalama
Iyide uç kısımları da kalın olmuş inceltseydin az
Uç kısmı derken başını mı kastettin
Hayır bitiş kısmı
Aslında ince ama telefonda biraz garip gözüküyor sanki
güzelmiş kapanmayı düşünüyomusun
Neden sordun😅
sana yakısır bence peçe felan
Aynen
sizi tanıyabilirmiyim
Kaşların arası ve bitiş noktası olmamış. Çok ince değil bu arada.
Yaa:( elimden bu kadar geldi
İyi bence ama şeklini beğenmedim
İyi bence.. sakın daha fazla alma
Aynen😅
İncecik oldumu bana çook itici geliyor...
Haklısın
Hayır ama biraz daha titiz al
Beceremiyorum ya
Zamanla zaten güzelsin maşallah sana🤗
Yok iyi uçlarını sivrilt biraz
İnce değilde eşit olmamış sanki
Çok ince değil
Güzrl olmuş
Yok, ideal
Uçlarını garip buldum.
Kötü olmuş
Deme be
Valla bak
Nasıl almalıyım peki
Bu kadar ince yüzüne yakışmamış öncelikle
Yüz şeklimi bilmiyorsun ki
Fotoğraftan anlaşılıyor:)
Nasıl bir yüz şekli tarif et bakalım
Uzun , çene sivri bir yüz tipi
Evet, oval, uzun karışık😅
Benim tipime benziyor 😀
Ahaha evet benzerlik var. Ee peki nasıl almalıyım ya da hangi şekil gider?
Sana kalın yakışır daha çok beyaz tenli olman büyük avantaj
Anladım normalde kalın zaten bu sefer inceltim
Gerekte yokmuş inceltmene ama burda senin kendini hangi şekliyle begeniyorsan o önemli tabi
Hangisi yakışıyorsa onu beğenirim😂
Kalın iyidir 😀
Gayet güzel olmuş
Teşekkür ederim
Olmamis
İnce mi olmuş
sol kaş bağımsızlıgını ilan etmis
Bak son kısmını sivri yap daha çok yakışır
güzel güzel maşallah
Normal.
Kalin kas daha iyi gider elleme
İnce olmuş