20 yil once askere giderken almistin halen giyiyorum:))) saka bi yana alisverise gidince kasaya yakin yerlerde oluyor corap ve camasir. her gitmemde avm de aliyorum genellikle
Ben yırtık sökük olanları bile tutuyorum. Adetliyken falan giyerim diye. Unutmuyorum da adetliyken giydiğim 2 güzel renkli çamaşır leke var şu an. Tecrübe ile öğrendim yapmamam gerekeni. Erkekler bunu pek anlamaz ama olsun. O lekeden dolayı giymiyorum başıma bir iş gelir de doktor görür diye ama giyeceğim artık. Allah korusun. :D
Anladım knk yani yenisini almaktansa onları giyersin bi müddet yırtıldığında yenisini alırsın lekede çıkar çıkmazsa da yıka giy sanki kim görecek üzerinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
gerektikçe
20 yil once askere giderken almistin halen giyiyorum:))) saka bi yana alisverise gidince kasaya yakin yerlerde oluyor corap ve camasir. her gitmemde avm de aliyorum genellikle
10 lu paket alırım ne zaman 2 tanesı mefta olur takımı komple kaldırır yenı 10lu takım alırım
Aynen en son 10lu aldım ben de ama 2sin eskiyince kalan 8ini kullansans niye tekrar alıyorsun 10lu
diğerleri de cok kullanılacak halı kalmamıs oluyor genelde eskılerı yavas yavas elıyorum en fazla 1 kere daha gıyılıyor
Ben yırtık sökük olanları bile tutuyorum. Adetliyken falan giyerim diye. Unutmuyorum da adetliyken giydiğim 2 güzel renkli çamaşır leke var şu an. Tecrübe ile öğrendim yapmamam gerekeni. Erkekler bunu pek anlamaz ama olsun. O lekeden dolayı giymiyorum başıma bir iş gelir de doktor görür diye ama giyeceğim artık. Allah korusun. :D
:D:D gecmıs olsun maalesef oyle sorunların oluyor :D
Kadın olmanın zorlukları maalesef.
Zamanı belli olmaz ihtiyacım oldukça alıyorum
Hafta / 2 hafta
2 ayda falan herhalde..
Haftada bir iki kez alıyorum fazla takıntılıyım da
Neden knk
Senede 2-3 boxer
Evli olsam hep alirdim esime degisik seyelrden her gece
Genelde tek seferde çok alıp yedek bırakırım
Eskidikçe sen ne sıklıkla alıyorsun knk?
Toplu almıştım en son 10ar
Bende aldım 4 ay önce 10 tane halen giyiyorum eskidikçe atmıyorum öyle bir huyum var
Ben de atmıyorum da benim 1 yılı geçmiş olanları giyiyorum işte.
Benim tam 5 senelik duruyor vallaha iyiyce yırtilana kadar atmıyorum sen niye atmıyorsun knk
Aynen işte işte yıpranana kadar atmıyorum ben de.
İyice yıpranana*
Giyiyorsun yani leke falan kalmıyor mu siz bayansınız yani lekeler falan oluyordur
Yıkıyorum. Asidik bir sıvı geliyor tabi leke oluyor ama yıkayınca genelde geçiyor. Leke kalan çok yok sanki ya.
Anladım knk yani yenisini almaktansa onları giyersin bi müddet yırtıldığında yenisini alırsın lekede çıkar çıkmazsa da yıka giy sanki kim görecek üzerinde
Yırtıklar da var şimdi yalan yok ama durdun zararı yok.
dursun*
Aynen dursun knk atma lazım olur acil durumlarda
Her gün 1 tane giyerim ayda 1
Ben almam eşim ne zman ihtiyaç duyarsa alır
Alınca 15-20 adet alıyorum
Her gün
Fırsat buldukça
Ayda
Yılda bj
Ayda 1
senede bir
Ayda yılda 1