Tesettür modası sizce de sınırları zorlamaya başlamadı mı artık?

Biliyorum sitedeki tesettürlü kız arkadaşlarım bu soruya saldırgan cevaplar verecekler belki ama ben de tesettürlü bir genç kızım ve tesettürün yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.

Özellikle bu videoyu izledikten sonra daha da bir şok oldum. Kadın resmen ben tesettürlü değilim kapalıyım diyor. Madem tesettürlü değilsin başındakini neden taşıyorsun? Diye sormak işten bile değil.

https://m.youtube.com/watch?v=WvITqzmuEu0

Tesettür yorumları, tesettür tarzları, tesettür harikaları... Nedir tesettür? Öncelikle bunu bir anlamak gerek. Tesettür örtmek, örtünmektir. Görülmemesi gereken yerleri haram gözlerden korumak demektir. Fakat ne yazık ki şimdiki kızlarımız kapattıkları ölçüde dikkat çekme yarışındalar.

E benim güzel kızım. Sen ne için kapandın? Ne sebeple örtündün? Kendini haram gözlerden korumak için mi yoksa daha beter dikkat çekmek için mi? Onun modası, şunun stili... Lanet olsun hepsi.

Allah için kapandıysan senin çok güzel bir kullanma klavuzun var zaten. Kur'an-ı Kerim... Boşuna moda dergilerini karıştırma güzelim. Sen örtünü yakana çek, feraceni giy... Görmesi gereken seni zaten görür. Boş ver başkasını. Onun bunun dediğini...

Biliyorum bu soruya açık kızlar da damlayıp hemen, onlar benden daha çok dikkat çekiyor diyecekler. Hiç kendini kandırma güzel kızım. Şeytanın sağdan yaklaşması bu. Kimse senden daha çok dikkat çekemez.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, hiçte dindar olmayan bir ailede dünyaya geldim. Tesettürü Kur'an-ı Kerim Mealini okuduktan sonra farkettim fakat tam 4 sene şeytanın bana sağdan yaklaşması ve bu videodaki gibi giyinenler yüzünden tesettürü çok istediğim halde uygulayamadım. En sonunda nefsimi yendim ve tesettüre girdim. Fakat 6 ay sonra gerçek bana tokat şeklinde indi. Çünkü benim yaptığım tesettür değildi. Sadece saçı kapamakla tesettür olmuyordu.
www.kuranmeali.org/.../kurani_kerim_mealleri.aspx
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu bu yüzden sordum. Benim hatalarımı başkaları da yapmasın. Kız kardeşlerim, gerçekten de tesettür Allah'ın bir lütfu. Tesettürümü değiştirdikten sonra farkettim ki hem ben daha huzurluyum hem de insanlar bana daha saygılı ve kibar. (İstisnalar dışında.)

Bizi sadece eşimiz beğense de yeter. Başka erkeklere ne lüzum var? Tesettür evin bereketi, yuvanın şenliğidir. Zevcin zevcesine bağlılığını arttırır.
Tesettür modası sizce de sınırları zorlamaya başlamadı mı artık?