Tek problemim cildimle okadar kötü hissediyorum ki kendimi hiçbişe sürmesem kızarıyorum sürsem ten rengim koyulaşıyor lütfen yardım edin?

Yüzüm çok güzel fakat ergenlik çağında olduğum için bende lekeler sivilceler vs. şeyler çok var diyemicem normal derece var fakat bunlardan kurtulmak istiyorum özellikle burun çevremde bir iki leke ve dudağımın üzerindeki sivilce lekeleri bni çok ama çok rahatsız ediyor bu yaşta kapatıcı kullanmak istemiyorum ten rengimi koyulaştırıyor hepsi normal ten rengim bembeyaz fakat doktordan aldığım sivilce ilaçları ve aspirin-limon karışımıyla yüzüm kupkuru oldu kızardı berbat olma yolunda ilerliyor. İlaç kullandım dhaa kötüye gitti özelliğindenmi bilmiyorum clindoxly ve differin kullandım döküldü kıpkırmızı kupkuru oldu kapatıcı sürünce ten rengim koyulaşıyor ne yapıcağımı şaşırdım cildim çok hassas ağlamak istiyorum ben o bembeyaz tenime kavuşamıcak mıyım herşey kötü geliyor lütfen nasıl kurtulucam bu leke ve sivilcelerinden eski beyazlığı yok oldu ilaçlar kapatıcılar doğal formuller derken lütfen yardım edin napıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin :(
Tek problemim cildimle okadar kötü hissediyorum ki kendimi hiçbişe sürmesem kızarıyorum sürsem ten rengim koyulaşıyor lütfen yardım edin?