Erkekte dar paça kot ile uyumlu ayakkabı hangisidir? kotun altına spor ayakkabı modelleri neler olabilir? Dar paça pantolon altına ayakkabı önerir misiniz erkek?dar paça pantolon altına ayakkabı erkek
Erkekte dar paça kot ile uyumlu ayakkabı hangisidir?
Dar paça pantolon altına ayakkabı spor ayakkabı ya da Hummel, New Balance gibi ayakkabı modellerini tercih edebilirsin. Ama en çok beyaz spor ayakkabı yakışıyor. Babet tarzı bir şey tercih etme sakın hiç hoş durmuyor erkekte. Kışın giyeceksen yarım bot tercih edebilirsin.
Ben dar paça giymeyi tercih etmiyorum. Ama giyenler varsa spor ayakkabı ile kombinleyebilir. Dar paça pantolon altına ayakkabı Hummel, New Balance, Skecher, Anta ve Tiger gibi ayakkabıları tercih edebilirsin.
Dar paça pantolon altına ayakkabı olarak kesinlikle spor ayakkabı tercih etmelisin. Kışın da yarım botlar çok hoş duruyor. Ya da converse tarzı hoş duruyor. Tabii nasıl kombinleyeceğin de önemli bir faktör.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sneaker ve airmax tipi ayakkabılarla çok güzel gider. Ya da converse gibi düz tabanlı bir ayakkabı ile dar paça pantolonu kombinleyebilirsin. Üzerine de gömlek giyersen çok yakışıyor.
gizli kullanıcı haklı. "onun yerine gayet normal bi kot veya keten pantolon..altınada ne çok spor nede çok klasik ikisinin arası bi ayakkabı...üzerinede tercihe göre gömlek veya tişört.. çok daha iyidir.." katılıyorum.
En İyi Cevaplar