Merhabalar
sizce kısa boylu olan erkekler nasıl ayakkabılar tercih etmeli yüksek tabanlı ayakkbılar dışarıdan absürt gözükmüyor mu görüşlerinizi bekliyorum
Merhabalar
sizce kısa boylu olan erkekler nasıl ayakkabılar tercih etmeli yüksek tabanlı ayakkbılar dışarıdan absürt gözükmüyor mu görüşlerinizi bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşırı aciz duruyor hoş görünmüyor. Boy uzunluğu çok artı bir şey kimse inkar edemez. 185 üstğ zaten direkt uzun 170 ve üstü de gayet normal bence kafaya takılacak boylar değil. Eğer 170den kısaysan onu ayakkabıyla falan değil tarzla vs kurtarmak lazım.
170 den kısa maalesef var mı marka model öneriniz siz hangi tarzı yakıştırıyorsunuz
Yakışan diyeceğim çok ucu açık olacak ama şöyle söyleyeyyim artık dar pantolonun altına nike-adidas ayakkabı üstünde de beyaz tshirt görmekten sıkıldı herkes biraz kendine has dikkat çeken temiz görünen bir tarz yaratmalısın ki boyuna rağmen cool durasın
Ya da gideceksin spor salonuna 165 de olsan harika bir vücut yapacaksın
Ya boy kısa spor yapıyorum dışarıdan belli oluyor ama biraz komik gözüküyor yani insanların bakışlarından anlıyorum açıkcası yani bunu ayakkabıyla kurtarabilir miyim dedim ama sanırım olmayacak :)
Ayakkabıyla olmaz o iş. Takma kafana minyon tatlı bir kızla yakışırsınız
Peki son olarak air max modellerini nasıl buluyorsun
O kadar çok replikalarını yaptılar ki artık hepsi replika gibi geliyor... Hoş durmuyor. Ben tabanlı bir spor ayakkabı önereyim sana bekle.
Tamamdır bekliyorum
Air jordan 1 elawete low bence air maxlerden iyi
Başta aciz duruyor dedin buda kaba değil mi taban olarak
Birde puma rs ler nasıl sence
Veya derimoddaki klasik ayakkabılar
Puma rs xler de hoş gözükmüyor bence tam anlatamıyorum ama karışık ve şekilsiz duruyorlar ve tabanları aşırı dikkat çekiyor air jordan dediğimin tabanı en az pumanınki kadar da olsa düz ve sade olduğu için kötü durmuyor
Derimoddaki ayakkabıları düşünme bile onu görünce benim kafada direkt zincir nargile beliriyor
Jordan kadın ayakkabısı gözüküyor peki derimodda satılan ayakkabılar nasıl sence
:) o ne demek ya
Jordanın 45 e kadar numarası vardı ve uniseks geçiyor diye hatırlıyorum tükenmiş olabilir
Birde ayakkabının içine koyulan tabanlıklar varmış bunlar kullanılır mı acaba
Boy uzatan tabanlık
Bilmiyorum daha önce kullananı görmedim ama pratikte çok konforlu gözükmüyorlar. 5 cm oynayacak diye değmez bence.
Şu modele bakar mısın siyah puma rs-trck base gözüme çarptıda nasıl gözüküyor
Bizim zevkler uymuyor pek ahahad hangisini kendine yakıştırıyorsan o en iyisidir
Tamamdır çok sağol vakit ayırdıgın için
Yüksek taban daha çok komik duruyor. Kısa boylu erkeği sadece yüksek gösterir uzun göstermez. Bacak ve gövde boyunuzdan belli olur her türlü ve daha çok komik durur. Doğal ol
@merveaydin019 ama öyle de kısa gözüküyoruz
Peki böyle dolgun yani böyle ayağı kaplayan yüksek taban değil de sağlam ağır ayakkabı yani spor böyle bilmiyorum anlatamadım sanırım
Marka model öneriniz var mıdır
Ben bugüne kadar Adidas’tan şaşmadım
Ben kisa boylu erkekleri daha cok seviyorum. Benim boyum 175 kendimden kisa olanlarada bakarim ama yüksek taban ayakkabi insanın özgüvensizligini gösterir yolda göz ucuyla bile bakmam. Özgüvenli ol biraz
Yok zaten ben pek yüksek taban ayakkabı giymiyorum daha çok klasik o ne diyorlar babet tarzı var ya o şekilde onları seviyorum klasik yani ama spor giydiğimde de istiyorum ki biraz kaba olsun yüksek tabandan ziyade kaba bu peki beni değişik gösterme yani komik gösterir mi çok fazla kilom da yok
Nike air force tarzı ayakkabılar olur mu
Ben de şu an aynı bu modeli giyiyorum ama Adidas‘ın
Spor ayakkabılar