AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben sevdiğim kadının açık kapalı olmasına bakmam.
Kapalı olması da bir şey ifade etmiyor açık olması da, kendisi önemli diye düşünüyorum ben
Insan olsun. Iyi dürüst ve gerçekçi olsun yeterli. Bir de uçlar da olmasın.
Uçlar derken nasıl yani?
Yani çok aşırı kapalı. Aşırı muhafazakar. Ya da aşırı açık olmasın
Hım anladım mantıklı
Evet. Teşekkür ederim
Ayran mı bu bacım? Ayran mıyız biz? İnsanız lan biz.
@Ehveni_şerr kadınlarda da var sıkıntı bak walla.
Ayranız ndkdkfkf şu aralar çok görüyorum açık kızlar çok sev yapıyo o yüzden merak için sordum bunun açıklıkla ilgisi var mı diye
He onu bilmiyorum bacım da kendimi açık ayran gibi hissetmek hiç hoş olmadı 😂
Ne sıkıntı var kadınlarda Potterhead?
@Mr_Potter siz bana laf mı ediyorsunuz kendinize bakın sonra konuşun lütfen
Kendilerini beğendirme sıkıntısı.
@Berensaatt çattık 😅 ne varmış bizde?
Kızda kendini beğendirme çabası yok ki. Eleştiriyi doğru yapsanız içim yanmayacak ya. Ben de eleştirdim geldi tatlı tatlı cevap verdi.
Ben soru sordum üstüne alınan sensin genel soru kişisel değil bilginize
Gençler sakin olun 😃 dövseydiniz bi de :))
@Mr_Potter kendinde illa ki problem vardır sonuçta kimse mükemmel değil😬
Niye dövelim eleştirini eleştirdim ki bu doğal hakkım diye düşünüyorum kendi yorumumda üstelik 😂
Durup dururken kendin fırsat kolluyorsun kavga için ya bu kendi cinslerim niye böyle aw bi şey dersin altından bin bir türlü laf çıkartırlar
Kızım sen benim cümlelerimi kendi üzerine niye alındın? Potterheade dedim ben bunları. Dünya etrafında dönmüyor hey kendine gel.
😅😅 eleştirime eleştiri saygı duyduğum bir durum.
Benim demek istediğim şey şu. Bir erkek çekiciliği kapalı ya da açıkta aramaz. Seksepaliten yüksekse ve sana karşı ilgisi de varsa zaten senden çekicisi yoktur. Seni beğenmesi için açılıp ya da kapanmak seni tamamem küçük düşürür. Nasılsan öyle kal.
Ayrıca hala kadınları saçma bir ayrımın içine soktuğunu düşünüyorum ki hiç şık değil. Onun dışında seni savundum ama algın yetmemiş ki bu senin kapasiten bu da benim sorunum değil.
Potterhead bu görüşte haklı mesela ben katıldım +1
@ehveni_serr ee ne diyorduk? :))
Ne diyorduk bunlardan başka? @Mr_Potter
Savunduğunu gördüm ama son yazınla yere serptin de öv övme sana kalmış hem cinslerimi sevmiyorum evet hepsi şıklık erkek için yapmayacağı şey olmayan varlıklar dedikodu desen bi sürü az kesim sadece çok iyi
@Mr_Potter teşekkürler bilgi için açılıp kapancam demedim sadece soru bu cvp aldım ok
Dedi ve açık kadınlar daha fazla sevgili yapıyor neden lan acaba fitne fesatlığı ile bu soruyu açtı 😂😂😂 fitne desen var dedikodu desen var çok komiksin 😂😂😂
Haydaa.. arkadaşlar siz önce bir olup bana saldirmiyo muydunuz? Yine bir olun saldirin öyle daha tatlıydınız 😃 su an kime ne dicem anlamadim.
Sen bir şey demek zorunda değilsin😂 Bariz bir çelişki var ve komik sadece bunu bildirdim ve gidiyorum iyi akşamlar ikinize de 🌸😊
@Mr_Potter sus abi tatlı değilim ben kardeşinim tamam o kızı tatlı bulabilirsin ama
Tartışmıycam değmezsin çünkü.
Arkadaşlar 😅😅 haydaa.. peki hadi iyi geceler
Ben kapalı tercih ederim sırf kıyafet kavgası etmeyelim diye
Kapalımı topuklarım g.. tüme vura vura kaçarım açık olsun benimki lütfen
Neden peki?
Bozuk zihniyetli çoğu her türlü fitneyi yapar ama namaz kılan eş ister evleneceğim adam karakterli olsun der ama aslında paralı ister bir çoğu sevdiği adamı anasından babasından kardeşlerinden soğutup kendi tarafına çekmeye çalışır yani kısaca bunların alayının d.. oğuranını s.. kym yapıştırıp geçmek lazım karı diye evlerden içeri sokmamak lazım iyi olanları ülke genelinde %10 u geçmez onada denk gelmek bir mucize (çevremdeki bütün türbanlı evli arkadaşlarım hep bu zihniyetteki kadınlarla evli yoksa olayın benle alakası yok)
Önyargılısın çevrenden ötürü olma herkes bir değil.
Herkesi dinliyorum sadece aynı mokun farklı renkleri hepsi bir çoğu kapalı bile değil süs güzeli bir açar bir kapar başını işine gelince kadın erkek eşit işine gelmeyince sen erkeksin olur sözde dindar görünüyolar ama hepsi paranın pulun kariyerli adamların köpeği olmuş vaziyetteler ben genç kardeşlerime hep söylüyorum almayın bunları uzak durun diye
Açıklar da öyle
Kapalı açığı yok bunun saçmalama istersen
kapalı diyip açıkları tercih eder kapatmaya çalışırlar onlarda ne istediklerini bilmiyor
kapalıyı tercih ederim
Neden peki?
buradan söyleyemem öyle
Kapalı kadından korkarım
Neden
Kapalı kadınlar zihinsel açıdan enteresan oluyorlar bir kaç istisna hariç
Nası enteresan?
Aklı kıt oluyor yani
Farketmezse ahlaklı olsun yeter
Açık. Çünkü ateistim
Anladım
Fark etmez