Moda & Stil Bu ara neden her gördüm hemcinsim gri eşofman giyiyo? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimi gördüsem hep gri Güncellemeler+1 yıl Selam Bu ara neden her gördüm hemcinsim gri eşofman giyiyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gri de olsa üstünde eğlenceli bir resim/desen olsun. Tüm erkeklerin tornadan çıkmış saçma giyinmesini hiç sevmiyorum. Eşimin renkli giyimini ve gustosunu takdir ediyorum bunları gördükçe.#RainbowRebelRose 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın Yorumla
FashionFlair Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Daha rahat olduğu için. Gri renk kombinlemesi en kolay renklerden bir tanesi. Muhtemelen o yüzden tercih ediyorlar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Daha rahat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gri de olsa üstünde eğlenceli bir resim/desen olsun. Tüm erkeklerin tornadan çıkmış saçma giyinmesini hiç sevmiyorum. Eşimin renkli giyimini ve gustosunu takdir ediyorum bunları gördükçe.
#RainbowRebelRose
Çok haklısın
Daha rahat olduğu için. Gri renk kombinlemesi en kolay renklerden bir tanesi. Muhtemelen o yüzden tercih ediyorlar.
Olabilir
Daha rahat